Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że wszyscy się rozkładamy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taage kochaną zmogło zmęczenie
coś czuje, że zamiast rymować wybrała leżenie.
Teraz śpi z chrapaniem w tle,
nawet nie podejrzewając jak jutro będzie jej źle Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mów tego głośno bo taage rano przed drzwiami zobaczysz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje hasełka już dawno napisane,
czekają tylko aż będa wysłane.
Powinnaś się cieszyć, że sprowadzam cię na dobrą drogę,
i do picia i do grania daję przestrogę.
Choć czytając twoją plątaninę,
mam coraz bardziej ubawioną minę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważaj żeby ten Leszek nie walnął Ci w głowę,
wtedy dopiero napiszesz wierszyki szałowe,
A na pewno zobaczysz prostownice,
gdy moje przyjdą na Jasienice
Ps taaga alkoholiku idz już spać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie było
a przynajmniej tak mi sie wydaje
pewnie jutro puszczą Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, no jak możesz nie chcieć czytać moich wypocin
a wiadomo, że musisz mi wierzyć spróbowałabyś nie
a tymczasem życzę wszystkim miłych snów bez zmor w postaci oszukujących organizatorów, ja zdecydowanie wybieram książeczkę do podusi, zamiast zmartwieć o nieuczciwości organizatorów - o wiele przyjemniejsze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiedz Uggshop.pl: Po prostu Pani naczelna nie chce zwrócić butów, które były użyte do sesji. Poza tym poziom konkursu jest mierny i mamy wątpliwości co do jego uczciwego przeprowadzenia.
Wg meili tutaj zamieszczonych wywnioskowałam, że pani naczelna przywłaszczyła sobie buty użyte do sesji ( własność sponsora), które miała zwrócić sponsorowi, a nie przeznaczyć jako nagrodę.
Ja wcale jej nie bronie, tylko delikatnie zwracam wam uwagę, że narazie bez żadnych dowodów mieszacie kobietę z błotem, a puki jej nie udowodnicie tego to nie tylko możecie sami mieć nieprzyjemności, ale przede wszystkim jest to niesmaczne.
Nie mówię tutaj o wszystkich, którzy na ten temat się wypowiadają, ale do części których zwyczajnie chyba poniosło.
Ok może komuś zależeć na nagrodzie, ale postarajcie się czasem najpierw zebrać dowody dopiero atakować.
Wiem, że każde inne zdanie nie zgodne do waszego poglądu jest grzechem, ale czasem warto spojrzeć na to na zimno
Nie jeden już raz wskazywaliśmy na tym forum organizatorów którzy faktycznie popełnili jakieś oszustwo, ale zazwyczaj mieliśmy na to dowody, a jeśli nie staraliśmy je znaleźć zanim zwyczajnie kogoś zwyzywamy.
I teraz ogólnie napisze, ostatnio niesmacznie czyta się to wszystko. Mało czy nikt nie pochwalił się - oszustwo. Ktoś wygrywa dużo lub cenne nagrody - oszust.
Wszystko co nie jest po naszej myśli to oszustwo.
Czasem lepiej współpracować, żeby osiągnąć dany efekt niż kogoś zmieszać z błotem. I tutaj w związku z tym tematem, chcecie mieć dowód że dane osoby wygrały ? zróbcie tak jak napisałam, poproście organizatora aby wystosował do zwycięzców zgodę na upublicznienie danych, lub napiszcie do sponsora, aby sam jakoś do tego doszedł nei tylko na podstawie oświadczenia.
Zresztą zawsze jeśli macie jakieś wątpliwości możecie zgłosić w odpowiednie miejsce podejrzenie o dokonaniu oszustwa, a dopiero wtedy nazywajcie kogoś złodziejem, oszustem, czy jak chcecie.
I powtórzę jeszcze raz nie bronie organizatora, tylko daje do zrozumienia że czasem warto wyluzować, bo nie wiem czy komuś byłoby przyjemnie gdyby okazało się że wygrały autentyczne osoby, a pani naczelna będzie dochodzić swoich praw - wbrew wszystkiemu internet nie jest anonimowy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6 z przykrością musze podpisać się pod tym co napisałaś
moniaainom a jesteś pewna że nikt tam nie wygrał? z tego co czytam nie bierzecie pod uwage tego, że najzwyczajniej osoby które wygrały nie pochwaliły się.
Rozumiem jeśli macie 100 % pewność, ale jeśli nie lepiej zastanowić się zanim narobicie komuś koło tyłka,
Czytam was od początku i tak się zastanawiam czy nie łatwiej wystosować prośbę do sponsora, aby to on sprawdził czy rzeczywiście nagrody zostały przyznane, skoro już odpisuje na różne wasze wiadomości to moze tego się dowie, albo poprosić organizatora skoro to nie jest jasne aby pozwilił na upublicznienie danych laureatów ( choć ja gdybym to poczytała ze zwykłej przekory bym tego nie zrobiła)
Odetchnijcie i przemyślcie najpierw bo łatwo kogoś zmieszać z błotem jeśli nie ma się dowodów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze cieszę się, że zakupiłam kolejną książkę do brakującej serii , ciesze się mimo wyrzutów że to już ósma w tym miesiącu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z ankietą o ekspresach gnębią Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie koniecznie mają fikcyjne konta, tylko na fb co niektórzy uważają, że jeśli ktoś za dużo bierze udział w konkursach lub nie ma zdjęć to konto od razu jest fikcyjne
W temacie wkurza mnie agencja od mobil1
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkiego naj
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już mu pisałam to , w tym problem.
Nie chce podmienić przedmiotu, bo to był CHYBA mój błąd, ale chodzi mi o to że jeśli tylko uruchomił go to już ja go nie sprzedam jako nowy, ja nie widze problemu w zwrocie pieniędzy tylko chcem najpierw dostać na papierze dlaczego wraz z zegarkiem, ale nie mam ochoty chodzić na policje jak mnie poda dlatego pytam się jak do tego ma się prawo Wyświetl w wątku >>