Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3556696 Napisano: 19.07.2010 11:21:33 w Inne mniejsze markety
wie ktoś może czy smolar zgadza się na wysyłke ? wiem że w poprzednim konku nawet sami to proponowali, ale zastanawiam się czy tutaj zgodza się jeśli samemu się poprosi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3556367 Napisano: 19.07.2010 09:38:22 w Inne mniejsze markety
emio2 napisał(a):

dzi

beata21 napisał(a):

znalazl ktos juz plakat z Lenorem ????

dziś dzwoniłam, Pani mówiła że zamieszczą listę ... a ja nawet nie zapytałam kiedy emotka

mi mówiła tydzień temu że zamieszczą liste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3556259 Napisano: 19.07.2010 09:08:39 w Wkurza mnie...
samanta3 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Udało się!!!Wystarczył jeden telefon do firmy STORCK i załatwili sprawę.Dzis już jest zapłacona hulajnoga i ma byc jeszcze dziś wysłana:)Czyli do konca tygodnia powinna byc u Natana.Sprawa o tyle ciekawa,ze agencja już dawno zdała raport z przeprowadzonego konkursu i w firmie STORCK sprawa była dawno zamknięta i mieli potwierdzenie,ze wszystkie nagrody rozdane zgodnie z wynikami..czyli ja już dawno hulajnogę otrzymałam w/g agencji..

emotka super!!!
swoją drogą jakie matactwo emotka

emotka mówiłam że organizator to załatwi, świnie chciały zrobić wałek na dziecku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3555807 Napisano: 18.07.2010 10:26:55 w dziś mam urodzinki
tedance napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

majabobas napisał(a):

swibek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wszystkiego najlepszego dla Naszej Kochanej Paulinki! emotka emotka emotka emotka
Sto lat Kochana! emotka emotka

emotka emotka emotka o Bosheee.. ciiii!! emotka bo jeszcze kto usłyszy.. emotka

emotka no to częstujta się!! emotka jedzta!! emotka i pijta!! emotka co kto woli! emotka i lubi! emotka
najlepszegooooooo
emotka dziś się bawimy!!

dziękuję malenka!! emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka 100 LAT! emotka emotka emotka

Wszystkiego, czego sobie życzysz emotka emotka emotka emotka emotka

wszystkiego naj naj emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3555184 Napisano: 18.07.2010 05:55:31 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie jak cholera nie tylko punkt karny za rozmowę na temat konkursu którego nie ma w bazie-a jak sto osób pisało o wygranych prenumeratach w MDW to dobrze było?
(to był konk gazetowy, szukałam na stronie info nie było, ludzie piszą o wygranych w gazetowych i jakoś im wolno)
ale jeszcze bardziej mnie wkurza ta bużka -emotek adminki na końcu postu o karniaku, bo doskonale wiem ze to karniak nie za rozmowę nie na temat ale za obronę Krynii!!!!!!!!!!

i tutaj się z tobą nie zgodze , ciesze się bardzo że nareszcie ktoś robi czystkę i mam nadzieje że będzie tak jak kiedyś zanim ktoś coś napisze kilka razy się zastanowi.

A co do twoich przypuszczeń że to za obronę jestem pewna że nie bo też mam karniaka, a napewno nikogo nie broniłam emotka

a i ja uważam że zasłużyłam na niego emotka i wcale mi nie przeszkadza wręcz co to za e-konkursowicz bez karniaka ?

I mam nadzieje że to początek lawiny karniaków emotka

a w temacie no nic mnie nie wkurza no ewentualnie małż który nie chce ruszyć tyłka z domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3553145 Napisano: 17.07.2010 02:02:03 w Giełda Kodów ; )
szukam kodów jupika, Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3552917 Napisano: 17.07.2010 11:22:16 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bony z Nescafe?

zadzwoń lepiej do nich bo wysyłali tak zapakowane, że nie zdziwiłabym się gdyby ktoś połakomił sie o nie bo było idealnie widac co w kopercie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3549842 Napisano: 15.07.2010 08:29:49 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

misia89p napisał(a):

sambolera napisał(a):

misia89p napisał(a):

a mnie wkurza, że ten czas wolno leci...chciałabym już być nad morzem, a to jeszcze miesiąc...

u mnie dopiero w połowie września...

ooo to też jeszcze poczekasz..
a najgorsze jest to, że teraz jak jest tak gorąco to muszę siedzieć w pracy bez klimy, a na pewno jak pojadę nad morze to będzie zimno i padać i to mnie wkurza emotka

Będzie ciepło bo my jeszcze raz nad morze jedziemy.Sierpień ma być bardzo ciepły:)

sierpień musi byc ciepły emotka tez mam zaplanowany wyjazd na sierpień krótki bo krótki ale aktywny i musi być pogoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3548992 Napisano: 15.07.2010 02:06:40 w Giełda Kodów ; )
kody pepsi i vifon zamienie na kody jupika Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3548862 Napisano: 15.07.2010 01:10:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

dlatego nie lubie 4frame, bo tam mnie nie doceniają - nie mój poziom emotka

marudzisz emotka przecie to najlepsza agencja emotka
świetny gust emotka
uwielbiam z nimi kontakty bo nawet jeśli coś jest nie tak, panie są miłe zawsze pomogą, jak dla mnie to same takie agencje mogłyby być Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3548789 Napisano: 15.07.2010 12:48:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
też uważam że 4frame wybiera świetne hasła emotka

a co do ilości haseł nie zgadzam się że nie można napisać dużo dobrych haseł, chodzi o to 30, jak mam wene moge napisać nawet i 50 w bardzo krótkim czasie i wiem że są dobre.

Ja uważam że wszystko zależy od agencji, wiadomo że do 4frame trzeba pisać naprawde dobre hasła a są agencje gdzie w życiu nie napisze takich haseł jak do 4frame bo wybierają proste

Są gusta i guściki Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3547817 Napisano: 15.07.2010 09:06:38 w Inne mniejsze markety
p&g jest już o tym powiadomione, ma być zrobiona lista sklepów ale nie wiadomo kiedy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3546978 Napisano: 14.07.2010 08:58:44 w Paragony
zyziak napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Szukam paragonów na dzisiaj kończące się vanishe, jeśli ktoś nie ma weny chętnie przygarnę emotka

Mam z Krakowa emotka

Z miłą chęcią ale nie wejde jednej osóbce do tego miasta emotka
ale wszystkie inne z miłą chęcią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3546426 Napisano: 14.07.2010 05:01:49 w Paragony
Szukam paragonów na dzisiaj kończące się vanishe, jeśli ktoś nie ma weny chętnie przygarnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3543910 Napisano: 13.07.2010 05:33:13 w PODZIĘKOWANIA
jopi napisał(a):

Kalisto-dziękuję emotka

ja również
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3542835 Napisano: 13.07.2010 10:30:06 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kingaa napisał(a):

romek76 napisał(a):

Co mnie wkurza?Chyba jak niejedną osobę-tropikalne upały panujące w tym miesiącu. emotka

No co ty, w końcu lato emotka Zaraz zbieram manatki i lecę na działkę wytapiać tłuszcz.

A w temacie... Wstałam rano, zaspana schodzę do kuchni, widzę świeże truskawki i jagody, no to poszłam po blender, bo nowy mam. Wyciągnęłam go z pudełka, opłukałam wodą i miksuję na najniższych obrotach, a tu siła taka, że mi chce koktajl wyskoczyć z pojemnika. Myślę sobie... jaki super sprzęcior emotka No ale próbuję zmiksować owoce dalej, ale się nie da, bo chlapie i tak stwierdziłam, że jakbym ustawiła na tą piątkę, to by mi chyba pojemnik rozerwało, taką moc ten blender miał. Także nie zmiksowało się wszystko dokładnie, bo więcej się wylało więc dałam sobie już spokój, bo głodna byłam. Wyciągam blender, chce go umyć, patrzę, a on ma na ostrzach osłonę plastikową i ja z tą osłonką miksowałam owoce i już wiem, dlaczego tak chlapało i rzucało mi ten blender emotka emotka A nie dość tego, to zobaczyłam, że brakuje kawałka tej osłonki czyli się zmiksował z owocami emotka Nie wiem jak ja nie widziałam tego plastiku na ostrzach emotka emotka

emotka Powinni zabronić Ci używania jakiegokolwiek sprzętu AGD, bo już przy pierwszym użyciu coś się psuje. Niech mąż gotuje. emotka

on jeszcze nie mąż, ale jest lepszy ode mnie... kazałam mu podgrzać schabowego, bo był głodny, to go spalił z jednej strony, bo nie powiedziałam mu, że trzeba go odwrócić emotka emotka emotka My kiedyś w tej kuchni zginiemy emotka emotka Jak dobrze, że można zjeść na mieście!

dobra, dobra twoja pizza i tak przebiła wszystko <hahaha>
a teraz ten blender, kinga popłakałam się emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3542794 Napisano: 13.07.2010 10:20:23 w Inne mniejsze markety
janiek napisał(a):

Kiedy mają informować z E.Leclerca o TV z Ariela?

do 17 albo 19 mają wybrac a pozniej 7 dni na poinformowanie, czyli pewno na początku tygodnia będzie wiadomo Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3542680 Napisano: 13.07.2010 09:40:10 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

barszcz napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

barszcz napisał(a):

mój już nie pyta czemu chcę jechać do sklepu,tylko co jest do wygrania! emotka

a w razie wygranej nie wybrzydza??

oj tak,tak-np,że tv za mały,ale teraz po Intermarche spokorniał
emotka

kupiłam ostatnio inny papier toaletowy niż zazwyczaj ... przyszłam do domu ... on poszedł do kibelka ... wychodzi i się pyta:
- Co za konkurs znowu na papier?
- Jaki konkurs? - się pytam.
- No bo kupiłaś inny papier niż zwykle.
- NIe ma żadnego konkursu, nie było tamtego - odpowiadam
- No powiedz, no powiedz, inaczej byś kupiła normalny emotka

padłam emotka ale ty babo nie narzekaj Leszek wszędzie Cie zawiezie żeby zrobić zakupy na konkurs emotka
choć ja tez nie mam co narzekać, mój nawet sam pojedzie i już nie marudzi nawet jak trzeba kupowałać na 15 osobnych paragonach emotka
A teściowa zbiera wszystkie możliwe paragony do woreczka i jak przychodze musze segregować co potrzebne, teściu z fajek zbiera kody i to on pierwszy zauważył dla mnei konk, ogólnie nie mam co narzekać, kiedyś rodzina patrzała z przymrużeniem oka na moje konki, a teraz pomagają jak mogą i nawet teściu ostatnio daje się powoli ugłaskać i może wyruszy na maraton po polskich marketach emotka bo ciagle jeździ w delegacje, jedyne co go powstrzymuje, to że zawsze jak jedzie do marketu ktoś mu rysuje auto, dlatego unika tego jak ognia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3539889 Napisano: 12.07.2010 09:43:25 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jestem zła i serce mi się kraje jak patrze na swojego smyka.Dzis zadzwonili z śmiejżelkow,ze niemogą dostac nigdzie tej hulajnogi i oferują aparat.Natan siedzi i ryczy,pochwalił sie juz tak dawno tą nagrodą i nadal jej niema.Chamstwo.Jak mam wytłumaczyć dziecku,ze ten pan co co dwa tygodnie zwodził nas ,że jeszcze troszke cierpliwosci i już dostanie skuterek niemówił prawdy, bo tak naprawdę nic niezałatwiali.Czy ktoś wie czy mam prawo mimo wszystko domagac sie tej nagrody.Oni oferują nam aparat ale co mi po 3 aparacie?

Sprawdź w regulaminie, tam powinno być napisane.

jeśli jest zaznaczone, że mogą wymienić nagroda na taką samą o tej samej wartości to tak niestety jest
ale może pomóż panu i poszukaj hulajnogi w sklepach internetowych albo zadzwon do organizatora i przedstaw informacje

Organizatorem jest sma firma co produkuje smiejzelki.Ja szukam ale w sklepach naprawdę brak.Znalałam taką jak oni pokazują na fotce ale za cenę 1190.Jestem wsciekla.Nic w regulaminie o zamianie nagród niema.Jest tylko ,ze 2 tygodnie od ogłoszenia wyników a u nas to już prawie 2 miesiące.Nie jest tez podana wartość nagrody

zadzwoń do organizatora + napisz reklamacje, nie zgadzaj się na inną nagrode nie twój problem że teraz sa droższe tylko ich, zapewnili takie nagrody a teraz ich nie mają ? chyba są śmieszni emotka ja bym nie popuściła Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3539862 Napisano: 12.07.2010 09:36:21 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jestem zła i serce mi się kraje jak patrze na swojego smyka.Dzis zadzwonili z śmiejżelkow,ze niemogą dostac nigdzie tej hulajnogi i oferują aparat.Natan siedzi i ryczy,pochwalił sie juz tak dawno tą nagrodą i nadal jej niema.Chamstwo.Jak mam wytłumaczyć dziecku,ze ten pan co co dwa tygodnie zwodził nas ,że jeszcze troszke cierpliwosci i już dostanie skuterek niemówił prawdy, bo tak naprawdę nic niezałatwiali.Czy ktoś wie czy mam prawo mimo wszystko domagac sie tej nagrody.Oni oferują nam aparat ale co mi po 3 aparacie?

Sprawdź w regulaminie, tam powinno być napisane.

jeśli jest zaznaczone, że mogą wymienić nagroda na taką samą o tej samej wartości to tak niestety jest
ale może pomóż panu i poszukaj hulajnogi w sklepach internetowych albo zadzwon do organizatora i przedstaw informacje Wyświetl w wątku >>
0 0