Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3690293 Napisano: 10.09.2010 10:31:24 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

Udało się dodzwonić. Jakieś mam niedobre przeczucia, coś kręcą - ale to po Waszych wpisach o tych skuterach. W każdym razie Pan nie wie kiedy wyniki i ma oddzwonić do mnie emotka Jakoś w to nie wierzę.

Ten pan zawsze kręci, kombinuje i regulamin naciąga do własnych przekonań emotka
że ja nie spojrzałam jaka agencja prowadzi ten konk emotka

Spokojnie, zaraz dzwonię do Tesco w tej sprawie.

nie wiem czy tesco coś zdziała bo jeszcze teoretycznie ma czas na powiadomienie, a jak już mu minie to tak będzie ściemniał że wszystko jest ok emotka
no chyba, że w jakiś cudowny sposób zmienił swoje nastawienie do pracy w co nie chce mi sie wierzyć
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3690275 Napisano: 10.09.2010 10:26:35 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

Udało się dodzwonić. Jakieś mam niedobre przeczucia, coś kręcą - ale to po Waszych wpisach o tych skuterach. W każdym razie Pan nie wie kiedy wyniki i ma oddzwonić do mnie emotka Jakoś w to nie wierzę.

Ten pan zawsze kręci, kombinuje i regulamin naciąga do własnych przekonań emotka
że ja nie spojrzałam jaka agencja prowadzi ten konk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3688342 Napisano: 09.09.2010 01:29:09 w Połączenia nieodebrane
melissa napisał(a):

Dzieki za odpowiedzi.
To mam zgryz,bo w niczym z w/w udziału nie brałam emotka

glob media dzwoni w sprawie konka jojo
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3687582 Napisano: 09.09.2010 08:52:25 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

kasiamatmsncom napisał(a):

bluesky napisał(a):

szukam osóbek które grały w konku almy i topaz air wick dla bystrzaków emotka

napiszemy sobie jakie imionka wysyłaliśmy?

zwycięzkie z topazu również mile widziane?

Moje imię to Wickuś emotka miał ktoś takie?

fajne wg Was czy zwyczajne i mało interesujące?

Wickuś jest proste, ale bardzo fajne. Nie wiem, dlaczego na nie nie wpadłam emotka Moim zdaniem, masz szanse! Moje są przekombinowane i pewnie nic z tego emotka

PS. A gdzie grałeś (-aś)?

Cieszę się że Ci się podoba emotka mam nadzieję że komisji równeiż sie spodoba emotka
Obstawiałam Almę w Sopocie emotka
Są osóbki z tamtego okręgu które grały?
Proszę się nie wstydzić.
Jutro wyniki - zobaczymy emotka

pochwalcie się swoimi imionami emotka emotka

raczej będa dzwonić w poniedziałek , jutro roztrzygnięcie a dzwonią w następny dzień roboczy emotka
chyba, że sprężą się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3686696 Napisano: 08.09.2010 06:50:34 w Nocna Zmiana Warty
tedance napisał(a):

A mnie wkurza, że robią loterie z konkursów na najlepsze hasła emotka

emotka

marudzisz kobieto, czasem trzeba mieć jakieś pudła emotka

żeby nie było też nie wygrałam emotka ale odbije sobie w innym konku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3686503 Napisano: 08.09.2010 05:36:56 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

arta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza to że kobieta cieszy sie z telewizora jakby auto wygrała - a od razu pada : to losowanie emotka ludzie opanujcie się - być może sprawiacie jej tym przykrość - a Wasze hasła zdaniem komisji były do czterech liter emotka jak można mieć w sobie tyle zawiści i zazdrości
jednemu podoba sie matka innemu córka - mi się podoba to a inny stwierdzi że beznadzieja emotka
kilka nagród a świetnych haseł setki - wybrali takie jakie wg komisji było naj naj - skoro nie wygraliście to nie mieliście takiego hasła

przy okazji najszczersze Gratulacje dla Pani która wygrała telewizor a teraz musi czytać że ewidentnie losowali a Ona pewnie miała beznadziejne hasło lub jest hurtowniczką emotka

Sama zainteresowana, czyli edith napisała tak Dziękuję wam za gratulacje mam nadzieję że w większości szczere,a co do wyboru niewiem czy to było losowanie czy nie,ja miałam raczej fajne hasla,z humorem a jeśli nawet losowanie to tym bardziej cieszy,że spośrod wielu jam jedyna.
Więc chyba się tym nie przejmuje. Radość z nagrody, która była jej potrzebna jest większa emotka

Ja bym się tak cieszyła z lodówki. I też bym miała w d..., co inni myślą emotka emotka

hehe ja polowałam na pralkę i dzisiaj kupiłam ale mogę się z Wami założyć że wygram teraz pralkę emotka

co do poprzedniej sprawy - jestem zdania że jak mam głupoty pisać i umniejszać czyjeś konkursowe zasługi to już wolę cicho siedzieć - a są na tym forum osoby co to wszystkim próbują zepsuć radość z wygranej bo im się nie udało więc na 100% konkurs to wał emotka
a ja lubię poczytać jak piszecie o wygranych emotka a radość dzisiejszej laureatki tak ogromna widać że cieszy się niesamowicie - i jakoś tak to na mnie przechodzi i cieszę się razem z nią - chociaż jej nie znam emotka

emanuela popieram cię w 100000 %
i wkurzają mnie teksty typu 10 nazwisk takich samych więc losowali, tylko niektórzy nie biora pod uwage tego że ktos może siedzieć i męczyć się nad tymi hasłami co później owocuje w nagrodach, a że jest dobry to nie znaczy odrazu że losowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3682424 Napisano: 07.09.2010 09:45:44 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

Niekiedy nie chca nabijac na osobne paragony i fochy stroją , bo to kolejka bo to bo tamto .Ale ja nigdy nie ustępuję ma byc tak jak ja chcę płace i wymagam a jak się komuś nie podoba niech nie stoi za mną w kolejce a kasjerka niech zmieni prace .

ja czasem jak wiem że będe brała dużo pytam się czy może jakaś kasjerka podejść do drugie kasy bo zrobie korek, a jak nie chcą to ich problem
0 0

kalisto1986

#3682389 Napisano: 07.09.2010 09:34:39 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

nic nie da już dzwoniłam i tylko oryginał !
chciałam,żeby odesłali mi na mój koszt, też nie ma takiej możliwości- nie będę bluzgała , bo to przez kasjerkę mam taki problem !

Wyślij oryginał, a w razie jak wygrasz w innych konkursach, pisz, że juz mają paragon i licz na ich dobra wolę... innego wyjścia nie widzę emotka
A nie rozumiem, co kasjerka ma do gadania...
Ja w Realu kupowałam na Letnie porządki dwa Cify i jeden Domestos i kazałam na każdy osobny paragon, osobno płacę i nie ma dyskusji... Tylko kolejka za mną się cieszy emotka
Nawiasem mówiąc, nic nie wygrałam w tych cholernych porządkach! emotka emotka emotka

ja ostatnio kupowałam na 26 osobnych paragonów emotka i spróbowałby mi ktoś powiedzieć że mam na jednym, ja płace więc wymagam a jeśli tak potzrebuje to nie dla kaprysu
ostatnio tylko w kolejne bulwersowali się po co mi tyle to powiedziałam że na makulature zbieram i każdy paragon na wage złota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3682376 Napisano: 07.09.2010 09:28:14 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

buskowianka napisał(a):

wkurza mnie mój mąż który nie dość że myje naczynia pod bieżącą wodą,to myje wszystko oprócz sztućców(zostają w zlewie) emotka emotka emotka
muszę wygrać zmywarkę,koniecznie!
ale(co mnie tez wkurza) one są do wygrania najczęściej w dużych marketach a takich u mnie nie ma emotka emotka emotka

Pocieszę Cię, że ja mam zmywarkę, a mój mąż i tak uparcie myje naczynia pod bieżącą wodą, w dodatku wybiórczo, bo twierdzi, że dużych sie nie oplaca wkładać do zmywarki!!! emotka

heh mój nie upiera sie nad zmywaniem większych, ale ostatnio dla niego za dużym wysiłkiem jest wstawienie talerza do zmywarki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3682362 Napisano: 07.09.2010 09:25:28 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

arta napisał(a):

anik01 napisał(a):

bethan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wiadomo coś na temat Velvetu emotka ?

Nic, chyba konk widmo.

oni mają zawsze opóźnienia...
ja w pyłkach wygralam jak już zapomnialam o tym konkursie emotka emotka emotka

jednej z forumowiczek w piątek powiedzieli przez telfon, że w ten sam dzień poślą maile.

Oczywiście piątek minął, minął też poniedziałek, a oni z uśmiechem na ustach nadal bajki cisną! emotka

Ciekawe, co zrobią z I miejscem, gdzie wycieczka musiała być wykupiona do 31.08.
Ja już nie mam siły tam dzwonić, bo ciągle ta sama gadka, a zero działania.

w tej agencji jest tak zawsze , pamiętam kiedyś był konk z tymi ipodami ze icartą powiadomili o wygranej jak juz zapomniałam że wogule taki konk był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3682288 Napisano: 07.09.2010 08:56:06 w Inne mniejsze markety
czy z aldika odbierał już ktoś wygrane z vanisha ? jeśli ktoś nie chce tutaj pisac to prosze na pw bo u mnie cisza a ciekawa jestem czy kontaktują się czy gnębić ich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3681772 Napisano: 06.09.2010 09:59:34 w Wkurza mnie...
aleks21 napisał(a):

nie wkurzyłam ale wq.fiłam się emotka
Siedzę od 22, tworzę aukcje na allegro - zestaw odzieży ciążowej. Dodaję po kolei każdą fotkę, opisuję. Dochodzę do etapu dodawania miniaturki z dysku i co? i q.fa wyrzuciło mnie do logowania emotka Tym samym całą moją półtoragodzinną pracę zeżarło!! Nienawidzę allegro!!! No płakać mi się chce emotka

wystarczy zalogować się cofnąc , skopiować i odświeżyć mi to zawsze działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3675334 Napisano: 04.09.2010 10:59:20 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

edith napisał(a):

buskowianka napisał(a):

a mnie wkurza mój syn,który naśladuje swojego tatę i rozrzuca brudne skarpetki po całym domu,choć tłumaczę że brudy do prania emotka

He he ja mam męża o 2 synów czyli skarpetki x 3 emotka

o matko oczy przecieram i aż zdziwiona jestem że nikt z mojej trójki tak nie robi
<hura>

u mnie to samo emotka tylko że synek chowa skarpetki bo skarpetki na stopach to wróg i tym sposobem mam pół szafki pojedynczych skarpet a reszta pewno w śmieciach bo kilka razy złapałam go jak do worka wrzuca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3673364 Napisano: 03.09.2010 01:45:05 w Połączenia nieodebrane
marta25 napisał(a):

melissa napisał(a):

marta25 napisał(a):

beata28 napisał(a):

melissa napisał(a):

beata28 napisał(a):

melissa napisał(a):

maribog napisał(a):

olciak napisał(a):

melissa napisał(a):

Kto dziś dzwonił z 566 540 729? Mam nieodebrane po godz. 12-tej.

to Graf ale nie wiem w jakiej sprawie do Ciebie- moze rezerwa Palmolive? emotka

albo kosze piknikowe... tak jak ostatnio dzwonili bo sporo smsków nie dotarło do ludzi

A te kosze z Biedronki też Graf organizował?

u mnie rowniez nieodebrane z tego numeru , w Biedronce nie grałam, hmmmm z czym ten Graf dzowni?

To może Ajax?

Dzwonili już do kogoś?

Ajax tez odpada , bo z tego nr nie słałm nic.

Kosze tez odpadają bo nie brałam udziału, ale zagadka, a pani akurat wyszła. emotka

może dzwonic z konkursu wakacyjne plamy z intermarche zeby ponaglić w wysyłaniu paragonów:) do mnie wczoraj dzwoniła

Na ten nr nie wygrałam z plam, tylko na inne i paragony dawno odesłane - chyba że jakaś rezerwa? emotka

ja dostałam kilka dni temu smsy z wakacyjnych plam (zakładam że rezerwa) chociaż dziwne bo w normalnym terminie nie wygralam nic a teraz niby 4 bony:) a pozniej pani dzwonila ponaglać z paragonami

dzwonili z wakacyjnych plam, nie dotarły do wszystkich smsy i dzwonią, rozmawiałam dzisiaj z panią od konka, z żadnych innych mówiła że nie dzwoniła

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3673182 Napisano: 03.09.2010 12:46:12 w PODZIĘKOWANIA
kozuszka38 napisał(a):

Dziękuję wszystkim co chwalą się plecakami wygranymi z JOJO
za dodanie konka do bazy emotka

nie jestem pewna ale konk podany był chyba pod koniec trwania w teraz tylko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3671653 Napisano: 02.09.2010 08:09:20 w Wkurza mnie...
malgosiaw napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a to nie mogłaś od razu na poczcie sprawdzić czy ten list jest na pewno do Ciebie emotka

w nerwach, po podpisaniu odbioru, spoglądając na tysiąc pieczątek na kopercie.. po prostu nie przyszło mi to do głowy, że kolejny raz panienka z okienka zawiodła, bo nakleiła karteczkę z numerkiem nie tam gdzie trzeba..
mądry Polak po szkodzie - teraz będę 3 razy sprawdzać.

mój paczkowy jest tak zakręcony, że ciągle przynosi mi nie moje paczki emotka ostatnio dostałam jakąś część do maszyny którą zamówiły warsztaty emotka albo paczke z więzienia z kartami do budki i witaminami a ja nadal nie nauczyłam się patrzeć na adresata i wiecznie otwieram i dopiero zdziwiona patrze emotka oczywiście po maks 10 minutach leci paczkowy pukając się w czoło, że znowu emotka

ale jako, że go lubie tylko śmiejemy się z tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3671303 Napisano: 02.09.2010 05:28:14 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza remont emotka emotka
matko kochana własnych myśli nie słyszę emotka emotka
ile można do diachła moja cierpliwość się już kończy emotka
zaraz wszystkich powywalam
jednak widzę że to prawda że lepiej od podstaw budować niż starą chatę remontować emotka emotka emotka i jeszcze w tym syfie siedzieć

emotka ale wyobraź sobie że jeszcze troszke i będziesz miała super wyremontowany domek na lata emotka
w najgłośniejszych chwilach zadzwoń do mnie zagłusze te wszystkie hałasy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3669033 Napisano: 01.09.2010 05:43:19 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

azych2 napisał(a):

Wkurza mnie postępowanie takiej osoby.

http://www.livele...token=bb4_1283184704

Wryyy dlaczego byłam ciekawa...teraz mi sie ryczec chce

Rany! To teraz tą pannę za nogi i do wody! Jeszcze ją przytrzymać...

kamień do szyi emotka zobaczyłam tylko początek i wyłączyłam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3666829 Napisano: 31.08.2010 09:48:58 w Pomocy!!!!
muzulmanka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

To jakiś koszmar! Dzisiaj ostatni dzień głosowania, a ja siedzę w Anglii, nie dość że od 6 do 20 byłam w pracy, to mam internet z sieci telefonicznej vodafon, która blokuje mi dostęp do wiekszości stron, bo nie udowodniłam jej, że mam 18 lat!emotka nie mogę przez to kliknąć wielu osobom w różne linki, aby mogły mi się zrewanżować klikiem emotka
Proszę pomożcie - ostatnia godzina głosowania, a jak wylecę z pierwszej 20 to nie mam szans.
Wystarczy kliknąć w łapkę przy napisie oceń http://mlodziwlod...eedom/zycie-na-fali/
Wyślijcie swoje nicki na PW to jak wrócę do Polski to jakoś się poodzwięczam, albo klikaniem, albo kodami albo coś emotka emotka

Super emotka
(ocena: 456, oceniono)

468 emotka

(ocena: 471, oceniono) emotka

mmagd napisał(a):

POMOCY!!!!

Brakuje mi 50 głosów i już nie mam kogo prosić emotka

Nie chce spamować więc tu..

Kto ma chęć

http://apps.faceb...hoto=100001351699452

emotka dziękuję

0 0

kalisto1986

#3666818 Napisano: 31.08.2010 09:45:08 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Taaak, ja swoje dziecko też przygotowywałam do pójścia do szkoły:opowiadania, piórniczek, kredki....itp,
pierwszy dzień jakoś zniósł, następnego dnia budzę go i mówię ze pora do szkoły a on na to:przecież już tam byłem!??!! (myślał że to jednorazowa przyjemność)

emotka emotka emotka

no bo jak tak codziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0