Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tanie są szyby plastikowe w sklepach np budowlanych, jakiś czas temu kupowałam to płaciłam o ile dobrze pamietam coś koło 30 zł Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też miałam opłaconą i ubezpieczoną, mam nadzieje że kupujący zgodzi się na inne rozwiązanie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nic do nich nie miałam do dzisiaj
miał pojawić się kurier żeby odebrać paczkę, która MUSI być w piątek w wa-wie i co ...
wrrr przysłali smsa że przesuwają odbiór na piątek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cisza
coś 4frame ostatnio idzie za przykładem innych agencji, jak byli rewelacyjni tak ostatnio coraz gorzej im to wszystko idzie, szkoda, że zaczyli zlecać prace innym agencją bo wcześniej nie można było złego słowa powiedzieć Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak zrobiłam, dostał najniższe pkt za wysyłkę
Dodam, że nie był to tani przedmiot typu 10, 50 czy 100 zł, do tego nie było to w formie że on wystawia taniej za to przesyłką sobie odbija, ale dałam sobie spokój.
Najlepsze jest to że pakowanie przesyłki było okropnie czasochłonne - wrzucona do worka, zaklejona taśmą i zero zabezpieczenia przez zniszczeniem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze od Domiśka dla ciotki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie zadzwonili z info o wygranej i ostrzegłam że nie mam zasięgu i może mnnie rozłączyć. no i oczywiście rozłączyło, to był piątek, więcej nie zadzwonili, w poniedziałek ja zadzwoniłam i babsztyl twierdził że dzwoniła w sobote 3 razy, jak bylo nie możliwe bo nosiłam tel przy tyłku.
Ale pozniej odbiłam sobie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyłączałam, myszkę podłączyłam wczoraj po południu i działa do dzisiaj, wieczorem chciałam zrzucić zdjęcia i nie poszło. Poddaje się męża wieczorem poprosze niech on się męczy
aaaa nie rób tego noo , później znowu będę miała koszmary
ps niebawem ja przybęde Cię straszyć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe taaga ty już lepiej pakuj się i idź do domu
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja wole nie działające usb
a zobacz może gdzieś jakieś resztki sie dostały i blokują ? Ja tak miałam z pralką, niby filtry były czyste, ale po ponownym sprawdzeniu okazało się że moja gumka taka cieniutka wkręciła się i blokowało go
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest 6 gniazd, na każdym działa myszka, ale za to czy telefon, aparat czy czutnik kart nie idzie na żadnym Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie
Trudno wytrzymam wieczorem męża pogonie żeby zobaczył
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie tak grzebie po kompie i zastanawiam się czy czasem nie zarazilam się twoim geniuszem
swibek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, ale każdy z usb ? mam kilka
Ehh wczoraj zepsuła mi się klawiatura, kilka dni wcześniej myszka szału dostane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malineczka ja ci dam ile chcesz tylko ostrzegam że tylko z brzuchola
a ja się wkurzam bo po świętach barek zapchany słodyczami i chyba z jakimś magnesem bo ciągnie mnie że szok
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś poszukam rysunków synka co rysował jak miał 2 lata i zeskanuje
wiem, jak rysował ( rysuje) więc moge w to uwierzyć, i żeby nie było nie bronie tej osoby, nawet nie braliśmy w tym konkursie udziału, po prostu wiem, że 2 latek może tak rysować i niektóre w tym wieku już potrafią operować kredkami, farbami itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pamiętam jak zaścieliłam łóżko, wyszliśmy z M z pokoju wracamy a na łóżku wieeelka okrągła buzia z jednym zębem wystającym z uśmiechu, namalowane oczywiście przez synka
nie dało rado krzyczeć padliśmy ze śmiechu a buzia cały czas zdobi nasze łóżko bo za chiny nie chce zejść