Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3989150 Napisano: 23.12.2010 11:35:04 w Firmy kurierskie
nineczka17 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czy wie ktoś może czy jutro kurierzy pracują ?
Wiem, że jest wigilia ale chcem tylko upewnić się, bo wysłali mi dzisiaj po reklamację rzeczy na prezenty z allegro i zastanawiam się czy czekać, czy kupić coś innego

jednego roku mialam kuriera w Wigilię rano ,poczta na pewno pracuje w Wigilię

Kurierem mieli dzisiaj wysłać, zobaczymy czy dojdzie

dziękuje emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3989049 Napisano: 23.12.2010 11:04:11 w Firmy kurierskie
czy wie ktoś może czy jutro kurierzy pracują ?
Wiem, że jest wigilia ale chcem tylko upewnić się, bo wysłali mi dzisiaj po reklamację rzeczy na prezenty z allegro i zastanawiam się czy czekać, czy kupić coś innego Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3988987 Napisano: 23.12.2010 10:52:09 w Carrefour konkursy
emio2 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Do mnie jednak nie przyjedzie kurierem ten co miał byc wczoraj nadany, bo kurier nie dojechał emotka
Jutro będę próbowała upchać go w kombiaka i mam nadzieje że zmieści się, jeśli ktoś go ma będe wdzięczna albo za wymiary emotka albo tylko odpowiedz czy jest sens z kombiakiem kombinować bo musimy jechać po niego do innego miasta bo tak go wysłali

dojechał dziś jeepek

ok 100 dł, w najwyższym pkt. ok 80 cm, ser. ok 60

cięzki jak cholera...

do mnie przyjechał cały złożony, bez żadnego kartonu, nie opakowany....więc dziecko miało prezent przed gwiazdka ...ehhhh
a co najgorsze ....powiedział że prezentów wcale nie nosi mikołaj....tylko mama kupuje ehhhh

ale facet bardzo miły i uprzejmy autko wniósł do mieszkania....przyniósł osobno ładowarke, instrukcje i takie tam...

wytłumaczył co gdzie i jak....naprawdę super emotka

dziękuje ślicznie emotka w takim razie powinien zmieścić się Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3987796 Napisano: 22.12.2010 07:42:08 w TESCO konkursy
pang napisał(a):

imelka napisał(a):

imelka napisał(a):

masza napisał(a):

puchiko napisał(a):

jasnee, cały czas coś wysyłam i dociera do ludzi więc niech nie kłamie emotka a ja chciałam zrobić zakupy na święta...

no ja mu mówiłam ze dzis dostałam listy wysłane w ten poniedziałek, więc niemożliwe zeby nikt nie dostał jezeli były wysłane w zeszły..... emotka

Ja dzwoniłam, moją konwersację z Panem można poczytać w topie Wkurza mnie.. jednym słowem - ściema z wysyłką. Pan kręci jak nie wiem co, raz wie, że wysłane, drugi raz, że ktoś inny wysłał, potem, że chyba będą wysłane. Nie ma szans, żeby przed Świętami dotarły, raczej nastawmy się na po świętach i oby w ogóle doszły...

Ale o e-konkursach nie wspominałam, ktoś inny już pisał, że dzwonił i mówił, że na e-konkursach ludzie wiedzą i czekają

jednym słowem beznadziejna agencja i tyle, dziwne że tesco wybiera takie agencje do obsługi konkursów

z tym panem to jest całkowicie normalne, kiedyś w pewnym konkursie dopiero po kilkakrotnej interwencji u zleceniodawcy w końcu wysłał nagrody.
Swoją drogą cud że jeszcze nie wymyślił swojej ulubionej wymówki że bony dopiero są produkowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3987108 Napisano: 22.12.2010 04:01:44 w Wkurza mnie...
wkurza , to mało powiedziane wqrwia mnie moja rodzinka,
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno emotka
tak rozdwoję się emotka
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3987002 Napisano: 22.12.2010 03:12:17 w Nocna Zmiana Warty
dawidek a dla kogo ten prezent emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986911 Napisano: 22.12.2010 02:28:02 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

w 4frame się dowiedziałam że obecnie nie ma nikogo zajmującego się Bobovitą bo są albo chorzy albo na urlopach emotka to jakaś kpina emotka

no niestety jest okres przed świąteczny więc nie dziwie im się chyba. A wg regulaminu mają czas do 29, dlatego ja dzwoniłam szybciej żeby nie uciekli na urlopy emotka

no ja miałam nadzieję że zdążą porozwozić i nie będę musiała do nich dzwonić
czytałam regulamin ale czasem marzenia się spełniaja emotka
ale w sumie to jeszcze są normalne dni pracy emotka

może dojdą jeszcze jutrzejszy dzień jest, ja też czekam na jeszcze jeden miał iść dla siostrzeńca pod choinke ale jeśli nie przyjdzie to trudno mam rezerwowy prezent, najbardziej mi zależało żeby przyszedł dla synka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986868 Napisano: 22.12.2010 02:05:28 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

w 4frame się dowiedziałam że obecnie nie ma nikogo zajmującego się Bobovitą bo są albo chorzy albo na urlopach emotka to jakaś kpina emotka

no niestety jest okres przed świąteczny więc nie dziwie im się chyba. A wg regulaminu mają czas do 29, dlatego ja dzwoniłam szybciej żeby nie uciekli na urlopy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986817 Napisano: 22.12.2010 01:46:25 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

kalisto1986 a gdzie dzwoniłaś żeby się dowiedzieć gdzie jest twój jeep możesz podać nr tel?

nr brałam ze strony 4frame, najpierw prosiłam osobę odpowiedzialną za konkurs, dopiero pani podała mi bezpośredni nr do osoby u której są jeepy z mojego miasta Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986777 Napisano: 22.12.2010 01:32:46 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

a powiedzcie mi skąd oni je rozwożą bo przecież w każdym sklepie stał jeden to odwożą z danego sklepu czy np wszystkie stoją w magazynie w Warszawie?

no właśnie nie, z mojego sklepu wysłali do innego miasta emotka i dopiero tam moge odebrać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986723 Napisano: 22.12.2010 01:19:04 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

dokłądnie - te zabawki nie są fajne.. Nawet mieliśmy atrape telefonu z salonu, wyglądał jak prawdziwy, ale mój syn - ze swoim męskim instynktem - wiedział, że to nie telefon i rzucił w kąt..
kalisto - u nas też jest zakaz z telefonem, ale czasami albo ja się zapomnę i Mu dam, albo sam sobie weźmie i ucieknie emotka (na szczęscie jeszcze nie umie grać)

kurde, idę myć okna a tak mi się nie chce.. muszę.. takie brudne są, że jak przez nie wyglądam to mam wrażenie, że śnieg pada ciągle emotka

to jak się już rozpędzisz to możesz i moje wymyć, ale spokojnie nie śpieszy się dopiero wieczorem bo zaraz trzeba skończyć malowanie pokoju emotka

a wkurza mnie to, że święta trwają tak krótko, mase przygotować, kilka dni w kuchni tylko na 2 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986701 Napisano: 22.12.2010 01:11:51 w Carrefour konkursy
emio2 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Do mnie jednak nie przyjedzie kurierem ten co miał byc wczoraj nadany, bo kurier nie dojechał emotka
Jutro będę próbowała upchać go w kombiaka i mam nadzieje że zmieści się, jeśli ktoś go ma będe wdzięczna albo za wymiary emotka albo tylko odpowiedz czy jest sens z kombiakiem kombinować bo musimy jechać po niego do innego miasta bo tak go wysłali

do mnie ma dojechac dzisiaj ale ok 20-22.00 dam znać co to za model i jakie ma wymiary emotka sama jestem szalenie ciekawa emotka

dziękuje bardzo emotka
mam zamiar pożyczyć od ojca kombiaka, tylko jednak wole upewnić się czy się zmieści żeby bez sensu nie jechać, swoją drogą sama nie moge się jego doczekać emotka zwłaszcza że synek nie ma pojęcia że go dostanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986657 Napisano: 22.12.2010 12:59:43 w Carrefour konkursy
Jutro będę próbowała upchać go w kombiaka i mam nadzieje że zmieści się, jeśli ktoś go ma będe wdzięczna albo za wymiary emotka albo tylko odpowiedz czy jest sens z kombiakiem kombinować bo musimy jechać po niego do innego miasta bo tak go wysłali Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986590 Napisano: 22.12.2010 12:38:19 w Carrefour konkursy
pereka na pewno, ja chciałam go upchać do cienkusia emotka gdyby nie ta paleta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986581 Napisano: 22.12.2010 12:36:08 w Wkurza mnie...
ziółkoale takie zabawki nie są już takie fajne emotka
Ja jak synek był mały dawałam mu telefon do czasu aż zaślinił mi go tak że musiałam dać do naprawy.
Mina pana w serwisie bezcenna jak spytał się gdzie go zalałam, a ja powiedziałam że to tylko synek oślinił emotka
Od tego czasu był zakaz telefonu, aż nie nauczył się obsługiwać, teraz mam gorszy problem bo jak nie ma telefonu to wiem że synek dorwał i gdzieś schował się żeby pograć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986567 Napisano: 22.12.2010 12:32:35 w Carrefour konkursy
wredzia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

mi dowiezli wczoraj...
pan wyciagnal z auta..
i zostawil
moja mama musiala go sama pchac po sniegu do bloku..
nie zapakowany..
tyle co ja wam moge napisac..

co za firma masakra

nie wiem skąd to zniesmaczenie, za wnoszenie towaru zawsze trzeba kurierowi zapłacic dodatkowo, przeciez on tragarzem nie jest i nie ma obowiazku pomagać wnosić cokolwiek

nie, no z tym cokolwiek bym się zastanowiła
emotka
Ma obowiązek wniesienia paczki do 30 kg, powyżej t6ej wagi nie wnosi, ale jeep wydaje się być lżejszy.
Choć dużo zależy od kuriera, u mnie większość sama pyta się czy pomóc, lub nawet starają wtargać się chociaż na klatke na którą też trzeba wejść po schodkach Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986559 Napisano: 22.12.2010 12:30:29 w Carrefour konkursy
sylzab2294 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

sylzab2294 jaki kolor dostałaś ?
to jest ten hamer co kiedyś pokazywaliśmy na allegro ?

szczerze ci powiem, ze ja osobiscie go jeszcze nie widzialam..mama mi mowila ze jest zolty..

ok dziękuje emotka

ja mam nadzieje że będą jutro kurierzy normalnie jeździć bo jeden miał być wczoraj wieczorem nadany więc teoretycznie dzisiaj maks jutro powinien być Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986550 Napisano: 22.12.2010 12:28:30 w PODZIĘKOWANIA
reni aniele ty mój emotka , dziękuje za uratowanie tyłka i tym samym prezent dla teściowej emotka emotka emotka

goralecka również ślicznie dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986536 Napisano: 22.12.2010 12:23:40 w Carrefour konkursy
sylzab2294 jaki kolor dostałaś ?
to jest ten hamer co kiedyś pokazywaliśmy na allegro ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3986534 Napisano: 22.12.2010 12:22:57 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

pereka napisał(a):

I jeszcze jedno pytanko mam o jeepy.
Czy one przyjdą w jakims pudle albo foli, bo to ma być niepodzianka i nie chciałabym żeby wszyscy wkoło sąsiedzi filowali, albo rodzinka widziała. emotka
I czy wypełnia się jakiś formularz odbioru z danymi, peselem itp. ?
Jakby ktos wiedział proszę dać znać.

tez mnie ciekawi jak to jest pakowane?

mi pani wysyłająca powiedziała że jest na palecie, dlatego zdecydowałam się na kuriera bo mógłby nie zmieścić się do auta. Choć mam nadzieje że jakoś go zakryli że nie będzie widać co to jest żeby mały nie wypatrzył
emotka

jak na palecie to znow pewnie wyciagnie tylko z auta i trzeba bedzie samemu wnosic emotka

mi to chyba pasuję, bo jakby wnosił to synek by zobaczył a chcem tego uniknąć emotka
Tylko mam nadzieje że dojadą do świąt Wyświetl w wątku >>
0 0