Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3311970 Napisano: 21.04.2010 01:00:44 w Inne mniejsze markety
trojan napisał(a):

leelee napisał(a):

A może będzie w moim sklepie rezerwa emotka w co wątpię emotka

Ja bym na twoim miejscu czekam w tym sklepie w którym grałeś aż ktoś przyjdzie odebrać ten tv i sprawdzisz jaki czas miał

emotka ja słabszy to w tube go i zwiejesz z tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311933 Napisano: 21.04.2010 12:49:08 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

nie wiem, bo Pan Mirek nie powiedział, nawet pozycji nie chciał podać, a widzę,że koleżance podał. Może dam zadzwonić koleżance z ładnym głosem zadzwonić wyśpiewa wtedy całe numery które wygrały

to jak nie wiesz to dlaczego sadzisz ze nie bylo szybszej osoby od ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311923 Napisano: 21.04.2010 12:46:15 w Inne mniejsze markety
leelee to jaki miałeś czas ?
napiszesz nam ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311894 Napisano: 21.04.2010 12:39:18 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

toka napisał(a):

leelee napisał(a):

ale co to znaczy za mały, 30 sekund np. to czas za krótki? 15 sekund moge mieć nawet, co oni myślą,że wstukanie krótkiej odpowiedzi zajmuje minute
?

ja miałam około 24sekund i było za duzo-bo pytałam pana

więc u nich czas minimalny to 30 sekund?

czytaj ze zrozumieniem tzn że ktoś był szybszy

a takei pytanie jaki miałeś czas ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311884 Napisano: 21.04.2010 12:37:31 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

22 5656 000 - nr do firmy Henkel

Niech ktoś zadzwoni ja też zadzwonię, będę zapewne zadowoleni z firmy emotka

a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś emotka

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka

szczerze to watpie

stale ta sama pryzspiewka a naprawde trzeba uwierzyc ze organizatorow to slabo interesuje

co innego jak była akcja z pomylonymi nr ok w takich przypadkach wiadomo była ich wina, ale tutaj nie ma żadnego powodu żeby sądzić że oszukiwali
nawet jeśli liczyli czas tak jak ja mówie od kogo dostali pierwszą odpowiedź wine za nieotrzymanie smsów mogą zrzucić na sieć a w takim przypadku oni nie odpowiadają.
Daj sobie spokój nie pierwszy i nie ostatni konk z tv do wygrania Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311873 Napisano: 21.04.2010 12:34:31 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

Nie że nie wygrałem. Chodzi o to,że Smolar odwala jakieś ,,szmuchle emotka

a jaki na to masz dowód ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311865 Napisano: 21.04.2010 12:32:44 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

22 5656 000 - nr do firmy Henkel

Niech ktoś zadzwoni ja też zadzwonię, będę zapewne zadowoleni z firmy emotka

a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś emotka

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka

nie no powie że miał najlepszy czas a nie wygrał emotka
moze rzeczywiscie ktoś miał lepszy czas niż ty nie bierzesz tego pod uwage ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311839 Napisano: 21.04.2010 12:24:59 w Carrefour konkursy
misia89p napisał(a):

a może dzwonł ktoś sie zapytać czenu bonów nie możemy wydać w tych salonach co były w regulaminie

ja jak je dostane napewno zadzwonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311834 Napisano: 21.04.2010 12:23:44 w Inne mniejsze markety
beciala napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jest ktoś oprócz mnie z taaga , gdzie grał z kimś na tym samym sklepie ?
jeśli tak zobaczcie jakie były czasy i kto pierwszy otrzymał pytanie emotka
mi jest to obojętne emotka bo nawet jeśli by liczyli tak jak wy piszecie i tak byśmy miały po tv tylko inne sklepy, ale jestem pewna że zacieło im się z tą wysylką pytania i wzieli osoby które pierwsze odpowiedziały na pytanie

nawet jeśli tak było i tak im tego nie udowodnimy emotka

jasne że nie da się tego udowodnić Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311827 Napisano: 21.04.2010 12:21:20 w Inne mniejsze markety
jest ktoś oprócz mnie z taaga , gdzie grał z kimś na tym samym sklepie ?
jeśli tak zobaczcie jakie były czasy i kto pierwszy otrzymał pytanie emotka
mi jest to obojętne emotka bo nawet jeśli by liczyli tak jak wy piszecie i tak byśmy miały po tv tylko inne sklepy, ale jestem pewna że zacieło im się z tą wysylką pytania i wzieli osoby które pierwsze odpowiedziały na pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311809 Napisano: 21.04.2010 12:16:47 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nice napisał(a):

jomico napisał(a):

pan Mirek faktycznie bardzo sympatyczny powiedział, że liczył się czas od daty wyświetlenia sms na telefonie do czasu odpowiedzi, a nie o której sms wpłynął.

czyli już nic nie rozumiem

Tak ciekawe skąd oni niby wiedzą o której ktoś wyświetlił sobie smsa na telefonie. emotka

jakies 3 sek póżniej od momentu w którym go wysłali emotka są raporty więc wiedzą

są raporty wyświetlenia smsa na komórce?
emotka

źle powiedział ten facet, chodziło mu o to że liczyło się od kąt sms dotarł a nie wyślwietlony został

napewno tak nie liczyli emotka
bo gdyby tak bylo to ja bym wygrala w innym sklepie i taaga w innym , a wygralysmy kazda w tym sklepie w ktorym wczesniej dostala smsa

wg mnie był czas minimalny ( o którym nei ma słowa w regulaminie) emotka a to kto kiedy dostał nie ma na tym

no tak ale my mialysmy z taaga i tak dlugi czas w porownaniu z emanuela emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311799 Napisano: 21.04.2010 12:13:07 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nice napisał(a):

jomico napisał(a):

pan Mirek faktycznie bardzo sympatyczny powiedział, że liczył się czas od daty wyświetlenia sms na telefonie do czasu odpowiedzi, a nie o której sms wpłynął.

czyli już nic nie rozumiem

Tak ciekawe skąd oni niby wiedzą o której ktoś wyświetlił sobie smsa na telefonie. emotka

jakies 3 sek póżniej od momentu w którym go wysłali emotka są raporty więc wiedzą

są raporty wyświetlenia smsa na komórce?
emotka

źle powiedział ten facet, chodziło mu o to że liczyło się od kąt sms dotarł a nie wyślwietlony został

napewno tak nie liczyli emotka
bo gdyby tak bylo to ja bym wygrala w innym sklepie i taaga w innym , a wygralysmy kazda w tym sklepie w ktorym wczesniej dostala smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311722 Napisano: 21.04.2010 11:57:19 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

ja miałem sms-a o 20:03 i nie wygrałem

nie ktorzy mieli 20:02 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311719 Napisano: 21.04.2010 11:56:49 w Inne mniejsze markety
awe napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

benon69 napisał(a):

beata21 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

leelee napisał(a):

ciekawe czemu i w finishu i w henkel osoby, które miały czas w danym sklepie 15 sekund nie wygrały, tylko wygrały osoby np. z czasem 3 min ... ;/

no właśnie zrobili pewnie jakiś czas minimalny wrr

Ale w regulaminie nie bylo takiego zapisu emotka

nie bylo ale wygrywaly gorsze czasy emotka

przyjrzyjcie się czy oby napewno gorsze czasy, czy poprostu osoby które szybciej dostały pytanie emotka

ja też myślę że tylko tak mówili że smsy mogły przychodzić w różnych czasach...pewnie siadł serwer i wygrali Ci z pierwszego rzutu...czy wygrał ktoś, kto smsa dostał po 20.20???

jestem tego pewna choćby na swoim przykładzie
emotka
ale mam co chciałam gdyby liczyli inaczej to też bym miala ale w innym sklepie poprostu byśmy sie wymienily sklepami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311703 Napisano: 21.04.2010 11:55:08 w Carrefour konkursy
czy czeka ktoś jeszcze na bony do fryzjera ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311697 Napisano: 21.04.2010 11:53:32 w Inne mniejsze markety
benon69 napisał(a):

beata21 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

leelee napisał(a):

ciekawe czemu i w finishu i w henkel osoby, które miały czas w danym sklepie 15 sekund nie wygrały, tylko wygrały osoby np. z czasem 3 min ... ;/

no właśnie zrobili pewnie jakiś czas minimalny wrr

Ale w regulaminie nie bylo takiego zapisu emotka

nie bylo ale wygrywaly gorsze czasy emotka

przyjrzyjcie się czy oby napewno gorsze czasy, czy poprostu osoby które szybciej dostały pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311425 Napisano: 21.04.2010 10:52:15 w Paragony
benon69 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czy szuka ktoś jeszcze paragonu z abc ?
oddam za jedną wygraną

juz chyba minal termin wysylana paragonow 7 dni trwal

nie było określonego terminu w agencji też powiedzieli że nie ma terminu emotka

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3311159 Napisano: 21.04.2010 09:57:15 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

frezja napisał(a):

natie napisał(a):

jak czytam te wszystkie komentarze pelne zawisci, zazdrosci na temat rent, pomocy Panstwa to az mi sie..powiem brzydko.. rzygać chce. co was tak boli?! ze ktos dostanie rente? ONI STRACILI MEZOW, OJCOW.. tego sie nie da rozliczyc emotka kurde czy wy byscie woleli dostac 40 tysiecy czy miec w domu tate?! no po prostu zenada!!!!!!! ja tez nie mam w zyciu rozowo ale w zyciu nie umialabym zazdroscic komus kto ma rente po tacie czy cos takiego..

a wiesz ile jest takich ludzi,ktorym matka albo ojciec zginal tragicznie i nie maja pieniazkow na utrzymanie i od rzadu nie dostali nic ...
albo po rowno albo nic..a wiesz co pisze w Konstytucji Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.Domnieniam ,ze nic nie wiesz o innych osieroconych dieciach emotka

frezja często mamy odmienne zdanie - ale za ten post
emotka nareszcie rzeczowe podsumowanie - dokładnie to miałam na myśli emotka

Obudźcie się od ponad 60 lat są w tym kraju równi i równiejsi. Przecież po 89 nie było czystego rozdania. Ci co mieli władzę spożytkowali ją, żeby dostać kasę z prywatyzacji i ustawić się i tu jest prawdziwy problem a nie w rentach, których, gdyby nie było to byłby skandal. Michnik i inne wiadome media stoją na straży tego chorego porządku.

Nic dziwnego, że wielu z tych uprzywilejowanych nie chciałaby nic zmieniać - rzucą jałmużnę wdowom bo muszą, bo inaczej im to wytkną w trakcie kampanii wyborczej.

Akurat ofiary katastrofy były w większości znakomitej po stronie sprawiedliwości społecznej i tym bardziej ich żal. Bo ci co są za tym, żeby każdy sobie dawał radę sam (bo przecież on sam sobie poradzi bo ma kasę a, że inni nie mają to są niezaradni) są cali, zdrowi i szykuję się do skoku na pełnię władzy.

I to mnie wkurza, że ludzie niektórzy nie potrafią właściwie odpowiedzialności ukierunkować bo dają się pozorom zwodzić i gładkiej gadce.

emanuela pierwszy raz z tobą się nie zgodzę emotka
przeżywałam dokładnie wszystko to o czym opisujesz, moja mama po ojca wypadku została z nami sama bez pracy gdzie ja mialam rok i 2 miesiace siostra byla 3 lata starsza przez wiekszosc dziecinstwa czułam to że jestem gorsza, teraz też nie mam kolorowo i dlatego właśnie ciesze się że inne dzieciaki choć wiem że jest to niesprawiedliwe że nie wszystkei ale choć garstka tego uniknie, wiem że to jest niesprawiedliwe ale życie nigdy nie było sprawiedliwe i jeśli choć kilku osobą ktore straciły rodzica ma być lepiej naprawde ciesze sie z tego. Jest więcej niesprawiedliwości w naszym kraju żebyśmy się bulwersowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3310878 Napisano: 21.04.2010 08:55:25 w Paragony
czy szuka ktoś jeszcze paragonu z abc ?
oddam za jedną wygraną Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3310784 Napisano: 21.04.2010 08:39:34 w Inne mniejsze markety
tv będą do odbioru prawdopodobnie w sklepach teraz mamy wysłać paragony jak je zweryfikują dadzą znać do henkela i będa nas informować kiedy odbiór Wyświetl w wątku >>
0 0