Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się nad Bydgoszcza zastanawiam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ależ oczywiście
hehe żartuje oczywiście, choć nie obraże się jak ktoś chce sobie zrobić konkurencje, ja tak naprawde to jak nie konkurencja
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sio byłam pierwsza
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proszek ariel
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żadne z powyższych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mówisz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba doładować konto i mieć do nich cierpliwość to może odblokują wysyłanie sms premium Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko najbardziej wkurzajace jest to że jak ktoś zwraca uwage, to odrazu jest atakowany, no bo jak tak można,
ale wystarczy spojrzeć obiektywnie, z czystej ciekawości otworzyłam wątek KONKURSY DLA DZIECI i niestety w większościach są tam konkursy o/b] dzieciach,lub z nagrodami które sa dla dzieci, ale zadania wykonane przez dorosłych. Dlatego właśnie po to jest baza, żeby admini segregowali każdy konkurs, żeby każdy był opisany, po to by nie wchodzić w każdy link po kolei i po to żeby wklepać np co chcemy/ chcą nasze dzieci wygrać i żeby pokazały nam się odpowiednie konkursy. A wątki nie są po to żeby przekopywac się przez każdy link w poszukiwaniu co to za konkurs na czym polega i co do wygrania.
Tak samo każdy nowy temat jest zakładany dla pożądku, a nie dla syfu a wątek z promocjami może idea fajna ale jest tam drugie wc które ma już swoje miejsce
dlatego kryniu zdaje sobie sprawe że doskonale zdajesz sobie sprawe z zasad tu panujących mimo że jesteś nowa , ale czasem warto pomyśleć zanim się cos zrobi.
I jeszcze prosze cię nie odp na to jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia, bo to tylko o tobie źle świadczy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idz do tego carrefoura niech podbiją ci że to ten proszek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ja też się z tego cieszę , a mąż najbardziej z tego że nie moge mówic
życze sobie i tobie szybkiego powrotu do zdrowia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zauważ że tak jak napisałam konkursy są w bazie dajecie linki do konkursu który i tak trzeba wklepać w baze lub otworzyć żeby sprawdzić o co chodzi w konkursie, po co utrudniac sobie życie, w bazie są ładnie opisane, akceptowane najpierw przed adminów czy są zgodne , czy ktoś ich wcześniej nie dał,
a kto będzie pilnować czy np na 4 stronie tego tematu nie było już takego konkursu ?
czy każdy będzie dokładnie opisywał konkurs dopiero dawał link ?
i po co to skoro od tegojest baza ??
jest teraz tylko do podawania kończących się a KAŻDE inne konkursy są w bazie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ignam ma świętą racje,
pomine wątek drobne promocje, ok kilka osób twierdzi, że się przyda ok tylko piszmy tam konkretne rzeczy a nie bzdury
a wątek z konkursami dla dzieci
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam z 2 godziny, nie odblokowało, zadzwoniłam do nich podałam nr pan stwierdził, że aby zobaczył jaka jest przyczyna tego musze iść z numerami zarejestrować je w salonie play dopiero zobaczy co jest, sypnełam mu taką wiązanką
po półgodzinie odblokowali
ale i tak grubo zastanawiam się nad jakimś pisemkiem bo mega mnie wkurzają, to jest chore przecież płaci się za to i nie ważne ile się doładowuje, startery kupiliśmy więc wymagamy prostej rzeczy przestrzegania zasad
a gdyby chciało mi się rejestrować to bym wziełam w mix
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986