Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3985605 Napisano: 21.12.2010 11:33:31 w Nocna Zmiana Warty
dawidekk napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Możesz tak zrobić

http://www.maxior.../Zart_wyrodnego_ojca

emotka

emotka
ubiłabym takiego
kiedyś widziałam filmik, rodzice spakowali dziecku prezent w pudełko nie pamietam dokładnie po czym ale chyba po jakieś konsoli.
Oczywiście dziecko szczęśliwe, rozpakowuje a tam chyba ubrania upchane, rodzice zacieszali a chłopiec biedny płakał ubiłabym gołymi rękoma emotka

Co robisz z 31/1 ? emotka

yy że co? bo nie załapałam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3985593 Napisano: 21.12.2010 11:28:37 w Nocna Zmiana Warty
dawidekk napisał(a):

Możesz tak zrobić

http://www.maxior.../Zart_wyrodnego_ojca

emotka

emotka
ubiłabym takiego
kiedyś widziałam filmik, rodzice spakowali dziecku prezent w pudełko nie pamietam dokładnie po czym ale chyba po jakieś konsoli.
Oczywiście dziecko szczęśliwe, rozpakowuje a tam chyba ubrania upchane, rodzice zacieszali a chłopiec biedny płakał ubiłabym gołymi rękoma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3985587 Napisano: 21.12.2010 11:23:09 w Nocna Zmiana Warty
emotka
to może ja dzieciom tez tak popakuje emotka
nawet nie chce mi się myśleć o pakowaniu emotka mam lenia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3985573 Napisano: 21.12.2010 11:14:39 w Nocna Zmiana Warty
dawidekk napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Troszkę się tu zakurzyło emotka
a mi coś nudzi się a nie mogę odkleić się od kompa żeby iść poczytać emotka

Ani mi nie mów! Od 22:00 już zapakowuję jeden prezent emotka emotka emotka emotka

emotka

moje prezenty leżą zapakowane ... ale w reklamówce ze sklepu emotka
nawet nie kupiłam jeszcze nic do pakowania, ale znając mnie w ostatni wieczór to zrobię.
Tylko jedynie musze gdzięś dorwać wieeeelką kokarde na prezent domiśka bo nie ma sensu pakować Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3985523 Napisano: 21.12.2010 10:58:37 w Nocna Zmiana Warty
Troszkę się tu zakurzyło emotka
a mi coś nudzi się a nie mogę odkleić się od kompa żeby iść poczytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3984178 Napisano: 21.12.2010 04:51:13 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wrr jestem wściekła
na początku grudnia kupiłam na aukcji charytatywnej zestawy przypraw - miały być dla mnie i na święta dla dwóch mam.
Pominę fakt że paczka po kilku upominających meilach przyszła dopiero dzisiaj ale ...
Dość że część przypraw termin ważności ma przez około 2 tygodnie emotka to jeszcze dostałam prawie połowe mniej rzeczy za które zapłaciłam wrrr
I tak kończy się głupia myślałam że tym pomogę i teraz sama musze kombinować co robić emotka

Nie chce bronic osoby ktora taki bubel wysłała ale późna wysyłka jest dlatego pewnie,ze fundacja tak późno zaksiegowała pieniadze na koncie dzieciaka.Ja jak sprzedaje to proszę o potwierdzenie przelewu w formie skanu lub pdf i odrazu wysyłam:)

No właśnie nie, pieniądze wpłacałam przez płace z allegro bo tak pani napisała że można więc były moment, wysyłką zajmowała się jakaś inna osoba która kontaktowała się ze sponsorem i sponsor wysyłał emotka przeżyłabym już tą wysyłkę gdybym dostała tyle za ile zapłaciłam i z normalnym czasem do spożycia. Dawno się tak nie wkurzyłam bo bardzo liczyła na to ...
narazie napisałam do tej osoby i do pani która niby miała zajmować się wysyłką zobaczymy jak to załatwią bo raczej tych przypraw z krótką datą do spożycia nikomu nie dam ehh Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3984124 Napisano: 21.12.2010 04:29:54 w Wkurza mnie...
wrr jestem wściekła
na początku grudnia kupiłam na aukcji charytatywnej zestawy przypraw - miały być dla mnie i na święta dla dwóch mam.
Pominę fakt że paczka po kilku upominających meilach przyszła dopiero dzisiaj ale ...
Dość że część przypraw termin ważności ma przez około 2 tygodnie emotka to jeszcze dostałam prawie połowe mniej rzeczy za które zapłaciłam wrrr
I tak kończy się głupia myślałam że tym pomogę i teraz sama musze kombinować co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3980154 Napisano: 20.12.2010 12:43:04 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
79magda napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Kurier kolporter zawitał z 20 kg zapasem karmy dla psa aro
z czego to może być ? emotka

Zgłosiłyśmy Cię do takiej inicjatywy lokalnej emotka

To zimowa akcja - wolontariat : Pomóż dzikom na wybrzeżu przetrwać zimę. Kolejne 20 kg dojdzie po Świętach. I jeszcze około 100 kilo żołędzi...

Będą robić fotorelację emotka

emotka
hmm jako dzika można uznać mojego psa emotka choć on chyba większy niż dziki,
do fotoleracji zgłoszę męża - niech facet poczuję się światowy emotka
a tak na serio dalej nie mam zielonego pojęcia z czego to może być emotka

aaa co do żołędzi mogliby przysłać przed świętami bo pilnie potrzebuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3980107 Napisano: 20.12.2010 12:28:44 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Kurier kolporter zawitał z 20 kg zapasem karmy dla psa aro
z czego to może być ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3975767 Napisano: 18.12.2010 10:56:52 w PODZIĘKOWANIA
wielkie podziękowania dla izoldaaa6 za to że .... wyjechała sobie i tym sposobem uratowała mnie przed nerwicą emotka emotka
ty już wiesz o co chodzi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3974377 Napisano: 18.12.2010 03:58:00 w Paragony
szukam paragonu z abc prosze o konkretne oferty na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3965664 Napisano: 15.12.2010 08:10:09 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

szukam paragonu z abc proszę o konkretne propozycje na pw

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3964574 Napisano: 15.12.2010 03:31:26 w Paragony
szukam paragonu z abc proszę o konkretne propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3962289 Napisano: 14.12.2010 08:56:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

cudaczek ale właśnie w toy story konkurs był skierowany nie tylko dla dzieci ( gwoli ścisłości wysyłałam prace syna, która była zdecydowanie lepsza od mojej emotka )

a duplo ( bo tutaj mnie wyniki najbardziej zniesmaczyły to był konkurs typowo dla dzieci.
I nikt mi nie wmówi że 3 letnie dziecko nie dało rady zrobić tam pracy - może i z pomocą rodzica ale da rade

Jak dla mnie to wszystkie konkursy rysunkowe, w których trzeba przedstawić ulubioną postać z bajki są raczej skierowane do dzieci emotka A konkurowanie z dziećmi uważam za niesmaczne i już. Najprawdopodobniej zresztą w większości konkursów organizowanych przez Disneya wygrywają wyjątkowo uzdolnieni plastycznie dorośli, tylko nie mamy okazji się zżymać na wyniki, bo prace nie są publikowane... Konkretnych przykładów nie będę podawać, ale zorientowani i tak wiedzą

z dziećmi mi nie przeszkadza - przykład Tymbark bo tak latam po pracach napisane że robił syn z tatą, ale za dzieci no to już co innego
emotka
teraz patrze na Tymbarku jest kilka prac dorosłych podpisane ich faktycznym wiekiem i takie prace aż zasługują za głos, za samą odwage emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3962232 Napisano: 14.12.2010 08:44:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek ale właśnie w toy story konkurs był skierowany nie tylko dla dzieci ( gwoli ścisłości wysyłałam prace syna, która była zdecydowanie lepsza od mojej emotka )

a duplo ( bo tutaj mnie wyniki najbardziej zniesmaczyły to był konkurs typowo dla dzieci.
I nikt mi nie wmówi że 3 letnie dziecko nie dało rady zrobić tam pracy - może i z pomocą rodzica ale da rade Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3962217 Napisano: 14.12.2010 08:39:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzasmina napisał(a):

To nie jest konkurs dla dzieci - w regulaminie przynajmniej nic o tym nie ma, mogą w nim brac udział wszyscy, a że jest rysunkowy, to można tak o nim myślec.
Rzeczywiście po kresce widac czy dziecko jest autorem rysunku i według mnie niewiele dzieci brało w nim udział.
Są zastrzeżenia co do najmłodszych, ale znajoma zgłaszała prace swoich dzieci (10 i 6 lat) i obie prace robiła ona. Czy nie wierzyła w ich talent? nie wnikałam. Ale chyba nie ona jedna tak myślała.
A poza tym, przemyślałam mój wcześniejszy post i dlaczego te najmłodsze nie miałyby cieszyc się z nagrody? Bo nie narysują ulubionego bohatera? Bo może nawet nie wskażą, który to?

Bardzo liczyłam na duplo, ale niestety moja córeczka ma 3 latka i nie umie obsługiwac lapka na tyle dobrze, więc prace robiłyśmy razem (tak, wiem, oszustwo). Nie udało się. Może powinnam sama je robic.
I na 50 nagród pochwaliły się może 3 osoby. Dzięki takim właśnie komentarzom coraz mniej osób chwali się wygranymi. I słusznie. Podejrzewam, że wygraną w tymbarku pochwali się podobna liczba osób.

Pomóc a zrobić za dziecko to różnica, ok nie jest konkurs tylko dla dzieci, więc dlaczego autor pracy nie poda swoich danych ?
Nie przeszkadza mi jak ktoś gra na dziecko w innych konkursach gdzie rzeczywiście ciężko jest wygrać dzieciom ale co innego jak zabiera się frajde maluchom.
Tymbark widziałam prace gdzie były same bazgroły i właśnie taka praca moim zdaniem zasługuje na nagrode, bo jest szczera, pokazuje że robiło to dziecko mimo tego że pewnie nie rozumie że malowało na konkurs.
Mnie okrutnie zniesmaczył konkurs duplo, i pomijając już rodziców dziwie się komisji że nie wzieły pod uwagę prac wykonanych przez dzieci - takie też tam są, ale w niektórych wena rodziców chyba się zagalopowała.
I nie chodzi, że mój syn nie wygrał, bo wie, że nie zawsze się wygrywa i wiem że przegrana to najlepsza nauka, ale chodzi o sam fakt że czasem warto zatrzymać się w natłoku konkursów i pomyśleć czym nasze dziecko bardziej się ucieszy tym że przyjdzie paczka z klockami/zabawkami choć dziecko nie wie za co to, czy tym, że zobaczy że jego praca wygrała - wtedy nagroda bardziej smakuje.
Tam gdzie konkursy plastyczne sa dla wszystkich neich rodzice malują ale jeśli jest to konkurs dla dzieci zostawmy radość z tworzenia dzieciom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3962109 Napisano: 14.12.2010 08:11:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

buka napisał(a):

Czy z moim dzieckiem jest coś nie tak ? emotka

Moim zdaniem z Twoim dzieckiem jest wszystko w porządku, z mamą również, czego nie można powiedzieć o tych tymbarkowych...

PS: Mój tata do dziś potrafi narysować jedynie coś na kształt motka wełny, ale wg niego jest to chmura / drzewo / kwiatek emotka

sorki za post pod postem ...
ale joan to jest właśnie talent, wiem bo mam taki sam emotka i niestety ale w pracach plastycznych prędzej syn musiałby mi pomóc niż na odwrót emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3962103 Napisano: 14.12.2010 08:09:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
beata82roksana82 napisał(a):

buka napisał(a):

moje dziecko ma ponad trzy lata i uważam że ma wielki talent emotka umie namalować oko (przeważnie jedno ) kulfon co go nazywa nosem i gdzieś obok oka maluje usta w postaci jednej idealnej kreski emotka całość obtacza linią która ma stanowić głowę , potrafi też wystylizować fryzurę ( zawsze włosy w liczbie trzech - tu zaznaczam ze liczy głośno las, dwa, tsy) na koniec maluje dwa ślimaki które stanowią uszy. Wyjątkowość jego prac stanowi czoło - tutaj robi dwa maziaje i głośno mówi - coło .

Tak jak wyżej opisałam wyglądał by pies, prosiaczek, mama, ulubiony wujek, miś, ryba oraz żaba.

Z zazdrością patrzę na prace w Tymbarku. Czy z moim dzieckiem jest coś nie tak ? emotka

i z moim 3-latkiem też coś jest nie tak emotka
dla mnie i tak zawsze jest moim małym Picasso:P

mój 4 latek ma ręke do malowania, kiedyś rysował prace na konkurs toy story i byłam w szoku, to samo jak namalował tate - którego z premedytacją powiesiłam na lodówce emotka (no dobra tylko obrazek), ale po samej kresce widać czy malowało to dziecko, czy dorosły
tutaj to dzieci nie że mają talent do malowania, ale sa chyba genialne emotka malują jak starzy i mnie mało co oburza, ale czasem jak zabiera się frajdę dzieciom to już jest po prostu nie smaczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3961690 Napisano: 14.12.2010 06:30:07 w Inne mniejsze markety
loczeq napisał(a):

joan napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Bo powinien być zapisek , że paragon (oryginał) trzeba wysłać w przeciągu 24 godzin i chociaż o polowe skróciło by to kombinacje i handlowanie paragonami. Albo Wysyłać paragon od razu ze zgłoszeniem i wrzucać np do urny w sklepie, czy tam wysyłać pocztą.

To zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe... A do urny ludzie lubią wrzucać różne dziwne rzeczy, które się filozofom nie śniły! Ale spoko, mam na to sposób - zrobię sobie zdjęcie mojego przecudnego biustu i następnym razem zapodam do urny razem z kuponem konkursowym emotka Bądźmy szczerzy: żaden bohomaz nie wygra z cyckiem emotka

a jak bedzie wybieral laureata jakis gej ? emotka

to zdjęcie uzna jako cud artystyczny i też wybierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3960853 Napisano: 14.12.2010 02:58:19 w Oddam za darmo
zapunktowani
RF74AF NAN7LX MHF3 Wyświetl w wątku >>
0 0