Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4243645 Napisano: 24.03.2011 11:02:01 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wkurza mnie moja gapowatość. Siedzę przy kompie i nagle coś mnie w tv zaciekawiło i zamiast odwrócić krzesło to ja gapa odchyliłam się ...
jak wywinełam orła to jeszcze gwiazdki widze emotka

Sorry za znieczulice, ale
emotka

sama z siebie teraz się śmieje, dobrze że mąż był na spacerze z psem bo zabiłby mnie śmiechem. A najlepsze, że te krzeslo nie tyle co się wywrociło, ale po prostu wystrzeliło na przedpokój emotka

ale ból nogi i tyłka i tak mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4243595 Napisano: 24.03.2011 10:27:19 w Wkurza mnie...
wkurza mnie moja gapowatość. Siedzę przy kompie i nagle coś mnie w tv zaciekawiło i zamiast odwrócić krzesło to ja gapa odchyliłam się ...
jak wywinełam orła to jeszcze gwiazdki widze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4242358 Napisano: 24.03.2011 03:05:29 w Zakupy na konkursy - usługi
kto może zrobić zakupy na ariel w carrefour ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4240878 Napisano: 23.03.2011 09:58:21 w Dziś cieszę się z.....
Może nie dziś ale od wczoraj cieszy mi się micha emotka z udanej akcji prezentowo-wkręcanej, czyli z podmianki rodziców tv na nowy emotka
mina ojca jak zobaczył, że coś jest nie tak - bezcenna
hihi jeszcze przez godzine nie wierzył, że nie zawine go do pudła emotka emotka emotka
mina mamy jak ojciec nie chciał być dłużny i wkręcił ją że kupił ( mimo, że mają doła finansowego) - warta milion
Satysfakcja, że mimo wszystko ... jednak zrobiłam im taki prezent jest niesamowita emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4238906 Napisano: 23.03.2011 10:14:50 w Zagrajmy razem na charytatywny cel!

kalisto1986

#4238871 Napisano: 23.03.2011 09:54:11 w Carrefour konkursy
bluesky napisał(a):

Szukam takiej informacji.
Czy jeśli np w gazetce czy na plakacie promocyjnym jest dany przedmiot np taki
http://www.e-kupo...tml?title=Niezaalita ochrona z Always

a w reg pisze KUP DOWOLNY PRODUKT tej marki
mogę kupić tańszy/droższy nie zważając na obrazek i cenę na plakacie/w gazetce?

Jak to jest uznają potem?

gazetka czy plakat służy tylko celom reklamowym, informacyjnym o danej promocji, zawsze to regulamin jest wiążący i to w niego trzeba patrzeć jeśli mamy jakieś wątpliwości
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4238854 Napisano: 23.03.2011 09:48:39 w Pomoc potrzebującym!
sylzab2294 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Witam moi drodzy konkursowicze.
Bardzo Was proszę o pomoc dla mojej rodziny, która znalazła się w bardzo ciężkiej sytuacji...Przedwczoraj spłonął im dom, a w raz z nim, wszystko czego się dorobili przez całe życie.
Jeżeli jest ktoś, kto chciałby i mógłby pomóc w jakikolwiek sposób bardzo proszę o PW.
Potrzebne wszystko, od ubrań do sprzętu agd.
Potrzebne pieniądze na dach, bo zostały same mury..
Potrzebne pampersy dla dorosłych, ubrania dla chłopców w wieku 18-19 lat,potrzebne w sumie wszystko..
Pościel, kołdry, ręczniki itp.
Wszystkim dziękuję z góry bardzo.
I przepraszam, jeżeli kogoś uraziłam tym postem.

może ktoś ze szczecina lub okolić chciałby dołączyć sie do pomocy, tak żeby wysłać razem jakąś paczkę ? jeśli ktoś jest chętny możemy dogadać się na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4235222 Napisano: 21.03.2011 09:25:26 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie ze nigdy nei kupie sobie takiej sypialki:)
http://allegro.pl...ure-i1503482761.html
emotka

pocieszę Cię, ta sypialnia jest okropna emotka

w temacie już nic mnie nie wkurza dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4229940 Napisano: 19.03.2011 09:43:16 w PODZIĘKOWANIA
Reni napisał(a):

Podziękowania dla Moni i Kalisto za pogawędki na gg o konkach i nie tylko emotka
Jak również dla Magdy za kolejne sympatyczne spotkanie emotka

ps. Magda nie zapominaj że mnie też zaprosiłaś... w takim tempie zabraknie Ci miejsca w tym apartamencie... emotka emotka

emotka to chyba ja ci powinnam dziękować zwłaszcza za ostatnie rozmowy i za to, że jeszcze nie masz mnie dosyć emotka
emotka

79magda a ja dokładnie pamiętam twoją groźbę emotka

mj156 za to co zawsze, czyli za wszystko co robisz i za to, że wbrew wszystkim twierdzeniom można tutaj spotkać takie prawdziwe perełki jak wy dziewczyny
i jeszcze stasiak50 ty już wiesz za co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4229781 Napisano: 19.03.2011 09:02:29 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

leona napisał(a):

Nie przesadzajcie - niektóre dzieci nie są w stanie usiedzieć w domu, tak się rwą do szkoły, nauki i rówieśników. Sama mam 4latkę, więc wiem co mówię. Osobiście poszłam do szkoły w wieku 6 lat a mój brat 5 i odczuwamy same zalety takiego wczesnego startu.

Myślę, że tu nie chodzi o to czy dziecko wysiedzi, czy nie, czy jest mniej dojrzałe czy więcej, ale o to, że najzwyczajniej w świecie jest to zabieranie dzieciństwa. Mój syn też musi od września przez tą durną ustawę iść do zerówki i to mnie wkurza. Bo to,że da sobie radę wiem o tym, ale też wiem, że skończy się zabawa, a zaczną obowiązki, na które jest jeszcze czas.
Śmiało jeszcze rok mogłyby dzieciaciaczki posiedzieć w domu/przedszkolu i cieszyć się beztroską.

Rozumiem, że Wy tak uważacie ale ja mam pozytywne doświadczenia i uważam inaczej. U mnie w domu i w szkole zawsze sprawdzało się powiedzenie nauka przez zabawę i zabawa przez naukę. Jeśli ktoś naprawdę lubi się uczyć to dla niego jest to ogromna przyjemność a nie zabieranie dzieciństwa.

tak, ja nie mówie że jestem przeciwna nauce w dzieciństwie, owszem ale nie w szkole i z obowiązku.
Wszystko ok jeśli wybór zostawia się rodzicom, a nie przymusza do tego.
Swoja drogą miałam koleżanki, ich mama wysłała obie równocześnie ( jedną rok szybciej) do szkoły, wszystko było fajnie, obie świetnie się uczyły, mimo, że młodsza zdecydowanie więcej musiała się przyłożyć i już w gimnazjum zaczęło wychodzić, że wcale nie było to dobre, z dziewczyny wcale nic dobrego nie wyszło tzn owszem uczyła się dobrze ale cały nacisk odbił się strasznie na jej psychice zaczynając od próby samobójczej kończąc na monarze.
Nie mówie że wszystkiemu winna była szkoła, ale nawet jak rozmawiałam z jej mamą żałowała że nie dała jej jeszcze roku.
Dlatego ja uważam że szybciej do szkoły owszem, ale tylko na odpowiedzialność rodziców Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4229726 Napisano: 19.03.2011 08:46:24 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

Nie przesadzajcie - niektóre dzieci nie są w stanie usiedzieć w domu, tak się rwą do szkoły, nauki i rówieśników. Sama mam 4latkę, więc wiem co mówię. Osobiście poszłam do szkoły w wieku 6 lat a mój brat 5 i odczuwamy same zalety takiego wczesnego startu.

Myślę, że tu nie chodzi o to czy dziecko wysiedzi, czy nie, czy jest mniej dojrzałe czy więcej, ale o to, że najzwyczajniej w świecie jest to zabieranie dzieciństwa. Mój syn też musi od września przez tą durną ustawę iść do zerówki i to mnie wkurza. Bo to,że da sobie radę wiem o tym, ale też wiem, że skończy się zabawa, a zaczną obowiązki, na które jest jeszcze czas.
Śmiało jeszcze rok mogłyby dzieciaciaczki posiedzieć w domu/przedszkolu i cieszyć się beztroską. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4228916 Napisano: 19.03.2011 02:05:35 w Pomocy!!!!
dorota19791 napisał(a):

z gory przepraszam .... emotka
obiecalam sobie ( i nie tylko ) ze koncze z klikanymi , ale kilka razy weszlam w watek KLIKNIJCIE kliknelam i sie wciagnelam emotka
niestety dosc pozno weszlam do konkursu , ale jestem tak blisko 30 ze juz nie chce sie poddac,,,brakuje mi ok 46 glosow a konkurs konczy sie 21 marca
i tu moja prosba : jezeli jest jakas mila duszyczka ktora kliknelaby na zdjecie mojej coreczki bede niezmiernie wdzieczna :*
http://www.kocham...i#/gallery/item/830/
wzamian moge dac kod zapunktowani lub zaglosowac gdzie indziej
dzis juz zebralam chyba wszystkie glosy na KLIKNIJCIE
emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4227006 Napisano: 18.03.2011 03:28:25 w Oddam za darmo
z 1 l
FJ34(lub Y)L9 EF6P7L WWEW
Z 2 L
EFEWPF 6MWPR9 KAWX
FA6RKX 3R94KE AKJW Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4205826 Napisano: 09.03.2011 10:32:29 w PODZIĘKOWANIA
tyska, taaga dziękuje, dziękuje, dziękuje za szybką akcję ratującą jesteście kochane emotka emotka emotka

zaranie dziękuje ślicznie za zakupy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4194256 Napisano: 04.03.2011 09:25:16 w PODZIĘKOWANIA
mj156 napisał(a):

kalisto1986 jesteś kochana emotka emotka emotka emotka dziękuję Ci bardzo, masz ogromne emotka mało jest takich osóbek jak TY, Ty potrafisz dawać, jesteś emotka dziękuję dziękuję dziękuję emotka

emotka emotka emotka
ja również dziękuje Tobie, reni i izoldaaa6 że chce wam się teraz wysłuchiwać mnie, za pomoc tą konkursową i nie tylko której teraz wyjątkowo potrzebuje emotka

annb i tobie wielkie dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4177093 Napisano: 26.02.2011 10:00:09 w Żegnamy zmarłych
(*)(*)(*) dla mojego kochanego Teścia emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#4167729 Napisano: 23.02.2011 01:40:05 w dziś mam urodzinki
mariolakal napisał(a):

I znów roczek więcej... Ale jeszcze przed jubileuszem... emotka

wszystkiego naj, naj, najlepszego kochana
emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4156839 Napisano: 19.02.2011 08:35:28 w TESCO konkursy
sambolera napisał(a):

zyziak napisał(a):

sambolera napisał(a):

nie, nie
ja dopiero dzis zaczęłam grac emotka

dziwne
Lepiej w poniedziałek do nich zadzwon
NESCAFE.DANE.SAMBOLERA NOWAK ADRES..... POD 70068

odeslalam DANE.imie nazwisko
ale to az taka roznica? emotka
jaki ja jestem pechowiec emotka

odeślij jeszcze raz dane tym razem z dobra treścią i ci przyjmie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4154576 Napisano: 18.02.2011 10:25:18 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

arta napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

arta napisał(a):

joan napisał(a):

arta - marny z Ciebie pocieszyciel, jak nic musisz zabrać 79magdę ze sobą na wojaże emotka

wyślę jej kartkę i przywiozę trochę piasku emotka

Buźki!

a ja dorzucę troszkę słoneczka emotka

ej, to my razem jedziemy? emotka

no ba emotka
tylko jeszcze nie wiem gdzie emotka

a ja?? a ja?? do walizki też wam wskoczę emotka

nie no jeszcze ty mi tam do szczęścia potrzebna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4154422 Napisano: 18.02.2011 09:30:37 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

arta napisał(a):

joan napisał(a):

arta - marny z Ciebie pocieszyciel, jak nic musisz zabrać 79magdę ze sobą na wojaże emotka

wyślę jej kartkę i przywiozę trochę piasku emotka

Buźki!

a ja dorzucę troszkę słoneczka emotka

ej, to my razem jedziemy? emotka

no ba emotka
tylko jeszcze nie wiem gdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0