Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurierem mieli dzisiaj wysłać, zobaczymy czy dojdzie
dziękuje
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że jest wigilia ale chcem tylko upewnić się, bo wysłali mi dzisiaj po reklamację rzeczy na prezenty z allegro i zastanawiam się czy czekać, czy kupić coś innego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje ślicznie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tym panem to jest całkowicie normalne, kiedyś w pewnym konkursie dopiero po kilkakrotnej interwencji u zleceniodawcy w końcu wysłał nagrody.
Swoją drogą cud że jeszcze nie wymyślił swojej ulubionej wymówki że bony dopiero są produkowane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno
tak rozdwoję się
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może dojdą jeszcze jutrzejszy dzień jest, ja też czekam na jeszcze jeden miał iść dla siostrzeńca pod choinke ale jeśli nie przyjdzie to trudno mam rezerwowy prezent, najbardziej mi zależało żeby przyszedł dla synka
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety jest okres przed świąteczny więc nie dziwie im się chyba. A wg regulaminu mają czas do 29, dlatego ja dzwoniłam szybciej żeby nie uciekli na urlopy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nr brałam ze strony 4frame, najpierw prosiłam osobę odpowiedzialną za konkurs, dopiero pani podała mi bezpośredni nr do osoby u której są jeepy z mojego miasta Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie, z mojego sklepu wysłali do innego miasta
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jak się już rozpędzisz to możesz i moje wymyć, ale spokojnie nie śpieszy się dopiero wieczorem bo zaraz trzeba skończyć malowanie pokoju
a wkurza mnie to, że święta trwają tak krótko, mase przygotować, kilka dni w kuchni tylko na 2 dni Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje bardzo
mam zamiar pożyczyć od ojca kombiaka, tylko jednak wole upewnić się czy się zmieści żeby bez sensu nie jechać, swoją drogą sama nie moge się jego doczekać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro będę próbowała upchać go w kombiaka i mam nadzieje że zmieści się, jeśli ktoś go ma będe wdzięczna albo za wymiary
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak synek był mały dawałam mu telefon do czasu aż zaślinił mi go tak że musiałam dać do naprawy.
Mina pana w serwisie bezcenna jak spytał się gdzie go zalałam, a ja powiedziałam że to tylko synek oślinił
Od tego czasu był zakaz telefonu, aż nie nauczył się obsługiwać, teraz mam gorszy problem bo jak nie ma telefonu to wiem że synek dorwał i gdzieś schował się żeby pograć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za firma masakra
nie wiem skąd to zniesmaczenie, za wnoszenie towaru zawsze trzeba kurierowi zapłacic dodatkowo, przeciez on tragarzem nie jest i nie ma obowiazku pomagać wnosić cokolwiek
nie, no z tym cokolwiek bym się zastanowiła
Ma obowiązek wniesienia paczki do 30 kg, powyżej t6ej wagi nie wnosi, ale jeep wydaje się być lżejszy.
Choć dużo zależy od kuriera, u mnie większość sama pyta się czy pomóc, lub nawet starają wtargać się chociaż na klatke na którą też trzeba wejść po schodkach Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dziękuje
ja mam nadzieje że będą jutro kurierzy normalnie jeździć bo jeden miał być wczoraj wieczorem nadany więc teoretycznie dzisiaj maks jutro powinien być Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
goralecka również ślicznie dziękuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest ten hamer co kiedyś pokazywaliśmy na allegro ? Wyświetl w wątku >>