Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3370998 Napisano: 11.05.2010 12:16:34 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

a Bydgoszcz?

ja się nad Bydgoszcza zastanawiam
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3369693 Napisano: 10.05.2010 10:51:37 w Carrefour konkursy
tynka9863 napisał(a):

a Gniezno?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3369418 Napisano: 10.05.2010 08:36:28 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

Grill z Winiarami kojarzy mi się z...

... nieszczęsnymi hasłami o soczystych sałatkach i ziołach i jeszcze innych pierdołach... szczerze, to po Tesco i Realu z pomysłów już nic nie zostało...

Grill z Winiarami mnie męczy, parują niemiłosiernie zwoje... gdy nad tymi bzdurami tak dwoję się i troję...

emotka emotka emotka

emotka Madzia błagam wyślij to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3369342 Napisano: 10.05.2010 08:13:17 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

inka113 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kurlandzka napisał(a):

jutro jade do carrefoura w Koninie jeżeli ktoś coś potrzebuje ->PW

proszek ariel emotka emotka

też biore! emotka

sio byłam pierwsza emotka emotka

emotka myslisz, że się uda?

ależ oczywiście emotka
hehe żartuje oczywiście, choć nie obraże się jak ktoś chce sobie zrobić konkurencje, ja tak naprawde to jak nie konkurencja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3369327 Napisano: 10.05.2010 08:10:30 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kurlandzka napisał(a):

proszek ariel emotka emotka

też biore! emotka

sio byłam pierwsza emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3369316 Napisano: 10.05.2010 08:07:51 w Carrefour konkursy

kurlandzka napisał(a):

proszek ariel emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3368433 Napisano: 10.05.2010 03:12:59 w GFK
okokok napisał(a):

mial ktos ankiete - zdrowie dziecka?

co zaznaczyliscie w pytaniu

Czy Pani lub ktoś w Pani gospodarstwie domowym pracuje w którejś z następujących branż?
Reklama
Badania rynku
Dziennikarstwo
Public relations
Produkcja karmy dla zwierząt
Produkcja mleka lub żywności dla dzieci lub niemowląt
Produkcja żywności dla dorosłych
Marketing lub dystrybucja karmy dla zwierząt
Marketing lub dystrybucja mleka lub żywności dla dzieci lub niemowląt
Pediatria
Marketing lub dystrybucja żywności dla dorosłych
Żadne z powyższych

prosze o info na pw emotka

żadne z powyższych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

kalisto1986

#3366082 Napisano: 09.05.2010 07:16:15 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

ja jezdem gotowa na prawie wszystko emotka emotka

mówisz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365519 Napisano: 09.05.2010 02:32:55 w Pomocy!!!!
kolastynka napisał(a):

Czy aktywując starter z playa trzeba jeszcze cos odblokować? Bo nie chce mi smsów na numery konkursowe wysyłać

trzeba doładować konto i mieć do nich cierpliwość to może odblokują wysyłanie sms premium Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365507 Napisano: 09.05.2010 02:26:35 w Wkurza mnie...
o przegranych nie skomentuje, możesz sobie tak myśleć każdy wie swoje emotka
tylko najbardziej wkurzajace jest to że jak ktoś zwraca uwage, to odrazu jest atakowany, no bo jak tak można,
ale wystarczy spojrzeć obiektywnie, z czystej ciekawości otworzyłam wątek KONKURSY DLA DZIECI i niestety w większościach są tam konkursy o/b] dzieciach,lub z nagrodami które sa dla dzieci, ale zadania wykonane przez dorosłych. Dlatego właśnie po to jest baza, żeby admini segregowali każdy konkurs, żeby każdy był opisany, po to by nie wchodzić w każdy link po kolei i po to żeby wklepać np co chcemy/ chcą nasze dzieci wygrać i żeby pokazały nam się odpowiednie konkursy. A wątki nie są po to żeby przekopywac się przez każdy link w poszukiwaniu co to za konkurs na czym polega i co do wygrania.
Tak samo każdy nowy temat jest zakładany dla pożądku, a nie dla syfu a wątek z promocjami może idea fajna ale jest tam drugie wc które ma już swoje miejsce emotka
dlatego kryniu zdaje sobie sprawe że doskonale zdajesz sobie sprawe z zasad tu panujących mimo że jesteś nowa , ale czasem warto pomyśleć zanim się cos zrobi.
I jeszcze prosze cię nie odp na to jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia, bo to tylko o tobie źle świadczy
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365443 Napisano: 09.05.2010 01:55:11 w Carrefour konkursy
wiosna17 napisał(a):

Na paragonie mam: proszek Ariel Oxy. No i nie wiem teraz- wysyłać, czy nie? Bo jak wygram pralkę i powiedzą, że zły paragon, to będzie mi szkoda...

idz do tego carrefoura niech podbiją ci że to ten proszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365380 Napisano: 09.05.2010 01:29:12 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się, że mimo bólu głowy, gardła, oczu i płuc jeszcze mogę oddychać emotka

o ja też się z tego cieszę , a mąż najbardziej z tego że nie moge mówic emotka emotka
życze sobie i tobie szybkiego powrotu do zdrowia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365374 Napisano: 09.05.2010 01:24:49 w Wkurza mnie...
krynia ktos ci pisze, że jest coś nie tak, że jest syf a ty nie musisz odrazu tej osoby obrazić odnieś się do tego co napisała, obroń swoje racje ale nie obrażaj,
zauważ że tak jak napisałam konkursy są w bazie dajecie linki do konkursu który i tak trzeba wklepać w baze lub otworzyć żeby sprawdzić o co chodzi w konkursie, po co utrudniac sobie życie, w bazie są ładnie opisane, akceptowane najpierw przed adminów czy są zgodne , czy ktoś ich wcześniej nie dał,
a kto będzie pilnować czy np na 4 stronie tego tematu nie było już takego konkursu ?
czy każdy będzie dokładnie opisywał konkurs dopiero dawał link ?
i po co to skoro od tegojest baza ??
jest teraz tylko do podawania kończących się a KAŻDE inne konkursy są w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365357 Napisano: 09.05.2010 01:14:33 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

krynia napisał(a):

ignam napisał(a):

Wkurza mnie bałagan jaki się zrobił ostatnio na forum. A personalnie robi go osoba o nicku krynia.
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.

a według mnie szukasz dziury w całym, bo nic innego Cię nie wkurza...
zerknij za okno i powkurzaj się na tę naszą kochaną prawdziwie wiosenną pogodę...

A merytorycznie?

ale ignam ma świętą racje,
pomine wątek drobne promocje, ok kilka osób twierdzi, że się przyda ok tylko piszmy tam konkretne rzeczy a nie bzdury

a wątek z konkursami dla dzieci emotka wszystkie konkursy o których piszemy na forum MUSZ¡ być w bazie, więc po co powielać je ? przecież wystarczy wpisać w wyszukiwarke odpowiednie słowo i wyskakują nam , bez sensu powielanie konkursów, jestem za wydzieleniem działu w bazie , ale nie na forum. Coraz więcej syfu się robi i trzeba przekopywać się przez wszystko zanim znajdzie się coś czego się szuka, a wątki nie po to są aby utrudniać tylko po to żeby ułatwiać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3365338 Napisano: 09.05.2010 01:01:07 w Wkurza mnie...
iaziaz napisał(a):

iaziaz napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

http://www.telix....o-kosza-3,34143.html

Od 5 maja w Cenniku Oferty Play Fresh została wprowadzona zmiana dotycząca ruchu Premium, serwisów audiotekstowych i połączeniami z infoliniami. Od jutra wymienione czynności będą możliwe dopiero po pierwszym doładowaniu. Zmiana ta jest wymuszona dużą ilością nadużyć w tym zakresie.

- Mechanizm wyglądał tak: W hurtowni kupujesz 10 starterów. W ramach promocji dostajesz dwa za darmo. Za całą wartość starterów głosujesz w konkursie audio-tele. Startery lądują w koszu. Postanowiliśmy od jutra skończyć z tym procederem.

doładowałam i nadal nic emotka

wiecie ile sie czeka po doładowaniu,zeby juz wysłac tego sms emotka

ja czekam z 2 godziny, nie odblokowało, zadzwoniłam do nich podałam nr pan stwierdził, że aby zobaczył jaka jest przyczyna tego musze iść z numerami zarejestrować je w salonie play dopiero zobaczy co jest, sypnełam mu taką wiązanką emotka wziełam nazwisko i powiedziałam że ja spełniłam ich wymagania napewno poleci reklamacja i ..........
po półgodzinie odblokowali emotka

ale i tak grubo zastanawiam się nad jakimś pisemkiem bo mega mnie wkurzają, to jest chore przecież płaci się za to i nie ważne ile się doładowuje, startery kupiliśmy więc wymagamy prostej rzeczy przestrzegania zasad emotka
a gdyby chciało mi się rejestrować to bym wziełam w mix emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

kalisto1986

kalisto1986

#3363301 Napisano: 08.05.2010 12:46:44 w GFK
u mnie 303 za napoje i nareszcie zamówiona waga i doładowanie za 50 zł troche mi zajeło to zbieranie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3362432 Napisano: 07.05.2010 09:30:06 w Pomocy!!!!
swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

marielu napisał(a):

a mówiom że kochanego ciała nigdy za dużo, to żem zrobiła go dużo wjadomo że każdy ma poczebe miłości i akceptacji a tera jak już tego ciala mam to jak bjegne to piszom w Fakcie że sie ziemja trzensła emotka

a dobrze mówiom!! nie za wiele!! emotka pamiętaj kochana: NIM GRUBY SCHUDNIE, TO CHUDY ZDECHNIE!! emotka

emotka to taka motywacja ?

emotka ja mam inną motywejszyn!! emotka wiesz.. ekhmm.. ja trzymam linię.. emotka a linia żeby była widoczna musi być gruba i wyraźna!! emotka

emotka tez uważam że trzeba być zauważalnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0