Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4014177 Napisano: 03.01.2011 03:45:02 w Winiary
pawel1615 napisał(a):

któro na biedronkowym i carefurowym paragonie to numer paragonu?

carrefur ma jakis numer wydruku. to to?
biedronka- cos jest pod górą po prawej stronie od daty i drugie jest na dole Nr sys. Któro to nr paragonu?

po prawej stronie od daty w obydwóch marketach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4014169 Napisano: 03.01.2011 03:40:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

isiulka napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Ależ te dzieci to teraz zdolne! Dwa lata i już takiego miśka odmalowała emotka
http://www.konkur...mini.pl/pl/zwyciezcy

nie przesadzaj, ten miś to nie jest znowu takie arcydzieło

Dzieci są po prostu zdolne i tyle emotka Mój dwulatek daleko w tyle, ale myślę, że nadrobi zaległości emotka

mój też w tyle.. nadrobią za kilka lat emotka

ps. dzisiaj powstało nowe dzieło na ścianie i jak się lepiej przypatrzę to widzę Kubusia Puchatka
emotka

jak się zbiorę, to wrzucę dzieło mojego syna, wykonane na spółkę z moją suiostrą.

Różnica wieku jakieś +- 35 lat (syn 4, siostra 40), a dzieło na ścianie w kuchni bezcenne.

Głowa, oczy, buzia i oryginalna korona (mina i zawzięcie siostry, kiedy pomagała synowi-bezcenne emotka

polec nie chciałabyś widzieć jakie piękne ludziki zdobiły ściane przy komputerze u mnie emotka do tego z fajką w buzi emotka

a co do misia 2 latka, akurat ten misiek jest tak na malowany że moge uwierzyć że zrobiło to 2 letnie dziecko, zwłaszcza na komputerze emotka
choć większość prac w tym konku jest mega przesadzonych Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4013908 Napisano: 03.01.2011 02:07:07 w Winiary
efelinkaaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

alka7 napisał(a):

ja kupiłam w carefurze wczoraj to na żadnym z 8 paragonów nie jest czytelnie że to produkty z Winiar, no poza żurkiem i jedną z galaretek, ( kupilam zupki, galaretki, kisiele i cukier waniliowy) tak się wkurzyłam, zgłoszenia wysłałam, najwyżej będę się później martwić, trzeba poszukać innego marketu do tego konkursu

ale czemu wy się denerwujecie ? w większości sklepów nie ma dokładnego zapisu, wygracie to jeśli będziecie mieli obawe że nie uznają to wezmiecie pieczątkę w sklepie i po sprawie emotka

czy ktoś jest pewien na 100%, że takie coś przejdzie? emotka

ja jestem pewna, linea nigdy nie robiła problemów zresztą nie mogą wymagać żeby każdy sklep miał zapis winiary skoro jest ogólnopolska promocja, jesli masz obawy to zadzwoń do nich to upewnisz się ale ja bym nie panikowała, przecież muszą uznać pieczątke emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4013866 Napisano: 03.01.2011 01:57:47 w Winiary
alka7 napisał(a):

ja kupiłam w carefurze wczoraj to na żadnym z 8 paragonów nie jest czytelnie że to produkty z Winiar, no poza żurkiem i jedną z galaretek, ( kupilam zupki, galaretki, kisiele i cukier waniliowy) tak się wkurzyłam, zgłoszenia wysłałam, najwyżej będę się później martwić, trzeba poszukać innego marketu do tego konkursu

ale czemu wy się denerwujecie ? w większości sklepów nie ma dokładnego zapisu, wygracie to jeśli będziecie mieli obawe że nie uznają to wezmiecie pieczątkę w sklepie i po sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4012191 Napisano: 02.01.2011 07:10:48 w Dziś cieszę się z.....
kingaa napisał(a):

Wreszcie się przełamałam i zjadłam krewetki emotka Co prawda długo się nad nimi modliłam, ale w końcu trafiły do mej paszczy i o dziwo nie były takie złe emotka

to ja cię pocieszę że też tak powiedziałam do ... nocy emotka tak mi załatwiły noc i kolejny dzień że jedno wiem na pewno nigdy więcej ich nie tknę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4009845 Napisano: 01.01.2011 02:55:54 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

http://hungry4spo.../Albums/show/s/35528 soory linki mi sie pomylily

Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...

a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac

ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
emotka

ciekawe ja sam kiedys sie w cos inengo bawile dalem na e konkach jeden post i zaraz screnyposzly tez tojuz nie pierwsza taka akacja po prostu co nie ktorym tu sie nudzi i donosza konfidenty juz raz sie przejechalem na tym forum teraz po raz drugi:) i pewnie nie ostatni

jak się przejechałeś nikt na siłe cię raczej nie trzyma emotka
a tak jak napisałam wrzucając twój link w google wyskakuje mase stron gdzie ty, nie sorki zielonetrampki spamowała, więc nie ma co się dziwić wystarczy że osoba która miała fajne zdjęcie wkurzyła się i poszukała, to nie jest trudne i nie ma co obrażać ludzi, bo spamując trzeba wziąć pod uwage że ktoś w końcu się wkurzy, choćby inny uczestnik konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4009816 Napisano: 01.01.2011 02:45:40 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

mia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

http://hungry4spo.../Albums/show/s/35528 soory linki mi sie pomylily

Ja w ogóle nie wiem, o co chodzi i dlaczego uważasz, że to ludzie z tego forum komentują?... A jedno z tych zdjęć (pierwsze) jest iście beznadziejne, więc mnie nie dziwi, że się ludzie burzą...

a z skadmieli screniy z tego forum widac ze forumowicze to konfidencij to forum jest po toby se pomagac a nie kablowac

ale przecież nie masz co się martwić skoro to nie twoje zdjęcia, tylko innej użyteczniczki, zresztą nie ma co ludzi wyzywać bo każdy mógł to zrobić nawet z poza forum, wystarczy wrzucić ten link w google i zobczyć gdzie jest spamowane nim, może w końcu ktoś stracił cierpliwość
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4008812 Napisano: 31.12.2010 06:29:54 w Wkurza mnie...
rifle77 napisał(a):

aleks25 napisał(a):

wkurza mnie, że jestem chora i spędzam sylwestra w łóżku emotka

No to witam w klubie emotka Wczoraj z żoną wygraliśmy po choróbce: ja zapalenie oskrzeli a ona anginę ropną emotka

w łóżku może być ciekawiej niż na jakieś super imprezie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4006687 Napisano: 30.12.2010 07:12:34 w Wkurza mnie...
wrrr wkurza mnie moja skleroza emotka zapomniałam o finale konka w Szczecińskim realu i zanim raczyłam sięgnąć po telefon troche mineło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4006545 Napisano: 30.12.2010 06:25:55 w Inne mniejsze markety
agusiac87 napisał(a):

czy smolar obdzwaniał Sedal emotka bo rozstrzygnięcie było 28.12 emotka

to ja podepnę się pod pytanie czy były telefony ze Szczecina ? choć roztrzygnięcie miało być przed świętami Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4003018 Napisano: 29.12.2010 03:11:34 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

http://wiadomosci...iecko_zneca_sie.html

emotka emotka emotka emotka

i całe szczęście, oby nie wywinął się.
Swoją drogą skoro to na prawde 15 latek, do tego 3 letnie dziecko ciekawe co na to rodzice , chyba coś jest nie tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4002725 Napisano: 29.12.2010 01:30:58 w Rossmann
jaanonimka napisał(a):

czy ktos moze mi potwierdzic odp?

jajko czerwone
z przyjaciółmi i rodziną w domu
tworzenie i podpalanie kukieł symbolizujących odejście starego roku

bardzo prosze emotka

0 0

kalisto1986

#4002712 Napisano: 29.12.2010 01:28:43 w Rossmann
jaanonimka napisał(a):

czy ktos moze mi potwierdzic odp?

jajko czerwone
z przyjaciółmi i rodziną w domu
tworzenie i podpalanie kukieł symbolizujących odejście starego roku

bardzo prosze emotka

0 0

kalisto1986

#4002700 Napisano: 29.12.2010 01:26:04 w Paragony
visserarthur napisał(a):

kalisto, taka miała właśnie być emotka

emotka wiem, ale rozwaliłeś mnie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4002689 Napisano: 29.12.2010 01:22:38 w Paragony
visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jak ktos ma wiecej paragonow z groszka to moze sie jakos dogadamy.

wyslalem za duzo zgloszen przez czwartkową awarię, kiedy to przesylali zwrotke, ze konkurs zakonczony.

a poza tym rzadko szukam paragonow, wiec chyba kazdemu moze sie zdarzyc emotka

w groszku nie ma rezerwy z tego co mi wiadomo, wiec chyba nie ma sensu trzymac paragoników emotka .

szczegolnie zapraszam osóbki, ktore kiedyś otrzymały ode mnie bezinteresownie nagrody- nadszedł czas na rewanżyk emotka

subtelna ta prośba emotka

szukam paragonu z abc Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4002514 Napisano: 29.12.2010 12:37:11 w Winiary
olus15 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

czy ktoś miał tak z kartą dań tak jak ja tzn ..:
karta 100 zł nie doszła.. zadzwoniła do firmy6,, babka kazała czekać aż oddzwoni.. jak oddzwoniła powiedziała że ma wiadomość od kuriera że karta została doręczona (u mnie 13 grudnia...) gdzie jej wogóle nie było, karta była na wójka... i co mam teraz robić emotka ale mnie ta firma wkurza emotka

pamiętacie rozmowę na początku że karty 1000 zł miały być bez prowizji przy wypłacaniu z bankomatu - kto jeszcze tego nie robił to niech się strzeże bo to gó...no prawda przesadzili emotka

ja stracilam pare stow, bo niby nr paragonow sie nie zgadzaly... na 100% jestem pewna, ze dalam wlasciwe emotka no ale nie udowodnie im tego emotka emotka

wiecie co trzeba by napisać chyba do Winiar , bo u mnie też się niby coś nie zgadzało a oni w ogóle! nie odpowiadają na moje maile

mi też kilka szt brakuje, a najlepsze że winiary porąbało adresy, np na bratową męża wysłali do innego miasta i było takich przypadków kilka że trzeba było przekierowywać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4000699 Napisano: 28.12.2010 07:15:59 w Wkurza mnie...
kasiunia23 napisał(a):

annaszura napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

WKURZA MNIE ŻE NIE MOGÊ SIÊ DOSTAÆ NA STRONÊ ZOZOLI I NIE WIEM GDZIE S¡ WYNIKI emotka
Jeśli ktoś może mi pomóc to będę wdzięczna

wyników nie ma na stronie, przychodziły meile z info o wygraniu emotka

aha, czyli nie załapałam się, bo nic nie dostałam emotka
dziękuję za odpowiedź

są przecież wyniki... emotka
nawet jak nie możesz dostac się do zakładki 'zwycięzcy' jak klikniesz na galerie to podczas przegladania przy zwyciezkich pracach sa znaczki z tym co kto wygral...

a ja jestem wśród zwycięzców a @ nie dostałam jeszcze

czyli jest nadzieja..
tylko że mi się ta strona nie chce otworzyć
http://balwan.zozole.pl/#/galeria a nie wiem jak inaczej można się tam dostać emotka

podaj nik to sprawdze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4000673 Napisano: 28.12.2010 07:05:46 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

WKURZA MNIE ŻE NIE MOGÊ SIÊ DOSTAÆ NA STRONÊ ZOZOLI I NIE WIEM GDZIE S¡ WYNIKI emotka

wyników nie ma na stronie, przychodziły meile z info o wygraniu emotka

aha, czyli nie załapałam się, bo nic nie dostałam emotka
dziękuję za odpowiedź

są przecież wyniki... emotka
nawet jak nie możesz dostac się do zakładki 'zwycięzcy' jak klikniesz na galerie to podczas przegladania przy zwyciezkich pracach sa znaczki z tym co kto wygral...

w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd dostałam meila i myślałam że lista będzie jak wszyscy odeślą dane Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4000598 Napisano: 28.12.2010 06:36:19 w Wkurza mnie...
kasiunia23 napisał(a):

wyników nie ma na stronie, przychodziły meile z info o wygraniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4000592 Napisano: 28.12.2010 06:34:54 w Wkurza mnie...
kajanna napisał(a):

szunia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tato999 napisał(a):

sopran napisał(a):

Wkurzył mnie mój mąż- właśnie przylazł, że skasował jakiegoś smsa jesteś laureatem. Jedyne co pamięta to to, że było (podobno!) coś o Ariel Profesional. Miały być dzisiaj jakieś smsy, bo ja nic nie kojarze? emotka

a co tu jest do wkurzania? przecież konkursy są konkursami a życie życiem emotka

pewnie jakbyś wygrała auto i ktos skasowałby o tym smsa też byś sie nie wkurzała (przykład)

sambolera ściągnij sobie aktualizację powinno być ok emotka ( masz załączony program zainstaluj go i przez niego aktualizuj) choć my bez aktualizacji jechaliśmy z nią do Gdyni i bez problemu nas prowadziła, jedynie nie widziała obwodnicy, ale miała prawo bo obwodnica nie dawno ruszyła

obwodnica niedawno ruszyła? coś nowego... emotka
chyba że mówisz o tym kawałku do portu.. ale to też już 2 lata minęły jak jest emotka

hihihi,no tak niedawno ruszyła,jakieś ponad 30 lat temu emotka

kajanna napisał(a):

szunia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tato999 napisał(a):

sopran napisał(a):

Wkurzył mnie mój mąż- właśnie przylazł, że skasował jakiegoś smsa jesteś laureatem. Jedyne co pamięta to to, że było (podobno!) coś o Ariel Profesional. Miały być dzisiaj jakieś smsy, bo ja nic nie kojarze? emotka

a co tu jest do wkurzania? przecież konkursy są konkursami a życie życiem emotka

pewnie jakbyś wygrała auto i ktos skasowałby o tym smsa też byś sie nie wkurzała (przykład)

sambolera ściągnij sobie aktualizację powinno być ok emotka ( masz załączony program zainstaluj go i przez niego aktualizuj) choć my bez aktualizacji jechaliśmy z nią do Gdyni i bez problemu nas prowadziła, jedynie nie widziała obwodnicy, ale miała prawo bo obwodnica nie dawno ruszyła

obwodnica niedawno ruszyła? coś nowego... emotka
chyba że mówisz o tym kawałku do portu.. ale to też już 2 lata minęły jak jest emotka

hihihi,no tak niedawno ruszyła,jakieś ponad 30 lat temu emotka

ja nie powiedziałam że obwodnica w Gdyni emotka
Tylko, że jechaliśmy do Gdyni obwodnicą, która dopiero ruszyła tzn w pazdzierniku, więc chyba raczej to coś nowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0