Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3932797 Napisano: 06.12.2010 11:38:30 w Inne mniejsze markety
wiadomo może czy z leclerca puscili smsy razem z rezerwą ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3928275 Napisano: 04.12.2010 02:40:27 w Połączenia nieodebrane
kiro napisał(a):

mialam 2 nieodebrane polaczenia 225432900 czy ktos wie z jakiego konkursu emotka

to jest nr IQ marketing Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3928190 Napisano: 04.12.2010 01:57:12 w Pomoc potrzebującym!
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

olus15 napisał(a):

też dowiedziałaś się o tym po rozmowie z wolontariuszem?
Bo z opisu nie wynika, że ma to być nie wiadomo co
Zniechęca większość darczyńców, a nie oszukujmy się większość z nich nie ma zasobnych portfelów
Wolę zrobić zapasy dla ubogich rodzin w marketach
Tam przynajmniej nie wybrzydzają

ja tez zrezygnowałam w tym roku, choć chciałam robić, nie jestem w stanie zrobić wielkiej paczki, więc żeby nie skrzywdzić jakieś rodziny zdecydowanie wole pomóc w innych akcjach emotka
Myśle że mogliby zrobić inną forme np że kilka osób może danej rozinie zrobić paczkę i zamiast wykreślać rodzine- wykreślali by dane produkty które ktos zaoferował

wlasnie mialam wybrac rodzine, bo troszke nagrod i artykulow kupionych na konkursy zalega, ale dopiero teraz przeczytalam forum.... szkoda, ciekawe czy mozna przekazac paczke, nie wybierajac rodziny, zeby byla takim dodatkiem do wiekszego prezentu np.lozka czy pralki?

ale popatrz u siebie, może jest rodzina która potrzebuje rzeczy które akurat masz. U mnie nie było takiej dlatego odpuściłam, bo co z tego jeśli znalazłabym pościel, żelazko jedzenie, jak nie miałam czegoś co najbardziej potrzebują.

Ja założyłam inny wątek z pomocą dla domu dziecka zajrzyjcie tam, może zdecydujecie się coś wysłać, oni na prawde potrzebują mase rzeczy, a z pieniedzy ośrodka nie starcza na takie rzeczy jak np dezodoranty, żele czy nawet jakieś drobiazgi
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3928148 Napisano: 04.12.2010 01:38:44 w Pomoc potrzebującym!
olus15 napisał(a):

też dowiedziałaś się o tym po rozmowie z wolontariuszem?
Bo z opisu nie wynika, że ma to być nie wiadomo co
Zniechęca większość darczyńców, a nie oszukujmy się większość z nich nie ma zasobnych portfelów
Wolę zrobić zapasy dla ubogich rodzin w marketach
Tam przynajmniej nie wybrzydzają

ja tez zrezygnowałam w tym roku, choć chciałam robić, nie jestem w stanie zrobić wielkiej paczki, więc żeby nie skrzywdzić jakieś rodziny zdecydowanie wole pomóc w innych akcjach emotka
Myśle że mogliby zrobić inną forme np że kilka osób może danej rozinie zrobić paczkę i zamiast wykreślać rodzine- wykreślali by dane produkty które ktos zaoferował Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3926470 Napisano: 03.12.2010 07:36:59 w Inne mniejsze markety
taaga20 napisał(a):

z lidla czekam na tego mojego quada emotka nawet mam paragon emotka

emotka czekaj sobie, jak zasłużysz to może dam ci popatrzeć jak śmigam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3926412 Napisano: 03.12.2010 07:21:14 w Paragony
nie sądziłam że to kiedyś napisze ale ....
polać wściekłemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3925729 Napisano: 03.12.2010 03:54:25 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Kalisto, ale ja nie bardzo rozumiem, nie odnoszę wrażenia żebym coś strasznego napisała na tą panią ani na grafa w ogóle,
rozczarowali mnie owszem, jeśli opisana syt z telefonem i wynikach po godzinie jest prawdziwa to rozczarowali b. mocno, i zastanawiam się czy w takim razie warto u nich grać bo z reguły nie wysyłam więcej niż 3 max 4 esy więc wątpliwa sprawa,
nie uważam jednak żebym jakoś szczególnie niegrzecznie się o nich wypowiedziała, chamstwa w swojej wypowiedzi też nie widzę,

sorki na początku źle zacytowałam co do chamstwa głównie mi chodziło o obrażanie i to nie tyczyło się do ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3925707 Napisano: 03.12.2010 03:46:52 w Wkurza mnie...
ronikar napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Kalisto, ja nie zwalam winy na nikogo, nie grałam w tym konkursie, nie mam genialnych haseł, po prostu jak czytałam o tej sytuacji to mnie trochę podłamało, możesz mi wierzyć że szanuję pracę innych,
jako klient mam prawo być męcząca i dręczyć agencje pytaniami(czego nie robię) jak ktoś dzwoni ma prawo do prawdziwej informacji a nie udzielanej na odczepnego, jeśli nawet hasła były wybrane wcześniej a osobę dzwoniącą mylnie poinformowano to też nie stawia agencji w dobrym świetle,
to co ostatnio się dzieje w konkursach...
to nie jest tak, że tutaj własną nieudolność się zwala na innych, tylko jeśli ktoś nie wygrał to chce być przekonany ze inni byli lepsi-wtedy jest ok, jak losowanie to niech to będzie losowanie i sprawa jest jasna, jak wybór haseł to niech sie troche postarają

dokładnie, zresztą nie są instytucją non-profit, zarabiają na tym, ja z nimi biorąc udział zawieram umowę, mam prawo się wkurzać, jeśli jej ewidentnie nie dotrzymują - co do Grafa to recydywa, mało pocieszające, że są tak mili zadzwonić, jak nawalą z sms-em...

to nie graf nawala z smsem a sieć, więc graf nie musi wcale do nas dzwonić emotka
A w jaki sposób nie dotrzymali z tobą umowy ? Bo w regulaminie nie ma zaznaczonego że wygrasz bo masz dobre hasło, jedynie że wygrają najlepsi i tacy dostali smsy bez względu na to jakie mieli hasła, wszystko jest kwestią gustów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3925700 Napisano: 03.12.2010 03:45:06 w Wkurza mnie...
czarnygreg ja właśnie nie rozumiem pretensji do grafa, a tym bardziej tego chamstwa jakie ma miejsce na forum, ja nie wygrałam i nie obwiniam pani pracującej za brak profesjonalizmu ani cokolwiek innego, trudno nie tutaj to gdzie indziej. Większość wie że głównie gram w hasłowych konkach, zdążyłam poznać troche agencji i jak np o tqg nie mam dobrego zdania tak o grafie wręcz przeciwnie, owszem daleko im do 4frame czy s4 które bija na głowe wszystkie agencje, ale nie są źli a przedewszystkim ida nie raz nam na ręke, więc czasem warto pomyśleć zanim coś piszemy, bo pani która zajmuje się konkiem może to czytać i później gdy my będziemy mieli jakiś problem po prostu nie pomóc.
Są gusta i guściki
To że agencje nie czytają wszystkich haseł jest normalne i wcale im się nie dziwie, więc dajcie sobie spokój z tym ciągłym chamstwem i zawiścią bo bez tego życie jest na prawde dużo piękniejsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3925640 Napisano: 03.12.2010 03:26:41 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

każdy ma inny gust-zgoda,
ogromna ilość haseł-jasne,
ale wybór z tej ilości w ciągu godziny???? emotka
przepraszam bardzo ale trudno nie mieć tu wątpliwości co do profesjonalizmu tej pani emotka

ale skąd wiecie że ona nie wybrała wcześniej ?
nie nauczyliście się że agencja robi jedno a mówi co innego ?
Przecież mogła tak powiedzieć bo nie była pewna że wyjdą smsy dzisiaj i nie chciała telefonów ponaglających

Nie wygraliście emotka trudno, byli lepsi emotka

I żeby nie było w inter tez nie wygrałam i żal mi wszystkich którzy tak zawzięcie zwalają wine swojej porażki na innych, zamiast spojrzeć na siebie, bo może wasze genialne hasła wcale nie były genialnymi.
Nie umiecie przegrywać to może warto znaleźć sobie inne zajęcie, bo obrażając innych nic nie zyskacie.
I dodam, że czasem warto stanąć na miejscu agencji i wyobrazić sobie ile oni mają roboty z tym wszystkim, wiem że to ich praca ale czasem troche szacunku nie zaszkodzi i nie mówie tu o agencji która leci w kulki za każdym razem ale o agencjach, które nie jeden raz ida nam na rękę.
Bo równie dobrze graf mógłby olać to, że nie przychodzą nam smsy i nie dzwonić z pytaniem czy dostaliśmy.
Chcecie szacunku to sami szanujcie prace innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3925315 Napisano: 03.12.2010 01:47:36 w Paragony
czarnygreg napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Już niedługo skończy się granie bez paragonów i kupowanie paragonów(mam nadzieje)
Własnie jestem w trakcie pisania listu do Agencji Graf Toruń i Reckitt Benckiser (chce go wysłać dzisiaj)
opisałem sytuacje jaka jest z graniem bez paragonów i mam nadzieje że moje wskazówki aby podawało się date zakupu i numer paragonu albo robili konkursy urnowe z podziałem na sklepy i na kuponie podawało się numer paragonu wezmą sobie do serca dołącze kilka regulaminów np Karlsbadu aby mieli przykład

a ty naprawdę myślisz że oni o tym nie wiedza??? emotka

emotka
przecież to jest też wygoda agencji, nie tylko pójście na rękę konkursowiczom Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924940 Napisano: 03.12.2010 12:28:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

czy z 4Frame dzwoniła jeszcze z Natury? tyle zestawów i tylko kilka osób się pochwaliło?

wczoraj rano dzwonili, a teraz chyba już cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924728 Napisano: 03.12.2010 11:27:58 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

wkurza mnie że jakaś awaria jest i ogrzewania nie ma a ja chory jestem brrr emotka

u mnie też wczoraj była awaria, normalnie nasze ogrzewanie nie daje rady i jest cholernie zimno, ale teraz to mam lodownie.Dopiero grzejniki rozgrzewają się emotka
Ja chce latoooo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924631 Napisano: 03.12.2010 10:57:35 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

mahuska napisał(a):

Teraz zadzwoniłam do Grafa- wczoraj były eski tylko z Leclerka, ten drugi może będzie dzisiaj , bardz miła pani już sie za to bierze jednak jest bardzo dużo zgłoszeń i nie wie czy się dzisiaj wyrobi emotka

to znaczy że w godzinę przeczytała kobitka esy z całego miesiąca? i wybrała najlepsze? i wysłali info?
do tej pory jak ludzie pisali ze to losowanie to myślałam że przesadzają, teraz to już sama nie wiem emotka

przecież zawsze było wiadomo, że żadna agencja nie czyta wszystkich haseł bo wyniki by było nie po 2 tygodniach, lecz po 2 miesiącach. Podejrzewam że przeleciała pobieżnie, które wpadło jej w oko te nagrodziła, nie ma co się oburzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924516 Napisano: 03.12.2010 10:25:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
ale wiecie co, jeszcze jeśli coś jest podobne do orginału to moge zrozumieć, że po prostu ktoś tam kiedyś coś usłyszał i pokierował się tym, ale autentycznie aż brzydzi mnie kradzież kogoś tekstu, ja sama pisze dla dużo osób,hasła ale to za moją zgodą je dostają,jakbym zobaczyła, że ktoś wysłał coś mojego bez mojej wiedzy to ostro by było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924470 Napisano: 03.12.2010 10:12:58 w Dziś cieszę się z.....
kingaa napisał(a):

cieszę się, że wczoraj mimo mojego wejścia do kuchni nie wyleciała ona w powietrze, a nawet upiekłam przepyszną zapiekankę ziemniaczaną, piernik i ciastka czekoladowo miętowe z migdałami emotka Sama nie wierzę, że to jadalne, a jednak!! emotka emotka Co tam, że ciasta z pudełka emotka ale to pierwsze ciasta z pudełka z których nie powychodziły mi zakalce emotka

emotka znając twoje możliwości to gratuluje emotka mówiłam kiedyś że nie taki diabeł straszny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924444 Napisano: 03.12.2010 10:08:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

is77 napisał(a):

no cóż, lepiej parafrazować, niż ściągać całkiem emotka

Tylko wiesz, tam pisze WYMYŚL, więc moim zdaniem, trzeba coś stworzyć, a nie odtworzyć. Ale to tylko moja opinia emotka

joan mnie właśnie nie ruszają parafrazy, na to też trzeba mieć pomysł żeby jakoś wyszło, przynajmniej usiadła i coś zrobiła a nie zerżnęła na żywca z neta emotka nie rozumiem czegoś takiego, czy tak ciężko jest usiąść i napisać 1 króciutki tekst emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3924367 Napisano: 03.12.2010 09:51:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Normalnie takie rzeczy mnie nie ruszają, ale jak zobaczyła wyniki aa to aż wkurzyłam się emotka
http://zlotapromocjaaa.pl/zwyciezcy.html
3 na 4 wygrane teksty zerżnięte z netu, jedynie izabela s nagrodzona słusznie.
Nie ruszyło by mnie to gdyby to nie było takie ewidentne i od razu po zobaczeniu tych tekstów widać że są z neta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3921647 Napisano: 02.12.2010 01:09:55 w Inne mniejsze markety
pinki napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

pinki napisał(a):

byly juz dzis smsy z grafa z konka
Złoty interes z Vanish emotka

były tzn z leclerc

a z tego drugiego konka tez slali z mniejszych marketow?

z mniejszych nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3921633 Napisano: 02.12.2010 01:06:18 w Inne mniejsze markety
pinki napisał(a):

byly juz dzis smsy z grafa z konka
Złoty interes z Vanish emotka

były tzn z leclerc Wyświetl w wątku >>
0 0