Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4025762 Napisano: 07.01.2011 10:18:47 w Paragony
szukam paragonu gerbera z początku promocji, propozycję prosze o konkretne propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4024580 Napisano: 06.01.2011 08:34:49 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

ze wybiłam szybę w drzwiach emotka emotka

jak ktos ma jakis pomysł na coś innego zamiast zwykłej szyby ktorej juz nie oplaca mi sie wtsawiac bo drzwi beda wymieniane prosze o propozycje

tanie są szyby plastikowe w sklepach np budowlanych, jakiś czas temu kupowałam to płaciłam o ile dobrze pamietam coś koło 30 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4023022 Napisano: 06.01.2011 11:43:42 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kurierzy DHL wkurzają na maksa emotka emotka emotka

żaden nawet 5 minut nie zaczeka, nie wspominając już o umówieniu się na konkretną godzinę emotka

jedno wielkie szambo na kółkach emotka emotka

potwierdzam emotka przed świętami zamówiłam dla córki kurtkę przez allegro i DHL dostarczył mi ją z tygodniowym opóźnieniem emotka emotka to najgorsza firma kurierska jak dla mnie emotka

ja nic do nich nie miałam do dzisiaj
emotka
miał pojawić się kurier żeby odebrać paczkę, która MUSI być w piątek w wa-wie i co ...
wrrr przysłali smsa że przesuwają odbiór na piątek emotka i to mnie wkurza

a ja miałem 2 przesyłki do odebrania ze zwrotem dokumentów i jedną do wysyłki - opłacona, ubezpieczona nawet emotka

ale kurierzyna Z DHL stwierdził, że on NICZEGO NIE MUSI emotka emotka emotka

po weekendzie szukam jakiegos p[rezesa tej firmy
to za co bierze kasę emotka emotka

ja też miałam opłaconą i ubezpieczoną, mam nadzieje że kupujący zgodzi się na inne rozwiązanie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4021770 Napisano: 05.01.2011 08:42:58 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kurierzy DHL wkurzają na maksa emotka emotka emotka

żaden nawet 5 minut nie zaczeka, nie wspominając już o umówieniu się na konkretną godzinę emotka

jedno wielkie szambo na kółkach emotka emotka

potwierdzam emotka przed świętami zamówiłam dla córki kurtkę przez allegro i DHL dostarczył mi ją z tygodniowym opóźnieniem emotka emotka to najgorsza firma kurierska jak dla mnie emotka

ja nic do nich nie miałam do dzisiaj
emotka
miał pojawić się kurier żeby odebrać paczkę, która MUSI być w piątek w wa-wie i co ...
wrrr przysłali smsa że przesuwają odbiór na piątek emotka i to mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4020610 Napisano: 05.01.2011 03:02:01 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

A co z Naturą? Dostał już ktoś nagrody z konka H&S? Mieli słać do 24.12 emotka

cisza emotka
coś 4frame ostatnio idzie za przykładem innych agencji, jak byli rewelacyjni tak ostatnio coraz gorzej im to wszystko idzie, szkoda, że zaczyli zlecać prace innym agencją bo wcześniej nie można było złego słowa powiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4020030 Napisano: 05.01.2011 12:27:30 w Allegro.pl - bez linków
masza napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

loczeq napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

no i ujmę to, bo dziwne że gdy zadawałam to pytanie odpisał zaraz po tym jak zakończyła się aukcja, poprosiłam grzecznie o wysłanie poleconym kurierem plus doliczenie koperty , na co odpisał że cena pokrywa również prace emotka niech mu będzie wpłace ale jeszcze nie mogę się powstrzymać żeby coś mu napisać emotka

a ja stane za sprzedajacym

kazdy umie liczyc, a koszty wysylki sa znane

ja wole zaplacic za przedmiot 10 zl i za wysylke 50 niz u innego 80 zl za przedmiot i darmowa wysylke emotka

jaki polecony kurier??
emotka

jeśli widze w aukcji, że coś co normalnie kosztuje ok 40-50 zł, u kogoś jest za kilka-kilkanaście zł za to przesyłka jest kosmiczna, to nie kupuję...
ale mogłaś skontantowac się z nim najlepiej telefonicznie, zanim aukcja się skończyła.
Nie wiem co teraz. Facet nie musi się zgodzić na to, żebyś sama wybierała kuriera, biorąc udział w aukcji czy KT wyrażałaś zgodę na jej warunki.

A koszty pakowania, pracy itp owszem, doliczają, ale w ten sposób na lewo zarabiają na tym, bo nie płacą od tego kosztów wystawienia aukcji emotka

to była aukcja z licytacją, pytanie zadałam zanim aukcja się skończyła, chciałam czekać z przebijaniem, dopiero na koniec licytowałam, odp dostałam odrazu po zakończeniu aukcji. To było tylko pytanie emotka
oczywiście zapłacę, poprosiłam tylko o fakture z wyszczególnieniem kosztów emotka
Jego wybór nie pisnęłabym słowem gdyby potrafił choć troszke zachować kultury

taa... facet odpisał od razu PO zakończeniu aukcji emotka
hehe

ciekawe ile faktycznie kurier będzie kosztował

wiesz co mnie wkurzyło ?
Głupie odpowiedzi typu, pytam się jaki koszt wynosi kuriera i koperty a jaki pracy, płace więc chciałabym wiedziec, a baran odpisuje że nie mój interes przesyłka może kosztować 1 zł a reszta 49 i to jego sprawa
emotka wystarczyłoby grzecznie odpisać że dolicza do tego paliwo na dojazd na pocztę itp
wkurzają mnie takie buraki emotka

tyle, że niektórzy jak coś jest warte np 100zł to wolą wystawić je za 30 zł i przesyłka 70zł, bo wtedy allegro nie zabiera im tyle prowizji

W ragulaminie allegro jest punkt ze nie mozna zarabiac na kosztach wysyłki

no i mozna wystwić tez odpowiednią notę sprzedającemu, od tego jest teraz punktacja

i tak zrobiłam, dostał najniższe pkt za wysyłkę

Dodam, że nie był to tani przedmiot typu 10, 50 czy 100 zł, do tego nie było to w formie że on wystawia taniej za to przesyłką sobie odbija, ale dałam sobie spokój.
Najlepsze jest to że pakowanie przesyłki było okropnie czasochłonne - wrzucona do worka, zaklejona taśmą i zero zabezpieczenia przez zniszczeniem emotka ale już się nie czepiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4018927 Napisano: 04.01.2011 11:41:29 w PODZIĘKOWANIA
emanuela ty wiesz emotka emotka emotka

i jeszcze od Domiśka dla ciotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4017491 Napisano: 04.01.2011 04:54:02 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

kingaa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurzyla dzis agencja bancomm (czy jakos tak) ktora organizoawala konkurs mobil 1 - wygralam nawigacje ale dzis dzwonilam i Pani mi powiedziala ze jej nie dostane bo na paragonie nie mam napisane ze kupilam olej mobil 1 - a ja mam pieczatke sklepu i podpis wlasciciela ze to wlasnie produkt konkursowy kupilam- na to Pani mi powiedziala ze tak to sobie kazdy moze podsteplowac emotka pierwszy raz sie spotkalam ze nie uznali mi paragonu z pieczatka i podpisem, mieszkam w malej miejscowosci i nie zawsze mam na paragonie napisany konkretny produkt emotka
smutno mi bo nawigacja miala byc na prezent a wychodzi na to ze wcale jej nie dostane :9

czy ktos z Was tez mial taka sytuacje ?:(

Tak! Sama sobie pieczątkę zrobiłaś i podstemplowałaś paragon emotka Jaka głupia baba!
Jakby tak każdy myślał jak TA PANI, to połowy nagród by ludziom nie wydali. U mnie co trzeci paragon jest podstemplowany i jakoś takich akcji nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę emotka Współczuję...

to wlasnie sugerowala emotka

musze napisac reklamacje bo innego wyjscia nie ma- a pieczatka wyraznie byla sklepu i jeszcze kierownika specjalnie o podpis prosilam- na szczescie nie bylo problemu. ja tez sie pierwszy raz z czyms takim stykam ze nie chca mi uznac pieczatki i podpisu;/ mam nadzieje ze uwzglednia reklamacje...

alaalex40 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

a ja dlatego wolę kupować w marketach, jeszcze nigdy pieczątek nie brałem emotka

no tak tyle ze je do marketu jakiegokolwiek mam ok. 30km i specjalnie po olej nie chcialo mi sie jechac- kupilam na stacji benzynowej w mojej miejscowosci- myslalam ze bedzie ok a tu klapa ;/

dobrze jeszcze ze zadzwonilam sama bo nawet nie bylo z ich strony informacji ze zostalam negatywnie zweryfikowana;/

poza tym Pani stwierdzila ze moja nagrode juz przyznano innej osobie z listy rezerwowej ale sprobowac napisac reklamacje moge emotka

czy ktoras z osob bioracych udzial w tym konkursie tez miala taki problem ?:(

u mnie zadzwonili z info o wygranej i ostrzegłam że nie mam zasięgu i może mnnie rozłączyć. no i oczywiście rozłączyło, to był piątek, więcej nie zadzwonili, w poniedziałek ja zadzwoniłam i babsztyl twierdził że dzwoniła w sobote 3 razy, jak bylo nie możliwe bo nosiłam tel przy tyłku.
Ale pozniej odbiłam sobie emotka więc ich szczęście, ale chyba też zadzwonie skoro robią tak jak mówisz bo nawet nie pamiętam jaki miałam zapis Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4017101 Napisano: 04.01.2011 02:49:51 w Pomocy!!!!
swibek napisał(a):

kalisto.. odepnij te urządzenia.. jak juz masz zainstalowany sterownik
wyłącz kompa
włącz ponownie i spróbuj dopiero wpiąć te urządzenia USB.. może komp ich nie znajduje. jeśli do tej pory działały to coś ze sterownikami napewno.. a jeśli nowe podłączasz to może trza wpierw instalnąc oproogramowanie.. czasem jest do urządzenia a czasem dodatkowe stery.. emotka dasz radę.. emotka

wyłączałam, myszkę podłączyłam wczoraj po południu i działa do dzisiaj, wieczorem chciałam zrzucić zdjęcia i nie poszło. Poddaje się męża wieczorem poprosze niech on się męczy emotka
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

szczupak napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

szczupak napisał(a):

spróbuj zamienić gniazdko usb, włóż kabel tam gdzie myszka, skoro myszka działa
nie wiem czy pomoże, ale na moim lapku są 3 wejścia usb i jedno też od dłuższego czasu nie działa emotka

u mnie jest 6 gniazd, na każdym działa myszka, ale za to czy telefon, aparat czy czutnik kart nie idzie na żadnym

to sorki chyba nie umiem pomóc
u mnie za to nie działa zmywarka emotka
albo nie może wystartować, albo jak się jej uda ruszyć i pobierze wodę to dalej stop i kicha,
ktoś może wie czy to poważna usterka?
odpływ sprawdzony ok, pobór wody też ok, filtry przeczyszczone, zmywarka też tylko zmywać jej się odechciało. Ktoś może ma jakiś pomysł na zmywarkę?

to ja wole nie działające usb emotka
a zobacz może gdzieś jakieś resztki sie dostały i blokują ? Ja tak miałam z pralką, niby filtry były czyste, ale po ponownym sprawdzeniu okazało się że moja gumka taka cieniutka wkręciła się i blokowało go emotka

włącz komputera do prąda i ci wszystko pójdzie
emotka

hehe taaga ty już lepiej pakuj się i idź do domu emotka i prześpij się emotka

nie mogę, jeszcze 12 minut emotka i przyjdę cię postraszyć emotka

aaaa nie rób tego noo , później znowu będę miała koszmary emotka

ps niebawem ja przybęde Cię straszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016725 Napisano: 04.01.2011 12:58:45 w Pomocy!!!!
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

szczupak napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

szczupak napisał(a):

nie wiem czy pomoże, ale na moim lapku są 3 wejścia usb i jedno też od dłuższego czasu nie działa emotka

u mnie jest 6 gniazd, na każdym działa myszka, ale za to czy telefon, aparat czy czutnik kart nie idzie na żadnym

albo nie może wystartować, albo jak się jej uda ruszyć i pobierze wodę to dalej stop i kicha,
odpływ sprawdzony ok, pobór wody też ok, filtry przeczyszczone, zmywarka też tylko zmywać jej się odechciało. Ktoś może ma jakiś pomysł na zmywarkę?

a zobacz może gdzieś jakieś resztki sie dostały i blokują ? Ja tak miałam z pralką, niby filtry były czyste, ale po ponownym sprawdzeniu okazało się że moja gumka taka cieniutka wkręciła się i blokowało go emotka

włącz komputera do prąda i ci wszystko pójdzie
emotka

hehe taaga ty już lepiej pakuj się i idź do domu emotka i prześpij się emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016695 Napisano: 04.01.2011 12:50:47 w Pomocy!!!!
szczupak napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

szczupak napisał(a):

a zobacz może gdzieś jakieś resztki sie dostały i blokują ? Ja tak miałam z pralką, niby filtry były czyste, ale po ponownym sprawdzeniu okazało się że moja gumka taka cieniutka wkręciła się i blokowało go emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016648 Napisano: 04.01.2011 12:32:43 w Pomocy!!!!
szczupak napisał(a):

u mnie jest 6 gniazd, na każdym działa myszka, ale za to czy telefon, aparat czy czutnik kart nie idzie na żadnym Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016621 Napisano: 04.01.2011 12:23:33 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

niestety dalej to samo emotka

A może kabelek USB do tych urządzeń jest uszkodzony?

nie emotka do każdego urządzenia jest inny.
Trudno wytrzymam wieczorem męża pogonie żeby zobaczył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016587 Napisano: 04.01.2011 12:11:31 w Pomocy!!!!
niestety dalej to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016557 Napisano: 04.01.2011 11:59:16 w Pomocy!!!!
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy ktoś wie co mogło się stać : Musze zrzucić na kompa troche zdjęć, za każdym razem jak podłączam, którekolwiek urządzenie przez usb wyświetla mi się komunikat na komputerze, że nie rozpoznaje urządzenia, lub któreś z urządzeń jest uszkodzone i nie ważne czy włączam czytnik kart, telefon czy aparat emotka , czyta dziad tylko odbiornik od myszki, nic po za tym. Żadne restartowanie nie pomaga, przeskanowałam dziada czy nie ma jakiegoś przyjaciela i też nic ;/ co jeszcze moge zrobić ?

kiedyś wykasowałam jakiś sterownik i już nic zewnętrznego nie chodziło ... nawet Cd-rom ...

no właśnie tak grzebie po kompie i zastanawiam się czy czasem nie zarazilam się twoim geniuszem
emotka

swibek emotka już ściągam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016484 Napisano: 04.01.2011 11:30:22 w Pomocy!!!!
isiulka napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy ktoś wie co mogło się stać : Musze zrzucić na kompa troche zdjęć, za każdym razem jak podłączam, którekolwiek urządzenie przez usb wyświetla mi się komunikat na komputerze, że nie rozpoznaje urządzenia, lub któreś z urządzeń jest uszkodzone i nie ważne czy włączam czytnik kart, telefon czy aparat emotka , czyta dziad tylko odbiornik od myszki, nic po za tym. Żadne restartowanie nie pomaga, przeskanowałam dziada czy nie ma jakiegoś przyjaciela i też nic ;/ co jeszcze moge zrobić ?

kiedyś wykasowałam jakiś sterownik i już nic zewnętrznego nie chodziło ... nawet Cd-rom ...

a może coś z usb moje jest już rozklekotane i też czasami mi tak robi ale kilka razy podłączam i w końcu załapie ale wiem że muszę nowe kupić

też był stawiała na USB

kurcze, ale każdy z usb ? mam kilka
Ehh wczoraj zepsuła mi się klawiatura, kilka dni wcześniej myszka szału dostane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4016395 Napisano: 04.01.2011 11:03:07 w Pomocy!!!!
Czy ktoś wie co mogło się stać : Musze zrzucić na kompa troche zdjęć, za każdym razem jak podłączam, którekolwiek urządzenie przez usb wyświetla mi się komunikat na komputerze, że nie rozpoznaje urządzenia, lub któreś z urządzeń jest uszkodzone i nie ważne czy włączam czytnik kart, telefon czy aparat emotka , czyta dziad tylko odbiornik od myszki, nic po za tym. Żadne restartowanie nie pomaga, przeskanowałam dziada czy nie ma jakiegoś przyjaciela i też nic ;/ co jeszcze moge zrobić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4015353 Napisano: 03.01.2011 09:40:49 w Wkurza mnie...
malineczka23 napisał(a):

meeyka napisał(a):

mi moj małż wlasnie przytargal z Lidla takie full wypas czekoladki, nadziewane marcepanem i musem wisniowym. nooo i mnie kusi emotka emotka emotka

a tez powinnam zaczac sie odchudzac emotka emotka

a ja tak bardzo chciałabym zgrubnąć emotka

malineczka ja ci dam ile chcesz tylko ostrzegam że tylko z brzuchola emotka
a ja się wkurzam bo po świętach barek zapchany słodyczami i chyba z jakimś magnesem bo ciągnie mnie że szok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4014537 Napisano: 03.01.2011 05:34:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
iaziaz napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

aka napisał(a):

Na pewno 2 latek nie namalowałby takiego rysunku, za dużo w nim szczegółów emotka

tym bardziej na komputerze.. Dwuletnie dziecko uczy się trzymać kredkę w ręku, a co dopiero namalować cokolwiek w np. Paintcie gdzie musi jednym paluszkiem wciskać przyscisk jednocześnie sterując myszką.. Również nie wierzę w to ;|

zgadzam sie w 100%

kiedyś poszukam rysunków synka co rysował jak miał 2 lata i zeskanuje
emotka
wiem, jak rysował ( rysuje) więc moge w to uwierzyć, i żeby nie było nie bronie tej osoby, nawet nie braliśmy w tym konkursie udziału, po prostu wiem, że 2 latek może tak rysować i niektóre w tym wieku już potrafią operować kredkami, farbami itp Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4014250 Napisano: 03.01.2011 04:11:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

polec napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

isiulka napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Ależ te dzieci to teraz zdolne! Dwa lata i już takiego miśka odmalowała emotka
http://www.konkur...mini.pl/pl/zwyciezcy

nie przesadzaj, ten miś to nie jest znowu takie arcydzieło

Dzieci są po prostu zdolne i tyle emotka Mój dwulatek daleko w tyle, ale myślę, że nadrobi zaległości emotka

mój też w tyle.. nadrobią za kilka lat emotka

ps. dzisiaj powstało nowe dzieło na ścianie i jak się lepiej przypatrzę to widzę Kubusia Puchatka
emotka

jak się zbiorę, to wrzucę dzieło mojego syna, wykonane na spółkę z moją suiostrą.

Różnica wieku jakieś +- 35 lat (syn 4, siostra 40), a dzieło na ścianie w kuchni bezcenne.

Głowa, oczy, buzia i oryginalna korona (mina i zawzięcie siostry, kiedy pomagała synowi-bezcenne emotka

polec nie chciałabyś widzieć jakie piękne ludziki zdobiły ściane przy komputerze u mnie emotka do tego z fajką w buzi emotka

a co do misia 2 latka, akurat ten misiek jest tak na malowany że moge uwierzyć że zrobiło to 2 letnie dziecko, zwłaszcza na komputerze emotka
choć większość prac w tym konku jest mega przesadzonych

Wierzę, wierzę emotka

tylko syna to jeszcze rozumiem, ale 40-letnia siostra...
...malowała oko i koronę...a ta jej mina, jak weszłam do kuchni..... emotka

poległam... emotka

emotka bo czasem dorośli mają większą radoche emotka
ja pamiętam jak zaścieliłam łóżko, wyszliśmy z M z pokoju wracamy a na łóżku wieeelka okrągła buzia z jednym zębem wystającym z uśmiechu, namalowane oczywiście przez synka emotka
nie dało rado krzyczeć padliśmy ze śmiechu a buzia cały czas zdobi nasze łóżko bo za chiny nie chce zejść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0