Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3590292 Napisano: 02.08.2010 01:19:30 w Połączenia nieodebrane
martu18 napisał(a):

nieodebrane z prywatnego o 14.20, może ktoś wie skąd...?

ankieterzy o tej godzinie dzwonili do mnie z prywatnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3590024 Napisano: 02.08.2010 11:43:42 w Połączenia nieodebrane
nieodebrane na konkursowym 661 460 918 zna ktos ten nr ?
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3586328 Napisano: 31.07.2010 05:47:02 w Sport
Lewy wiedziałam że będziesz go miał
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3586009 Napisano: 31.07.2010 02:18:42 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkurza polityka, Komorowski strasznie na debatach mówił że nie podwyższą podatku Vat a co się dzieje, wczoraj zapowiedzieli powiększenie o 1 PP. emotka emotka Wierzyć polityka to absurd emotka

Mówiłam, że jak Komorowski zasiądzie na tronie to niestety cyrki jak w Polsce były tak będą, a może być nawet i gorzej emotka tylko czekam, jak nakażą płacić podatek od zużycia ilości tlenu, którym oddycha każdy obywatel emotka Może jakieś tlenomierze wprowadzą emotka emotka

dlatego głosowałem na Kaczyńskiego emotka

wkurza mnie tez pogoda za oknem,: raz upalnie ze się nie da wytrzymać a raz leje to przez tydzień czasu emotka

Ja też na Jarka głosowałam w II turze (I - Napieralski), bo on by ani Polsce nie zaszkodził, ani nic dobrego by nie zrobił, także taka opcja byłaby najlepsza. W sumie to nie liczę na to, że nawet nowy prezydent za 5 lat cokolwiek dobrego dla kraju zrobi (o ile to nie będzie znowu Bronek)

Yh. ogólnie i tak jestem uprzedzona do tych wszystkich polityków. A do Komorowskiego w szczególności. Co innego mówił, a co innego robi.. ale cóż politycy tacy już są. Zero solidarności, o której tak wszyscy śmiało głoszą emotka

a co ma Komorowski do podatków emotka to raczej rząd je podnosi ( ja uważam że coś musza zrobić żebyśmy nie obudzili się z ręką w nocniku)

Komorowski narazie jest elektem więc do tego wszystkiego ma jak piernik do wiatraka

I żeby nie było nie jestem zwoleniczką Komorowskiego, choć uważam że to jest lepsze zło

a w temacie wkurza mnie ból głowy od wczoraj emotka

teraz placzecie ze podatki podnosza a za rok bysmy plakali ze sytuacja gorsza niz w Grecji...podatki latwo sie obiza bez obnizania wydatkow...ja wierze ze oprocz podwyzszenia wydatkow obetna tez wydatki i jako tako przezyjemy ten kryzys bo to niestety jeszcze nie koniec;/;/

choc moim zdaniem powinni sie zabrac tez za podatek dochodowy tych najbogatszych....

dokładnie emotka

dobrze, że teraz reagują, a nie tak jak w wyżej wspomnianej Grecji wybuchło jak było już za poźno na mało radykalne rozwiązania Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3586000 Napisano: 31.07.2010 02:12:11 w Pomocy!!!!
fajne sa na lato zwiewne sukienki
może coś takiego
http://allegro.pl...ienka_rozmiar_s.html
ja na taki krój choruje emotka
http://allegro.pl...a_sukienka_r_36.html

tylko za kolano Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3585821 Napisano: 31.07.2010 12:38:51 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

finessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkurza polityka, Komorowski strasznie na debatach mówił że nie podwyższą podatku Vat a co się dzieje, wczoraj zapowiedzieli powiększenie o 1 PP. emotka emotka Wierzyć polityka to absurd emotka

Mówiłam, że jak Komorowski zasiądzie na tronie to niestety cyrki jak w Polsce były tak będą, a może być nawet i gorzej emotka tylko czekam, jak nakażą płacić podatek od zużycia ilości tlenu, którym oddycha każdy obywatel emotka Może jakieś tlenomierze wprowadzą emotka emotka

dlatego głosowałem na Kaczyńskiego emotka

wkurza mnie tez pogoda za oknem,: raz upalnie ze się nie da wytrzymać a raz leje to przez tydzień czasu emotka

Ja też na Jarka głosowałam w II turze (I - Napieralski), bo on by ani Polsce nie zaszkodził, ani nic dobrego by nie zrobił, także taka opcja byłaby najlepsza. W sumie to nie liczę na to, że nawet nowy prezydent za 5 lat cokolwiek dobrego dla kraju zrobi (o ile to nie będzie znowu Bronek)

Yh. ogólnie i tak jestem uprzedzona do tych wszystkich polityków. A do Komorowskiego w szczególności. Co innego mówił, a co innego robi.. ale cóż politycy tacy już są. Zero solidarności, o której tak wszyscy śmiało głoszą emotka

a co ma Komorowski do podatków emotka to raczej rząd je podnosi ( ja uważam że coś musza zrobić żebyśmy nie obudzili się z ręką w nocniku)

Komorowski narazie jest elektem więc do tego wszystkiego ma jak piernik do wiatraka

I żeby nie było nie jestem zwoleniczką Komorowskiego, choć uważam że to jest lepsze zło

a w temacie wkurza mnie ból głowy od wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3583683 Napisano: 30.07.2010 01:33:56 w Rossmann
w Szczecinie przy starej cegielni dzisiaj i jutro jest akcja ze skarbów urody, kilka różnych stoisk coś tam rozdają doradzają itp, dodatkowo konkurs na hasła i przy zakupie danych marek dają gratisy

np ja dostałam za zakup 3 farb do włosów 2 kosmetyki shwarzkopf za ok 60 zł
wiecej szczegółów nie znam, ale może ktoś będzie w pobliżu i skorzysta Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3582070 Napisano: 29.07.2010 09:11:12 w PODZIĘKOWANIA
arta napisał(a):

a ja dziękuję kalisto za to, że dzielnie wysłuchuje moich marudzeń i odpowiada na pytania, oraz brunetce za miłe pogaduszki wieczorne na gg. emotka

emotka emotka

emotka no rzeczywiście masz za co dziękować emotka ja też marudze emotka

emmmiliaaa dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3577475 Napisano: 28.07.2010 05:22:15 w Połączenia nieodebrane
jakiś warszawski nr miałam jak sytuacja wyżej padł mi telefon i nie mam już w zapisanych , wie ktos z czego mogli dzwonić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3576527 Napisano: 28.07.2010 12:29:03 w Carrefour konkursy
u mnie juz wszystko wiadomo gliwice i szczecin wiosenna moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3576398 Napisano: 28.07.2010 11:54:37 w Carrefour konkursy
czy rybnik, katowice, szczecin wiosenna ma ktoś pralke ? bo nie wiem z jakiego miasta nieodebralam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574717 Napisano: 27.07.2010 06:17:03 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

To ci oddam na okres wakacji moją, będą mieli małe wściekłe szczeniaki, które zostaną u Ciebie, bo moja matka stwierdziła, że koniecznie tą naszą trzeba dopuścić bo ma urojoną ciążę i moja matka twierdzi, że na pewno będzie miała jednego szczeniaka. Wątpię, a ja nie przeżyję stada wściekłych małych diabłów, które wszędzie sikają, włażą na głowę i gryzą wszystko co popadnie. Przez jedną o mało nie osiwieliśmy i do tej pory mamy z nią przeboje, a jak ja sobie o tych szczeniakach pomyślę, to..... emotka emotka emotka

a ja pamiętam jak pewnej magicznej nocy narzekałaś że twoja psinka taka biedna chora i od szczeniaka nie ma siły pobiegać emotka to teraz masz nadrabia, a pieska to ja ci moge w przencie oddać nawet dowioze emotka tylko ostrzegam że na podwórko nie wejdzie nikt emotka

bo do ogródka ani do domu i tak nikt nie wejdzie. I właśnie przez to, że ona ma Adhd, to nie wiem czy jej nie czeka czwarta operacja, bo jak tylko czuje się lepiej, to zaczyna wariować i znowu zaczęła kuleć, także jak nie urok to... emotka

tiaa do mnie listonoszka nie chce przychodzić emotka zostawia listy u Izy emotka

to już wiem do kogo powędruje jeden szczeniak. Pozdrów Izę emotka

emotka emotka

pewno sama to przeczyta emotka

weź jej odłącz neta !! emotka

emotka
a ja to co emotka sama wtedy nie będe miała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574636 Napisano: 27.07.2010 05:41:32 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

To ci oddam na okres wakacji moją, będą mieli małe wściekłe szczeniaki, które zostaną u Ciebie, bo moja matka stwierdziła, że koniecznie tą naszą trzeba dopuścić bo ma urojoną ciążę i moja matka twierdzi, że na pewno będzie miała jednego szczeniaka. Wątpię, a ja nie przeżyję stada wściekłych małych diabłów, które wszędzie sikają, włażą na głowę i gryzą wszystko co popadnie. Przez jedną o mało nie osiwieliśmy i do tej pory mamy z nią przeboje, a jak ja sobie o tych szczeniakach pomyślę, to..... emotka emotka emotka

a ja pamiętam jak pewnej magicznej nocy narzekałaś że twoja psinka taka biedna chora i od szczeniaka nie ma siły pobiegać emotka to teraz masz nadrabia, a pieska to ja ci moge w przencie oddać nawet dowioze emotka tylko ostrzegam że na podwórko nie wejdzie nikt emotka

bo do ogródka ani do domu i tak nikt nie wejdzie. I właśnie przez to, że ona ma Adhd, to nie wiem czy jej nie czeka czwarta operacja, bo jak tylko czuje się lepiej, to zaczyna wariować i znowu zaczęła kuleć, także jak nie urok to... emotka

tiaa do mnie listonoszka nie chce przychodzić emotka zostawia listy u Izy emotka

to już wiem do kogo powędruje jeden szczeniak. Pozdrów Izę emotka

emotka emotka

pewno sama to przeczyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574617 Napisano: 27.07.2010 05:31:59 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

tiaa do mnie listonoszka nie chce przychodzić emotka zostawia listy u Izy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574590 Napisano: 27.07.2010 05:17:26 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

asz sie prosi napisac - JAKI PAN, TAKI PIES emotka emotka

no żebyś wiedział, bo u nas nikt normalny nie jest jak i pies emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574588 Napisano: 27.07.2010 05:16:52 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

a ja pamiętam jak pewnej magicznej nocy narzekałaś że twoja psinka taka biedna chora i od szczeniaka nie ma siły pobiegać emotka to teraz masz nadrabia, a pieska to ja ci moge w przencie oddać nawet dowioze emotka tylko ostrzegam że na podwórko nie wejdzie nikt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574503 Napisano: 27.07.2010 04:37:01 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

annaroza
Mój też żre co mu w zęby wpadnie. Trochę pomogło kupowanie zabawek gryzaków dla psów, ale ogólnie to jest tylko jeden sposób - chować tam gdzie nie sięgnie (jak z małym dzieckiem)

Staram się zawsze chowac bo znam psa mordercze zapędy ale moja pięciolatka zawsze gdzieś coś schowa tak ze najczesciej pies znajdzie np.pod łóżko

u nas jest to samo, nawet nie chcecie wiedzieć ile zżarł mi ubrań, butów itp
kiedys pogryzł małego zabawke nowiutką, choć ostatnio troszke uspokoił się ( mam nadzieje że w końcu dorośleje emotka ) to i tak mam głupie zapędy.
Jak wychodzimy koniecznie musze zapykać wszędzie drzwi ( na zamek bo inaczej otworzy emotka ) ostatnio głupia myślałam że uspokoił się i zostawiłam mu drzwi do pokoju otwarte i drań zżarł moje ukochane spodenki emotka

Kiedyś weterynarz śmiał się że to jest typ psa z adhd i jemu nic nie pomoże, jakiś czas dawał mu ziołowe tabletki żeby go troszke uspokoić ale odrobinke nie działały emotka

przynajmniej się nie nudzicie z takim psem jak i my ze swoim. Na moją żadne tabletki uspokajające nie działają, podczas operacji nawet szczekała i machała łapami, bo jej się coś śniło, a weterynarz jak przyszliśmy ją odebrać stwierdził, że mu jeszcze żaden pies na narkozie na stole operacyjnym nie szczekał emotka Tobie Kalisto zjadł spodenki czy nową zabawkę, nasza zeżarła nogę od stołu który był mega drogi i nowy. Matka miała zawał jak to zobaczyła. Pomijam już inne meble i łóżko, bo też była awantura i wywalanie psa do ogródka, ale zawsze po godzinie wracał do domu emotka Ale mogłam się zastanowić przy braniu psa, jak miesięczny maluch gryzł mnie po stopach, a wtedy mój mówił chce się bawić, przejdzie jej... nie przeszło emotka

mój tez kanape zżarł ale to jak był mały .
U mnie to nie ja brałam psa emotka , miał byc malutki, kundelek lub wymiarów yorka którego w przyszłości ( wtedy małego jeszcze nie było ) miałam chować po wózkiem emotka
A jest wypasiony wielki wilczur który rozmiarami owczarka wali na łopatki emotka
A jak Tomek go przytargał to powiedział zobacz jaki on słodki i spokojny jak Sid leniwiec z epoki lodowcowej emotka
i został sid tak leniwy że nawet mojej mamuśki do domu nie chce wpuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574435 Napisano: 27.07.2010 04:07:07 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

annaroza
Mój też żre co mu w zęby wpadnie. Trochę pomogło kupowanie zabawek gryzaków dla psów, ale ogólnie to jest tylko jeden sposób - chować tam gdzie nie sięgnie (jak z małym dzieckiem)

Staram się zawsze chowac bo znam psa mordercze zapędy ale moja pięciolatka zawsze gdzieś coś schowa tak ze najczesciej pies znajdzie np.pod łóżko

u nas jest to samo, nawet nie chcecie wiedzieć ile zżarł mi ubrań, butów itp
kiedys pogryzł małego zabawke nowiutką, choć ostatnio troszke uspokoił się ( mam nadzieje że w końcu dorośleje emotka ) to i tak mam głupie zapędy.
Jak wychodzimy koniecznie musze zapykać wszędzie drzwi ( na zamek bo inaczej otworzy emotka ) ostatnio głupia myślałam że uspokoił się i zostawiłam mu drzwi do pokoju otwarte i drań zżarł moje ukochane spodenki emotka

Kiedyś weterynarz śmiał się że to jest typ psa z adhd i jemu nic nie pomoże, jakiś czas dawał mu ziołowe tabletki żeby go troszke uspokoić ale odrobinke nie działały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574396 Napisano: 27.07.2010 03:43:02 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

Wkurzyło mnie dzisiaj że mój pies zjadł dziecku lalkę barbie. emotka zaznaczam - pinczer miniaturowy.Już nie wiem jak go mam zresocjalizowac. Z tych nerwów to aż usnęłam emotka Już słyszę ten płacz po powrocie małej do domu emotka

emotka raczej nie pocieszy cię to ale mój pies ma 5 lat i zżera wszystko co staje na jego drodze emotka począwszy od ubrań skończywszy na małych rzeczach i nic go nie zresocjalizowało tylko że do miniaturek on nie należy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3574073 Napisano: 27.07.2010 01:23:58 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

czy odzywał sie dzis moze lenor?

siedzi cicho emotka
malenka89 napisał(a):

A co tam z Oshee, odezwali się?

oni chyba mają jeszcze czas Wyświetl w wątku >>
0 0