Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale i tak nikt nie przebije tekstu pani z mtv że smsy ida z systemu na nasze telefony kilka dni
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proponuje wrócić do tego co pisałam i przeczytać ze zrozumieniem i dopiero pisać że robie komuś wode z mózgu.
Mylisz się twierdząc że woucher to zwykły świstek bo jest to dokument poświadczający że masz prawo do danej usługi/ewentualnie kwoty na jaką został on wystawiony w momencie gdy nie mozesz zrealizowac go z nie swojej winy .
Tak jak napisałam wszystko zależy
kto był sponsorem konkursu, więc jeśli tak jak napisałam sponsorem było biuro to o należność trzeba od nich wymagać, jeśli była to inna firma wtedy należy zgłosić się do nich, agencja jest tylko wykonawcą zlecenia jakie otrzymał w tym przypadku wyłonienie laureata i wręczenie mu danej nagrody.
Róznież mylisz się sądząc że rzecznik w tym przypadku nic nie pomoże, bo nawet jeśli sponsorem była inna firma i będzie ona próbowała uniknąc wypłaty bądz zamiany nagrody wtedy tutaj też pomaga rzecznik
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie koniecznie bo to Tobie został powierzony voucher i w tym momencie ty jesteś jego prawnym właścicielem, voucher został opłacony więc jakby nie było nie jest to zwykły świstek, a dokument poświadczający zakup jakieś usługi.
Wszystko zależy kto sponsorował daną nagrode jeśli firma zewnętrzna nie związana z biurem to owszem trzeba z nimi się kontaktować, ale jeśli biuro to wtedy prosto do nich.
Jakby nie było ja bym zgłosiła się bezpośrednio do organizatora konkursu, jak i do osoby odpowiedzialnej za wypłate odszkodowań i jakby nie było rzecznik pomoże choćby w prawidłowym napisaniu pism jak i pokieruje daną osobę.
Nie wiem jak rzecznicy w innych miastach, ale ja miałam do czynienia u mnie i bardzo sobie chwale i tylko dzięki niej nie poszłam na ugode i dostałam kilkakrotną wartość pieniędzy więc myśle że warto zasięgnąć rady to na pewno nie kosztuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zalezy jak na to patrzeć, jeśli w pierwszej kolejności idzie ta kasa dla poszkodowanych klientów to myśle że powinno starczyć zwłaszcza, że jest jeszcze kasa z masy upadłościowej,mimo , że ta wiadomo że ma swoją kolejność do spłacania. nie jestem ekspertem ale moim zdaniem szanse sa duże
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale orbis był wysoko ubezpieczony, jakby nie było to jedno z większych biur, na pewno pomoże interwencja u organizatora lub sponsora bo jednak to on mógł wykupić ten bon - chyba że sponsorem było biuro
Ja uważam że są bardzo duże szanse na odzyskanie kasy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie poszukałam ubezpieczenie mają ładne więc pewnie nie będzie ciężko uzyskac zwrotu
Marszałek Województwa Mazowieckiego Adam Struzik powołał specjalny zespół, który monitoruje sytuację i udziela wszelkich informacji związanych z upadłością biura. Klienci biura mogą uzyskać informacje pod numerem telefonu (22) 59 79 523, (22) 59 79 552, (22) 59 79 520.
http://www.se.pl/...ci-powro_155095.html
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłoś się najlepiej do rzecznika praw konsumenta, on w twoim imieniu powinien wystąpić o zwrot pieniędzy do ubezpieczyciela biura, jesli zrobisz to szybko to powinnaś otrzymac całośc kasy, możesz sama działać, ale wydaje mi się że rzecznik lepiej to pokieruje
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale zauważ, że chyba większość konków lidla tak ma, że coś wydaje się nie tak.
Nie wiem jak oni to robią ale wcale nie nastawiają optymistycznie do tych konków Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do lidla spytać się ile mają sklepów w polsce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zapomniałam zadzwonić spytać się
dla mnie to jest na bank coś nie tak, bo wiadomo nie piszemy o wygranych, ale zawsze nie ma nawet innej opcji ktoś napisze i nie jest możliwe żeby ani 1 nagroda nie wpadla na forum Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4frame dzwoniło z przypomnieniem że do dzisiaj trzeba wysłac paragony na h&s
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa rzekłabym nareszcie... masz pierścionek
gratuluje !!!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no o to mi chodzi, jednych śmieszą jej teksty innych nie, ale nigdy nie przedstawiła czegoś takiego, co więcej jak to przeczytałam dziwie się że tak spokojnie odpisywała
ale po co tu śmiecić i tak jest tutaj tak jak jest
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, dlatego tylko pisze żebyś wyluzowała
monia dokładnie, może i jestem nie obiektywna, ale tutaj ktos przegiął na maksa i nie była to tedance, bo może i się myle, ale takiego przedstawienia z jej strony chyba nigdy nie było