Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3666813 Napisano: 31.08.2010 09:43:02 w Wkurza mnie...
xagadee napisał(a):

to ja wam powiem tylko tyle:

moja starsza córka pójście do przedszkola przeżywała pół roku wcześniej - codziennie wieczorem musiałam jej opowiadać, co będą robili w przedszkolu: tańczyli, rysowali, bawili się klockami, itd. Te czynności pamiętała lepiej ode mnie i nie daj Boże, żebym o którejś zapomniała - od razu słyszałam, że jeszcze to i to... emotka

Pierwszego dnia przedszkola pomagałam jej się przebrać w szatni. Wokoło inne trzylatki płaczące, że mama je zostawia - standard. emotka A moja (na siedząco) podskakiwała na ławeczce i piszczała już się nie mogę doczekać, już się nie mogę doczekać. Inne matki patrzyły na mnie jak na dziwoląga. emotka

To samo miałam rok temu, gdy szła do pierwszej klasy. emotka

W tym roku - klasa druga. Od początku sierpnia słyszałam, że wakacje są stanowczo zbyt długie i kiedy wreszcie ta szkoła... Dziś o 6 rano obudziła mnie, bo miałyśmy książki przystroić w okładki. Wyjęła naklejki i wybrała, które gdzie naklejamy.

No normalnie koszmar jakiś. emotka

Chyba jestem wyrodną matką. Dziecko woli szkołę. emotka

z moim jest identycznie emotka
ma 4 latka w tym roku idzie pierwszy raz do przedszkola, ale takiego 5 godzinnego.
W czerwcu po zebraniu organizacyjnym nie mogliśmy go wyciagnąć ze szkoły, od tego czasu odlicza dni, od tygodnia pyta się juz co godzine ile jeszcze zostało emotka
Dzisiaj dumny przedszkolak wybierał plecaczek i teraz ma go w łóżku emotka
i owszem mam stres .... czy nie wykończy pani przedszkolanki emotka

A jeśli chodzi o ubrania też kupiłam bawełniane spodnie dresowe i mam nadzieje że będzie można zostawić je w sali ( to jest grupa przedszkolna w szkole podstawowej)

dziewczyny będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3665171 Napisano: 31.08.2010 12:26:34 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ciekawa jestem jakby WAS WYLOSOWANO i wręczono LAPTOPA czy byscie odmówili nagrody i powiedzili, że mają wybierać emotka tak z czystej ciekawości pytam emotka emotka

Jeżeli biorę udział (a raczej nie) w konkursie losowanym, nie mam o nic pretensji. Jeśli piszę hasło, bo tak mówi regulamin i nikt go nie czyta, tylko losuje - mam. Proste.

błagam cię , chcesz powiedzieć że gdybyś wygrała i okazałoby się że losowali oddałabyś nagrode ?
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3665166 Napisano: 31.08.2010 12:24:22 w Inne mniejsze markety
taaga20 napisał(a):

ciekawa jestem jakby WAS WYLOSOWANO i wręczono LAPTOPA czy byscie odmówili nagrody i powiedzili, że mają wybierać emotka tak z czystej ciekawości pytam emotka emotka

emotka emotka emotka
no ba oczywiście, że każdy by oddał emotka
ba nawet jakby ktos miał w domu od razu by poleciał zrzec się nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3665154 Napisano: 31.08.2010 12:22:02 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ludzie dajcie na luz, nagrody rozdane, każdy wiedział jak jest w tego typu konkach i kto nie chciał ten nie grał, proste.

A malineczce gratuluje z całego serducha emotka

Nie każdy wiedział. To znaczy wiedział tyle, ile mówi regulamin, a ten nie przewiduje takich jaj - i to jest wkurzające, a nie brak laptopa. To, że są rozdane, to nic nie szkodzi, zapewniam Cię emotka

na pewno nie zabiorą zwycięzcy wręczonej już nagrody, zresztą jak udowodnisz że było losowanie ?
tez nie wygrałam, również moge mieć wątpliwości co do jednego sklepu, ale bez sensu jest wojować o nagrode już przyznaną zwłaszcza jeśli zwycięzca w tym przypadku nie może ponosić konsekwencji za obsługe sklepu.
Niech ma radość z wygranej, a jedynie warto zwrócić im uwagę , żeby w przyszłości inaczej było to rozwiązane

Już udowodniłam emotka Czekam, co będzie dalej i w nosie mam tego laptopa, chodzi o uczciwość.

no ok udowodniłaś nieuczciwość obsługi, a nie zwycięzcy.
Nie chciałabym osobiście pryczynić się do odebrania nagrody osobie, która nie miała pojęcia o sposobie wyboru haseł, nie powiem jakbym się czuła.

Owszem zwracajcie uwage na forme tak jak pisałam wcześniej, ale odpuśćcie z wojowaniem o ponowny wybór jeśli ktoś ma już tego laptopa, nie wiem czy jest on tego wart...

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3665142 Napisano: 31.08.2010 12:16:50 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ludzie dajcie na luz, nagrody rozdane, każdy wiedział jak jest w tego typu konkach i kto nie chciał ten nie grał, proste.

A malineczce gratuluje z całego serducha emotka

Nie każdy wiedział. To znaczy wiedział tyle, ile mówi regulamin, a ten nie przewiduje takich jaj - i to jest wkurzające, a nie brak laptopa. To, że są rozdane, to nic nie szkodzi, zapewniam Cię emotka

na pewno nie zabiorą zwycięzcy wręczonej już nagrody, zresztą jak udowodnisz że było losowanie ?
tez nie wygrałam, również moge mieć wątpliwości co do jednego sklepu, ale bez sensu jest wojować o nagrode już przyznaną zwłaszcza jeśli zwycięzca w tym przypadku nie może ponosić konsekwencji za obsługe sklepu.
Niech ma radość z wygranej, a jedynie warto zwrócić im uwagę , żeby w przyszłości inaczej było to rozwiązane Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3665122 Napisano: 31.08.2010 12:10:19 w Inne mniejsze markety

A malineczce gratuluje z całego serducha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3655152 Napisano: 27.08.2010 10:50:55 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze został mi 1 tel w kt musze przekłądac karty sim, moze na weekend naprawia mi 2 , ale potrzebuje z 2 jeszcze... moze ktos poleci jakis fajny tel szybki z raportami secundowymi?

ja polecam stare modele nokii , mam różne te nowsze wogule mi nie pasują a jak dla mnie rewelacyjne są nokia 3310 albo nokia 6310i
swoją drogą też potrzebuje telefonów i wkurza mnie że 2 ostatnio rozsypały się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3654850 Napisano: 27.08.2010 09:24:46 w dziś mam urodzinki
ilonar2301 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kalisto

jeśli się nie mylę to dziś pijemy Twoje zdrówko emotka emotka
jeśli się mylę to też pijemy, a co emotka

kalisto w takim razie 100 lat emotka emotka emotka
i niech konkursowa moc będzie z Tobą tak jak do tej pory, a nawet bardziej emotka

ciasteczko nie mylisz się emotka

dziękuje emotka

a więc stawiam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3653745 Napisano: 26.08.2010 07:11:56 w PODZIĘKOWANIA
mariolakal dziękujemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3653653 Napisano: 26.08.2010 06:40:26 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

grancias napisał(a):

piekielna napisał(a):

Wkurza mnie, że są jeszcze takie typy - koleś ma żonę z fajną figurą i dziecko, a potrafi rozglądać się (przyglądać, jak kto woli) po kilka razy (raz to za mało) po młodych szkapach z nogami na dwie strony świata... emotka Żałosne... Jest już w małżeństwie, dziecko rośnie, a tu takie rzeczy! Opamiętać się chłopy... To masakra i nie mówię o sobie!

Ta ... a mlode mamy to zachowuja sie jak zakonnice i jak widza mlode, piekne cialo faceta to oko im nie leci emotka

emotka emotka emotka
niech sobie patrzą tylko tyle im zostało emotka

małżeństwo nie oznacza ślepoty
mnie bardziej denerwuje całkowite ograniczanie wolności w związku - nawet patrzeć chłopu nie wolno emotka fakt żona zawsze może mu oczy wyskubać emotka i już na żadną nie spojrzy
trochę zaufania - bo tak jak Kalisto napisała tylko patrzenie po ślubie im zostało

a tak 3 palce na sercu i która kobieta nie spojrzy na przystojniaczka ?? emotka mało tego w duchu nie westchnie ale ciacho
ale od tego do zdrady długa oj długa droga

no ba nam też już tylko patrzenie zostało emotka

a jeśli chodzi o te wszystkie laski boskie są zdjęcia z tak sexownie wydętymi usteczkami achh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3653438 Napisano: 26.08.2010 04:56:28 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

malutka456 napisał(a):

co to niby to <33 , ze niby ponizej 33 lat? emotka nie mam pojecia emotka emotka

Serduszka emotka

Wkurza mnie ząb i to, że wizyta u dentysty dopiero 7.09 emotka

chyba już starzeje się bo w życiu bym na to nie wpadła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3653368 Napisano: 26.08.2010 04:15:57 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

piekielna napisał(a):

Wkurza mnie, że są jeszcze takie typy - koleś ma żonę z fajną figurą i dziecko, a potrafi rozglądać się (przyglądać, jak kto woli) po kilka razy (raz to za mało) po młodych szkapach z nogami na dwie strony świata... emotka Żałosne... Jest już w małżeństwie, dziecko rośnie, a tu takie rzeczy! Opamiętać się chłopy... To masakra i nie mówię o sobie!

Ta ... a mlode mamy to zachowuja sie jak zakonnice i jak widza mlode, piekne cialo faceta to oko im nie leci emotka

emotka emotka emotka
niech sobie patrzą tylko tyle im zostało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3650110 Napisano: 25.08.2010 02:46:18 w Wkurza mnie...
js28 napisał(a):

wkurza mnie, że posiałam gdzieś mój magiczny kajet z przepisami i teraz nie pamiętam przepisu na ogórki chili emotka - a ogórków cała torba emotka

ja robie tak emotka

2,5 kg ogórków
4 łyżki soli
2 główki czosnku
zalewa :
1,5 szkl octu
2 szkl wody
1 szkl cukru
8 łyżek oleju
2 łyżki chili

ogórki kroimy na ćwiatki lub połówki, zasypujemy solą i odstawiamy na 12-14 godzin.
po tym czasie odlać sok z ogórków dodać do niego czosnek pokrojony w plastry oraz wszystkie składniki na zalewe zagotować, zalać ogórki i zostawić na 2 doby - po tym czasie nakładamy do słoików nie pasteryzujemy

a wkurza mnie że coś mnie podkusiło i dałam więcej chili emotka dobrze że ja ich raczej nie jem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3649875 Napisano: 25.08.2010 01:09:08 w Carrefour konkursy
piter0073 napisał(a):

szukam nr tel do organizatora konkursu loreal carrefour poniewaz nie mialem przy sobie dowodu osobistego i kurier nie wydal mi nagrody w postaci karty 200zl

Niestety ale mógł tak zrobic, bo trzeba było podpisac dokumenty i podać min pesel, nip i nr dowodu
mogłeś poprosić o awizo, teraz chyba najlepiej zadzwonić do firmy kurierskiej i umówić się na ponowny odbiór Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3649520 Napisano: 25.08.2010 11:19:14 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

kammaro napisał(a):

kalka napisał(a):

magma6 napisał(a):

wkurzyl mnie telefon z twixa,ze moje listy polecone priorytetowe z paragonami z twixa z dnia 4.08.2010nie dotarły do agencji zajmujacej sie konkiem emotka powiedzialam zeby sie osobiscie zainteresowali tym co ta agencja wyprawia...bo złoze reklamacje na poczcie..

Moja też niby nie dotarły, ale oczywiście mam potwierdzenia i złożę reklamcję emotka
Wiadomo, że mają tam potworny bałagan skoro tyle listów niby nie doszło!!!

Ups...no to mam problem, bo słałam prorytety, czyli nie będę mogła reklamować emotka A że dotarły jestem pewna, za każdym razem pani na Poczcie podbijała przy mnie np 4 listy i jakimś dziwnym trafem okoliczności jeden z nich dotarł a pozostałe nie... emotka

u mnie podobnie, wszystkie wysłane razem, a 3 jakoś zaginęły emotka

ale to już wiadomo, że wszystkim od których dostali paragony wysłali bony ?
Też mi troche brakuje, ale zastanawiam się czy nie będą jeszcze wysyłać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3649049 Napisano: 25.08.2010 09:19:52 w PODZIĘKOWANIA
avatea dzisiaj coś do mnie przyszło, co sprawiło mi niesamowitą radość nawet nie wiesz jak bardzo trafiłaś, po prostu dałaś mi mój talizman, który ostatnio wpadł w Domiśka rączki i nie mogłam tego przeboleć emotka
Dziękuje Ci bardzo kochana emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3647368 Napisano: 24.08.2010 02:33:20 w Carrefour konkursy
tedance napisał(a):

jkkp napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

lesia napisał(a):

tedance napisał(a):

pola731 napisał(a):

no tak... gratuluję wygranym - ja znowu wtopiłam
im lepsze mam przeczucia tym gorzej trafiam

chyba nie masz szczęścia w losowaniach emotka

Carrefour losuje hasła? ;/

wydaje mi się ze nie.... emotka

no raczej czytają, bo wygrały u mnie hasła fajne:)

Sierotka Marysia losująca je czyta emotka

emotka
czytają emotka fajne hasła wygrały więc cicho emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3647229 Napisano: 24.08.2010 01:49:18 w Carrefour konkursy
pamięta ktoś może jaka była wyciskarka na ulotkach palmolive ? lub czy wogule była emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3646982 Napisano: 24.08.2010 12:34:38 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

finessa napisał(a):

Mnie wkurza TWIX, że nie wysyła mi BONU!!! emotka

I oczywiście mega szybki internet 3kb/s emotka

mnie tez wkurza TWIX

bonu nie mam, wczoraj baba z infolini mowila, ze sprawdzi i oddzwoni i d... blada emotka

dzisiaj dzwonilam ponownie, gosc zapewnial mnie, ze w ciagu godziny do mnie oddwoni, no zobaczymy, czekam emotka emotka emotka

list wyslalam zwyklym, bo w regulaminie nic nie bylo, ze poleconym emotka emotka emotka

ale jeśli ktos wysyłał listem zwykłym musi niestety wziąć pod uwage że poczta mogła zagubić list emotka a wtedy organizator za to nie odpowiada Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3645654 Napisano: 23.08.2010 09:44:38 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

znowu środek do toalet
emotka

nie mogliby czegoś innego promować
wszędzie Domestos a teraz jeszcze Bref
nie wspomnę , że w Tesco znów jest Freshmatic

emotka właśnie dzisiaj męzowi mówiłam że zapasy się kończą emotka
już wole środki czystości niż słodycze bo już nie mam gdzie ich układać a mały jak je widzi to ciągle by coś wyciągał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0