Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3258942 Napisano: 01.04.2010 10:40:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

kalisto1986

#3255828 Napisano: 31.03.2010 03:39:45 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

kingaa napisał(a):

osoba o niku kinga1
jesli się wymieniacie to uważajcie na kinga1.
Dziś spotkała mnie bardzo przykra sytuacja.
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam

A ja proszę, żeby jej nie mylić ze mną emotka

to zdecydowanie kinga1

ja wiem, ale informuję innych, że jednak końcówka ma znaczenie emotka

W temacie.. wkurz mnie, że co się biorę za mycie okien, to zaczyna padać i nie wiem kiedy w końcu je umyję emotka

kiedyś jak była zadyma z nią rzeczywiście zastanawiała sie czy to nie ty emotka
a mnie wkurza że po wymyciu 1 okna siedze i znowu nie daje rady ruszać sie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3255429 Napisano: 31.03.2010 01:38:51 w Pomocy!!!!

zostałam oszukana przez kinga1
co robic?
jesli się wymieniacie to uważajcie na kinga1.
Dziś spotkała mnie bardzo przykra sytuacja.
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam

o tej osobie było już głośno emotka i dziwie się że jeszcze wchodzi tu na forum bez wstydu
ale tez prosze nie pisz w każdym wątku w jednym wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3253404 Napisano: 30.03.2010 10:48:30 w Paragony
stokrotka60 napisał(a):

Kupię paragon Quantum lub finish Real
Proszę o pw z ceną emotka

stokrotka60 napisał(a):

zydowskim targiem negocjowac ceny za paragony,jesli wartosc nagrody jest 200 zł to domagac sie za paragon połowe tej wartosci ,jesli 400 zł to 200 a skoro laptop kosztował ponad 4 tys wiec za pargon ponad 2 tys i tak za 2 tys laptopa by nie kupił a tu ma za darmo emotka

oj zbankrutujesz na tej zmywarce emotka

sorki nie wytrzymałam musiałam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3253210 Napisano: 30.03.2010 08:51:50 w Carrefour konkursy
izoldaaa6 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

banditos napisał(a):

olus15 napisał(a):

jest już na str info dotyczące konkursu Pantene
a ma ktoś reg odnośnie tych piłkarzyków?
Chcę męża wysłać do Carrefoura a że ma daleko chcę przed wzięciem udziału zerknąć w regulamin

Mogę prosić więcej info. odnośnie piłkarzyków emotka
z pantene jest regulamin

a nałęczowianka dla sms-owych strzelców, czy losują ?

za konkurs agencji swift to ja serdecznie dziekuje... emotka

a czym Ci tak podpadli?

ojjj mi też podpadli
emotka do tej pory nie mam kosza z budżetu emotka

oj ty babo nie marudz ale dostaniesz emotka
mnie denerwuja z bonami bardzi liczylam ze swieta z nich zrobie a tu nie zapowiada sie ze zdarzą dotrzeć Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3251856 Napisano: 30.03.2010 03:58:53 w Wkurza mnie...
lovcia88 napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

Mnie wkurzaja osoby, ktore spotykam po 2 latach i na dzien dobry mowia: A ty dalej taka szczupla, nic nie przytylas. Inne przywitania tez istnieja... emotka

a mnie wkurza, że nikt tak do mnie nie mówi emotka emotka

Mnie to strasznie denerwuje. Zawsze bylam szczupla i nic na to nie poradze. A inni chyba mieli nadzieje, ze sie zrobie jak swinka emotka

ciesz sie puki mozesz emotka tez sie wsciekalam denerwowalam nawet dietetyk przepisywal mi diety na przytycie bo wygladalam jak wypasiona anorektyczka a teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3251455 Napisano: 30.03.2010 01:57:09 w Carrefour konkursy
aswiercinska napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

banditos napisał(a):

olus15 napisał(a):

jest już na str info dotyczące konkursu Pantene
a ma ktoś reg odnośnie tych piłkarzyków?
Chcę męża wysłać do Carrefoura a że ma daleko chcę przed wzięciem udziału zerknąć w regulamin

Mogę prosić więcej info. odnośnie piłkarzyków emotka
z pantene jest regulamin

a nałęczowianka dla sms-owych strzelców, czy losują ?

za konkurs agencji swift to ja serdecznie dziekuje... emotka

a ja tam chętnie skorzystam emotka

ja tez
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3251158 Napisano: 30.03.2010 12:44:00 w Carrefour konkursy
yaro2004 napisał(a):

maa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

trojan napisał(a):

ewiczek napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

trojan napisał(a):

I dzwonili juz z konkursu Carrefoura Palmolive?

to organizuje graf -we wszystkim ma teraz opóżnienie emotka

aswiercinska napisał(a):

trojan napisał(a):

I dzwonili juz z konkursu Carrefoura Palmolive?

to organizuje graf -we wszystkim ma teraz opóżnienie emotka

ale pewnie smsy puszcza w koncu tyle bylo nagrod ze nie beda dzwonic chyba

z wycieczką beda dzwonić, z zestawami napewno smsy.

ale obejżec tyle zdjęc... chyba że losują

przeciez kosmetyki to dla 160 osob pierwszych kazdego dnia...

ale nie informowali na biezaco

A gdzie wyczytałas ze 160 zestawów każdego dnia ?

w regulaminie jest emotka

znajac zycie beda mieli poslizg jak ze zmywarkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3250887 Napisano: 30.03.2010 11:18:03 w Konkursowiczki w ciąży
Melissa1980 napisał(a):

Jutis raz jeszcze gratuluję emotka emotka

Nasza koleżanka dziś w nocy urodziła synusia emotka
Mikołaj ma 4 kg i jest słodki emotka

emotka emotka
gratulacje dla jutis a wlasnie wczoraj o niej myślałam że jej nie ma i pewno w szpitalu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

kalisto1986

#3248941 Napisano: 29.03.2010 08:02:07 w Konkurs na forum2?

kalisto1986

#3246645 Napisano: 29.03.2010 10:43:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dorato w zwiekszonej ilosci dojechało emotka
i jakaś gra pc nie mam pojęcia skąd Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3244380 Napisano: 28.03.2010 06:24:37 w Dziś cieszę się z.....
mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dziś cieszę się, że skończyła się nerwówka związana ze ślubem synusia... Już po... wszystko się udało i jestem szczęśliwa !!!

ja - razem z Tobą! gratulacje!!!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Dzięki, dzięki, kochana... Wczoraj poryczałam się tylko 3 razy, a wzięłam przedtem 2 tabletki uspokajające... A dzisiaj już nie ryczę...

emotka mój mąż w dniu ślubu wypił prawie całą butelke neospazminki a i tak był roztrząchany jak nie wiem co emotka
no ale gratuluje kochana nowego członka w rodzinie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3235068 Napisano: 25.03.2010 11:22:24 w Inne mniejsze markety
asiasia napisał(a):

asiasia napisał(a):

Dzwoniłam do dyrektora regionu w sprawie tego konkursu, więc listy sklepów oni nie udostępniają co jest troszkę smieszne bo przecież to chyba nie powinna być tajemnica, o promocji mają mgliste pojęcie, więc z tego wnioskuję że chyba wszystkie sklepy z szyldem euro biora udział w konku

chdzi mi oczywiście o konk smsowy euro

a nie wiecie czy beda wysylac nagrody czy odbior osobisty ? bo nie wiem czy grac jak cos Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3233423 Napisano: 24.03.2010 08:15:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
czarnygreg napisał(a):

nikt Cię linczować nie będzie,
dla mnie sprawa wyglądałaby inaczej gdyby post zbójnickiej napisany był w innym tonie...
np. zagrałam bez paragonu,...proszę...
a nie:wybiorę najlepszą ofertę,

no co babka napisala od serca wybierze najleosza propozycje bo wiadomo ze to zrobi emotka
też mi się ten ton nie podobał za bardzo ale nie przesadzajmy i tak ktoś sprzeda ten paragon.
I albo jest wątek paragony albo go nie ma zreszta wiecznie są pretensje o to wyzwiska o oszustwa , wierze napewno żal się robi że nie wygrało się samemu w dodatku mając paragon, ale nie ma co przeżywać będą kolejne konkursy i jeśli jest się dobrym to kiedyś te wymarzone 4 kółka wpadną emotka
ale wkurza mnie już gadanie o telefonach do agencji bo ona i tak nie może nic zrobić, nawet jeśli doda aneks że ma być paragon z miasta zamieszkałego, dziewczyna założy im sprawe i ją poprostu wygra . Sama nie raz mam paragony z końca polski bo poprostu znajomi mi tam kupuja .
Wyluzujcie bo nerwicy sie nabawicie nie ma co juz płakać nad rozlanym mlekiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3233384 Napisano: 24.03.2010 08:06:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

ciekawski89 napisał(a):

Czy to jest oszustwo ? Ktoś napisał, że jest zainteresowany paragonem a czy ktokolwiek pytał czy on miał ten paragon czy zgubił itd. ?

Nie biorę udziału w tego typu konkursach ( paragony ) a tamta wypowiedź dotyczyła osób z neostradą lub też programami ingerującymi w system konkursowy ( nabijacze ) .

Ps. To tak samo jak ktos cos wygral z zapunktowanych kody dostal z forum nie kupując napoju.

Na moje oko cała afera zaczeła się przez to , że ktoś wstydził się napisać ze swojego nicka więc postanowił założyc nowy. Jakby to był jakiś stary konkursowicz, to wiele osób ( w tym ja ) chętnie oddało by mu/jej ten paragon za darmo.

jasne że tak gdyby tylko ktoś ze starych forumowiczów znanych choćby wygrał dom napewno nie przeszłabym obojętnie obok.

Zresztą dyskusja bez sensu , większość z was sprzedaje paragony na te małe wygrane i wtedy zgadza się na zasady tutaj panujące, ale jak doskoczy kilka zer odrazu jest szum emotka
nie pochwalam ciągłego notorycznego grania bez paragonów ale czasem każdemu się zdaża i nie mówcie że nigdy nie wysłaliście bez paragonu na żaden konkurs, większość z nas jest wtedy zabezpieczonych ale jak widać nie każdy.
I podpisuję się pod słowami marielu i ciesze się że jednak są na tym forum ludzie ( powtoze sie) z którymi i dla których warto grać z którymi można wymienić się wskazówkami podpowiedziami czy pomocą szkoda tylko że w podziemiu .
Wyluzujcie i tak pewno okaże się to prowokacją a jeśli nie ja gratuluje z całego serducha najlepszego hasła z pośród takiej masy

a teraz mozecie mnie linczować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3233154 Napisano: 24.03.2010 07:16:36 w Paragony
kingaa napisał(a):

miriam napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

zbojnicka napisał(a):

odpowiadając na dużo PW:nie mam nic na zamiankę, tak-doładowanie wchodzi w gre, w zasadzie już oferty mam mnie satysfakcjonujące. podkreślam: wybiorę najlepszą.

zobaczymy jak się nazywasz, jak będzie lista zwyciężców emotka

I samobój forumowy będzie emotka

jeżeli to był konkurs na najlepsze hasło, to nie rozumiem tej osoby, która sprzedała paragon, a także brała udział w konkursie i wymyślała hasełka. Skoro hasła osoby sprzedającej paragon były tak słabe, że ten ktoś jest pewny, że się nie załapie na listę rezerwową i sprzedaje się paragon, to PO CO W OGÓLE GRAÆ!! emotka Bo z jednej strony rozumiem kogoś kto kupił promocyjne produkty i zapomniał wysłać zgłoszenie, to się połasi na kasę, ale jeżeli ktoś siedział i wymyślał hasła, to za chwile mogłoby się okazać, że będzie miał samochód z rezerwowej!

racja kingaa też uważam że jeśli ktoś już wysłał hasło powinien w siebie wierzyć że to on może być na liscie rezerwowej
ale z drugiej strony nie rozumiem tego linczu emotka
żeby nie było nie popieram tej osoby, ale też nie podoba mi się ten lincz, a po drugie co dadzą telefony do agencji ? jak udowodnią że to właśnie ta osoba to napisała a nie ktoś inny ? nie udowodnią i nie mogą odebrać nagrody jeśli ta osoba przedstawi paragon, proste i logicze Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3232950 Napisano: 24.03.2010 06:37:16 w Paragony
mysle że jeśli ktoś założył konto tylko po to żeby szukać paragonu a tak naprawde jest pod innym nikiem sam sobie zrobił ałka bo nikt nie pomoże ( mówie o pomocy nie sprzedaży) nopwej osobie, gdyby ogłosił to samo jakiś stały forumowicz możecie mnie zlinczować ale gdybym miała oddałabym za dziękuje, ale w tym przypadku i to jak ten ktoś napisał powinien się pocałować w nos a później płakać jak blisko było autko emotka choć dam sobie ręke uciąć że i tak ktoś sprzeda Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3231937 Napisano: 24.03.2010 01:16:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
czy ktoś dzwonił może do agencji od goliard ? bo chyba sobie lecą w kulki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3231407 Napisano: 24.03.2010 11:20:08 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że od rana czuję się fatalnie... albo i nawet gorzej emotka objawy jak podczas ciąży, ale raczej to nie to! Zatruć się nie miałam czym, to chyba umieram emotka emotka od 8 rano nic mi się nie polepszyło, a ja już po tabletach i innych specyfikach!!

a może jednak emotka
wszystko mnie wkurza mam parszywy humor od wczoraj i nie zapowiada się na poprawe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0