Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3645613 Napisano: 23.08.2010 09:29:42 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

nice napisał(a):

agamaty napisał(a):

wkurza mnie, że jestem mało przewidująca i na jednym paragonie mam mambę i ajaxa...grrrr a w regulaminach jak byk piszą o oryginałach. Jeszcze nic nie wygrałam ale co będzie jak wygram??

Idź zawczasu i poproś o fakturę na siebie. A potem zawsze możesz wyciągnąć od nich duplikat takiej faktury.

wielkie dzięki! zupełnie bym na to nie wpadła, dzięki, dzięki! Mam dobre przeczucia co do Ajaxa i Mamby, pilnuję ilości sms-ów a tu taka wpadka. Zamyśliłam się przy kasie i zapomniałam o tych osobnych paragonach.

na ajaxa można kopie więc zrób skan a orginał wyślij na mambe

w temacie wkurza mnie izoldaaa
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3643029 Napisano: 22.08.2010 08:54:38 w TESCO konkursy
keiti78zg napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

bridget - zrozum że w tym konkursie nie da Ci nic to ze napiszę Ci że np teraz wygrałam z 57 - bo za 15 minut może wygrać 00 albo 51 lub jakikolwiek inny raport - aby wygrać w tym konkursie trzeba nakupować kawy i grać - totolotek z tymi raportami

moze masz i racje w tym co piszesz ( próbowałam z kilku tel. z roznymi raportami i sie nie udało, wiec raczej odpuszczę) , tylko irytuje mnie totalna ignorancja osób które sie chwala, po to by pozniej ignorowac pw, moze proponuje zostawic wygrana tylko dla siebie,a nie publicznie sie nia obnosic

ale wyobrażasz sobie gdybyś dostała np 30 pw na każde odpisać ? każdy wie że ten nr jest cięzki do grania i nie da się nikomu podpowiedzieć nawet jeśli masz dobre chęci.
Nie jedna osoba już próbowała w różnych konkach podpowiedzieć a pozniej wyszła na najgorszą bo ktoś nie wygrał.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3642499 Napisano: 22.08.2010 03:51:38 w TESCO konkursy
smsowicz napisał(a):

xagadee napisał(a):

smsowicz napisał(a):

turbek napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy tylko ja nie mam żadnej zwrotki z nescafe?

nie tylko..

2 nagrody stracone, bo danych nie ma jak odesłać emotka

tylko 2?

ja mam 4 z czwartku i 3 z piątku emotka

Dzwoniłem do playa, to powiedzieli, że przyjmą zgłoszenie jak numer będzie zarejestrowany, a d*ę ruszą w ciągu kilku dni.

zadzwoń jutro do agencji powiedz że nie przyjmuje danych
0 0

kalisto1986

#3642312 Napisano: 22.08.2010 01:05:49 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

kalisto1986

#3642229 Napisano: 22.08.2010 12:36:35 w Carrefour konkursy
katia305 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ponawiam pytanie, czy macie na pralki karty gwarancyjne ? bo w poprzednich były a teraz chyba im coś wcieło emotka

mam podobne pytanie co kali emotka
ja mam karte gwarancyjna ale jest niepodbita
a Wy jak macie? emotka

u mnie w jednej nie ma wogule karty, a do drugiej musze się dobrać żeby sprawdzić, ale chyba będzie trzeba ich atakować w poprzednich były normalnie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3639868 Napisano: 20.08.2010 08:26:18 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

schiraz napisał(a):

ziolko napisał(a):

tsiknias napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mmagd napisał(a):

bassia5 napisał(a):

annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

annaszura napisał(a):

wkurza mnie brak pracy i perspektyw na nią
emotka

to tak jak mnie emotka małe miasto ciężko z pracą

dokładnie, mam to samo, a w urzędzie pracy pan osttnio mi powiedział my nie jesteśmy od szukania pracy, mamy tylko takie oferty jakie zgłaszaja pracodawcy
to po cholerę jest ten urząd pracy
emotka [/quo

I mnie to dołuje. Ostatnio babka z UP powiedziała mi, że mam się wyrejestrować, bo już długo jestem bezrobotna i im statystykę zaniżam

A u mnie panie w UP takie przepracowane, że nawet im się nie chce odpowiedzieć na pytanie...
Masakra!

Jeśli będziecie liczyć na UP, to do końca życia chyba pozostaniecie bezrobotne. Pamiętam, jak po skończeniu szkoły zarejestrowałam się tam, babka powiedziała mi, że mam się zgłosić za 3 miesiące, hehehe, pracę znalazłam sama w ciągu dwóch tygodni i podziękowałam im serdecznie emotka

W Urzędzie Pracy można dostać 40 tys. dofinansowania na otwarcie działalności gospodarczej. To naprawdę spora kwota, może warto pomyśleć.

od kiedy jest 40?? emotka ja wiem o niecałych 20...

Dofinansowanie to mniej więcej 19500zł w zeszłym roku u mnie było 19800, w tym jest 19400

W tamtym roku otwierałam sklep i dawali 17.500 w tym roku 19.000 z groszami ale na początku jest i faktycznie 40 tys ale trzeba mieć znajomości-ale polecam warto założyć działalnośc po roku umarzają te pieniążki emotka

ta dotacja do 40 tys nie jest z pup tylko z funduszu europejskiego w ośrodkach rozwoju regionalnego, czasem na wyższych uczelniach itp
warunki są chyba ciekawsze niż w pupie,ale trzeba przejść szkolenia, pierwszeństwo mają np kobiety, osoby do 25 roku, renciści itp i często chcą żeby działalność wyróżniała się czymś na rynku.

Ale ogólnie porównując dotacje lepsza jest ta wyższa nie tylko na kwote, ale też na opieke jaką otacza ośrodek emotka
tylko np zakładając sklep można wydac dotacje tylko na wyposażenie nie można kupić towaru

a wkurza mnie że jakaś dzisiaj jestem nie do życia emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3639024 Napisano: 20.08.2010 01:09:51 w Carrefour konkursy
ponawiam pytanie, czy macie na pralki karty gwarancyjne ? bo w poprzednich były a teraz chyba im coś wcieło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3636879 Napisano: 19.08.2010 05:35:37 w Carrefour konkursy
czy macie może w pralka z ostatniego ariela karty gwarancyjne ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3635899 Napisano: 19.08.2010 12:41:10 w Wkurza mnie...
madzdz napisał(a):

katmich napisał(a):

madzdz napisał(a):

Jedna wielka chała- czyli jak na nagrodzie wartej 1250 zł można STRACIÆ.

Wygrałam bon Vacansoleil w konkursie Kingi Pienińskiej, podatek pokrywa laureat. Dzisiaj zapłaciłam więc za pobraniowa przesylke, patrze na ten bon... wydany 04-06-2010 i ważny ROK.

Przecież sama nie mam jak go wykorzystać skoro na przyszłe wakacje będzie nieważny i raczej nikt go nie kupi, bo mało kto jeździ na wakacje w maju o_O.

Takim to sposobem za wygraną w konkursie przyszło mi jeszcze zapłacić emotka .

Madziu a ten bon to jest na jakieś campingi?

Tak emotka www.vacansoleil.pl

może ktos zamieni się z tobą na coś albo jak tanio sprzedaż na pewno ktoś kupi emotka
a na kampingi można śmiało jechac już w maju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3635668 Napisano: 19.08.2010 11:52:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

inga_iga napisał(a):

kalka napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

joan napisał(a):

Aktualne Sekrety pielęgnacji, str. 31 emotka
Gdyby nie fakt, że organizuje to 4Frame...

Lista laureatów konkursów z „Sekretów Pielęgnacji” nr 4/2010
Wycieczkę na Korfu otrzymują Elżbieta Ostaszewska ze Stargardu Szczecińskiego,
Szczepan Ostaszewski ze Stargardu Szczecińskiego
i Renata Kopcisz z Pakosławic.
Perfumy Mexx otrzymują Agnieszka Malczyńska z Zielonej Góry, Małgorzata Borowska
z Wrocławia i Małgorzata Wojdyła z Cieszyna.
Elektryczną szczoteczkę Oral-B Vitality 3D WHITE Luxe otrzymuje Ewa Czapla z Koszalina.

Pani Ostaszewska wygrywa w wielu konkursach-a tu miała szczęście w losowaniu bo tam trzeba było tylko wymienić 3 kosmetyki emotka

Hm, na 3 nagrody na całą Polskę dwie wygrywa rodzina emotka To niebywały zbieg okoliczności emotka

Ja już przestaję tam grać, bo wysyłałam po kilkanaście odpowiedzi i jeszcze nigdy mi nic nie padło,a jak kiedyś wyniki konkursu były równie dziwne i grzecznie, bez żadnych sugestii zadałam im dwa pywania nt. konkursu, to byli chamscy i opryskliwi, więc daję sobie z nimi spokój:(

http://www2.tesco...egnacji/poradnik.pdf
w tej gazetce też jest w wynikach,może kobieta faktycznie ma szczęście, ja tam bym wszędzie nie szukała teorii spiskowych.

aa przy okazji sprawa z Lidlem posunęła się do przodu, czy została zamieciona pod dywan?

tak, tak, często wygrywa i to w konkursach tej samej agencji. Ale ja myślę, że to tylko przypadek emotka

4frame wybiera hasła i chyba jest to jedyna agencja, której nigdy nie posądziłabym o losowanie.Każdy, kto już troche u nich wygrywa zna ich gust i wie jak podejść do haseł u nich, więc myśle że wspomniana para tutaj po prostu miała świetne hasła czego im gratuluje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3629172 Napisano: 17.08.2010 02:48:35 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

sopran napisał(a):

wkurza mnie, że od 15 minut mam czkawkę i nie mogę nic z nią zrobić emotka

Buuu!!

Pomogło? emotka

No kurcze nie emotka

schyl się tak żeby głowa była poniżej kolan ( siedząc) i głęboko oddychaj , powinno pomóc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3629031 Napisano: 17.08.2010 02:05:49 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

słał ktos na Gniezno ja zdazylam tylko 4 haselka a tu północ

Kalisto gra w Gnieźnie, więc masz szans emotka

spokojnie tylko 1 smska wysłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3628381 Napisano: 17.08.2010 10:52:16 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

agicho napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

agicho napisał(a):

bethan napisał(a):

kaki76 napisał(a):

wkurza mnie twix nadal nie mam bonu do merlina z 28 lipca , dzwoniłam i wtym tygodniu ma być tylko czemu wszyscy już dostali a ja nie?

Ja też jeszcze nie mam emotka

Ja też z 4 bonów mam jeden kod emotka

No to sie wkurzyłam jeszcze bardziej..Na poczcie debil nie chciał mi poleconego na skrytke przyjac a Pani mnie poinformowałaz e trzeba było koniecznie poleconym..

Ja zwykłym słałma i już kod jeden mam. Co to za wymogi poleconym(?)Gdzie to jest napisane??

NO niby ma to sprawdzic, bo z tego co wiem większosć osób wysyłała zwykłym listem

w przepisach pocztowych chyba jest, że na skrytke trzeba słac zwykłym

polecony jedynie na konkretny adres

a w regulaminie Twixa nie ma mowy o poleconym emotka

nic nie ma w przepisach pocztowych jak ma być wysyłany list na skrytke emotka
po prostu nie wkłada poczta listu do skrytki tylko awizo i muszą go odebrać w okienku

wkurza mnie pogoda
0 0

kalisto1986

#3615660 Napisano: 11.08.2010 09:46:16 w Dziś cieszę się z.....
Dzisiaj wracając z zakupów mój 4 letni synek poprosił o rogalika, którego wcześniej wyprosił.
W środku była karta, więc nie zerkając otworzyłam ją i podałam mu, na co Domiś mamo nooo otworzyłaś i przez ciebie nie wygram emotka emotka no i okazało się że mama nie patrzy a rzeczywiście na opakowaniu było napisane o jakims konkursie emotka i jak tu się nie cieszyć jak taki następca rośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3613621 Napisano: 11.08.2010 09:20:48 w Inne mniejsze markety
pat4 napisał(a):

jest mi ktoś wstanie udzielić informacji czy rozesłana już wszystkie bony z kauflandu - wakacje?

z góry dziękuje

zobacz czy jesteś na liście jeśli tak to chyba juz powinieneś je mieć Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3613570 Napisano: 11.08.2010 09:09:02 w Nowy design
arta napisał(a):

Witam.
Chciałabym zgłosić uwagę, co do poprawności działania stronki w Operze (posiadam wersję 9.50). Po otwarciu, strona pojawia się rozwalona, mianowicie podzielona na dwie części. Logo e-konkursów jest maksymalnie zbliżone do lewej krawędzi strony, Twój panel do prawej krawędzi, natomiast reklama i cała reszta wyśrodkowana.
Pomaga tylko wciśnięcie F11 i Esc (opcja pełny ekran). Wtedy stronka sama wraca na miejsce emotka

Nie żalę się i nie żądam, po prostu INFORMUJÊ. emotka i pozdrawiam

arta może coś u ciebie ? ja też mam opere i chyba tą wersje o ile dobrze pamiętajm i śmiga mi ładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3612475 Napisano: 10.08.2010 06:59:32 w Zostań testerem.
kubas1234 napisał(a):

karkocka napisał(a):

kubas1234 napisał(a):

ankieta o napojach emotka

a ja nic nie mam emotka

I tak odpadłem, zaznaczyłem, że wyjeżdżam w jakimśtam terminie emotka

ja to samo ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3611258 Napisano: 10.08.2010 11:21:46 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

leelee napisał(a):

W sprawie VANISHA to dostałem tel,że muszę odebrać odtwarzacz 80 km od sklepu, w którym kupowałem produkty emotka emotka
A zmywarkę muszę się umówić z kierownikiem

Ode mnie wzięli adres i zmywarka ma przyjść kurierem.

mi pani powiedziała, że to kwestia dogadania się z przedstawicielem, zawsze możesz kogoś upoważnić, a te 80 km to luz ja bym musiała jak coś jechać przez całą Polskę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3608305 Napisano: 09.08.2010 03:17:54 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mam DVD z Topazu, a chciałam zmywarkę emotka

oo ja chcem dvd powiedz że teraz prosze o telefon do mnie emotka

Mam jeszcze cichą nadzieję, że zmywareczka gdzieś tam wpadnie emotka
Trzymam kciuki za Ciebie emotka

dziękuje za mocne trzymanie emotka
ja właśnie chciałam dvd emotka
to teraz ja trzymam za zmywarke twoją Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3608292 Napisano: 09.08.2010 03:11:31 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Mam DVD z Topazu, a chciałam zmywarkę emotka

oo ja chcem dvd powiedz że teraz prosze o telefon do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0