Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 24 maja rozwiązać powiadamiać w ciągu 7 dni ( o ile dobrze pamietam)
ale oni raczej szybko się uwijają Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee tam mi w koncu hasla zostaly bo nie zdazylam wszystkich wyslac a palce bola ze hoho
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kiedyś też rozdawałam i nie potrafiłam odmawiac ale właśnie do czasu ...
teraz juz umiem , bo wiem że nic nie dostaje za darmo, na wszystko idzie czas, pieniądze.
Owszem nie mówie że nie daje nic, jak nabardziej, ale nie kiedy ktoś żąda ale wtedy kiedy sama chce, nie raz jak jade do kogos to biore kosmetyki, czy chemie, kawe ale nie jest to zawsze Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I też już nie mam problemów z sępami zawsze dostaja ci którzy w jakimś stopniu mi pomagaja, nikt inny kto odmówił mi pomocy nie dostanie i nie ma wyjatku, szwagier kiedys chciał pianke do golenia, ale wcześniej nie pozwolił żeby przyszło coś na niego i poprostu nie dostał
Z prezentami nigdy nikt nie skrzywił się że to z konkursu, ostatnio babcia na imieniny dostała mega reklamówke kosmetyków była przeszczęśliwa, jak ktos cos napomknął że to z konków babcia powiedziała to też wygraj
a z teściami mam odwrotny problem który doprowadza mnie do szału, nic nie moge im dac, jako że teściowa często sprzedaje moje rzeczy z konkursów wszystko chce kupić sama nic za darmo musze wymyslac okazje zeby jej dać w prezencie inaczej obraża się, teraz tv chcem dać im i już teściu zapowiedział że nie ma nawet mowy że weźmie go za darmo i znowu będziemy bawic się w wymyslanie okazji.
Więc czasem wystarczy troszke asertywności wy nauczycie się odmawiać to inni to docenia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ale nie obrażać bezpodstawnie, bo na to już jest paragraf, można pogadac popisac ale nie siadać na dziewczynei co wygra jechac ją.
Opanujcie się troszke, to, że komuś nie idzie w konkursach i nie wygrywa tego czego chce nie znaczy że musi wyżywać się na innych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm ale z protokołem ?
bo właśnie te protokoły nie były wogule wypisane, ani daty nie miały, nic kompletnie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może by tak bez nazwisk
nie ważne ile ma lat, czasem nie które dzieci mają 15 lat malują jak 4 latki, a 4 latki malują jak 15
zejdzcie w koncu z dziewczyny i zajmijcie sie konkursami może i wy kiedys wygranie takie nagrody
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam to co ty kinga, zadzwoniła do pana szanownego podałam kilka nr po czym stwierdził że mam je zarejestrowac w salonie, dostałam takiego słowotoku, spisałam wszystkie jego dane pogrozilam poklociłam sie i po polgodzinie mialam odblokowane nr
akurat im trzeba zaderwować teramie wstrząsową tak samo było jak mialam kiedys u nich internet jak grzecznie prosilam nigdy nie zrobili nic jak darlam jape to zaraz zalatwione
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak możesz pisac w kogoś imieniu ?
zazdrość sobie, ale zdrowo a nie oskarżając kogoś, wiesz o tym że pomówienia też są karalne ?
weź lepiej wejdź tam u góry jest takie okienko jak wejdziesz wyświetlą się konkursy, proponuje posiedzieć tyle ile co nie ktorzy siedzą a nie będziesz miała siły i nawet potrzeby do zazdrości
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ,
dopiep.... się do dziewczyny , macie dowód że jest plagiat ? jak tak to zgłoście, a jak nie to odpuśćcie bo czasem nie zdajecie sobie sprawy jak ta wasza zazdrość może kogoś obrazić.
Raczej powinniśmy się cieszyć że taka wygrana jest u nas na forum a nie ktoś kogo nie znamy.
To że raz dziewczyna popełniła błąd nie znaczy że zawsze będzie go popełniać, a kartka świetna
Nawet mój mąż geniusz do takich rzeczy stwierdził że nagroda zasłużona
Monia na twoim miejscu napewno nie pozwoliłabym sobie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jaaa
ale dzisiaj moja cierpliwość się skończyła i napisałam do P&G proponuje zrobić to samo mieli czas na wysyłke do 16 kwietnia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze
a termin dużo się różni od pierwotnego ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie już wkur....
część bonów doszła czekam na pozostałe w domu pustki a chcem robić większe zakupy więc musze czekac aż raczą wysłać wszystkie, normalnie jutro jak nie będe ich miała w domu to robie dym
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POTRZEBNA KREW GRUPY AB rh-
BARDZO PROSZÊ O POMOC W STACJI KRWIODAWSTWA MOŻNA ODDAÆ KREW Z DOPISKIEM BARBARA TUTAK- ODDZIAŁ HEMATOLOGII SZPITAL PRZY UL. UNI LUBELSKIEJ
inf. pod tel 662-14-89-89
Musi byc tylko i wyłącznie grupa krwi AB rh- nie może już być podana żadna inna a stacje nie zgadzają się juz na wymiane, jeśli ktoś ma taka grupe bardzo prosze o pomoc Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jezeli się zdecyduje tam grać to na każdy