Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3451438 Napisano: 11.06.2010 10:40:13 w Pomocy!!!!
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

boshe kobiet zejdź z niej bo przeginasz i to ostro emotka jakbyś początkowo czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała co mariolka miała na myśli pisząc zacytowane słowa
Krynia, pomyłka... Wcześniej nie narzekałam, ale teraz jest już koniec... NIEWYOBRAŻALNY !!!

a jak nadal nie rozumiesz to ci wytłumacze...
odniosła się do twoich słów że najwiecej płacze ten co ma kase emotka
a reszte chyba bardziej jej chodzi że ma wszystkiego dosyć

więc zejdz z dziwczyny, a najlepiej idz gdzie indziej pisz swoje mądre przemyślenia, bo czepiasz się innych że mogą obrazić tym co piszą a sama to robisz emotka emotka
i bez odbioru

to Ty od początku, jak tylko pojawiłam się na tym forum, szukasz dziury w całym
no cóż - nikt prócz Ciebie nie jest mądrzejszy od jajka i kury razem wziętych...

ja nie krytykuję Twoich porad, nie docinam i nie wcinam się w słowo, wiec zejdź wreszcie ze mnie, bo to już staje się nudne

JAK GDZIEŚ NIE PASUJ¡ CI MOJE WYPOWIEDZI, TO JE PO PROSTU WYTNIJ I PRZEJD¬ DALEJ DO SEDNA SPRAWY, A NIE KOMPROMITUJ SIÊ PSEUDOFILOZOFI¡...

widzisz tylko tutaj nie chodziło o mnie, ba nawet bym już starała się ciebie zignorować, ale i nie wcinam się w słowo niestety to zrobiłaś po drugie jakbyś nie zauważyła to mariola właśnie potrzebowała pomocy a nie dokopania i gdybyś dokładnie czytała wiedziałabyś co napisała
po 3
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bez odbioru

bez odbioru jest tylko zepsute radio, a nie dziewczyna na poziomie, za jaką zapewne chcesz uchodzić

właśnie, pięknie to ujełaś zepsute radio które włącza się zawsze gdy nie potrzebne.

kończe tą żenującą rozmowe z tobą, bo pewna mądra osobą miała racje pisząc swoją stopke ........
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451425 Napisano: 11.06.2010 10:19:54 w Pomocy!!!!
krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Krynia, pomyłka... Wcześniej nie narzekałam, ale teraz jest już koniec... NIEWYOBRAŻALNY !!!

fajnie - więc niepotrzebnie pytałam kuzynkę z P-nia, czy ma jeszcze wolną futbolówę
gratis oczywiście...

potrzebnie czy nie, ale zajadliwa jesteś.... Sorki, ale, jeśli ktoś ma dochód = 0 to możesz sobie wyobrazić, czego Ci nie życzę...

nie jestem ani zjadliwa ani zajadliwa, ale jak komuś coś radzę, to z serca
i znam nieźle życie, więc nie trzeba mi nic czarować

gdybym umiała czarować to wyczarowałabym coś dla siebie i innych forumowiczów... Ale nie potrafię...

... czarować w sensie nie całkiem dosłownym
- owijać w bawełnę, mydlić oczy, udawać Bóg wie kogo

w moim świecie ludzie jak nie chcą pomocy, grzecznie dziękują

najczęściej jednak gdy są w dołku, uzyskują nie tylko radę
ale to inny świat

boshe kobiet zejdź z niej bo przeginasz i to ostro emotka jakbyś początkowo czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała co mariolka miała na myśli pisząc zacytowane słowa

a jak nadal nie rozumiesz to ci wytłumacze...
odniosła się do twoich słów że najwiecej płacze ten co ma kase emotka
a reszte chyba bardziej jej chodzi że ma wszystkiego dosyć

więc zejdz z dziwczyny, a najlepiej idz gdzie indziej pisz swoje mądre przemyślenia, bo czepiasz się innych że mogą obrazić tym co piszą a sama to robisz emotka emotka
i bez odbioru Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451321 Napisano: 11.06.2010 09:17:34 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, przed chwilą zadzwoniła koleżanka Włoszka /jeśli ktoś jest w temacie to wie/... Przyjechała jej córka z synusiem 2,5 letnim, który gada tylko po włosku... Zaprosiła mnie na jutro, a ja po pierwsze nie mam kasy na prezent, a po drugie: nie mam pomysła... Co mu mogę dać w prezencie skoro nic kupić nie mogę ???

mariolu, moim zdaniem nie musisz mieć nic
emotka ewentualnie lizak lub czekolada emotka

Ale ja od niej dostawałam mnóstwo prezentów, więc wypada się odwdzięczyć... A mojemu syn synusiowi targała wielkie żelazko bezprzewodowe w prezencie poślubnym...

kochana, ale napewno zna twoją sytuacje i niczego nie oczekuje emotka
szkoda że tak daleko mieszkasz bo byśmy coś wykombinowały emotka

chyba się mylisz, droga kalisto, bo najmniej narzeka na pustkę w portfelu ten, kto nic nie ma

ale za to znakomicie robi dobrą minę do złej gry

i skąd ludziska mają wiedzieć, że wcale nie jest tak kolorowo...

krynia czy się myle zostawie to opini Marioli bo do niej pisałam, a wbrew pozorom nie każdy taki jest i prawdziwa przyjaciólka to zrozumie

i jak możesz bez odbioru .....

Dzięki, kalisto, że mnie rozumiesz... Nigdy nie wykorzystywałam nikogo i nie żebrałam... Ale teraz po prostu nie wiem, co robić...

dobrze wiesz co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451305 Napisano: 11.06.2010 09:10:38 w Pomocy!!!!
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, przed chwilą zadzwoniła koleżanka Włoszka /jeśli ktoś jest w temacie to wie/... Przyjechała jej córka z synusiem 2,5 letnim, który gada tylko po włosku... Zaprosiła mnie na jutro, a ja po pierwsze nie mam kasy na prezent, a po drugie: nie mam pomysła... Co mu mogę dać w prezencie skoro nic kupić nie mogę ???

Ale ja od niej dostawałam mnóstwo prezentów, więc wypada się odwdzięczyć... A mojemu syn synusiowi targała wielkie żelazko bezprzewodowe w prezencie poślubnym...

szkoda że tak daleko mieszkasz bo byśmy coś wykombinowały emotka

chyba się mylisz, droga kalisto, bo najmniej narzeka na pustkę w portfelu ten, kto nic nie ma

ale za to znakomicie robi dobrą minę do złej gry

i skąd ludziska mają wiedzieć, że wcale nie jest tak kolorowo...

krynia czy się myle zostawie to opini Marioli bo do niej pisałam, a wbrew pozorom nie każdy taki jest i prawdziwa przyjaciólka to zrozumie

i jak możesz bez odbioru ..... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451291 Napisano: 11.06.2010 09:03:09 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

szkoda że tak daleko mieszkasz bo byśmy coś wykombinowały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451274 Napisano: 11.06.2010 08:56:35 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

emotka ewentualnie lizak lub czekolada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451195 Napisano: 11.06.2010 08:25:03 w Pomocy!!!!
marielu napisał(a):

o moje kolizanki jus dawno majom panienski wjecór za sobom , znaczy w ubiegłym stuleciu emotka

wjadomo, Mary w podeszłym wjeku emotka

jak mery jest stara, to ja jestem zakonica emotka
mery jest laska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451166 Napisano: 11.06.2010 08:13:35 w Paragony
marielu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mam paragony z chaty polskiej prosze o pw z konkretną propozycją

a dziki seks w ubraniu pajonka wchodzi w rachubę emotka

emotka

dopra z znaczy Kali jus paragona nie ma , wlasnie skace z safy nicym cłofiek pajonk na kalisto a ona dzielnie tsyma paragona w łapje emotka

nie pchać siem, kolejka jezd emotka

e z szafy a ja myślałam o jakiś romantycznych krzaczkach emotka
krzycz jak będziesz pod oknem to udam że wybieram się na spacer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451159 Napisano: 11.06.2010 08:11:33 w Pomocy!!!!
natie napisał(a):

potworkaa napisał(a):

dzięki dziewczyny emotka też to drugie wyjście jakoś do mnie bardziej przemawiało ale przekopałam internet i zwątpiłam...chciałam zapłacić za to sama, żeby nikt się nie zrzucal ale to nierealne bo osób na wieczorze ma być 20x50 zł (to juz takie minimum okrojone) to by wyszlo tysiac zlotych emotka wiec musi byc zrzutka...ja zaplace za Młoda oczywiscie i za alkohole..do tego prezent ode mnie i chyba bedzie ok emotka
dzieki ejszcze raz;)

ja rok temu bylam na wieczorze panienskim, co prawda robilysmy imprezke w mieszkaniu, ale skladalysmy sie wszystkie po rowno na jedzenie, alkohol i jakis przydatny pannie mlodej prezent:)

u nas tak samo jest. i na wieczorach koleżanek i u mnie skladka byla na wszystko , najpierw spotkanie u któreś z dziewczyn tam poprawienie humorków a później do klubu gdzie wynajęta loża, prezenty symboliczne i mega śmieszne, koleżanka latała w czerwonym welonie z rogami przez całą noc plus jakieś gadżety, ja musiałam biegać z uszami królika, ogonem i kokardką emotka
wszystko małym kosztem a zabawa super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451136 Napisano: 11.06.2010 08:03:41 w Paragony
marielu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mam paragony z chaty polskiej prosze o pw z konkretną propozycją

a dziki seks w ubraniu pajonka wchodzi w rachubę emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451097 Napisano: 11.06.2010 07:49:29 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Bo pralki rozpakowali na sklepie aby zrobić wyspę i teraz nie maja w co zapakować emotka więc trzeba obedrać osobiscie emotka

niech mi tylko spróbują zadzwonić że mam odebrać sama emotka

a w temacie oddam bilet na shreka jeśli ktoś chce to pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3451092 Napisano: 11.06.2010 07:47:41 w Paragony
mam paragony z chaty polskiej prosze o pw z konkretną propozycją Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3450241 Napisano: 11.06.2010 01:59:02 w TESCO konkursy
fantazja23 napisał(a):

krynia napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

madzdz napisał(a):

Jak czytalam regulamin Pantene to wychodzi na to, że i o kosmetykach i iphonach będą powiadamiać smsem i to o takiej samej treści. Troszkę niefajnie emotka

Ja zadzwoniłam do tej agencji,żeby się dowiedzieć jaka wpadła nagroda,ale niestety nie da się wyciągnąć od Pani ani jednego słówka emotka

swiift o wszystkich nagrodach powiadamia SMS-em - ta sama procedura przesyłania danych i paragonów

tylko potem mamy niespodziankę czy wygraliśmy bony lub i-phony czy też jedynie kosmetyki

Tylko po co robić z tego taką tajemnicę?
Skoro wygrałam, to fajnie byłoby wiedzieć co...

kiedyś było info w smsach co się wygrało, teraz od tego odeszli mozna się tylko domyślać dlaczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3450232 Napisano: 11.06.2010 01:54:54 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

coś mi się zdaje ze był post o tym ze ksjerka nie chciała przyjąć konkursowych bonów w Kauflandzie,
co do Krynii to mnie osobiście kojarzy się b. dobrze, wcale nie z Krystyną(choć nic do tego imienia nie mam) ale z bardzo pięknym, oryginalnym i cennym kwiatem Crinia

no nie - ktoś mnie rozszyfrował...

Znalazłam, rzeczywiście pasuje emotka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Crinia

wisisz mi nowy monitor
bo cały oplułam
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3450200 Napisano: 11.06.2010 01:35:58 w Inne mniejsze markety
Reni napisał(a):

Mam pytanie: do kiedy ważne są bony wygrane w Kauflandzie?? emotka Dzisiaj wyczytałam na nich, ze pół roku od dnia zakupu... o co chodzi...?? emotka

teoretycznie powinna tam na nich byc zaznaczona data zakupy, tzn kiedy były kupione ale nie ma tego więc .... emotka pewno troszke będą ważne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3449968 Napisano: 11.06.2010 12:15:26 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

INNE MNIEJSZE MARKETY dzisiaj jak ta natrętna mucha !

o wkurzaniu tam za wiele...

Wkurza mnie zazwyczaj pogoda, zepsuty autobus,
a co do tedance, to zastanawiam się jakie ona problemy emocjonalne i kompleksy odreagowuje na forum

nigdy nie chwali się o wygranych, nie prosi o poradę, tylko żądli i gryzie

osoby z problemami mnie nie wkurzają, ale budzą politowanie

chwalić się wygranymi nikt nie musi a mase ludzi od tego odchodzi , nie każdy czuje taką potrzebe.
A co do tedance jeśli nie potrafisz zrozumieć jej to poprostu staraj się jej nie czytać tak jak ja to robie z tobą choć że jest tego tyle czasem to się nie udaje, ona w przeciwieństwie do niektórych nie jest sztuczna i nie podlizuje się komu sie da ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3449922 Napisano: 11.06.2010 11:55:59 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

rozumiem , że jak pewnego pięknego dnia usiadłaś pierwszy emotka raz na forum konkursowym i napisałaś ok . 100 postów męcząc swoją osobą pół forum to też było takie fair:)

bez przesady nie ma co się tak od razu złościć emotka

emotka emotka emotka emotka
ale w końcu ktos wkurza krynie tak jak krynia innych
tedance emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3449866 Napisano: 11.06.2010 11:35:12 w Inne mniejsze markety
krynia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

właśnie się zastanawiam jak można przeczytać parę tysięcy haseł? i wydaje mi się że ja po 100 miałbym już dość i dlatego będzie losowanie emotka

albo jak większość agencji wybiorą pierwsze z listy

ja myśle że jednak czytają, nie wszystkie ale jednak Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3449664 Napisano: 11.06.2010 10:28:22 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czyli pip i bomi rozwiążą chyba w lipsu jak mają takie ruchy emotka puscili by smsy a nie kombinuja emotka

w PiP, Bomi i Stokrotce było mniej nagród, więc nigdy nic nie wiadomo

miało być lipcu* emotka
tak ale zobacz jakie oni mają ruchy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3449658 Napisano: 11.06.2010 10:27:33 w Carrefour konkursy
aendrius1 napisał(a):

brunetka napisał(a):

Krótko,zwięźle i na temat emotka emotka emotka
Wyniki będą w przyszłym tygodniu,będą informować telefonicznie emotka
No to sobie znów poczekamy...:(

ktos im musi du... obsmarować,od czego jest regulamin??miesiac czasu im za mało na rozwiązanie....zero informacji, zero szacunku emotka dla biednych posiadczy produktów Winiary emotka
trzeba do winar posłac kilkadzesiat meili to moze sie obudzą!!

jak dzwonił ktoś w maju to z oburzeniem stwierdzili że mają czas do 10 czerwca i po co się oburzać jak i tak nei zdążyli, gdyby wieli się w garść to w jeden dzień obdzwolili by przynajmniej połowe a nie po kilka osób emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0