Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3607298 Napisano: 09.08.2010 10:14:29 w Inne mniejsze markety
ja tez czekam na Topaz emotka
dzwonią na prawdę już ? bo zawsze pozniej zaczynali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604539 Napisano: 07.08.2010 09:40:56 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

nie marudz jest fajnie emotka ale nie mam takich totalnie rudych bardziej tak http://stylio.pl/..._/Ashley+Simpson.jpg tylko dół ciemny

yyy to jest rudy ??

oj no moje bardziej sa rudawe przecie nie wkleje to swojego zdjęcia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604522 Napisano: 07.08.2010 09:35:08 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dalej się niezgadzam , bo nie zawsze tak jest - są odstępstwa od reguły w kazdym przypadku tak więc i tutaj, ale również nie neguje, że czasem tak nie jest
ale zakręciłam emotka
ale nie sprzeczam się z tobą bo ja to ci powinnam stopki całować a nie kłócić się emotka a za co.... to pani niebawem się dowie emotka

hm... ?? można jakieś szczegóły na pw ?? bo mnie zaciekawiłaś

eee to nie tak szybko kochana powoli niech jeszcze się wszystko zrobi emotka
ale powiem że dużo mnie zmotywowała pewno godzinna rozmowa telefoniczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604517 Napisano: 07.08.2010 09:33:56 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

damianwro napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Znam kolesia, który słynie jako damski bokser. Nikt go nie lubi. Podły rudy cenzurak.

kolejny WKURZAjący dowód na to, że rudzi nie mają duszy emotka

Ale bardziej rudego gościa nie widziałem. Od rudych nawet nie chcą nawet brać narządów do przeszczepu (jakaś inna budowa, nie znam się dokładnie na transplantologii) emotka

słyszałam o tym że niby jest taki przesąd że rudy pacjent to kłopoty (ale na jakiej podstawie takie przesądy powstały ??? )
o narządach nie słyszałam

E tam, rudy, rudy, ja chcę mieć rude włosy, marzy mi się farbowanie na taki kolor, a mąż ciągle mi powtarza: Co rude, to wredne, chcesz mi sajgon w domu zrobić? I tyle z mojego rudego... na razie emotka

phi mi też tak gadał ...
ale że ja jak coś sobie wymyśle szybko zamieniam w czyn, więc od tygodnia jestem rudawa tzn nie jeszcze taka jaskrawa jak chciałam ale małymi kroczkami do celu emotka niech się przyzwyczaja emotka

nie wyobrażam sobie Ciebie w rudych włosach

nie marudz jest fajnie emotka ale nie mam takich totalnie rudych bardziej tak http://stylio.pl/..._/Ashley+Simpson.jpg tylko dół ciemny Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604511 Napisano: 07.08.2010 09:32:17 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

misia89p napisał(a):

piekielna napisał(a):

piekielna napisał(a):

A mnie wkurzają, a raczej irytują związki facetów z małolatami. Widzę ostatnio taką tendencję. Miałam okazję poznać pewną parę, na wakacjach, przypadkiem... Facet 32 lata, dziewczyna 17... Masakra! Mężczyzna inteligentny, siedząc w towarzystwie uważnie dobierał słowa, a kiedy ona się odezwała, znajomi patrzyli po sobie. Potrafiła chłopaka upić i... zostawić w pokoju. A sama wtedy pytała mnie czy skoczę na dysko z nią emotka Mieszkali w Danii, nie wiem jak na to matka pozwala swoją drogą... Mówiła, że szkołę skończyła (taa, jak się napiła, b.ciekawe rzeczy słyszałam, w jeden dzień recepcjonistka, w drugi menager, a tak naprawdę... facet ją utrzymywał) Brak mi słów...

moja koleżanka, lat 20, on 47, ma córkę w jej wieku, wielka szczęśliwa miłość, pełna akceptacja matki, mieszkają razem od 3 lat (czyli ona miała 17), jego córka jej najlepszą przyjaciółką, on ma siłownie, ona pracuje w biurze, ale też jako modelka, rozbierane sesje... wśród znajomych zero zrozumienia. i ja też tego nie rozumiem. o czym rozmawiać z facetem, w wieku swojego ojca, jak nie czuć się przed nim skrępowaną?? może po prostu zawsze brakowało jej ojca i dlatego z nim jest??

a co do teledysku Eminema i Rihanny uważam, ze jest genialny, w sensie prawdziwa historia, dawno takich teledysków nie było.. dla niektórych właśnie tak wygląda miłość......

misia sama sobie odpowiedziałaś brakowało jej ojca i szuka go w swoim chłopaku - ma większe zapotrzebowanie na poczucie bezpieczeństwa ot cała filozofia
a facet jak to facet przechodzi kryzys wieku średniego i jego ego rośnie jak się może z małolatą bujać - bo zobaczcie potrafi takiej młodziutkiej kobiecie dogodzić, zaimponować hm..... ale ogier

a ja się z tym nie zgodze, wierze w to że mimo dzielącego wieku można się kochać prawdziwą miłością, to co opisałaś zdarza się również w związkach gdzie nie ma dużej różnicy wieku.
Mój mąż jest odemnie 7 lat starszy, może i nie aż tak duża róznica ale jednak i nigdy nie czułam tej róznicy, znam również inne pary z dużo większą róznicą i widać jak bardzo są blisko i nie ma tutaj nic wspólnego z miłością rodzicielską
emotka

Myśle że to bardziej zależy od dojrzałości emocjonalnej a nie samego wieku i tak jak zdarzają się różne pary bez różnicy wieku tak samo jest z tymi gdzie któryś partner jest starszy

kochana ale w tym przypadku mówiliśmy o róznicy 27 lat a nie 7 - 7 to żadna różnica bo faceci później dojrzewają ( wiem co mówię emotka )

ale mi chodzi tez o te duże różnice wieku, znam osobiście takie pary i wiem że sa idealnie dobrane emotka

kalisto nikt nie powiedział że związki w których kobieta ma większą potrzebę poczucia bezpieczeństwa nie są prawdziwe czy są nienormalne albo że tych ludzi nie łączy miłość bo są i takie związki
faktem jest że kobiety które miały zaburzone relacje emocjonalne w dzieciństwie z ojcem szukają instynktownie starszych facetów
a i ciekawostka kobiety których ojcowie nie poświęcali im wystarczająco dużo czasu inaczej się ubierają ( wyczytałam w książce psychologicznej )

dalej się niezgadzam , bo nie zawsze tak jest - są odstępstwa od reguły w kazdym przypadku tak więc i tutaj, ale również nie neguje, że czasem tak nie jest
ale zakręciłam emotka
ale nie sprzeczam się z tobą bo ja to ci powinnam stopki całować a nie kłócić się emotka a za co.... to pani niebawem się dowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604505 Napisano: 07.08.2010 09:29:39 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

damianwro napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Znam kolesia, który słynie jako damski bokser. Nikt go nie lubi. Podły rudy cenzurak.

kolejny WKURZAjący dowód na to, że rudzi nie mają duszy emotka

Ale bardziej rudego gościa nie widziałem. Od rudych nawet nie chcą nawet brać narządów do przeszczepu (jakaś inna budowa, nie znam się dokładnie na transplantologii) emotka

słyszałam o tym że niby jest taki przesąd że rudy pacjent to kłopoty (ale na jakiej podstawie takie przesądy powstały ??? )
o narządach nie słyszałam

E tam, rudy, rudy, ja chcę mieć rude włosy, marzy mi się farbowanie na taki kolor, a mąż ciągle mi powtarza: Co rude, to wredne, chcesz mi sajgon w domu zrobić? I tyle z mojego rudego... na razie emotka

phi mi też tak gadał ...
ale że ja jak coś sobie wymyśle szybko zamieniam w czyn, więc od tygodnia jestem rudawa tzn nie jeszcze taka jaskrawa jak chciałam ale małymi kroczkami do celu emotka niech się przyzwyczaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604490 Napisano: 07.08.2010 09:23:42 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

misia89p napisał(a):

piekielna napisał(a):

piekielna napisał(a):

A mnie wkurzają, a raczej irytują związki facetów z małolatami. Widzę ostatnio taką tendencję. Miałam okazję poznać pewną parę, na wakacjach, przypadkiem... Facet 32 lata, dziewczyna 17... Masakra! Mężczyzna inteligentny, siedząc w towarzystwie uważnie dobierał słowa, a kiedy ona się odezwała, znajomi patrzyli po sobie. Potrafiła chłopaka upić i... zostawić w pokoju. A sama wtedy pytała mnie czy skoczę na dysko z nią emotka Mieszkali w Danii, nie wiem jak na to matka pozwala swoją drogą... Mówiła, że szkołę skończyła (taa, jak się napiła, b.ciekawe rzeczy słyszałam, w jeden dzień recepcjonistka, w drugi menager, a tak naprawdę... facet ją utrzymywał) Brak mi słów...

moja koleżanka, lat 20, on 47, ma córkę w jej wieku, wielka szczęśliwa miłość, pełna akceptacja matki, mieszkają razem od 3 lat (czyli ona miała 17), jego córka jej najlepszą przyjaciółką, on ma siłownie, ona pracuje w biurze, ale też jako modelka, rozbierane sesje... wśród znajomych zero zrozumienia. i ja też tego nie rozumiem. o czym rozmawiać z facetem, w wieku swojego ojca, jak nie czuć się przed nim skrępowaną?? może po prostu zawsze brakowało jej ojca i dlatego z nim jest??

a co do teledysku Eminema i Rihanny uważam, ze jest genialny, w sensie prawdziwa historia, dawno takich teledysków nie było.. dla niektórych właśnie tak wygląda miłość......

misia sama sobie odpowiedziałaś brakowało jej ojca i szuka go w swoim chłopaku - ma większe zapotrzebowanie na poczucie bezpieczeństwa ot cała filozofia
a facet jak to facet przechodzi kryzys wieku średniego i jego ego rośnie jak się może z małolatą bujać - bo zobaczcie potrafi takiej młodziutkiej kobiecie dogodzić, zaimponować hm..... ale ogier

a ja się z tym nie zgodze, wierze w to że mimo dzielącego wieku można się kochać prawdziwą miłością, to co opisałaś zdarza się również w związkach gdzie nie ma dużej różnicy wieku.
Mój mąż jest odemnie 7 lat starszy, może i nie aż tak duża róznica ale jednak i nigdy nie czułam tej róznicy, znam również inne pary z dużo większą róznicą i widać jak bardzo są blisko i nie ma tutaj nic wspólnego z miłością rodzicielską
emotka

Myśle że to bardziej zależy od dojrzałości emocjonalnej a nie samego wieku i tak jak zdarzają się różne pary bez różnicy wieku tak samo jest z tymi gdzie któryś partner jest starszy

kochana ale w tym przypadku mówiliśmy o róznicy 27 lat a nie 7 - 7 to żadna różnica bo faceci później dojrzewają ( wiem co mówię emotka )

ale mi chodzi tez o te duże różnice wieku, znam osobiście takie pary i wiem że sa idealnie dobrane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3604470 Napisano: 07.08.2010 09:18:07 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

misia89p napisał(a):

piekielna napisał(a):

piekielna napisał(a):

emotka

Myśle że to bardziej zależy od dojrzałości emocjonalnej a nie samego wieku i tak jak zdarzają się różne pary bez różnicy wieku tak samo jest z tymi gdzie któryś partner jest starszy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3603916 Napisano: 07.08.2010 05:08:05 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

Wkurzyla mnie moja znajoma. Idzie na wesele w przyszlym tygodniu ... zgodzilem sie ja powozic po sklepach (SAM MUSIALEM COS SOBIE KUPIC) by sobie jakas kiecke kupila. No i jezdzimy po tych markowych sklepach. Juz mnie nerwy biora bo jestesmy w ktoryms juz tam sklepie z kolei, a ta mi mowi, ze nic jednak nie kupi, bo drogo (ceny sukienek 250-500 zł) ... to pytam sie jej za ile ona chce kiecke kupic w takim sklepie... a ta mi ze tak do 150 ;/ No to ladnie jej podziekowalem za stracony czas. Promocje sa w sklepach, ale nie przesadzajmy, chcac kupic tak tanio kiecke pozostaja nam malutkie sklepiki lub targ ...

W reserved , new yorker, mohito, orsay'u, tajly weil wszędzie są wyprzedaże i sukienkę już za 40 zł spokojnie można znaleźć emotka

ja ostatnio chodziłam za sukienkami letnimi i na targu kosztowały 100 zł a w galerii w promocjach 40 zł więc nie zawsze na targu jest taniej emotka

wkurza mnie mój małż wrr na 17 byliśmy umówieni na parapetówe a jego jeszcze nie ma w domu emotka emotka

bo poszedl tam sam :d emotka

emotka
nie poszedł, juz się pindrzy w łazience emotka
i tradycyjnie będziemy jak wszyscy już będą nie do końca wyraźnie wyglądac, ale za kare musimy autem pojechac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3603831 Napisano: 07.08.2010 04:29:57 w Wkurza mnie...
kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

Wkurzyla mnie moja znajoma. Idzie na wesele w przyszlym tygodniu ... zgodzilem sie ja powozic po sklepach (SAM MUSIALEM COS SOBIE KUPIC) by sobie jakas kiecke kupila. No i jezdzimy po tych markowych sklepach. Juz mnie nerwy biora bo jestesmy w ktoryms juz tam sklepie z kolei, a ta mi mowi, ze nic jednak nie kupi, bo drogo (ceny sukienek 250-500 zł) ... to pytam sie jej za ile ona chce kiecke kupic w takim sklepie... a ta mi ze tak do 150 ;/ No to ladnie jej podziekowalem za stracony czas. Promocje sa w sklepach, ale nie przesadzajmy, chcac kupic tak tanio kiecke pozostaja nam malutkie sklepiki lub targ ...

W reserved , new yorker, mohito, orsay'u, tajly weil wszędzie są wyprzedaże i sukienkę już za 40 zł spokojnie można znaleźć emotka

ja ostatnio chodziłam za sukienkami letnimi i na targu kosztowały 100 zł a w galerii w promocjach 40 zł więc nie zawsze na targu jest taniej emotka

wkurza mnie mój małż wrr na 17 byliśmy umówieni na parapetówe a jego jeszcze nie ma w domu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3601471 Napisano: 06.08.2010 03:04:19 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

Chyba w sprawie EKO już nie zadzwonią. Do mnie we wtorek dzwonili o 17.00 ale tylko dwie osoby do obdzwonienia były emotka

dzwonią , dzwonią emotka możecie pilnować telefonów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3599921 Napisano: 05.08.2010 08:59:56 w Pomocy!!!!
arta napisał(a):

Pomocy!

Jak się zarejestrować na cholernym play24? wpisałam numer, e-mail, potwierdziłam, ale gdzie mam dane wpisać?

Nie mogę wysylać smsów premium emotka emotka

nowy starter ? jeśli tak to musisz go najpierw doładować
a nr na play dodajesz poprzez edytuj profil
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3598752 Napisano: 05.08.2010 12:38:00 w Połączenia nieodebrane
zna ktos może ten nr 224418328 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3597910 Napisano: 05.08.2010 09:29:32 w Inne mniejsze markety
zyziak napisał(a):

A z Topazów będą dzisiaj dzwonić czy jutro bo poszło spooro smsów i się zastanawiam

mają czas na rozwiązanie do 6 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3595217 Napisano: 04.08.2010 11:51:07 w Paragony
oshee z 22 mam jesli ktos potrzebuje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3594696 Napisano: 04.08.2010 09:01:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
dawidekk napisał(a):

Gratulacje Kaśce (Kalisto) - nagrody głównej purina emotka emotka

zdrajca emotka
emotka
slavek napisał(a):

karolkas napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

gratki kalisto emotka emotka emotka emotka
marzenia czasami się spełniają (nie chodzi o nagrodę)
gratuluje również emotka pozostałym zwyciężcom z poprzednich postów emotka

i ja gratuluję, chociaż nie wiem o jaki konkurs chodzi i co Kasia wygrała. Ale jesli to było jej marzenie to gratulacje poczwórne.

sam bym lepiej tego nie ujął - gratuluję

dziękuje wam bardzo emotka a marzenie to takie małe związane było z samą wygraną nie rzeczą emotka takie jakby wyzwanie więc cieszę się okroooopnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3593973 Napisano: 03.08.2010 08:31:05 w Giełda Kodów ; )
kody vifon zamienie na kody jupik Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3593591 Napisano: 03.08.2010 06:07:26 w Inne mniejsze markety
było już może rozwiązanie vanisha w topaz ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3593581 Napisano: 03.08.2010 06:05:05 w Paragony
szukam paragonu olay lub zamienie wygrany nr na doładowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3592476 Napisano: 03.08.2010 11:34:39 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Ariel 7. Że pralki nie wygrałam - rozumiem. Że nawet z rezerwy nie wpadła - przeżyję. Ale ostatnio, w zupełnie beztroski sposób, poplamiłam różnymi substancjami 2 sukienki + spódniczkę. Myślę sobie: No problem, stay cool, Ariel Maxitechnologiczny sobie z nimi poradzi! I co? I psinco! Jego mać, plamy jak były, tak są, co za g***! emotka

ja to samo emotka 2 nowiutkie bluzki jedną mały mi pisakiem załatwił drugą sama załatwiła raz je miałam na sobie i ani magiczny ariel, ani super vanish nie pomógł emotka chyba musze wybrać się po zwykłe szare mydełko na plamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0