Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3230288 Napisano: 23.03.2010 09:52:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
dorota19791 napisał(a):

plocia napisał(a):

mahuska napisał(a):

psika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Szkoda,ze tchibo tak zlewa..czyli popiera osoby ktore oszukują

i tak widziałam,że konta niektórych zostały zablokowane za oszukiwanie-tak wynika ze strony Tchibo.

W pierwszym tygodniu nikogo nie wyrzucili, stwierdzili ze dali tylko żółte kartki!
A w 2 - w poniedziałek oszusci nabili se tyle glosów ze dało im to zwycięstwo. Dobrze ze przynajmniej kilku wyrzucili. Mam nadzieje ze w tym tygodniu bedzie bardziej ferr, bo marzy mi sie ten ekspres...

ja też spróbuję w tym tyg już jest kilka osób zablokowanych i to nawet z niewielką ilością punktów. Może się poprawią emotka

a gdzie wy widziecie że kogoś zablokowali ?

zablokowali i to duzo oszustow;)

ale teraz w wynikach za tamten tydzien tez chyba nie ma osob nabijajacych, ja wygralam nie zbierajac glosow ba nawet nie liczylam na ten konkurs juz emotka mialam konk na forum bo rozpoczalam go w tamtym tygodniu i chcialam zakonczyc o czasie i klialy mi osobki bezinteresownie a jednak sie udalo bo mase ludzi wyrzucili wiec mysle ze wzieli pierwszy tydzien na przyklad i coś zaczeli robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3229785 Napisano: 23.03.2010 07:25:48 w Rossmann
wowczek napisał(a):

hyh, a ja wygrałam kolię, a grałyśmy ja, Mama i SIostra, na 3 paragony. Tylko nie byłyśmy zbyt mądre by spisać, która ma który paragon. A rossmann napisał, że nie może mi podać takiej informacji. I co teraz?

pojdziesz z wszystkimi trzema emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3229720 Napisano: 23.03.2010 07:10:00 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie, ze się na błędach nie uczę, już kiedyś zrobiłam taki numer, na jednym paragonie miałam produkty z 2 konkursów, w jednym wygrałam wysłałam paragon, jak wygrałam w drugim to masę czasu mi zeszło odzyskanie paragonu(odesłali) w międzyczasie kupiłam na forum i ogóle zamieszanie...
a teraz znowu wysłałam paragon do monini a dziś dzwonili z reala, mam xero ale mają się zastanowić czy mi uznają, znów muszę prosic agencję o odesłanie a to dla nich taki problem...
i znów muszę prosić o paragon na forum, bo się boję że nie odeślą...
głupia jestem i zła na siebie!!!!

a na co potrzebujesz ?

Potrzebuję bardzo niestety konkretnego;real w Łodzi ul Piłsudskiego na 200zł, termin do 11 marca, kiepska niestety nadzieja,
może zgodzą się uznać kopię i tylko na to liczę bo na paragon to raczej niestety nie

a no kiepsko emotka

życie mi wkurza że jak się już jakoś prostuje postanawia dokopać ze zdwoja\oną siła Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3229629 Napisano: 23.03.2010 06:40:38 w PODZIĘKOWANIA
Ja chciałam podziękować wszystkim którzy pomogli mi w tchibo, nie sposób was tutaj wymienić , ale jesteście wielcy że bezinteresownie odpowiedzieliście na moją prośbe i mimo że później już się poddałam wy nadal pomagaliście emotka emotka DZIÊKUJE Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3229334 Napisano: 23.03.2010 05:13:55 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie, ze się na błędach nie uczę, już kiedyś zrobiłam taki numer, na jednym paragonie miałam produkty z 2 konkursów, w jednym wygrałam wysłałam paragon, jak wygrałam w drugim to masę czasu mi zeszło odzyskanie paragonu(odesłali) w międzyczasie kupiłam na forum i ogóle zamieszanie...
a teraz znowu wysłałam paragon do monini a dziś dzwonili z reala, mam xero ale mają się zastanowić czy mi uznają, znów muszę prosic agencję o odesłanie a to dla nich taki problem...
i znów muszę prosić o paragon na forum, bo się boję że nie odeślą...
głupia jestem i zła na siebie!!!!

a na co potrzebujesz ?
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3225757 Napisano: 22.03.2010 04:39:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kalisto1986 napisał(a):

ślizgacz z zimy mistrzów
Bony z puriny
Kmag z biletami
wszystko pocztą polską

jeszcze płyta z zetki kids oraz zestawik z garnierowy zjazd cenowy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3225546 Napisano: 22.03.2010 03:32:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ślizgacz z zimy mistrzów
Bony z puriny
Kmag z biletami
wszystko pocztą polską Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3217478 Napisano: 19.03.2010 07:39:10 w Rossmann
do mnie wreszcie odezwali sie w sprawie nagród kamill i nawet zmasowane odpowiedzi były od centrali i telefon z rossmana , okazało się że jedna paczka dla męża nie dojechala poprostu i wyślą ją kurierem a druga nagroda została uszkodzona emotka i wyślą nagrode zastępczą ciekawe co to będzie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3214286 Napisano: 18.03.2010 10:25:22 w PODZIĘKOWANIA
dziękuje kingaa za jej ciągłe trucie które poprawia mi humor emotka za to że ma grubsze nogi emotka
i za palmolive ( ty wiesz juz co emotka ) że ratuje moje zakręcone 4 litery Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3214283 Napisano: 18.03.2010 10:24:44 w PODZIĘKOWANIA
dziękuje kingaa za jej ciągłe trucie które poprawia mi humor emotka za to że ma grubsze nogi emotka
i za palmolive ( ty wiesz juz co emotka ) że ratuje moje zakręcone 4 litery Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3214267 Napisano: 18.03.2010 10:17:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
olus15 ale ja oczywiście cały czas podkreślam że brzydze się plagiatem , ale tez czasem ludzie tutaj pisza kogos podejrzewaja a tak naprawde moze ktos wyslal to same haslo ale np na mame emotka i już jest inne nazwisko, czasem lepiej jak wie się kogo to haslo lub kto je wziął najpierw spytać się go na pw emotka i nie chodzi mi wszystkich ale kiedys byl u nas taki przypadek o ile dobrze kojarzę
kingaa z siekierą ? ja bym z garnatem poszla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3214188 Napisano: 18.03.2010 09:53:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
barbara1910 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kalka napisał(a):

Co do kwestii o których pisała ola2493 jak:
-klikanie sobie nawzajem w beznadziejne prace
-granie na tysiąc kont i fikcyjne osoby tudzież psa i kota
- granie bez paragonów
- oszukiwanie w grach za pomocą programów
to ze smutkiem się z nią zgadzam, ale na to chyba nie ma rady, prawnie to nie jest zabronione, a organizatorzy konkursów często to po prostu akceptują emotka

prawnie i to jest zabronione emotka
wiecie co , ja nigdy nie szukam żadnych plagiatów itp ale szczerze poprostu brzydze się osobami które kradną czyjeś teksty po to żeby wygrać ,
choć tekst dodaj do ulubionych czy inne tego typu nie uważam za plagiat.
jeśli chodzi o chwalenie się w MDW większość z nas chwali się tylko częścią wygranych i nie uważam to za coś złego emotka
i wrcając do tych plagiatów chciałabym żeby kiedyś taka osoba wygrała mega dużą nagrode po czym przez plagiat została by jej odebrana ot dopiero by była załamka emotka

oj kalisto
emotka

ale co ?
ja jestem przeciwna tej zawiści węszeniu itp ale gdyby ktoś ukradł mój tekst podkreślam ukradł bo co innego jak ktoś spyta się to by była największa kara nie te sądy prokuratury o których wszyscy piszą.
Tak jak napisałam bardziej mnie razi ta ciągła zawiść dochodzenia i wogule ale nie popieram kradzieży tekstu napisanego przez kogoś Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3214102 Napisano: 18.03.2010 09:20:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Co do kwestii o których pisała ola2493 jak:
-klikanie sobie nawzajem w beznadziejne prace
-granie na tysiąc kont i fikcyjne osoby tudzież psa i kota
- granie bez paragonów
- oszukiwanie w grach za pomocą programów
to ze smutkiem się z nią zgadzam, ale na to chyba nie ma rady, prawnie to nie jest zabronione, a organizatorzy konkursów często to po prostu akceptują emotka

prawnie i to jest zabronione emotka
wiecie co , ja nigdy nie szukam żadnych plagiatów itp ale szczerze poprostu brzydze się osobami które kradną czyjeś teksty po to żeby wygrać ,
choć tekst dodaj do ulubionych czy inne tego typu nie uważam za plagiat.
jeśli chodzi o chwalenie się w MDW większość z nas chwali się tylko częścią wygranych i nie uważam to za coś złego emotka
i wrcając do tych plagiatów chciałabym żeby kiedyś taka osoba wygrała mega dużą nagrode po czym przez plagiat została by jej odebrana ot dopiero by była załamka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3212074 Napisano: 18.03.2010 10:43:49 w Carrefour konkursy
kurlandzka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a dają teraz to w koszach ?

nie, zamiast koszy , jako gratis dorzulili rozlane fairy:)

to super emotka liczylam na te kosze Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3212054 Napisano: 18.03.2010 10:38:17 w Carrefour konkursy
a dają teraz to w koszach ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3210172 Napisano: 17.03.2010 06:49:25 w GFK
a ja szukam osobki ktora przeszla ankiete Artykuły spożywcze Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3209991 Napisano: 17.03.2010 05:40:25 w Carrefour konkursy
poza smsami u mnie na @
W imieniu organizatora akcji Misja Domowy Budżet II agencji reklamowej
Swiift oraz producenta i fundatora nagród firmy P&G przepraszamy za
zaistniałą sytuację i brak odpowiedniej ilości produktów w paczkach
prezentowych.

Produkty brakujące zostaną uzupełnione i będą do Państwa wysłane w ciągu
najbliższych kilku dni wraz z upominkiem od Organizatora i fundatora w
ramach rekompensaty.

Przepraszamy i życzymy wygranych w kolejnych konkursach, Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3209705 Napisano: 17.03.2010 04:03:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kilka okrojonych koszy z budżetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3209303 Napisano: 17.03.2010 02:22:43 w Carrefour konkursy
u mnie takie same paczki jak u was emotka
moze jakas dobra osobka napisac mi na pw co dokladnie pisala w reklamacji do nich i na jaki @ nie mkoge teraz zasiasc na dluzej bede bardzi wdzieczna Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3205195 Napisano: 16.03.2010 12:43:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzwonia z red age ze zjazdu cenowego z ogolnopolskiego potwierdzac adresy wiec pilnujcie telefonow Wyświetl w wątku >>
0 0