Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dorzucę troszkę słoneczka
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie gorszę od naciągniętego regulaminu, jest chamstwo - choćby takie, że jak ktoś grzecznie się o coś pyta nie może w takim samym tonie otrzymać odpowiedzi.
I napisałam tylko swoje zdanie, że bip odniósł się ogólnie, a ty go pojechałaś , odburknełaś czy jak to chcesz nazwać. Bo również nie rozumiem dlaczego na każdym kroku poniżacie dziewczyne, ok jak złamała regulamin, ale nie na każdym kroku nawet w konkursach w których wygrała za własną prace.
I tym kończe swóją wypowiedź bo wiem, że nie warto czasem się odzywać .....
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale gdybyś czytała ze zrozumieniem, to wiedziałabyś, że bip odniósł się do ogólnej nagonki do tego grzecznie spytał się co ona wam zrobiła.
Rozumiem, że na każdego wysłanego smsa do konkursu posiadasz osobny paragon, jak wygrasz 2 nagrody to z jednej rezygnujesz bo przecież nie uczciwe jest podawanie danych osoby, która nie grała ( nawet w rodzinie).
Rozumiem, jeśli jest ewidentne oszustwo, ale to co ostatnio robicie z nagonką na tą dziewczyne to przesada.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chce wygrać taką nagrode, żeby w końcu wymazała wszystkie problemy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi
wkurza mnie że moje dziecko ani myśli spać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym pojechac w końcu na urlop Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za wszystko, ale przede wszystkim za ratunek, gdy miałam awarię prądu, że chciało ci się wisieć na telefonie i wysyłać zgłoszenia za mnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam to samo
a jeśli pomagam to robie to bezinteresowanie, nie oczekuję nic w zamian i dzięki temu nie mam pretensji później, że ja komuś pomogłam a on już mi nie, wydaje mi się że to jest chyba zdrowsze podejście.
A w temacie wkurza mnie że czuje się jak jakiś zombie, tak się przestawiłam, że kłade się spać praktycznie rano, a później chodze zakręcona pół dnia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszę się z 2 dniowego maratonu babskiego min z siostrą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babskie randki są fajne
ja również dziękuje wszystkim babeczkom ... nooo może poza taaga bo kwiatów nie przyniosła
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:( to chyba musisz znaleźć sposób, żeby chciał wciągać zwłaszcza mięsko i warzywa
a próbowałaś z nim przygotować coś ? może jakieś kolorowe obiadki typu pierś z kuraka z warzywami, niech sam popaćka warzyw itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie widzieć twoją mordeczkę
efelinkaaa a robiłaś małemu badania ? tzn te podstawowe ? jeśli ma wszystkie dobre, to najlepszy sposób to odpuścić, nie chce jeść to znaczy, że nie jest głodny
Moja mamuśka zawsze mi marudziła, jak zobaczyła, że synek mało zjadł ( choć raczej do rzadkość
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dagmara myślę, że nie musisz się tłumaczyć
Prace masz dobre, o czym nie jednokrotnie można było się przekonać, a to, że piszesz o dużej rodzinie to chyba dobrze świadczy, bo widać jak bardzo się kochacie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane