Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedynie co może się zmienić to polityka międzynarodowa Polska - Rosja choć i co do tego mam wątpliwości małe Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również interesuję się polityką i jak nić widze tutaj już niestety pierwsze zagrywki polityczne, przykro się robi że w obliczu tak wielkiej tragedii dochodzi do czegoś takiego.
Co do Wawelu zdania nie zmienie, żeby być tam pochowanym trzeba mieć zasługi dla Polski nie tylko poprzez tragiczną śmierć, a jeśli chcą aby był to symbol katynia to powinien tam zostać pochowany prezydent Kaczorowski jako, że uniknął 70 lat temu kary śmierci po to aby zginąć 70 lat później
Cała ta sytuacja z pochówkiem bardzo mnie zniesmaczyła z podniosłej atmosfery gdzie każdy zakopał swoje poglądy polityczne, wszystko wraca na swoje miejsce syf kłótnie
szkoda że nie słyszą tylu protestów i nie tylko nas zwykłych obywateli ale także mądrych ludzi naszego kraju
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jolcia ja również uważam że trzeba się modlić za nich, niestety wielka tragedia ale ...
Polska popadła z jednej skrajności w drugą skrajność, w wielu przypadkach wielcy naszego kraju zanim tam spoczeli mineło wiele lat.
Każdy z nich zapisał się jakoś w księgach historii i to nie tylko tragiczną śmiercią.
A ich pochówek nie był wolą rodziny ale całego bądz większości kraju, dlatego mnie osobiście strasznie zniesmaczył ten fakt .
Mimo, że mam odmienne poglądy polityczne przy tej katastrofie każdy odrzucił je na bok, a ta decyzja na nowo dzieli kraj.
Rozumiem chcą godnie pochować prezydenta, ale wybaczcie nie na Wawelu
niech podadzą powody tego racjonalne, nie tylko tragiczna śmierć.
Jak przy Kaczorowskim jeszcze bym to przełkneła to tutaj nie potrafię , a jednak Wawel to nie krypty rodzinne lecz że tak powiem nasz skarb którym się szczycimy, że takie osoby są tam pochowane
a jeszcze krypta Piłsudskiego
i uwierzcie może i przesadziłam ale samo to zasmuciło mnie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma co się irytować, a jest duża równica między wycieczką do Grenoble, wystawą gołębi a wyjazdem służbowym bo taki on był i tak jest to traktowane, zgineli pełniąc służbe publiczną reprezentując nasz kraj i uważam że jak najbardzije należy się pochówek i odszkodowanie na koszt państwa.
Zwłaszcza że te 40 tys to wcale nie tak dużo patrząc na ich zarobki
Chyba dobrze że państwo chce zadbać o rodziny
a co do pochówku na Wawelu też zaskoczył mnie ten fakt
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak ale ostatnio też informowali
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez mam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak myślisz
wkurza mnie że gadacie tu o słodyczach i tylko i wyłącznie przez was musze iść teraz na przekopanie szafek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest
jeszcze raz kochana gratuluje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pani w piątek już zapewniała mnie że bony wysłali i część osob miało dostać w piątek a część wczoraj chyba coś się jej fakty mylą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest slub cywilny chyba
Kinga nawet sie nie zastanawiaj zrob cos z tym
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
twierdziła że część osób dostało w piątek a reszta na pewno dzisiaj będą mieli, ale widzę że cisza
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bynajmniej miałam problem , dla mnie nie są to dane do podawania komu popadnie zwłaszcza na taką wartość nagrody.
Wygrywałam większe nagrody i nawet żeby zapłacic podatego nie trzeba było takich danych Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to chodzi w takim razie po co im one ?
sorry ale ja mam obawy do słania takich danych , nie ma takiej potrzeby bo nie placimy podatku wiec bez nich powinny być wydane nagrody
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą przecież można mieć swóje ulubione danie na podstawie innego przepisu
czyli gdybym wysłała przepis na jajka w majonezie to bym wysłała plagiat bo taki sam był w gazecie
ludzie opanujcie się wszędzie szukacie tylko zaczepki lub czegoś nie zgodnego , rozumiem gdy jest plagiat hasła - udowodniony, bez najmniejszej wątpliwości że ktoś wysłał na inne nazwisko, ale nie obrażajcie ludzi , ostatnio to aż niedobrze się robi co tu się wyprawia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane