Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę zrobić zakupy w chacie polskiej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogli o tym napisać w regulaminie i dziękuje im za to że teraz dali nam powód żeby przed wynikami pisać reklamacje
ten konkurs też organizuje p&g ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nas nie obchodzi jak oni to sobie tłumaczą, my patrzymy na regulamin, który jest tutaj wiążący, być może panie myślą że mogą sobie same tworzyć prawo w zakresie swojej agencji ale grubo się mylą.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh może myślą że jak dużo osób będzie szukało paragon to nie wszyscy dostaną ?
nie mam pojęcia, widze że ta agencja za bardzo pomysłowa nie jest, bo tylko łamią regulaminy a nic nie zapobiegają, wystarczyło by żeby prefiksem był kod pocztowy a pozniej nr paragonu i rozwiązałoby to ich wątpliwości, ale widać że panią za ciężko by było jeszcze sprawdzać wszystkie nr przy weryfikacji, więc lepiej iść na łatwizne
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co mnie obchodzi że ktoś kupuje paragon ? to jest ich prblem i oni muszą temu jakoś zapobiegać nie kosztem nas, w always nie mam powodu do reklamacji ale vizir na pewno im nie odpuszcze i mogą być pewni że będą dymy, chcą tak robić niech to zaznaczą w regulaminie, tak każdy kto odesłał paragon i dane ma prawo do nagrody
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie,
zresztą nie wyobrażam sobie że agencja pisze do ludzi o wygranej a pozniej okazuje się że ktoś nie dostał nagrody, nie chodzi o nas ale o zwykłych konsumentów nieświadomych działań agencji
jeśli chcą powiadamiać jednocześnie rezerwe niech napiszą w smsie kto jest laureatem a kto na liście rezerwowej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi mi o sytuacje gdy już odsyłamy dane Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, zresztą w regulaminie nie ma mowy o żadnych finalistach tylko laureatach
ja na miejscu osób które juz teraz w always nie mają nagrody napisałabym reklamacje i dodatkowo zadzwoniła do organizatora Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w tej chwili to jest łamanie regulaminu , nie ma tego zaznaczonego w regulaminie.
A po drugie wg mnie teraz będzie ponowny wybór już po podaniu danych, za dużo wpadło na jedno nazwisko no to czyli że mieli rezerwę, panie mogą być pewne że reklamacje posypią się Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś mi podać dokładny model kina domowego z airwick ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogą sobie zażyczyć bo nie ma tego w regulaminie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też coś mam takie wrażenie że tak wysłali chyba za dużo tego znowu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chałturzyć ?
ehh
nie ten konk to inny po co się denerwować i snuć jakieś domysły
jeszcze wygrasz spa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i właśnie się mylisz, bo każdy wie że nie tylko ilość jest kluczem do wygrania a jeśli ktoś potrafi to napisanie 50 DOBRYCH haseł w przeciągu 2 tygodni ( bo tyle zazwyczaj trwa konkurs) nie jest dużym problemem.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hurtownik też może pisac dobre hasła
a ja powiem tylko tyle ... jestem święcie przekonana że ta agencja czyta hasła i nie mówie tego ot tak tylko po prostu wiem to
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie gwarancja jest podbita napisane wyraznie że gwarancja ważna bez paragonu ale nie ma wypisanego wszystkiego ale z tym zadzwonie do agencji,
protokołu nie dali mi bo agencja dostarczała mi to osobiście i byliśmy wszyscy tacy zakręceni że zgarneli 2 chyba
ciekawie ta transakcja się zaczyna
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawie się zaczyna
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane