Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3389424 Napisano: 17.05.2010 10:11:21 w Carrefour konkursy
tynka9863 napisał(a):

do kiedy wyniki ariela

do 24 maja rozwiązać powiadamiać w ciągu 7 dni ( o ile dobrze pamietam)
ale oni raczej szybko się uwijają Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3389414 Napisano: 17.05.2010 10:08:45 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

Jak to dobrze, że minęła godzina zero emotka bo się mózgownice zlasowały... emotka emotka

eee tam mi w koncu hasla zostaly bo nie zdazylam wszystkich wyslac a palce bola ze hoho emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3388742 Napisano: 17.05.2010 06:07:24 w Paragony
mam paragony z chaty polskiej jeśli ktoś chce zagrać pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3385857 Napisano: 16.05.2010 08:35:53 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

u mnie rodzinka też niezbyt patrzeli na początku na moje granie, mąż krzywo patrzał jak robiłam zakupy na konki ale to do czasu, jak zaczełam wygrywać to teraz mąż jeżdzi kupuje nawet na 15 osobnych paragonów emotka ostatnie swoje pieniądze wydał ostatnio na ... moje doładowania, teściu najwiekszy przeciwnik zbiera wszystkie kody nie ważne czy potrzebne czy nie, ale żeby nie było że wyrzucił, teściowa i mamuśka zbierają góry paragonów wszystkich możliwych tak wrazie czego emotka
I też już nie mam problemów z sępami zawsze dostaja ci którzy w jakimś stopniu mi pomagaja, nikt inny kto odmówił mi pomocy nie dostanie i nie ma wyjatku, szwagier kiedys chciał pianke do golenia, ale wcześniej nie pozwolił żeby przyszło coś na niego i poprostu nie dostał emotka nauczyłam się mówic nie, a tym samym inni nauczyli się mówic tak emotka
Z prezentami nigdy nikt nie skrzywił się że to z konkursu, ostatnio babcia na imieniny dostała mega reklamówke kosmetyków była przeszczęśliwa, jak ktos cos napomknął że to z konków babcia powiedziała to też wygraj emotka
a z teściami mam odwrotny problem który doprowadza mnie do szału, nic nie moge im dac, jako że teściowa często sprzedaje moje rzeczy z konkursów wszystko chce kupić sama nic za darmo musze wymyslac okazje zeby jej dać w prezencie inaczej obraża się, teraz tv chcem dać im i już teściu zapowiedział że nie ma nawet mowy że weźmie go za darmo i znowu będziemy bawic się w wymyslanie okazji.

Więc czasem wystarczy troszke asertywności wy nauczycie się odmawiać to inni to docenia

Ale człowiek jest istotą dość skomplikowaną i każdy reaguje inaczej...
Jednemu wystarczy powiedzieć nie, na innych trzeba już sztuczek!

ja kiedyś też rozdawałam i nie potrafiłam odmawiac ale właśnie do czasu ...
teraz juz umiem , bo wiem że nic nie dostaje za darmo, na wszystko idzie czas, pieniądze.
Owszem nie mówie że nie daje nic, jak nabardziej, ale nie kiedy ktoś żąda ale wtedy kiedy sama chce, nie raz jak jade do kogos to biore kosmetyki, czy chemie, kawe ale nie jest to zawsze Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3385842 Napisano: 16.05.2010 08:29:39 w Wkurza mnie...
u mnie rodzinka też niezbyt patrzeli na początku na moje granie, mąż krzywo patrzał jak robiłam zakupy na konki ale to do czasu, jak zaczełam wygrywać to teraz mąż jeżdzi kupuje nawet na 15 osobnych paragonów emotka ostatnie swoje pieniądze wydał ostatnio na ... moje doładowania, teściu najwiekszy przeciwnik zbiera wszystkie kody nie ważne czy potrzebne czy nie, ale żeby nie było że wyrzucił, teściowa i mamuśka zbierają góry paragonów wszystkich możliwych tak wrazie czego emotka
I też już nie mam problemów z sępami zawsze dostaja ci którzy w jakimś stopniu mi pomagaja, nikt inny kto odmówił mi pomocy nie dostanie i nie ma wyjatku, szwagier kiedys chciał pianke do golenia, ale wcześniej nie pozwolił żeby przyszło coś na niego i poprostu nie dostał emotka nauczyłam się mówic nie, a tym samym inni nauczyli się mówic tak emotka
Z prezentami nigdy nikt nie skrzywił się że to z konkursu, ostatnio babcia na imieniny dostała mega reklamówke kosmetyków była przeszczęśliwa, jak ktos cos napomknął że to z konków babcia powiedziała to też wygraj emotka
a z teściami mam odwrotny problem który doprowadza mnie do szału, nic nie moge im dac, jako że teściowa często sprzedaje moje rzeczy z konkursów wszystko chce kupić sama nic za darmo musze wymyslac okazje zeby jej dać w prezencie inaczej obraża się, teraz tv chcem dać im i już teściu zapowiedział że nie ma nawet mowy że weźmie go za darmo i znowu będziemy bawic się w wymyslanie okazji.

Więc czasem wystarczy troszke asertywności wy nauczycie się odmawiać to inni to docenia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3378810 Napisano: 14.05.2010 10:11:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
krynia napisał(a):

ale taka już nasza polska mentalność, że lubimy podyskutować (czyt. poplotkować, obsmarować...) o tym i o owym

ale czasami i takie dyskusje są potrzebne

zresztą po to jest chyba to całe forum (a zwłaszcza ten top !!!), żeby wyrzucić to, co leży nam na wątrobie

tak ale nie obrażać bezpodstawnie, bo na to już jest paragraf, można pogadac popisac ale nie siadać na dziewczynei co wygra jechac ją.
Opanujcie się troszke, to, że komuś nie idzie w konkursach i nie wygrywa tego czego chce nie znaczy że musi wyżywać się na innych
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3378734 Napisano: 14.05.2010 09:51:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL wozi misie z facebooka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3378608 Napisano: 14.05.2010 09:19:41 w Pomocy!!!!
jolcia12 napisał(a):

nice napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Pamiętam że ktos też miał taki problem, potrzebuje oddać do gwarancji telefon wygrany w zagadziwach, gwarancja jest podbita, ale nie ma daty zakupu, wie ktos może gdzie oddać ten telefon i czy uznają w takiej sytuacji tą karte ?

najlepiej ten protokół przekazania nagrody dołączyć

telefon oddajesz w punkcie plusa

hmm ale z protokołem ?
bo właśnie te protokoły nie były wogule wypisane, ani daty nie miały, nic kompletnie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3378592 Napisano: 14.05.2010 09:13:41 w Pomocy!!!!
Pamiętam że ktos też miał taki problem, potrzebuje oddać do gwarancji telefon wygrany w zagadziwach, gwarancja jest podbita, ale nie ma daty zakupu, wie ktos może gdzie oddać ten telefon i czy uznają w takiej sytuacji tą karte ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3377776 Napisano: 13.05.2010 10:10:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
darekgryko napisał(a):

smsowicz napisał(a):

edith napisał(a):

Pani Moniko z Poznania gratuluje samochodu emotka Strasznie mnie pani przesladuje emotka Ostatnio wygrala pani tez samochód w gazecie dla dzieci Scooby Doo,to jest dopiero szczęście ,chyba że to inna osoba emotka Synek też robił kartkę na konkurs i nic,ja na Wawel i nic a na dodatek patrzę w Kaczorze Donaldzie gdzie mój synek walczył o 1 miejsce i co...nic ..Maksymilian Urbaniak wygral...to dopiero szczeście emotka

Jaki konkurs? Monika U.?

Ciekawe ile Maksymilian Urbaniak ma latek??(czy ktos wie?) Bo jak 4, to maluje jak 15 latek:) fenomen jednym słowem:)

a może by tak bez nazwisk emotka
nie ważne ile ma lat, czasem nie które dzieci mają 15 lat malują jak 4 latki, a 4 latki malują jak 15
zejdzcie w koncu z dziewczyny i zajmijcie sie konkursami może i wy kiedys wygranie takie nagrody
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3377728 Napisano: 13.05.2010 09:51:42 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

isiulka napisał(a):

kingaa napisał(a):

Co Ci chorzy umysłowo ludzie z Playa wymyślili, że nie dość, że doładowałam starter za 5 zł to mam go sobie zarejestrować u nich w salonie, żeby odblokowali mi sms premium. Telefonicznie nie mogę, bo jak Pani stwierdziła NIE MA MNIE, bo jestem anonimowa emotka emotka Nie będę im dawać swoich danych, mogą mnie cmoknąć, poza tym ciekawe co by mi powiedzieli, jakbym im walnęła na biurko 100 starterów i kazała każdy rejestrować emotka pewnie jeszcze sobie wprowadzili ograniczenie, pół numeru na osobę emotka emotka Nie dość, że się nasłuchałam dużo od osób, które podpisały z nimi umowy, to teraz jeszcze takie numery ze starterami. Pakujcie walizki i szerokiej drogi, bo cienko z wami będzie emotka

haaa to samo miałam, dołądowałam konto i ważność konta przedłużała się nie rok tlyko do końca dnia, jak załądowałąm o 23 do miałam godzine na wydanie. Zadzwoniłąm do BOKu a koles mowi ze on nie ma jak sprawdziPodziałam, że właśnie z niego dzwonie, a on że mam się najpierw zarejestrować na stronie. Zarejestrowałam. Dzwonie znowu a koleś , że on mi nie może pomóc, że nie wie oco chodzi. Poszłam do salonu, żeby im pokazać oco mi chodzi musiałam znowu załądować konto ( na koncie mam już bezużyteczne 42 zł). Załądowałam , ważność konta znowu kilka godzin a koleś mi rozklada ręce i mowi, że nie wie oco chiodzi, ze moge reklmacje zlozyc. Złożyłam reklamacje, przyszedł sms , że usterka została naprawiona , ładuje konto i znowu cenzura... także playa to też mam już po uszy.

ale jazda. nie straszcie że ten play tak się stoczył bo miałam zamiar zakupić parę numerków ale jak takie jaja sobie robią to ja dziękuję. wkurzyło mnie to strasznie emotka

ja miałam to co ty kinga, zadzwoniła do pana szanownego podałam kilka nr po czym stwierdził że mam je zarejestrowac w salonie, dostałam takiego słowotoku, spisałam wszystkie jego dane pogrozilam poklociłam sie i po polgodzinie mialam odblokowane nr emotka
akurat im trzeba zaderwować teramie wstrząsową tak samo było jak mialam kiedys u nich internet jak grzecznie prosilam nigdy nie zrobili nic jak darlam jape to zaraz zalatwione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3377709 Napisano: 13.05.2010 09:44:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

lizzie napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edith napisał(a):

Pani Moniko z Poznania gratuluje samochodu emotka Strasznie mnie pani przesladuje emotka Ostatnio wygrala pani tez samochód w gazecie dla dzieci Scooby Doo,to jest dopiero szczęście ,chyba że to inna osoba emotka Synek też robił kartkę na konkurs i nic,ja na Wawel i nic a na dodatek patrzę w Kaczorze Donaldzie gdzie mój synek walczył o 1 miejsce i co...nic ..Maksymilian Urbaniak wygral...to dopiero szczeście emotka

szczęście plus ciężka praca - dużo poświęconego czasu emotka

plagiaty to tez dla ciebie ciezka praca?gratuluje toku myslenia emotka

A jakieś konkrety? Bo oskarżać łatwo.

konkrety juz byly podane w tym topie emotka

gratuluję samozaparcia - żeby zakładać nowe konto żeby znów pooskarżać kogoś emotka

jak na to wpadlas? emotka

bo mnie takie coś wkurza ... bo tak najlepiej z ukrycia powyzywać i pooskarżać kogoś ... no żeby potem do ciebie pretencji nie było - jak takis mądry to napisz pod swoim prawdziwym nickiem a nie się chowasz emotka

pisze miedzy innymi tez w twoim imieniu
powinnas podzikowac a nie sie denerwujesz
90% forum zazdrosci pani U. z poznania i ja obgaduje ty nalezysz pewnie do tych 10% emotka

jak możesz pisac w kogoś imieniu ?
zazdrość sobie, ale zdrowo a nie oskarżając kogoś, wiesz o tym że pomówienia też są karalne ?
weź lepiej wejdź tam u góry jest takie okienko jak wejdziesz wyświetlą się konkursy, proponuje posiedzieć tyle ile co nie ktorzy siedzą a nie będziesz miała siły i nawet potrzeby do zazdrości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3377692 Napisano: 13.05.2010 09:38:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
asiasia napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

moniau nie przejmuj sie zazdrosnicami/kami zgarniaj nagrody szufelkami a im niech gul skacze emotka emotka emotka gratuluje tylu wspanialych nagrod ,widze ze dobra passa cie nie opuszcza emotka emotka emotka poprostu marzenie nagrody emotka

Pewnie ze tak, równiez jej gratuluje...nagród które wygrała za SWOJE prace i pomysły.

dokładnie ,
dopiep.... się do dziewczyny , macie dowód że jest plagiat ? jak tak to zgłoście, a jak nie to odpuśćcie bo czasem nie zdajecie sobie sprawy jak ta wasza zazdrość może kogoś obrazić.
Raczej powinniśmy się cieszyć że taka wygrana jest u nas na forum a nie ktoś kogo nie znamy.
To że raz dziewczyna popełniła błąd nie znaczy że zawsze będzie go popełniać, a kartka świetna emotka
Nawet mój mąż geniusz do takich rzeczy stwierdził że nagroda zasłużona
Monia na twoim miejscu napewno nie pozwoliłabym sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3377054 Napisano: 13.05.2010 06:10:23 w TESCO konkursy
maribog napisał(a):

leelee napisał(a):

maribog napisał(a):

leelee napisał(a):

Z Tesco w sms-ie zwrotnym od razu chyba informują o tym czy się wygrało ten bon 100 zł co trzeba po 20 wysłać sms-a

Do mnie zwrotka nie dotarła nawet emotka

Do mnie od razu i było napisane,że chwilowo rozdali nagrody emotka emotka

EEE to pewnie do mnie przyjdą gratulacje emotka

chyba nie emotka mi na żadnym telefonie nie przyszly zwrotki ani nie mam raportów coś nie tak jest chyba u nich Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3373943 Napisano: 12.05.2010 02:37:27 w Inne mniejsze markety
fragles napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Gdzie moje bony z Kauflandu?
duzo jeszcze osób czeka? emotka

jaaaaaaaa emotka

i ja

i jaaa emotka
ale dzisiaj moja cierpliwość się skończyła i napisałam do P&G proponuje zrobić to samo mieli czas na wysyłke do 16 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3373931 Napisano: 12.05.2010 02:34:13 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
emotka

dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze emotka
a termin dużo się różni od pierwotnego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3373757 Napisano: 12.05.2010 01:09:53 w Inne mniejsze markety
ma ktoś @ do P&G ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3372211 Napisano: 11.05.2010 08:27:36 w Inne mniejsze markety
jolcia12 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chyba jutro sobie zadzwonie do tego tqg i kogos op....... gdybym mial bony na czas to bym nie musial dzisiaj wydawac kasy... albo znajde sobie maila w archiwum poczty do faceta z P&G i mu skrobne słowko

złość jest tym wieksza że sami sobie ustalili w regulaminie ze

Nagrody będą przekazywane laureatom w terminie ustalonym indywidualnie z laureatami. Termin odebrania nagrody nie może przekraczać dnia 16 kwietnia 2010 roku. emotka

też mnie już wkur....
część bonów doszła czekam na pozostałe w domu pustki a chcem robić większe zakupy więc musze czekac aż raczą wysłać wszystkie, normalnie jutro jak nie będe ich miała w domu to robie dym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3371213 Napisano: 11.05.2010 01:34:37 w Pomocy!!!!
Już raz prosiłam o pomoc w tej sprawie, pisze jeszcze raz ponieważ stan osoby która potrzebuje bardzo się pogorszył
POTRZEBNA KREW GRUPY AB rh-
BARDZO PROSZÊ O POMOC W STACJI KRWIODAWSTWA MOŻNA ODDAÆ KREW Z DOPISKIEM BARBARA TUTAK- ODDZIAŁ HEMATOLOGII SZPITAL PRZY UL. UNI LUBELSKIEJ
inf. pod tel 662-14-89-89

Musi byc tylko i wyłącznie grupa krwi AB rh- nie może już być podana żadna inna a stacje nie zgadzają się juz na wymiane, jeśli ktoś ma taka grupe bardzo prosze o pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3371031 Napisano: 11.05.2010 12:23:49 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

a Bydgoszcz?

ja się nad Bydgoszcza zastanawiam
emotka

a który carrefour?

jezeli się zdecyduje tam grać to na każdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0