Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4000528 Napisano: 28.12.2010 06:14:34 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tato999 napisał(a):

sopran napisał(a):

Wkurzył mnie mój mąż- właśnie przylazł, że skasował jakiegoś smsa jesteś laureatem. Jedyne co pamięta to to, że było (podobno!) coś o Ariel Profesional. Miały być dzisiaj jakieś smsy, bo ja nic nie kojarze? emotka

a co tu jest do wkurzania? przecież konkursy są konkursami a życie życiem emotka

pewnie jakbyś wygrała auto i ktos skasowałby o tym smsa też byś sie nie wkurzała (przykład)

sambolera ściągnij sobie aktualizację powinno być ok emotka ( masz załączony program zainstaluj go i przez niego aktualizuj) choć my bez aktualizacji jechaliśmy z nią do Gdyni i bez problemu nas prowadziła, jedynie nie widziała obwodnicy, ale miała prawo bo obwodnica nie dawno ruszyła

smsy ze protokol odebrania auta juz gotowy dostaję codziennie emotka

a jeśli nie wiem co ktoś skasował to czemu mam się wkurzać na zapas

szkoda zdrowia i nerwów

jak mam nieodebrane połączenie i ten numer już do mnie nie dzwoni więcej też nad tym nie ubolewam bo po co

dla niektórych konkursy sa jakimś tam oderwaniem, hobby, ale dla innych jest to zarobek/ratowanie budżetu więc wtedy wcale nie dziwie się jeśli ktoś wie, że cos wygrał ale nie wie co i gdzie bo sms został skasowany emotka
co innego jak ktoś w ogóle nie wygrał.
Punkt patrzenia zależy od .. siedzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4000375 Napisano: 28.12.2010 05:29:11 w Carrefour konkursy
wredzia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wredzia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wredzia napisał(a):

podpowiedzcie mi co zrobić emotka

kurier przywiózł dziś autko i w jednym tylnym kole jest połamany cały napęd oraz nie działa skręcanie kół na przodzie, jednym słowem autko jest niesprawne emotka

co z tym fantem zrobić?

żeby przód skręcał musisz go skręcić śrubką dołączoną emotka
a o połamaniu sprawdzałaś przy kurierze ? bo tylko tak chyba możesz zgłosić uszkodzenie, też dostałam dzisiaj tył połamany, nie miał protokołu uszkodzenia ale wszędzie podpisał że uszkodzony i jutro mają przyjechać spisać wszystko i będzie reklamacja

czy mogła bys mi to wytłumaczyć?? co z czym skręcić, bo ja chyba jakaś ciemna masa jestem i ie wiem co i jak
emotka

mąż mi podpowiada że kolumne kierownicy, jak idzie pręt od kierownicy to tam gdzieś jest dziurka i tam musisz skręcić dołączoną śrubke

dziekuje bardzo, wszystko gra emotka (no oprócz tego napedu który jest połamany)

emotka a o uszkodzeniu zgłoś może do agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4000072 Napisano: 28.12.2010 04:08:12 w Carrefour konkursy
wredzia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wredzia napisał(a):

kurier przywiózł dziś autko i w jednym tylnym kole jest połamany cały napęd oraz nie działa skręcanie kół na przodzie, jednym słowem autko jest niesprawne emotka

co z tym fantem zrobić?

a o połamaniu sprawdzałaś przy kurierze ? bo tylko tak chyba możesz zgłosić uszkodzenie, też dostałam dzisiaj tył połamany, nie miał protokołu uszkodzenia ale wszędzie podpisał że uszkodzony i jutro mają przyjechać spisać wszystko i będzie reklamacja

czy mogła bys mi to wytłumaczyć?? co z czym skręcić, bo ja chyba jakaś ciemna masa jestem i ie wiem co i jak
emotka

mąż mi podpowiada że kolumne kierownicy, jak idzie pręt od kierownicy to tam gdzieś jest dziurka i tam musisz skręcić dołączoną śrubke Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3999976 Napisano: 28.12.2010 03:36:49 w Carrefour konkursy
wredzia napisał(a):

co z tym fantem zrobić?

a o połamaniu sprawdzałaś przy kurierze ? bo tylko tak chyba możesz zgłosić uszkodzenie, też dostałam dzisiaj tył połamany, nie miał protokołu uszkodzenia ale wszędzie podpisał że uszkodzony i jutro mają przyjechać spisać wszystko i będzie reklamacja Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3999804 Napisano: 28.12.2010 02:44:22 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

toudikot napisał(a):

tulip napisał(a):

czeka ktos jeszcze na autko z bobovity emotka

czekam

niestety , mają jeszcze czas

ja czekam, bo kalisto mi zabrała moje emotka

emotka ja tylko kolor podmieniłam , a że nie chciałaś wredna z nami jechać emotka

sprawdzajcie dokładnie swoje jeepy bo właśnie przyszedł do mnie pęknięty i przez przypadek to zauważyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3999604 Napisano: 28.12.2010 01:41:40 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

sopran napisał(a):

Wkurzył mnie mój mąż- właśnie przylazł, że skasował jakiegoś smsa jesteś laureatem. Jedyne co pamięta to to, że było (podobno!) coś o Ariel Profesional. Miały być dzisiaj jakieś smsy, bo ja nic nie kojarze? emotka

a co tu jest do wkurzania? przecież konkursy są konkursami a życie życiem emotka

pewnie jakbyś wygrała auto i ktos skasowałby o tym smsa też byś sie nie wkurzała (przykład)

sambolera ściągnij sobie aktualizację powinno być ok emotka ( masz załączony program zainstaluj go i przez niego aktualizuj) choć my bez aktualizacji jechaliśmy z nią do Gdyni i bez problemu nas prowadziła, jedynie nie widziała obwodnicy, ale miała prawo bo obwodnica nie dawno ruszyła Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3998137 Napisano: 27.12.2010 10:49:57 w Wkurza mnie...
tutaj tak w temacie http://www.petycj...bawienia-wolnosci/66

a wkurza mnie licytowanie przedmiotów jak nie ma się pieniędzy, nie rozumiem czegoś takiego że kupujący zanim wygra aukcję nie zapyta się czy zgadzam się na opóźnioną płatność ( dużo opóźnioną ! ) wrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3998004 Napisano: 27.12.2010 09:57:38 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie coś takiego emotka emotka

http://www.wykop....otem-w-roli-glownej/

aż mi sie łzy zakręciły, mam nadzieje że tatuśko pójdzie siedzieć a jak wyjdzie i zestarzeje się poczuje miłość swojego syna emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3996775 Napisano: 27.12.2010 04:18:07 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

tulip napisał(a):

czeka ktos jeszcze na autko z bobovity emotka

czekam

niestety , mają jeszcze czas Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3996554 Napisano: 27.12.2010 03:09:58 w Paragony
szukam paragon abc z konkursu p&g Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3996157 Napisano: 27.12.2010 01:11:14 w PODZIĘKOWANIA
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

teraz dopiero ogarnęłam się taaga dziękuje bardzo za wymianke... kolorami emotka

eee tam - nie ma za co emotka

ja dziękuję serdeczniaście targicola emotka
niuniu za wielkie serducho emotka
tato999 za wszystko
emotka

jest za co , jest babonie. Bardzo mi na nim zależało emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3995827 Napisano: 27.12.2010 11:48:50 w PODZIĘKOWANIA
teraz dopiero ogarnęłam się taaga dziękuje bardzo za wymianke... kolorami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3994972 Napisano: 27.12.2010 12:31:09 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

ahhh warto było emotka emotka

Wkurza mnie, że nie mam pepsi w domu emotka

chcesz trochę emotka

Kalisto mnie wkurza babon jeden emotka

i rozmowa z Kingą o Kendrze, Holy, i Hugh Hefie emotka emotka emotka

ja, ja ?
Po dobroci chcem się podzielić tymi kilkoma litrami a ten, że odrazu wkurzam <foch>

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3994947 Napisano: 26.12.2010 11:26:35 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

ahhh warto było emotka emotka

Wkurza mnie, że nie mam pepsi w domu emotka

chcesz trochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3991245 Napisano: 24.12.2010 12:04:17 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

właśnie odebrałam jeepa z Bobovity emotka

ja wczoraj odebrałam, po kilku perypetiach okazało się że musimy jechać cinquecento emotka nie wiem jak, ale zmieściliśmy go emotka
Dla tych co czekają, jeep jest świetny, aż sama nie mogę doczekać się wieczora i reakcji synka emotka

Oczywiście wczoraj przetestowany na klatce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3990844 Napisano: 23.12.2010 11:47:55 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

wiem ze to tylko forum konkursowe ale musialam gdzies to sobie napisac i ulzyc swojej glupocie emotka

no ale trzeba zakasac rekawy i zyc dalej....

dawno nie dostalam tak po d*** jak dzis emotka

emotka rozumiem Cię doskonale, też dostałam taki prezent na święta, tylko, że nie ze swojej winy, a nie daje się tego po dobroci rozwiązać, zostają sądy, a na to już nie mam ochoty.
Teraz już staram się o tym nie myśleć bo prawie zawału dostałam jak otworzyłam pismo emotka

trzymaj się cieplutko i pomyśl że kiedyś tam czekają nas lepsze czasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3989332 Napisano: 23.12.2010 12:44:25 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Literia na pewno tym sie nie zajmie, na pewno to wyciszą, bo ktoś ma osobliwe poczucie CHumoru emotka

art 256 kodeksu karnego, niech matoły to prostują bo aż niedobrze mi się robi jak to czytam.
Mało co mnie brzydzi tak bardzo jak rasizm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3989320 Napisano: 23.12.2010 12:40:42 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

LITERIA.pl to sklep on-line oferujący książki, muzykę, filmy i multimedia.

Właściciel sklepu, firma Axel Springer Polska istnieje od 1994 roku i należy do grona największych wydawców prasy w Polsce

no no

i oni nie wiedzą, co się dzieje na FB?? jakiego obsługującego zatrudniają?? emotka

przecież to jest chore, dziwie się, że jeszcze tłumaczą się prowokacją
emotka nie trudno znaleźć w necie co za to grozi i mam nadzieję że literia zajmie się tym Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3989289 Napisano: 23.12.2010 12:28:35 w Wkurza mnie...
Przesadzili, nie omieszkałam im walnąć komentarza którego pewnie i tak usuną, to jest chore, że mogą coś takiego nagradzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3989257 Napisano: 23.12.2010 12:16:47 w Wkurza mnie...
ejulek59 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wkurza , to mało powiedziane wqrwia mnie moja rodzinka,
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno emotka
tak rozdwoję się emotka
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać emotka emotka emotka

zrób u siebie,zaproś rodziców i teściów,wybierzesz czas wg swego uznania,poczujesz wtedy ... ile to kosztuje pracy nerwów i ... będziesz wdzięczna,że ktoś Cię zaprasza...A święta trwają 2 dni więc z rodziną masz duzo czasu na spotkania....
Wkurzają mnie ludzie,którzy nie umieją docenić pracy innych !

Chętnie bym tak zrobiła gdybym miała tyle miejsca żeby wszystkich pomieścić to po pierwsze,
po drugie ile pracy i nerwów ? siostra nie przygotowuje wszystkiego, każdy coś gotuje i przynosi, więc na wigilię każdy ma swój wkład, a owszem mam 2 dni na święta ale wigilia jest jedna i dla mnie to w tym dniu powinno się spotkac z najbliższą rodziną, Wyświetl w wątku >>
0 0