Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest nr IQ marketing Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale popatrz u siebie, może jest rodzina która potrzebuje rzeczy które akurat masz. U mnie nie było takiej dlatego odpuściłam, bo co z tego jeśli znalazłabym pościel, żelazko jedzenie, jak nie miałam czegoś co najbardziej potrzebują.
Ja założyłam inny wątek z pomocą dla domu dziecka zajrzyjcie tam, może zdecydujecie się coś wysłać, oni na prawde potrzebują mase rzeczy, a z pieniedzy ośrodka nie starcza na takie rzeczy jak np dezodoranty, żele czy nawet jakieś drobiazgi
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez zrezygnowałam w tym roku, choć chciałam robić, nie jestem w stanie zrobić wielkiej paczki, więc żeby nie skrzywdzić jakieś rodziny zdecydowanie wole pomóc w innych akcjach
Myśle że mogliby zrobić inną forme np że kilka osób może danej rozinie zrobić paczkę i zamiast wykreślać rodzine- wykreślali by dane produkty które ktos zaoferował Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polać wściekłemu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorki na początku źle zacytowałam co do chamstwa głównie mi chodziło o obrażanie i to nie tyczyło się do ciebie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie graf nawala z smsem a sieć, więc graf nie musi wcale do nas dzwonić
A w jaki sposób nie dotrzymali z tobą umowy ? Bo w regulaminie nie ma zaznaczonego że wygrasz bo masz dobre hasło, jedynie że wygrają najlepsi i tacy dostali smsy bez względu na to jakie mieli hasła, wszystko jest kwestią gustów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są gusta i guściki
To że agencje nie czytają wszystkich haseł jest normalne i wcale im się nie dziwie, więc dajcie sobie spokój z tym ciągłym chamstwem i zawiścią bo bez tego życie jest na prawde dużo piękniejsze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale skąd wiecie że ona nie wybrała wcześniej ?
nie nauczyliście się że agencja robi jedno a mówi co innego ?
Przecież mogła tak powiedzieć bo nie była pewna że wyjdą smsy dzisiaj i nie chciała telefonów ponaglających
Nie wygraliście
I żeby nie było w inter tez nie wygrałam i żal mi wszystkich którzy tak zawzięcie zwalają wine swojej porażki na innych, zamiast spojrzeć na siebie, bo może wasze genialne hasła wcale nie były genialnymi.
Nie umiecie przegrywać to może warto znaleźć sobie inne zajęcie, bo obrażając innych nic nie zyskacie.
I dodam, że czasem warto stanąć na miejscu agencji i wyobrazić sobie ile oni mają roboty z tym wszystkim, wiem że to ich praca ale czasem troche szacunku nie zaszkodzi i nie mówie tu o agencji która leci w kulki za każdym razem ale o agencjach, które nie jeden raz ida nam na rękę.
Bo równie dobrze graf mógłby olać to, że nie przychodzą nam smsy i nie dzwonić z pytaniem czy dostaliśmy.
Chcecie szacunku to sami szanujcie prace innych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież to jest też wygoda agencji, nie tylko pójście na rękę konkursowiczom Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj rano dzwonili, a teraz chyba już cisza Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też wczoraj była awaria, normalnie nasze ogrzewanie nie daje rady i jest cholernie zimno, ale teraz to mam lodownie.Dopiero grzejniki rozgrzewają się
Ja chce latoooo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież zawsze było wiadomo, że żadna agencja nie czyta wszystkich haseł bo wyniki by było nie po 2 tygodniach, lecz po 2 miesiącach. Podejrzewam że przeleciała pobieżnie, które wpadło jej w oko te nagrodziła, nie ma co się oburzać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan mnie właśnie nie ruszają parafrazy, na to też trzeba mieć pomysł żeby jakoś wyszło, przynajmniej usiadła i coś zrobiła a nie zerżnęła na żywca z neta
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://zlotapromocjaaa.pl/zwyciezcy.html
3 na 4 wygrane teksty zerżnięte z netu, jedynie izabela s nagrodzona słusznie.
Nie ruszyło by mnie to gdyby to nie było takie ewidentne i od razu po zobaczeniu tych tekstów widać że są z neta
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z mniejszych nie wiem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były tzn z leclerc Wyświetl w wątku >>