Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4154072 Napisano: 18.02.2011 07:21:50 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

joan napisał(a):

arta - marny z Ciebie pocieszyciel, jak nic musisz zabrać 79magdę ze sobą na wojaże emotka

wyślę jej kartkę i przywiozę trochę piasku emotka

Buźki!

a ja dorzucę troszkę słoneczka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4152885 Napisano: 18.02.2011 12:51:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie wierzę, że jest takie powszechne przyzwolenie na oszustwo... Dla twojej wiadomości- nie gram w sms'owych, ale zdarzyło mi się kilka razy i wysłałam jeden raz na jeden paragon (chyba, ze miałam więcej paragonów). Uczciwość popłaca, uwierz mi Nie tylko oszuści wygrywają. zauważ, że napisałam, że rozumiem jak jest ewidentne oszustwo, a nie naciąganie regulaminu co może być niesmaczne, ale nie jest oszustwem.
Dla mnie gorszę od naciągniętego regulaminu, jest chamstwo - choćby takie, że jak ktoś grzecznie się o coś pyta nie może w takim samym tonie otrzymać odpowiedzi.
I napisałam tylko swoje zdanie, że bip odniósł się ogólnie, a ty go pojechałaś , odburknełaś czy jak to chcesz nazwać. Bo również nie rozumiem dlaczego na każdym kroku poniżacie dziewczyne, ok jak złamała regulamin, ale nie na każdym kroku nawet w konkursach w których wygrała za własną prace.

I tym kończe swóją wypowiedź bo wiem, że nie warto czasem się odzywać .....
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4152841 Napisano: 18.02.2011 12:37:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

inka113 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

bip napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka ciekawe czy pani M. dodatkowo wysłała pocztą jeszcze jakieś świecidełka.. przecież to tylko dodatek do interesu.. emotka co tam zdjęcie.. pikuś.. sorki!! Pan Pikuś!! emotka

nie bardzo rozumie co wam ta dziewczyna zrobiła, że jest tu na nią taka nagonka... wkłada w to co robi duzo pracy, pewnie jeszcze więcej inwestuje a oprócz tego ma jeszcze sporo szczęścia! ciekawe czy wszyscy grają tak w 100% zgodnie z regulaminem (tzn. na jeden paragon wysłany jeden sms)... mąż chyba tez w koncuma prawo zagrac w tym konkursie a że ma tą samą rodzinę... cóż!

Z ręką na sercu- gram uczciwie i nigdy nie zdarzyło mi się oszukiwać. Myślę, że takich ludzi jest więcej więc nie wmówicie mi, że wszyscy tak robią. Nie wiem co ma wysłanie zdjęcia i napisanie czegoś tam z ciężką pracą (ty chyba nie wiesz co to praca), a niezgodność z regulaminem jest widoczna.

i tu chyba jest problem! 'napisanie czegoś tam...' żeby wygrać trzeba się troche wysilić i napracowac a nie liczyć na nie wiadomo co i później mieć pretensje, że są lepsi! 'Coś tam' raczej nigdy nie jest doceniane!
i nie będę Ciebie kobieto obrażać ani oceniać twojego poziomu choć ty to robisz najwidoczniej nie tylko w stosunku do moniu ale też do mnie! na jakiej podstawie twierdzisz, że nie wiem czym jest praca? znasz mnie? wiesz, że leżę cały dzień do góry brzuchem? zastanów się czasem zanim coś napiszesz bo jesteś niesprawiedliwa!

Nadal nie uważam, żeby wysiłek wkładany w zgłoszenie na konkurs Garniera był ciężką pracą. Nie odwracaj kota ogonem albo po prostu naucz się czytać ze zrozumieniem! Właściwie już rozumiem dlaczegop zgłoszenie na Garniera jest dla ciebie ciężką pracą... Tyle w temacie.

yyyy bip chyba pisał ogólnie o konkursach a nie tylko o Garnierze... wiec chyba ktoś inny nie czyta ze zrozumieniem emotka i się jeszcze dziwnie piekli.

Przeczytaj sobie jeszcze raz. Ja od początku pisałam o Garnierze i wysłanie zdjęcia i jakiegoś tekstu odnosiło się do tego konkursu, bo nie jest to żadna sztuka. Rozumiesz już czy nadal echo?

ale gdybyś czytała ze zrozumieniem, to wiedziałabyś, że bip odniósł się do ogólnej nagonki do tego grzecznie spytał się co ona wam zrobiła.
Rozumiem, że na każdego wysłanego smsa do konkursu posiadasz osobny paragon, jak wygrasz 2 nagrody to z jednej rezygnujesz bo przecież nie uczciwe jest podawanie danych osoby, która nie grała ( nawet w rodzinie).
Rozumiem, jeśli jest ewidentne oszustwo, ale to co ostatnio robicie z nagonką na tą dziewczyne to przesada.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4152698 Napisano: 18.02.2011 11:58:50 w Zabawa - Zniszcz życzenie
Jest lato, ale ty chorujesz na rzadką chorobę i musisz całe przeleżeć w zimnym pomieszczeniu

Chce wygrać taką nagrode, żeby w końcu wymazała wszystkie problemy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4151459 Napisano: 17.02.2011 09:53:03 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

ewikewik napisał(a):

wkurza mnie kolejny karniak za właściwe posty we właściwych topach, w których w tym samym czasie kręcąca tyłkiem spamerka wypisuje co chce, ile razy chce i nikt jej za to karniaków nie daje...

oby jeszcze 4 karniaki i będzie spokój...

rafi emotka emotka emotka

wkurza mnie że moje dziecko ani myśli spać emotka rozwalił się na podłodze z klockami i marudzi jak chcę go położyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4151378 Napisano: 17.02.2011 09:32:03 w Zabawa - Zniszcz życzenie
Jesteś na rajskiej wyspie, zupełnie sama do tego okazuje się, że wystąpiły anomalia pogodowe i temperatura spadła poniżej zera a ty wziełaś same bikini emotka

Chciałabym pojechac w końcu na urlop Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4150297 Napisano: 17.02.2011 03:55:53 w Połączenia nieodebrane
teraz 2x zastrzeżony dzwonią z czegoś czy biżuteria ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4149592 Napisano: 17.02.2011 12:44:49 w PODZIĘKOWANIA
mj156 dziękuje, dziękuje, dziękuje
za wszystko, ale przede wszystkim za ratunek, gdy miałam awarię prądu, że chciało ci się wisieć na telefonie i wysyłać zgłoszenia za mnie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4140553 Napisano: 14.02.2011 03:13:19 w Rossmann
ismena napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

podpowie mi ktoś czy mozna już odbierać zestawy nestle i biosilk z noworocznego ?

biosilk i nestle od 21.02 emotka

dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4140454 Napisano: 14.02.2011 02:44:45 w Wkurza mnie...
evja napisał(a):

Haha dziewczynyy..
Ja kiedyś wygrałam szlafrok Timotei. W wątku ,,co minutę co godzinę mnóstwo osób pytało o raport. Od razu postanowiłam pomóc i zdradzić jak udało się mnie.

Zostałam zbesztana i moja pomoc została odwrotnie odebrana niż powinnam ,,Ona źle podpowiada, tak na pewno nie jest... blabla.. trzeba wiedzieć kiedy warto pomóc emotka :D

miałam to samo emotka i też zostałam posądzona przez pewną osobę że wprowadzam w błąd, dlatego teraz czasem wole siedzieć cicho emotka
a jeśli pomagam to robie to bezinteresowanie, nie oczekuję nic w zamian i dzięki temu nie mam pretensji później, że ja komuś pomogłam a on już mi nie, wydaje mi się że to jest chyba zdrowsze podejście.

A w temacie wkurza mnie że czuje się jak jakiś zombie, tak się przestawiłam, że kłade się spać praktycznie rano, a później chodze zakręcona pół dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4140393 Napisano: 14.02.2011 02:26:16 w Rossmann
podpowie mi ktoś czy mozna już odbierać zestawy nestle i biosilk z noworocznego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4136150 Napisano: 12.02.2011 06:44:24 w Dziś cieszę się z.....
dawidekk przecież mówiłam, że dopiero za miesiąc przyjadę więc niepotrzebnie teraz sprzątałeś emotka

Cieszę się z 2 dniowego maratonu babskiego min z siostrą emotka i że w końcu troszkę wyluzowałam od problemów, nie ma to jak babsko-filmowo spędzony czas Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4131792 Napisano: 11.02.2011 11:57:24 w PODZIĘKOWANIA
izoldaaa6 napisał(a):

kalisto1986
dzięki za wczorajszą wieloosobową randkę emotka

było miło

emotka
babskie randki są fajne emotka
ja również dziękuje wszystkim babeczkom ... nooo może poza taaga bo kwiatów nie przyniosła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4126568 Napisano: 09.02.2011 09:44:05 w Konkurs na forum2?
gryzaczek, w środku jest yy woda Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4126458 Napisano: 09.02.2011 09:24:44 w Konkurs na forum2?
0 0

kalisto1986

#4126453 Napisano: 09.02.2011 09:24:19 w Konkurs na forum2?
sid leniwiec z epoki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4122658 Napisano: 08.02.2011 07:27:57 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marielu emotka
fajnie widzieć twoją mordeczkę emotka

efelinkaaa a robiłaś małemu badania ? tzn te podstawowe ? jeśli ma wszystkie dobre, to najlepszy sposób to odpuścić, nie chce jeść to znaczy, że nie jest głodny emotka
Moja mamuśka zawsze mi marudziła, jak zobaczyła, że synek mało zjadł ( choć raczej do rzadkość emotka ) i chciała, żebym go karmiła czyt : zachęcała czymś, ja jednak twardo stoję, że jeśli dziecko nie jest głodne to niech nie je, jak zgłodnieje to powie

yes.. ma anemię.. dostaje żelazo - bardzo nieregularnie, bo często choruje i wtedy mam odstawiać (oo tak jak teraz.. dzisiaj bylismy u lekarza ;]).. Wydaje mi się, że anemia może być przyczyną niskiej wagi dziecka, a nie braku apetytu.. Ja już zgłupiałam.. normalnie, jak nie urok, to sr....
emotka

chyba Mu odpuszczę - tak jak radzicie.. niedługo będzie miał koszmary ze mną i łyżeczką w roli głownej..

:( to chyba musisz znaleźć sposób, żeby chciał wciągać zwłaszcza mięsko i warzywa emotka
a próbowałaś z nim przygotować coś ? może jakieś kolorowe obiadki typu pierś z kuraka z warzywami, niech sam popaćka warzyw itp Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4122618 Napisano: 08.02.2011 07:18:13 w Wkurza mnie...
marielu emotka
fajnie widzieć twoją mordeczkę emotka

efelinkaaa a robiłaś małemu badania ? tzn te podstawowe ? jeśli ma wszystkie dobre, to najlepszy sposób to odpuścić, nie chce jeść to znaczy, że nie jest głodny emotka
Moja mamuśka zawsze mi marudziła, jak zobaczyła, że synek mało zjadł ( choć raczej do rzadkość emotka ) i chciała, żebym go karmiła czyt : zachęcała czymś, ja jednak twardo stoję, że jeśli dziecko nie jest głodne to niech nie je, jak zgłodnieje to powie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4122288 Napisano: 08.02.2011 05:21:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
dagmara napisał(a):

Przepraszam, ale z powodu wichury miałam przerwę w dostawie prądu i nie moglam prowadzić dalej dyskusji. Jan Kamiński to mój mąż , stażu mamy 23 lata, ale ta mała zmiana to chyba nie grzech. Wpisy są moje za zgodą współmałżonka.

Dagmara myślę, że nie musisz się tłumaczyć emotka
Prace masz dobre, o czym nie jednokrotnie można było się przekonać, a to, że piszesz o dużej rodzinie to chyba dobrze świadczy, bo widać jak bardzo się kochacie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4121454 Napisano: 08.02.2011 01:10:04 w Inne mniejsze markety
czy z lidla aquafresh cisza dzisiaj ? Wyświetl w wątku >>
0 0