Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3790548 Napisano: 18.10.2010 04:23:43 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam kogoś kto ma blisko delikatesy centrum pw z propozycją i zasadami zakupów emotka

Mogę zrobić zakupy w chacie polskiej Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789819 Napisano: 18.10.2010 11:57:36 w Inne mniejsze markety
kadjas123 napisał(a):

http://e-kupon.in...zko%C5%82y%20Leclerc
dotyczy laureatów Vizira emotka

mogli o tym napisać w regulaminie i dziękuje im za to że teraz dali nam powód żeby przed wynikami pisać reklamacje emotka

ten konkurs też organizuje p&g ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789596 Napisano: 18.10.2010 10:53:27 w Inne mniejsze markety
gusiabo81 napisał(a):

a moze napisac do nich jak rozumieją słowo laureat, finalista, rezerwa i bedzie jasne emotka

ale nas nie obchodzi jak oni to sobie tłumaczą, my patrzymy na regulamin, który jest tutaj wiążący, być może panie myślą że mogą sobie same tworzyć prawo w zakresie swojej agencji ale grubo się mylą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789580 Napisano: 18.10.2010 10:51:01 w Inne mniejsze markety
kiro napisał(a):

a niby w czym mieliby zapobiec z kupowaniem pargonow,skoro i finalisci i z listy rezerwoej wysylaja emotka emotka

heh może myślą że jak dużo osób będzie szukało paragon to nie wszyscy dostaną ?
nie mam pojęcia, widze że ta agencja za bardzo pomysłowa nie jest, bo tylko łamią regulaminy a nic nie zapobiegają, wystarczyło by żeby prefiksem był kod pocztowy a pozniej nr paragonu i rozwiązałoby to ich wątpliwości, ale widać że panią za ciężko by było jeszcze sprawdzać wszystkie nr przy weryfikacji, więc lepiej iść na łatwizne
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789550 Napisano: 18.10.2010 10:45:17 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

No mają bardzo dziwny tok rozumowania...dziadek mój bardzo się ucieszył z tych wygranych, dał mi 40 zł na proszek w leclerku ale już wiem że nie kupię...w nosie mam takie konki
eh a co tam
Pani mówiła że robią tak bo wiedzą dobrze że ludzie kupują paragony ...ale co za problem kupić paragon @ ??
Oryginałów nie będą chcieli bo możemy miec na nich coś na gwarancji i tego nie mogą od nas chcieć.
A jak wspomniałam żeby wpisywac w sms nr paragonu- to oszustwa rozwiąże to pani powiedziała ze sms ma tylko 160 znaków i nie beda nas ograniczali- no ale przecieżw pisujemy np kod pocztowy- a nr paragonu jest dłuższ?? chyba tyle samo zajmuje
wiec....wydziwiają , ale ich swięte prawo

ale co mnie obchodzi że ktoś kupuje paragon ? to jest ich prblem i oni muszą temu jakoś zapobiegać nie kosztem nas, w always nie mam powodu do reklamacji ale vizir na pewno im nie odpuszcze i mogą być pewni że będą dymy, chcą tak robić niech to zaznaczą w regulaminie, tak każdy kto odesłał paragon i dane ma prawo do nagrody
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789538 Napisano: 18.10.2010 10:43:12 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

no ale teraz w alwaysie były chyba powtarzające sie nazwiska, więc na czym niby ta ich weryfikacja ma polegać?
w przyszłych konkach mogą sobie informować rezerwę jak tak bedzie zapisane w regulaminie ale teraz złamali postanowienia regulaminu i reklamacja jest jak najbardziej uzasadniona

dokładnie,
zresztą nie wyobrażam sobie że agencja pisze do ludzi o wygranej a pozniej okazuje się że ktoś nie dostał nagrody, nie chodzi o nas ale o zwykłych konsumentów nieświadomych działań agencji emotka
jeśli chcą powiadamiać jednocześnie rezerwe niech napiszą w smsie kto jest laureatem a kto na liście rezerwowej Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789515 Napisano: 18.10.2010 10:38:25 w Inne mniejsze markety
kiro napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

mahuska napisał(a):

kiro napisał(a):

jak w koncu jest z vizirem puscili ponoc rezerwe emotka dzwonil ktos moze do nich emotka

tak pani potwierdziła że to było razem z rezerwą i tak już teraz będzie zawsze:)

to chore myslenie ze strony agencji

ale w tej chwili to jest łamanie regulaminu , nie ma tego zaznaczonego w regulaminie.
A po drugie wg mnie teraz będzie ponowny wybór już po podaniu danych, za dużo wpadło na jedno nazwisko no to czyli że mieli rezerwę, panie mogą być pewne że reklamacje posypią się

skad wiesz ze za duzo wpadlo na jedno dane skoro w smsie nie pisalo sie danych adresowych emotka

chodzi mi o sytuacje gdy już odsyłamy dane Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789512 Napisano: 18.10.2010 10:37:45 w Inne mniejsze markety
gusiabo81 napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

mahuska napisał(a):

kiro napisał(a):

jak w koncu jest z vizirem puscili ponoc rezerwe emotka dzwonil ktos moze do nich emotka

tak pani potwierdziła że to było razem z rezerwą i tak już teraz będzie zawsze:)

przeciez rezerwa jak nazwa wskazuje, to osoby rezerwowe, ktore wygrywaja dopiero wtedy gdy laureaci nie przejda weryfikacji

dokładnie, zresztą w regulaminie nie ma mowy o żadnych finalistach tylko laureatach
emotka
ja na miejscu osób które juz teraz w always nie mają nagrody napisałabym reklamacje i dodatkowo zadzwoniła do organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3789497 Napisano: 18.10.2010 10:34:49 w Inne mniejsze markety
gusiabo81 napisał(a):

mahuska napisał(a):

kiro napisał(a):

ale w tej chwili to jest łamanie regulaminu , nie ma tego zaznaczonego w regulaminie.
A po drugie wg mnie teraz będzie ponowny wybór już po podaniu danych, za dużo wpadło na jedno nazwisko no to czyli że mieli rezerwę, panie mogą być pewne że reklamacje posypią się Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3780637 Napisano: 14.10.2010 04:39:39 w Inne mniejsze markety
na psychoanalizy proponuje udać się do wc emotka

może ktoś mi podać dokładny model kina domowego z airwick ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3780453 Napisano: 14.10.2010 03:52:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ale Wy wymyślacie... wtedy w Kauflandzie był taki zapisek w regulaminie, teraz nie ma....
nagrodą są pieniądze, które oni Wam proponują przeznaczyć na kurs/wyprawkę, ale każdego wolna wola, co z tą kasę zrobi...

ja tylko ostrzegam, że mogą sobie zażyczyć odpowiednich faktur, co dla wielu osób byłoby problematyczne (zwłaszcza przy kwocie 1,5 tys. zł)

sam wolałbym czystą kaskę, bez żadnych ceregieli, ale już kilkakrotnie w TQG trzeba było się nieźle namęczyć z tymi fakturkami emotka emotka emotka

nie mogą sobie zażyczyć bo nie ma tego w regulaminie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3780100 Napisano: 14.10.2010 02:17:20 w Inne mniejsze markety
dysia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

hmm lepiej nie cieszyć się wygraną emotka

tez jestem tego zdania, maja zwyczaj słac smsy wraz z rezerwową

też coś mam takie wrażenie że tak wysłali chyba za dużo tego znowu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3773813 Napisano: 12.10.2010 02:13:35 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marzanna napisał(a):

arta napisał(a):

marzanna napisał(a):

Naprawdę myślicie, że czytają? Skoro hurtownicy znowu powygrywali? emotka emotka Przeciętny, racjonalnie grający konkursowicz w gąszczu hurtowników nie ma szans, czas się z tym pogodzić...albo zostać hurtownikiem emotka (w moim przypadku to drugie odpada)

patrzac na nicki, to nie wszyscy sa hurtownikami, ale widze kilka osob bardzo dobrych w tego rodzaju konkursach, wysylajacych tylko po np. dwa esy.

A poza tym - czy hurtownik nie moze wyslac dobrego hasla? emotka

Jeśli ktoś wysłał 1-2 SMSy i wygrał - to szacun ode mnie emotka bo ja wysłałam 2 i nie wygrałam. Ale dobre hasło wymaga pracy i wysiłku i jakoś nie wierzę, że hurtownik spędza dnie na wymyślaniu DOBRYCH 100 haseł emotka

no i właśnie się mylisz, bo każdy wie że nie tylko ilość jest kluczem do wygrania a jeśli ktoś potrafi to napisanie 50 DOBRYCH haseł w przeciągu 2 tygodni ( bo tyle zazwyczaj trwa konkurs) nie jest dużym problemem.

czyżby emotka wobec tego jest zdolniejszy od profesjonalnego copywritera i powinien robić kokosy w marketingu, a nie chałturzyć na e-konkach emotka

chałturzyć ?
emotka
ehh
nie ten konk to inny po co się denerwować i snuć jakieś domysły emotka
jeszcze wygrasz spa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3773783 Napisano: 12.10.2010 02:05:44 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

arta napisał(a):

marzanna napisał(a):

Naprawdę myślicie, że czytają? Skoro hurtownicy znowu powygrywali? emotka emotka Przeciętny, racjonalnie grający konkursowicz w gąszczu hurtowników nie ma szans, czas się z tym pogodzić...albo zostać hurtownikiem emotka (w moim przypadku to drugie odpada)

patrzac na nicki, to nie wszyscy sa hurtownikami, ale widze kilka osob bardzo dobrych w tego rodzaju konkursach, wysylajacych tylko po np. dwa esy.

A poza tym - czy hurtownik nie moze wyslac dobrego hasla? emotka

Jeśli ktoś wysłał 1-2 SMSy i wygrał - to szacun ode mnie emotka bo ja wysłałam 2 i nie wygrałam. Ale dobre hasło wymaga pracy i wysiłku i jakoś nie wierzę, że hurtownik spędza dnie na wymyślaniu DOBRYCH 100 haseł emotka

no i właśnie się mylisz, bo każdy wie że nie tylko ilość jest kluczem do wygrania a jeśli ktoś potrafi to napisanie 50 DOBRYCH haseł w przeciągu 2 tygodni ( bo tyle zazwyczaj trwa konkurs) nie jest dużym problemem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3773727 Napisano: 12.10.2010 01:48:53 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

hurtownik też może pisac dobre hasła emotka

a ja powiem tylko tyle ... jestem święcie przekonana że ta agencja czyta hasła i nie mówie tego ot tak tylko po prostu wiem to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3766451 Napisano: 09.10.2010 10:33:40 w Allegro.pl - bez linków
anetakor napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a ja mam pytanie odnośnie gwarancji, sprzedaje wygrany sprzęt z gwarancją w której jest zaznaczone że gwarancja na wygrany sprzęt ważna bez paragonu, a więc teoretycznie nie muszę dołączać protokołu nagrody, a jak jest to w praktyce ? bo właśnie mam pewną rozmowe na ten temat emotka . i jeszcze chcem się upewnić bo moge się mylić, nie musze pisac żadnych oświadczeń że zrzekam się sprzetu itp ?
ciekawie się zaczyna emotka

a po co jakieś oświadczenia?
chyba, że na sprzęcie jest Twoje imię i nazwisko emotka
jeśli gwarancja jest ważna bez paragonu, ale nie podbita to ja protokół jeśli taki mam to dodaję do zakupu, ale bardzo rzadko, przeważnie zaznaczam wyraźnie w aukcji, że gwarancja jest in blanco, a sprzęt wgrany w konkursie i kupujący ma biało na czarnym co kupuje, jak się cymbał upiera to mu wyślij ten protokół, bo ostatnio na allu to same upierdliwce

no właśnie gwarancja jest podbita napisane wyraznie że gwarancja ważna bez paragonu ale nie ma wypisanego wszystkiego ale z tym zadzwonie do agencji,
protokołu nie dali mi bo agencja dostarczała mi to osobiście i byliśmy wszyscy tacy zakręceni że zgarneli 2 chyba emotka ale to też zadzwonie, ale z tym ośweiadczeniem padłam po prostu emotka
ciekawie ta transakcja się zaczyna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3766419 Napisano: 09.10.2010 10:15:01 w Allegro.pl - bez linków
a ja mam pytanie odnośnie gwarancji, sprzedaje wygrany sprzęt z gwarancją w której jest zaznaczone że gwarancja na wygrany sprzęt ważna bez paragonu, a więc teoretycznie nie muszę dołączać protokołu nagrody, a jak jest to w praktyce ? bo właśnie mam pewną rozmowe na ten temat emotka . i jeszcze chcem się upewnić bo moge się mylić, nie musze pisac żadnych oświadczeń że zrzekam się sprzetu itp ?
ciekawie się zaczyna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3765906 Napisano: 08.10.2010 09:03:25 w Nocna Zmiana Warty
mkmadzia7 napisał(a):

ale ja ich nie pilnuje emotka

gdy zrobie 4 grupy A, pomieszam zadania i zanim zorientuja się kto co ma ... to dochodzą do wniosku, ze lepiej samemu troszkę się wysilić emotka
a nie ściagać emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
no tak zapomniałam, że tutaj nie pomogą żadne ściągi emotka
blee emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3765899 Napisano: 08.10.2010 09:00:21 w Nocna Zmiana Warty
mkmadzia7 napisał(a):

no tak ... obijam się emotka
haha
ale wiadomo dlaczego emotka emotka emotka

emotka
to zamiast pilnować uczniów na sprawdzianach daj im troszkę dokształcić się emotka a ty pisz hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3765893 Napisano: 08.10.2010 08:57:45 w Nocna Zmiana Warty
mkmadzia7 napisał(a):

no wiesz .. ale konkursowo wypalona ...
jakoś nie mogę wrócić do tych konkursów ...
brak czasu i ... weny emotka
myślę, że stworzyłam the beściacką rymowankę i co ... i nie wygrywam jednak ... choć tyle setek nagród rozdają emotka emotka emotka emotka

bo zamiast grać to obijasz się nooo emotka
już ci mówiłam babo jedna emotka

choć ja ostatnio mam chyba ochote na przerwę emotka coś wypalam się chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0