Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4076676 Napisano: 25.01.2011 03:24:30 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Osłabiają mnie pojawiające się w każdym topie prośby, błagania, wołania w pustkę o ekspres, o chodzik... Ludzie, czy Wy naprawdę uważacie, że ktoś Wam cokolwiek poda na tacy??? Ekspres za darmo, chodzik, bo dla dziecka potrzebny...

Nie umiem grać w czasówkach, nie wygrywam w nich, więc się do nich nie zabieram. Proste! Naprawdę uważacie, że ktoś, kogo nie znacie, a kto ma swoich znajomych i przyjaciół, o Rodzinie nie wspominając odda Wam wart ponad 300 złotych ekspres za darmo? A niby dlaczego? Wy byście oddali??? emotka

emotka

wkurza mnie, że wszyscy się rozkładamy emotka jak nawet nie wiedzieliśmy co to choroba dłuuuugi czas, to teraz non stop emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4074920 Napisano: 24.01.2011 10:15:52 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

taaga20 napisał(a):

Nie piję Żywca, z Leszkami przystaję,
Więc zaczepić się nie daję,
Rymować nie umiesz zapewne wcale,
Więc siedź cicho ty cymba ...
(tylko to mi się zrymowało,
co by mi się od wściekłego nie oberwało) emotka

Leszek zimny, Leszek zły..
Taaga schodzi nam na psy...
Chop gorący jak Dębowe
musi portki mieć bukowe
i do pary
zamiast Taagi mieć (ć=dź) golarę emotka

emotka

taage kochaną zmogło zmęczenie
coś czuje, że zamiast rymować wybrała leżenie.
Teraz śpi z chrapaniem w tle,
nawet nie podejrzewając jak jutro będzie jej źle Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4074833 Napisano: 24.01.2011 09:50:41 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

taaga20 napisał(a):

zyziak napisał(a):

taaga gubisz literki emotka

ten kto lecha za dużo tankuje,
temu gubienie literek się daruje emotka

heheh
mi jeszcze 400 pare leszków zostało i nie ma kto pic

nie mów tego głośno bo taage rano przed drzwiami zobaczysz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4074812 Napisano: 24.01.2011 09:43:54 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

Kali ty jawny AA działaczu,
Ty cichy nagród wyjadaczy!
Ni wiesz, że ja włosy kręcone mam,
dlatego o prostownice gram!
Więc palnów mi nie popsujesz,
I tak fajnych hasełek nie wygenerujesz emotka

moje hasełka już dawno napisane,
czekają tylko aż będa wysłane.
Powinnaś się cieszyć, że sprowadzam cię na dobrą drogę,
i do picia i do grania daję przestrogę.
Choć czytając twoją plątaninę,
mam coraz bardziej ubawioną minę

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4074760 Napisano: 24.01.2011 09:29:20 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

Nie piję Żywca, z Leszkami przystaję,
Więc zaczepić się nie daję,
Rymować nie umiesz zapewne wcale,
Więc siedź cicho ty cymba ...
(tylko to mi się zrymowało,
co by mi się od wściekłego nie oberwało) emotka

Uważaj żeby ten Leszek nie walnął Ci w głowę,
wtedy dopiero napiszesz wierszyki szałowe,
A na pewno zobaczysz prostownice,
gdy moje przyjdą na Jasienice
emotka

Ps taaga alkoholiku idz już spać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4074290 Napisano: 24.01.2011 07:10:35 w Zakupy na konkursy - usługi
Jeśli ktoś chce paragony na nescafe mąż właśnie jedzie i może pokupować pw ( ważne 30 minut ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4073988 Napisano: 24.01.2011 05:52:23 w PODZIĘKOWANIA
pestka wielgachne dzięki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4073583 Napisano: 24.01.2011 03:46:09 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

benasia napisał(a):

no więc najnowsze info: dzwoniłam i pani powiedziała że z piątku były już z Knorra smsy a z weekendu tj sobota i niedziela dziś będą lub jutro. Pozostaje czekać emotka

głupoty gada emotka były i nikt się nie chwalił emotka

nie było
a przynajmniej tak mi sie wydaje emotka
pewnie jutro puszczą Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4069466 Napisano: 23.01.2011 12:14:40 w Dyskusje o wynikach konkursu

kali
nawet nie doczytałam tego co napisałaś - bo nie chce mi się- ale znając ciebie przyznaję ci rację i wierzę w to co piszesz...
więc przystosujcie się emotka

nie, no jak możesz nie chcieć czytać moich wypocin emotka
a wiadomo, że musisz mi wierzyć spróbowałabyś nie
emotka

a tymczasem życzę wszystkim miłych snów bez zmor w postaci oszukujących organizatorów, ja zdecydowanie wybieram książeczkę do podusi, zamiast zmartwieć o nieuczciwości organizatorów - o wiele przyjemniejsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4069459 Napisano: 23.01.2011 12:03:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom czytam i to uważnie emotka
Odpowiedz Uggshop.pl: Po prostu Pani naczelna nie chce zwrócić butów, które były użyte do sesji. Poza tym poziom konkursu jest mierny i mamy wątpliwości co do jego uczciwego przeprowadzenia.

Wg meili tutaj zamieszczonych wywnioskowałam, że pani naczelna przywłaszczyła sobie buty użyte do sesji ( własność sponsora), które miała zwrócić sponsorowi, a nie przeznaczyć jako nagrodę.

Ja wcale jej nie bronie, tylko delikatnie zwracam wam uwagę, że narazie bez żadnych dowodów mieszacie kobietę z błotem, a puki jej nie udowodnicie tego to nie tylko możecie sami mieć nieprzyjemności, ale przede wszystkim jest to niesmaczne.
Nie mówię tutaj o wszystkich, którzy na ten temat się wypowiadają, ale do części których zwyczajnie chyba poniosło.
Ok może komuś zależeć na nagrodzie, ale postarajcie się czasem najpierw zebrać dowody dopiero atakować.
Wiem, że każde inne zdanie nie zgodne do waszego poglądu jest grzechem, ale czasem warto spojrzeć na to na zimno
Nie jeden już raz wskazywaliśmy na tym forum organizatorów którzy faktycznie popełnili jakieś oszustwo, ale zazwyczaj mieliśmy na to dowody, a jeśli nie staraliśmy je znaleźć zanim zwyczajnie kogoś zwyzywamy.
I teraz ogólnie napisze, ostatnio niesmacznie czyta się to wszystko. Mało czy nikt nie pochwalił się - oszustwo. Ktoś wygrywa dużo lub cenne nagrody - oszust.
Wszystko co nie jest po naszej myśli to oszustwo.
Czasem lepiej współpracować, żeby osiągnąć dany efekt niż kogoś zmieszać z błotem. I tutaj w związku z tym tematem, chcecie mieć dowód że dane osoby wygrały ? zróbcie tak jak napisałam, poproście organizatora aby wystosował do zwycięzców zgodę na upublicznienie danych, lub napiszcie do sponsora, aby sam jakoś do tego doszedł nei tylko na podstawie oświadczenia.
Zresztą zawsze jeśli macie jakieś wątpliwości możecie zgłosić w odpowiednie miejsce podejrzenie o dokonaniu oszustwa, a dopiero wtedy nazywajcie kogoś złodziejem, oszustem, czy jak chcecie.
I powtórzę jeszcze raz nie bronie organizatora, tylko daje do zrozumienia że czasem warto wyluzować, bo nie wiem czy komuś byłoby przyjemnie gdyby okazało się że wygrały autentyczne osoby, a pani naczelna będzie dochodzić swoich praw - wbrew wszystkiemu internet nie jest anonimowy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4069432 Napisano: 22.01.2011 11:22:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ludziska kochane dajcie już sobie na luz
każdy jest tu po to żeby grać i wygrywać - nie oszukujmy się emotka
forum powstało po to aby pomagać sobie. a także żeby wyżalać się (co po niektóre wątki)
ale z tego co ostatnio zauważyłam więcej jest tu zawiści i zazdrości niż pozytywnych cech
rozumiem że niekiedy organizatorzy są nieuczciwi wobec nas ... ale to już inna bajka... nie musicie się wyżywać na niewinnych osobach emotka
pozdrawiam wszystkich konkursowiczów i życzę im jak najlepszych wygranych- nawet tych na sprzedaż- bo dla niektórych to jest sposób na zarabianie aby utrzymać rodzinę albo spłacić długi, żeby żyło się lepiej.
mam nadzieję że tu na forum zawiśc i zazdrość będzie się mniejszyć i będzie więcej ludzi współgrających i pomagających sobie emotka emotka emotka
oto moje życzenie na tutejży rok i następne emotka

ale do czego teraz pijesz? nie rób scen. Poczytaj lepiej poezję na szpilkach emotka Trza to wrzucic do topu z humorem. Przynajmniej poprawili ludziom humor emotka

izoldaaa6 z przykrością musze podpisać się pod tym co napisałaś

moniaainom a jesteś pewna że nikt tam nie wygrał? z tego co czytam nie bierzecie pod uwage tego, że najzwyczajniej osoby które wygrały nie pochwaliły się.
Rozumiem jeśli macie 100 % pewność, ale jeśli nie lepiej zastanowić się zanim narobicie komuś koło tyłka,
Czytam was od początku i tak się zastanawiam czy nie łatwiej wystosować prośbę do sponsora, aby to on sprawdził czy rzeczywiście nagrody zostały przyznane, skoro już odpisuje na różne wasze wiadomości to moze tego się dowie, albo poprosić organizatora skoro to nie jest jasne aby pozwilił na upublicznienie danych laureatów ( choć ja gdybym to poczytała ze zwykłej przekory bym tego nie zrobiła)
Odetchnijcie i przemyślcie najpierw bo łatwo kogoś zmieszać z błotem jeśli nie ma się dowodów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4066299 Napisano: 21.01.2011 02:19:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
evja napisał(a):

Wkurza mnie, że zaczynają nas źle traktować na facebooku ;/
Vichy już dawno stwierdziło, że nam nie bedą dawać nagród, bo jesteśmy konkursowiczami..

A teraz - Pieknie Mieszkać - konkurs na choinkę - napisali mi, że mnie zdyskwalifikowali, ponieważ glosy pochodzą od ludzi, którzy częśto biorą udział w konkursach, czyli jest to grupa zamknięta od której głosów pod uwagę nie biorą ;/;/

a jest o tym napisane w regulaminie ? bo nie rozumiem, to że ktoś bierze często udział w konkursach chyba nie dyskwalifikuje go w niczym
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4063814 Napisano: 20.01.2011 02:32:55 w Zakupy na konkursy - usługi
jeśli ktoś potrzebuje mogę zrobić dzisiaj zakupy w real pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4062036 Napisano: 19.01.2011 07:18:29 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam osóbki która będzie jutro z samego rana w tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4061782 Napisano: 19.01.2011 05:29:03 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że kupiłam sobie śliczny czerwono- złoty kalendarz z nadzieją, że w końcu przestane przypominać sobie o ważnym konku gdy już się skończy emotka
I jeszcze cieszę się, że zakupiłam kolejną książkę do brakującej serii , ciesze się mimo wyrzutów że to już ósma w tym miesiącu emotka ale ten empik tak przyciąga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4061143 Napisano: 19.01.2011 12:51:42 w Połączenia nieodebrane
iwonciaaa napisał(a):

12.20 zastrzeżony... jakieś pomysły?

z ankietą o ekspresach gnębią Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4060854 Napisano: 19.01.2011 11:22:43 w Udane wymiany - polecane nicki:)
ja-sylwia polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4059013 Napisano: 18.01.2011 02:42:16 w Wkurza mnie...
glan4 napisał(a):

teraz już wiem na 100% że ludzie z forum KLIKNIJCIE na fb używają i klikają z fikcyjnych kont emotka
oto wyniki z jednego konkursu http://www.facebo...kac?v=app_4949752878
tak wyszło że dzięki forumowiczom miałam 132 głosy które okazały się fikcją emotka

nie koniecznie mają fikcyjne konta, tylko na fb co niektórzy uważają, że jeśli ktoś za dużo bierze udział w konkursach lub nie ma zdjęć to konto od razu jest fikcyjne

W temacie wkurza mnie agencja od mobil1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4058649 Napisano: 18.01.2011 12:41:24 w dziś mam urodzinki
sambolera, rashu i lale3ka beata21
wszystkiego naj emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4056936 Napisano: 17.01.2011 07:16:21 w Allegro.pl - bez linków
wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy ktoś mi doradzi na jakiej zasadzie robi się reklamacje przedmiotu nie zgodnego z opisem ?
Dodam, że to ja jestem sprzedającą, sprzedałam już kilka tych przedmiotów i nie było uwag, do teraz. Facet zadzwonił, że model który dostał różni się jedną cyferką od tego opisanego w aukcji, czyli kolorem.
Nie neguje tego że mogłam się pomylić, zresztą napisałam tak kupującemu, jeśli to zrobiłam to całkowicie nie umyślnie.
Poprosiłam żeby napisał reklamacje i odesłał przedmiot a ja zrobie zwrot pieniędzy.
No i zaczeło się ...
Gościu żąda zwrotu pieniędzy dopiero wyśle zakupiony przedmiot.
Po tym jak odpisałam mu że zwrot pieniędzy zrobię po otrzymaniu pisemnej reklamacji wraz z zegarkiem, facet zaczął spór transakcyjny na allegro.
I tutaj moje pytanie bo już się pogubiłam, czy ja mam obowiązek zrobić zwrot przed otrzymaniem przedmiotu ?
Facet może wysłac mi zdjęcie przedmiotu ale dla mnie to żaden dowód, wystarczy, że wyjął zawleczke zabezpieczająca a przedmiot jest już uzywany i nie sprzedam go dalej

Wrr zna ktoś jakiś przepis odnośnie zwrotu pieniędzy za przedmiot nie zgodny z opisem ?
Dodam że pisałam do all przed rozpoczęciem sporu, z prośbą o wyjaśnienei jak to jest to odp mi że nie ingerują w to

nie zwracaj pieniędzy wcześniej, bo facet może Cie wykiwać i przedmiotu nie odeśle

a może ma swój, starszy model i chce dokonać podmianki ?
to też możliwe

na takich portalach obowiązuje nie tylko prawo, ale i zasady współżycia społecznego

napisz gościowi, że obydwie strony obowiązuje wzajemne zaufanie i transakcje przeprowadzane są w dobrej wierze

zwrot towaru dopiero upoważnia sprzedającego do zwrotu pieniędzy

ja już mu pisałam to , w tym problem.
Nie chce podmienić przedmiotu, bo to był CHYBA mój błąd, ale chodzi mi o to że jeśli tylko uruchomił go to już ja go nie sprzedam jako nowy, ja nie widze problemu w zwrocie pieniędzy tylko chcem najpierw dostać na papierze dlaczego wraz z zegarkiem, ale nie mam ochoty chodzić na policje jak mnie poda dlatego pytam się jak do tego ma się prawo Wyświetl w wątku >>
0 0