Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3945239 Napisano: 09.12.2010 05:40:23 w Allegro.pl - bez linków
Mam pytanko może ktoś wie jak to ugryźć
wylicytowałam pewną rzecz w aukcji zostało podane koszty wysyłki 50 zł napisałam przed zakończeniem aukcji czy moge poprosić o wysłanie kurierem poleconym - koszt 25 zł , dopiero po zakończeniu dostałam odpowiedz że koszt to nie tylko wysyłka - oczywiście o tym wiem dlatego zaznaczyłam że pokryje 5 zł koperty ( przedmioty sa w małym pudełku) no i pan zaczyna kręcić, wiem o tym że boli go końcowa cena aukcji emotka ale to mnie nie obchodzi chcę płacić cene faktyczną za wysyłke a nie sponsorować dodatkowo, mogę prosić o wysłanie tańszym kurierem ? czy to sprzedający wybiera forme wysyłki nie ważne że jest sporo zawyżona Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3944772 Napisano: 09.12.2010 03:06:56 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

No dzwonią za to do tych, co wygrali już wcześniej z 4-5 itd...

i chcą skany dowodów, o czym nie ma mowy w regulaminie emotka

a skoro nas obowiązuje regulamin - zwłaszcza w temacie co kupić, gdzie i jakiego eska wysłać, ich też to dotyczy emotka

Chcą skany dowodu osobistego emotka

tak - chcą te skany z potwierdzeniem zameldowania

podobno Pani konsultowała się z prawnikami, którzy jej potwierdzili, że można w ten sposób weryfikować dane

jednak regulamin nie wspomina o jakiejkolwiek dodatkowej weryfikacji emotka

poza tym wiele osób ma adresy tymczasowe lub mieszka gdzieś w ogóle bez meldunku emotka

kpiny sobie dosłownie robią emotka

no ale w dowodzie i tak ma się adres stałego zameldowania, nie tymczasowego emotka
ale teraz wiadomo, że można śmiało czekać jeszcze na telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3944745 Napisano: 09.12.2010 02:57:16 w Firmy kurierskie
zdolnabestia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy może mi ktos polecić jak najtaniej wysłać paczkę do anglii ? nie będzie ciężka ale może być duża ( zabawka) ma ktoś taniej, godne polecenia firmy czy jednak lepiej zdecydować się na poczte ?

Moim zdaniem najlepiej pocztą. Wysyłałam jedynie w drugą stronę, ale było tanio, szybko i bez uszkodzeń. Poczta liczy ceny paczek za kg, a zabawki są duże, ale lekkie i wiadomo potem gdzie i jak złożyć reklamację w razie czego.
Ale może ktoś ma jakieś doświadczenia z kurierami czy firmami przewozowymi, ofert jest teraz dużo.

narazie tak na oko porównywałam to chyba ceny wychodzą tak samo, tzn jeszcze nie jestem pewna co kupie, ale jednak wolałabym uniknąc żeby cena paczki była większa niż zabawki ;/
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3944653 Napisano: 09.12.2010 02:22:04 w Firmy kurierskie
Czy może mi ktos polecić jak najtaniej wysłać paczkę do anglii ? nie będzie ciężka ale może być duża ( zabawka) ma ktoś taniej, godne polecenia firmy czy jednak lepiej zdecydować się na poczte ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3944047 Napisano: 09.12.2010 11:26:48 w Carrefour konkursy
obdzwaniają wczorajsze nieodebrane z bobovity emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3941831 Napisano: 08.12.2010 06:30:24 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wszystko mnie dzisiaj wkurza, a zwłaszcza to, że geniusz po prostu, pojechałam do reala dzisiaj kończy się konk na którym mi zalezało (lokalny) kupiłam wszystko, wziełam paragon, napisałam świetne hasło - stwierdziliśmy z mężem że idziemy wyżej zjemy i wypełnie kupon wtedy wrzuce i co wrrr zapomnieliśmy wrzucić emotka mam dzisiaj pełną głowe problemów i chodze zakręcona, a teraz nie bardzo wrócić tam bo zasypało ulice i są mega korki wrrr emotka

emotka do 22 zdążysz emotka

nawet w korkach emotka

niee, za dużo mam teraz roboty, a nie chcem męża gnębić bo już i tak pojechał sam coś załatwić choć ja miałam jechać emotka
Trudno, nie ten to będzie inny konk ale powsciekać się moge emotka

to podskocz jutro - najlepiej jak najwcześniej

nie zawsze urny zabierają z chwilą zamknięcia sklepu emotka

zawsze za to można poprosić, zasugerować panie z BOK-u np. galopującą sklerozą, zrobić maślane oczy i w ostateczności machnąć przed nosem paragonem emotka

U nas jak są takie małe lokalne w realu, to urna potrafi stać nawet tydzień po zakończeniu konkursu emotka DD Ostatnio pytam babki w Bok- czy jest gdzieś regulamin do tego konkursu, a one że nie, że konkurs dawno zakończony i zwycięzcy powiadomieni. A że miałam kupon którego zapomniałam wrzucić, to cyk go do urny. Po tygodniu telefon o wygranej
emotka
Spróbuj jutro, może się uda emotka

emotka to jak dam rade to podjade, ale męża zmaltretuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3941793 Napisano: 08.12.2010 06:19:31 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wszystko mnie dzisiaj wkurza, a zwłaszcza to, że geniusz po prostu, pojechałam do reala dzisiaj kończy się konk na którym mi zalezało (lokalny) kupiłam wszystko, wziełam paragon, napisałam świetne hasło - stwierdziliśmy z mężem że idziemy wyżej zjemy i wypełnie kupon wtedy wrzuce i co wrrr zapomnieliśmy wrzucić emotka mam dzisiaj pełną głowe problemów i chodze zakręcona, a teraz nie bardzo wrócić tam bo zasypało ulice i są mega korki wrrr emotka

emotka do 22 zdążysz emotka

nawet w korkach emotka

niee, za dużo mam teraz roboty, a nie chcem męża gnębić bo już i tak pojechał sam coś załatwić choć ja miałam jechać emotka
Trudno, nie ten to będzie inny konk ale powsciekać się moge emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3941773 Napisano: 08.12.2010 06:12:19 w Wkurza mnie...
wszystko mnie dzisiaj wkurza, a zwłaszcza to, że geniusz po prostu, pojechałam do reala dzisiaj kończy się konk na którym mi zalezało (lokalny) kupiłam wszystko, wziełam paragon, napisałam świetne hasło - stwierdziliśmy z mężem że idziemy wyżej zjemy i wypełnie kupon wtedy wrzuce i co wrrr zapomnieliśmy wrzucić emotka mam dzisiaj pełną głowe problemów i chodze zakręcona, a teraz nie bardzo wrócić tam bo zasypało ulice i są mega korki wrrr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3939695 Napisano: 08.12.2010 08:57:35 w Inne mniejsze markety
karty z leclerca w końcu doładowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3936373 Napisano: 07.12.2010 09:30:39 w Inne mniejsze markety
czy wiadomo coś z kartami ? tzn kiedy je doładują ? zaczyna mnie to powoli wkurzać, o ile dobrze pamiętam nagrody mieliśmy mieć w ciągu 14 dni, a karty z saldem 0 zł to chyba nie jest nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3935483 Napisano: 06.12.2010 09:57:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
wielgachne gratulację, dla takich chwil warto grać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933977 Napisano: 06.12.2010 04:22:50 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly ale przecież oni od zawsze wysyłali takie smsy, że nikt nigdy niczego nie był pewien

i tu się mylisz - na pamiątkę w jednym fonie zachowuję sobie różne eski z gratulacjami, więc wiem, co piszę

przedtem z TQG informowali konkretnie co się wygrało - nagrodę główną lub dodatkową

dopiero przy alwaysie zaczęli kombinowaćemotka

może pomyliło Ci się ze Swiiftem, który we wszystkich tegorocznych konkursach informował tylko o wygranej a dopiero przy kurierze okazywało się, co się wygrało - bony lub proszki do prania

Swiift jednak nie informował łącznie rezerwy z listą główną a z tym jest największy problem, bo człowiek narobi sobie smaku na konkretną wygraną a tymczasem może się okazać, że był tylko w rezerwie emotka emotka emotka

z nikim mi się nie pomylilo, a na pewno nie zaczeli tak powiadamiać dopiero od alwaysa bo dużo wcześniej już tak było - również mam eski
emotka
Zresztą nie ma co się wściekać, zawsze możesz do nich zadzwonić i będziesz wiedział .
Myśle że na tyle nagród gdyby poszła rezerwa więcej osób by pisało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933921 Napisano: 06.12.2010 04:09:23 w Inne mniejsze markety
wsciekly ale przecież oni od zawsze wysyłali takie smsy, że nikt nigdy niczego nie był pewien Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933875 Napisano: 06.12.2010 03:55:46 w Inne mniejsze markety
osmiornica napisał(a):

słuchajcie, czy ktoś dostał sms a na numer , który już kiedyś u nich wygrał? bo to coś podejrzane emotka

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933834 Napisano: 06.12.2010 03:45:16 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

chyba kogos zaraz pogryzę - to w temacie zaległego konkursu Vizira w Leclercu

po godz.12 seria esków o treści:

Został/a Pani/Pan potencjalnym laureatem konkursu Świeżość Lata jesienią.
Prosimy o przesłanie kopii paragonu wraz z danymi: imię, nazwisko, adres, zameldowania, telefon, NIP, PESEL, nr dowodu osobistego, adres US oraz email na adres ekupon@tqg.pl (...)
Gratulujemy!

Znowu wygłupy ze strony TQG emotka

i jak tu cieszyć się z bycia... potencjalnym laureatem emotka

a w regulaminie nie ma ani słowa o potencjalnych laureatach

pkt 7. reg.
Poinformowanie uczestnika, któremu została przyznana nagroda nastąpi telefonicznie, drogą SMS lub poprzez wywieszenie listy laureatów w sklepach Leclerc...

wydaje mi się, że tutaj chodzi,że laureatem stajesz się jeśli spełnisz wszystkie zapisy regulaminu czyli prześlesz wszystkie wymagane dane plus paragon.
Wcześniej jak wysyłali razem z rezerwą było że jesteś w gronie finalistów.

Przynajmniej taką mam nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933669 Napisano: 06.12.2010 02:44:45 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

doalki napisał(a):

Wkurzyłam się...byłam grzeczna, a Mikołaj nie zostawił dla mnie prezentu emotka emotka emotka

Zawsze Mikołaj w mojej postaci pamiętał o wszystkich domownikach (syn,maż,pies i nawet swinka morska).Zapominał jednak o mnie..co roku obiecywał poprawę i co roku zapominał.W tym roku pamiętał tylko o synku i zwierzętach....Jakie było zdziwienie męża ze nic nie ma w butach...a niby był taki grzeczny..dosyc..W tym roku sama pomyślałam o swoim MIKOŁAJU i za funduję sobie coś extra:)

emotka emotka

u mnie co roku mikołaj w mojej postaci pamiętał tylko o synku i dzieciach w rodzinie, ale jak w tamtym roku synek oświadczył, że mamusia i tatuś nie dostali prezentu bo nie byli grzeczni,to tym razem mikołaj poprawił sie i o każdym pamiętał
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933202 Napisano: 06.12.2010 12:53:51 w Inne mniejsze markety
yaro2004 napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

2 smsy leclerc wrocław, jesli ktoś ma paragony oddam wygraną za paragon

dzisiaj jeszcze eski byly ? I z jakiego konka z tego co 1000zł bylo w kazdym sklepie ?

Jarek to z vizira co było 6 żelazek i 1 pralka na sklep emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933124 Napisano: 06.12.2010 12:39:35 w Wkurza mnie...
bluesky napisał(a):

wkurza mnie jak ludzie zaśmiecają mdw jakimiś bzdetami typu ŻEL wygrany w rossnecie. Teraz każdy napisze że wygrał i będzie ok 3000 zaśmiecających wątek postów emotka

bardziej zaśmiecają głupie pytania, a to że ktoś wygrał, cóż może i nie jest łatwo przebrnąć przez 3000 wygranych żeli, ale trzeba tez pomyśleć że kogoś ten 1 żel bardzo cieszy i chce się nim pochwalić emotka

dzisiaj duuużo mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3933017 Napisano: 06.12.2010 12:16:44 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

Z Natury jeszcze pani będzie dzwoniła emotka - nie odebrałam od nich telefonu, więc dziś oddzwaniałam, jeżeli ktoś również nie odebrał - ma dzwonić po 5 razy. Co do Lidla, nie wiedziała, bo to nie Ona ma obdzwaniać, ale radziła się uzbroić w cierpliwość, bo chyba dopiero wybierają... emotka

to niech zrobią najpierw carrefour i przed świętami załatwią wysyłke emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3932991 Napisano: 06.12.2010 12:11:59 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

bluesky napisał(a):

olus15 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

dziś chyba z quadami będą dzwonić emotka

mam dwa nieodebrane z zastrzeżonego , może to quady emotka

o jakim konkursie piszecie? lidl czy carrefour???

pierwszy w kolejności jest teraz chyba Lidl. coś mało osób pochwaliło się wygranymi z Natury, 100 zestawów a na formu może z 5 wpisów emotka

z lidlem mogliby się już ruszyć bo na carrefour tez nie mają już dużo czasu.
Mam nadzieje, że kolejna agencja nie zawaliła się nadmiarem konkursów
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0