Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z moim jest identycznie
ma 4 latka w tym roku idzie pierwszy raz do przedszkola, ale takiego 5 godzinnego.
W czerwcu po zebraniu organizacyjnym nie mogliśmy go wyciagnąć ze szkoły, od tego czasu odlicza dni, od tygodnia pyta się juz co godzine ile jeszcze zostało
Dzisiaj dumny przedszkolak wybierał plecaczek i teraz ma go w łóżku
i owszem mam stres .... czy nie wykończy pani przedszkolanki
A jeśli chodzi o ubrania też kupiłam bawełniane spodnie dresowe i mam nadzieje że będzie można zostawić je w sali ( to jest grupa przedszkolna w szkole podstawowej)
dziewczyny będzie dobrze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
błagam cię , chcesz powiedzieć że gdybyś wygrała i okazałoby się że losowali oddałabyś nagrode ?
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ba oczywiście, że każdy by oddał
ba nawet jakby ktos miał w domu od razu by poleciał zrzec się nagrody
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chciałabym osobiście pryczynić się do odebrania nagrody osobie, która nie miała pojęcia o sposobie wyboru haseł, nie powiem jakbym się czuła.
Owszem zwracajcie uwage na forme tak jak pisałam wcześniej, ale odpuśćcie z wojowaniem o ponowny wybór jeśli ktoś ma już tego laptopa, nie wiem czy jest on tego wart...
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno nie zabiorą zwycięzcy wręczonej już nagrody, zresztą jak udowodnisz że było losowanie ?
tez nie wygrałam, również moge mieć wątpliwości co do jednego sklepu, ale bez sensu jest wojować o nagrode już przyznaną zwłaszcza jeśli zwycięzca w tym przypadku nie może ponosić konsekwencji za obsługe sklepu.
Niech ma radość z wygranej, a jedynie warto zwrócić im uwagę , żeby w przyszłości inaczej było to rozwiązane Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A malineczce gratuluje z całego serducha
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja polecam stare modele nokii , mam różne te nowsze wogule mi nie pasują a jak dla mnie rewelacyjne są nokia 3310 albo nokia 6310i
swoją drogą też potrzebuje telefonów i wkurza mnie że 2 ostatnio rozsypały się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasteczko nie mylisz się
dziękuje
a więc stawiam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ba nam też już tylko patrzenie zostało
a jeśli chodzi o te wszystkie laski boskie są zdjęcia z tak sexownie wydętymi usteczkami achh
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba już starzeje się bo w życiu bym na to nie wpadła
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech sobie patrzą tylko tyle im zostało
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robie tak
2,5 kg ogórków
4 łyżki soli
2 główki czosnku
zalewa :
1,5 szkl octu
2 szkl wody
1 szkl cukru
8 łyżek oleju
2 łyżki chili
ogórki kroimy na ćwiatki lub połówki, zasypujemy solą i odstawiamy na 12-14 godzin.
po tym czasie odlać sok z ogórków dodać do niego czosnek pokrojony w plastry oraz wszystkie składniki na zalewe zagotować, zalać ogórki i zostawić na 2 doby - po tym czasie nakładamy do słoików nie pasteryzujemy
a wkurza mnie że coś mnie podkusiło i dałam więcej chili
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety ale mógł tak zrobic, bo trzeba było podpisac dokumenty i podać min pesel, nip i nr dowodu
mogłeś poprosić o awizo, teraz chyba najlepiej zadzwonić do firmy kurierskiej i umówić się na ponowny odbiór Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to już wiadomo, że wszystkim od których dostali paragony wysłali bony ?
Też mi troche brakuje, ale zastanawiam się czy nie będą jeszcze wysyłać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje Ci bardzo kochana
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytają
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jeśli ktos wysyłał listem zwykłym musi niestety wziąć pod uwage że poczta mogła zagubić list
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już wole środki czystości niż słodycze bo już nie mam gdzie ich układać a mały jak je widzi to ciągle by coś wyciągał