Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o przekazanie innej osobie pani powiedziała że nie można
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I rozumiem że możemy wykorzystać go do marca tak ?
Pytam bo raczej zależy mi żeby jechać na wiosne, no i z małym tylko zależy jeszcze jakie opłaty za niego wymyślą Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czy wie ktoś może jak tam jest z opłatami za dzieci ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w zyciu naprawde mam cos robic niz wczytywac sie dokladnie w kazdy regulamin i zastanawiac sie nad jego zapisami
ale właśnie na tym polega granie w konkursach, chcesz grać czytasz ZE ZROZUMIENIEM cały regulamin, a nie wysyłasz smsa i czytasz po wygraniu.
Nie pisałabym tego gdybyś miała racje, ba sama bym dzwoniła wtedy, ale tutaj jak już kilka osób powiedziało ewidentnie wina leży po stronie graczy i powiem to co zawsze mówie organizatorowi
regulamin jest umową prawną, wysyłając smsa wyrażasz zgode na jej zapisy, bez względu, w jakim pkt ten zapis widnieje,. nie obowiązuje tylko to czego tam nie ma bo na to nie wyrażałaś zgody, a na wszystko inne tak Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy odpowie wam, że regulamin czyta się cały, a nie kilka pkt.
Co innego jest jak agencja stosuje coś czego nie było w regulaminie zapisanego, a co innego jak wszystko było zapisane, ewentualnie mało czytelne. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można by przyznać nagrode na rzecz konsumenta w przypadku, gdyby regulamin nie mówił jasno, że w przypadku braku paragonu w dniu wysłania zgłoszenia nagroda przepada, w tym przypadku było takie zastrzeżenie - wyraźnie pisało to.
Jak ja jestem cięta na łamanie regulaminów, tak tutaj jestem pewna że nie było takiego złamania i uważam że jedynie trzeba szukac paragonu pasującego jak nie to niestety nagroda przepada.
Moim zdaniem nie ma co robić zadymy w p&g bo po 1 nie ma ku temu podstaw, po 2 p&g w końcu wkurzy się że uzywamy ich jako karty przetargowej w sytuacjach w które sa jasne. A ta jest jasne,w regulaminie jest to zaznaczone. Niestety nie ma co poruszać nieba i ziemi, bo wina leży po stronie osób które nie czytały całego regulaminu.
Inaczej jest gdyby nie było pkt że traci się prawo do nagrody jeśli zakup będzie wcześniejszy lub pozniejszy niż data zakupu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sądzę żeby reklamacja tutaj pomogła, jeśli przeczytało się cały regulamin to było wszystko jasne, niestety mimo źle skonstruowanego regulaminu, jest zapis o dacie sms w dniu zakupu.
Raczej tutaj jest wina nie czytania całego regulaminu, sama nie raz tak robiłam że czytałam tylko te pkt w których zawsze były najważniejsze zapisy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie, wyników jeszcze nie bylo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba czas ich pogonić troche
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie to samo robią teraz, już powiedziałam babce na recepcji o co chodzi, ale oni chyba nie liczą że popuścimy ? najlepiej jakby dużo osób dzwoniło to w końcu może ruszą się
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi ci o winiary
no to wydaje mi się , że nie powinni mieć problemu z tym, smsy mają w systemie, wystarczyłoby jakby wysłali nam poprawne zwrotki i już. Tylko wydaje mi się że głupio im
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh no własnie, coś im nie idzie wydawanie nagród w airwicku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mam pytanie odbierał ktoś już nagrody z airwick w topazie ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak rafi, ale jeśli każdy by patrzał na nagrode i nie reagował jak ją ma , to sytuacja będzie się powtarzała, a agencje będą dalej robiły cyrk z regulaminu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, nie chodzi nam o nagrode, bo wcale nie jest to nie wiem jaka nagroda.
Ale chyba coś jest nie tak, że agencja regulamin nagina do swojego widzimisie wyciąga dane, a dodatkowo naciąga na koszta, bo nie którzy musieli zapłacić za wysłanie faxu. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe ona chyba chora jest jesli sądzi, że nie musi być wszystkiego w regulaminie
ja pisałam na konsument.im@pg.com i zaraz dodatkowo im naskrobie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście, że ma szanse. Pzu zawsze miga się od wypłaty odszkodowań i tylko sąd im pomaga w tym
i zdecydowanie nie idź na ugode, bo na pewno będą proponowali
Wyświetl w wątku >>