Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3011166 Napisano: 11.01.2010 10:55:48 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

emanuela24 TAK zapalcilam za swoj porod za wszelkie badania bo rodzilam w prywatnym szpitalu, a Tobie nic do tego.
powtarzam nikt nie ma prawa mnie zaczepiac na ulicy po kilkanascie razy i koniec tego sie bede trzymala.
P.S. Rydzyk Rydzyk, a Owsiak nic z tego nie ma tak? emotka
zaczelam temat - koncze go

owszem ma , tak jak inne fundacje wg Polskiego! prawa o ile sie nie myle 10% zbiorek jest fundacje i z tego pokrywane powinny byc wszystkie akcje , koncerty , produkcja gadzetow i wyplaty , ale jak mozna wszedzie przeczytac Owsiak od dluzszego czasu nie bieze wyplaty a pieniadze nawet te 10% wplaca na lokaty dzieki czemu tak rosna ze nie musi tykac nawet kwoty uzbieranej bo moze wziasc na FUNDACJE procent z zysków lokat.
To jest jeden jedyny dzien w roku , ktory juz jest smiem powiedziec polska tradycja , owszem chodzenia po domach nie toleruje bo nawet ejst to zakazane, ale zaczepianie ludzi jak najbardziej, mysle ze nawet jesli ktos nie chce pomagac korona z glowy nie spadnie jak poprostu powie grzecznie nie dziekuje.
Zbieram od lat , baaaardzo dlugo , od 2 lat zbiera rowniez moj syn 3,5 letni, pamietam jak go urodzilam badano mu sluch sprzetem podarowanym na wosp - na ktore sama pomagalam zbierac
Wracajac do tradycji ja bym to ujela tak
tradycja moze i dluzsza jest strzelanie petard w sylwestra , wielu to przeszkadza ale nie ma zakazu bo jest to swego rodzaju tradycja ktorej kazdej sie poddaje moze i glupi przyklad ale to samo jest z orkiestra tym co to sie nie podoba poprostu nie daja choc ciesze sie z tego ogromnie takich osob jest garstka , staruszki z niska emerytura daja ostatnie grosze bo wiedza ze to jest dobro - pomoc
Nie zycze nikomu zeby kiedykolwiek byl zmuszony do tego aby kozystal z tego sprzetu , ale jesli juz by taka sytuacja byla wtedy zycze zeby ten ktos byl dumny z tego ze sam dolozyl do tego jakas czesc siebie, a nie zeby czul tą gorycz ze jest badany sprzetem od tych zebrakow
I tym koncze ten temat bo az mi sie slabo robi jak czytam takie cos pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3010339 Napisano: 10.01.2010 09:33:39 w Wkurza mnie...
iwek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Kiedyś jak ja chodziłem i zbierałem kaske to stało dwóch chłopaków i jeden pytał drugiego na co zbierasz? A on odpowiada na buty a ten drugi zbierał na spodnie emotka

No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco. emotka Więc miast wrzucić do puszki wysłałam smsa. emotka

A wkurza mnie armagedon za oknem. emotka

sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3010273 Napisano: 10.01.2010 09:13:05 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

A mnie wkurw**** wolontariusze wośp. Jak to możliwe, że oddają puszki w których było uzbierane po około 100zł? A moja rodzinka któa chodziła w 3 osoby uzbierała łącznie ponad 3000zł emotka

mozliwe , mozliwe nie kazdy wolontariusz chodzi caly dzien to po pierwsze , po drugie wszystko zalezy od miejsca w jakim stoisz/chodzisz
moj synus 3,5 letni zbieral dzisiaj bardzo krotko przez ten mroz i pewno nawet 100 zl nie uzbieral , a ja chodzac 7 godzin wymarzlam jak ten czubek a napewno jakiejs rewelacyjnej kwoty nie uzbieralam patrzac po tym jak ludzie wrzucali wiec nie nerwuj sie emotka
a w temacie wkurza mnie wlasnie to ze tak strasznie wymarzlam i czuje sie jakbym sie nie czula emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3010080 Napisano: 10.01.2010 07:49:21 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

A mam takie pytanko czasem Marielu nie dostala 6 karniakow moze sie myle ale chyba 4 miala wczesniej emotka , zeby nie bylo uwielbiam posty marielu , babka zawsze o kazdej porze potrafi rozsmieszyc , co nie umniejsza faktu ze wczoraj mimo ze smiesznie ale troszke przesadzila nie linczujcie mnie odrazu wcale nie jestem przeciwko mary , ale rowniez uwazam , ze zawsze upominalismy sie o karniaki dla osob spamujacych sama swojego pierwszego karniaka dostalam za totalna cenzurake wiec nareszcie moze nastana porzadki w mdw, choc chcialabym zauwazyc jak inni juz ze kilka osob zostalo pominietych ;]
rowniez uwazam ze jutis wykonala dobra robote nie tylko wczoraj ale w kilku ostatnich dniach , zdecydowanie tego tutaj ostatnio brakowalo . Takze zobaczmy z perspektywy dwoch osob a nie jednej , bo mysle ze kazdy jednak ma swoja racje .
Jesli ktos ma kontakt z mery przekazcie jej odemnie cmoka w oliniona mordke , mam nadzieje ze do nas wroci a sami jedynie zamiast pisac nie potrzebnie dodajmy troche konkow na jej konto jak wczesniej pisaliscie
no dobra a teraz mozecie mnie linczowc emotka

Mery wcześniej nie miała żadnego karniaka - teraz jej pytałam emotka

wkurza mnie to - chyba zamilknę - bo widać nie ma co się tutaj odzywać - lepiej być użytkownikiem postów 0 - staż na forum 5 lat emotka
wtedy nikomu się nie narazisz emotka Wam tez ten sposób(od dzisiaj) polecam emotka

teraz zobaczylam , najwyrazniej jak rzucilam mi sie wczoraj w oczy to juz dodawano jej albo tak mi sie rzucila ze oczy nie zadzialaly emotka
emanuela24 nie wkurzaj sie lepiej emotka mery do nas wroci bedzie dalej fkurzala babonow i bedzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3009981 Napisano: 10.01.2010 07:01:42 w Wkurza mnie...
A mam takie pytanko czasem Marielu nie dostala 6 karniakow moze sie myle ale chyba 4 miala wczesniej emotka , zeby nie bylo uwielbiam posty marielu , babka zawsze o kazdej porze potrafi rozsmieszyc , co nie umniejsza faktu ze wczoraj mimo ze smiesznie ale troszke przesadzila nie linczujcie mnie odrazu wcale nie jestem przeciwko mary , ale rowniez uwazam , ze zawsze upominalismy sie o karniaki dla osob spamujacych sama swojego pierwszego karniaka dostalam za totalna cenzurake wiec nareszcie moze nastana porzadki w mdw, choc chcialabym zauwazyc jak inni juz ze kilka osob zostalo pominietych ;]
rowniez uwazam ze jutis wykonala dobra robote nie tylko wczoraj ale w kilku ostatnich dniach , zdecydowanie tego tutaj ostatnio brakowalo . Takze zobaczmy z perspektywy dwoch osob a nie jednej , bo mysle ze kazdy jednak ma swoja racje .
Jesli ktos ma kontakt z mery przekazcie jej odemnie cmoka w oliniona mordke , mam nadzieje ze do nas wroci a sami jedynie zamiast pisac nie potrzebnie dodajmy troche konkow na jej konto jak wczesniej pisaliscie
no dobra a teraz mozecie mnie linczowc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3008494 Napisano: 10.01.2010 12:49:43 w skojarzenia
kładka na rzece Kwai- (ale dalas emotka ) deski Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3008449 Napisano: 10.01.2010 12:21:34 w skojarzenia
pierwsza miłość- zauroczenie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3007660 Napisano: 09.01.2010 07:25:01 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ati88 napisał(a):

wkurza mnie moje dziąsło tak boli juz chyba od 4 dni, a nawet nie wiem jak sobie je zraniłam a dziś jeszcze skórką od kromki zahaczyłam, i zamast mnej przez to jesć jem jak najęta a waga chyba się popsuła bo cos za dużo wskazuje emotka a moje postanowienie noworoczne aby schudnąc... odeszło w zapomnienie .. a co sobie będe żałować emotka

Pieprzyć odchudzanie... Ja nigdy sobie nie odmawiam dobrego żarcia, szczególnie w nocy... A jeśli już nie jadam z powodu stresu to i tak bebech mi nie chudnie tylko ręce i nogi, które i tak mam chude i krzywe... emotka A w ogóle wkurza mnie, że nie gadam z moim starym od Nowego Roku i nic nie wskazuje na to, że się sprawa unormuje...

zawsze podziwiam pary które potrafią nie odzywać się do siebie przez kilka dni
ja jak na tego mojego się wścieknę to zawsze planuje ze np następnego dnia się nie odezwę (no jedynie tak, nie ) i zawsze zaczynamy z sobą gadać emotka zwyczajnie jakoś siadamy i rozwiązujemy problem i gadamy - a w chwilach złości sobie obiecuje że tym razem mu nie ujdzie na sucho i dłużej się nie będę odzywała emotka emotka emotka emotka

hehe u mnie to samo emotka moj foch nawet godzine nie pozyje , zaraz zaczynam glupia paplac i koniec ciszy , choc nieraz obiecuje ze tym razem wytrzymam emotka

a ja robie dziub w pyze , łapy wkładam pod pachy na misia i wystarczy 30 min , małżonek nie wytrzymuje, litość go bierze i sam zaczyna kłapać do mje dziobem na zgodę emotka

haha tak to robi moj synek jak sie zdenerwuje , tylko dodaje źnelwowałem sie emotka wychodzi dz pokoju zaraz przychodzi i mowi juź bede gziećny emotka
a maz to zazwyczaj krocej niz ja w swoim fochu wytrzymuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3007641 Napisano: 09.01.2010 07:20:16 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ati88 napisał(a):

wkurza mnie moje dziąsło tak boli juz chyba od 4 dni, a nawet nie wiem jak sobie je zraniłam a dziś jeszcze skórką od kromki zahaczyłam, i zamast mnej przez to jesć jem jak najęta a waga chyba się popsuła bo cos za dużo wskazuje emotka a moje postanowienie noworoczne aby schudnąc... odeszło w zapomnienie .. a co sobie będe żałować emotka

Pieprzyć odchudzanie... Ja nigdy sobie nie odmawiam dobrego żarcia, szczególnie w nocy... A jeśli już nie jadam z powodu stresu to i tak bebech mi nie chudnie tylko ręce i nogi, które i tak mam chude i krzywe... emotka A w ogóle wkurza mnie, że nie gadam z moim starym od Nowego Roku i nic nie wskazuje na to, że się sprawa unormuje...

zawsze podziwiam pary które potrafią nie odzywać się do siebie przez kilka dni
ja jak na tego mojego się wścieknę to zawsze planuje ze np następnego dnia się nie odezwę (no jedynie tak, nie ) i zawsze zaczynamy z sobą gadać emotka zwyczajnie jakoś siadamy i rozwiązujemy problem i gadamy - a w chwilach złości sobie obiecuje że tym razem mu nie ujdzie na sucho i dłużej się nie będę odzywała emotka emotka emotka emotka

hehe u mnie to samo emotka moj foch nawet godzine nie pozyje , zaraz zaczynam glupia paplac i koniec ciszy , choc nieraz obiecuje ze tym razem wytrzymam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3005762 Napisano: 08.01.2010 08:26:10 w Rossmann
mio napisał(a):

jasne, ale teraz wszedzie (prawie) wala w ...
nie bede dosadna napisze tylko ze moj wujek nie dostal wyplaty juz 3 miesiac firma bankrutuje wyprzedaje sprzet, wiec pewnie nie dostanie,z czyms takim sie idzie do rzecznikow a i to niewiele daje i to dopiero jest problem, wiec nie ma co sie denerwowac jakims opoznieniem wynikow,tak juz jest i bedzie emotka pozdrawiam

z czyms takim zdecytowanie NIE idzie sie do rzecznika praw konsumenta emotka
on jest po to aby chronic prawa ale nas klientow.
A my kupujac cos jednak wydalismy pieniadze i to niejednokrotnie , pieniadze ktorych nie mamy nadmiar. Byl regulamin ktorego sie nie trzymaja a my musimy, nie wiem czy wiesz ale czesto jest tak ze gdyby nie nasze walki to bysmy zobaczyli wygrane ale chyba na papierze wiec napewno zdecydowanie jest o czym robic szum Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3005296 Napisano: 08.01.2010 05:16:14 w Rossmann
owszem ale przeciez my wydalismy na to pieniadze wiec chyba mozemy oczekiwac w zamian zeby kazda ze stron choc trche trzymalam sie zasad a to nie jest opoznienie kilku dniowe tylko grubo ponad miesiac Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3005247 Napisano: 08.01.2010 04:53:47 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

alkadia napisał(a):

O Garnierze to już chyba zapomnieć możemy??

dzwonilam wczoraj ,czekaj na liste nagrodzonych od fundatora nagrod i twierdza ze to nie ich wina emotka emotka jak dostana liste to beda powiadamiac

ja w poniedzialek bede dzwonic do loreala skoro nasze prosby nie pomagaja to moze pismo od rzecznika pomoze emotka dobra spoznienie kilku dniowe mozna jeszcze przyjac ale nmie tak dlugie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3001745 Napisano: 07.01.2010 02:24:28 w Połączenia nieodebrane
przed chwila na konkursowy ale nie bylo nic slychac poczatek 667 111 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2998847 Napisano: 06.01.2010 03:39:53 w Pomocy!!!!
mam pytanie czy ktos moze byl kiedys na zasilku rehabilitacyjnym z zus ?
maz dzisiaj dostal orzeczenie wczesniej byl na zwolnieniu chorobowym , przyznano zasilek na 6 miesiecy teraz bedzie musial dalej przynosic zwolnienia od lekarza czy samo orzeczenie jest rownoznaczne z wyplata pieniedzy przez ten czas ?
juz mieszam sie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2996152 Napisano: 05.01.2010 08:42:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

tedance napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tedance napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego szanowne jury dopuszcza do konkursu niegramotne teksty: pisząc ten list do Ciebie serce mi bije jak dzwon - czyli owo serce ten list pisze własnymi ręcyma, tak ???? emotka emotka emotka

To jury jest takie uczone jak i zwycięzcy, dlatego takie gnioty wybierają, bo sami nie znają poprawności ojczystego języka emotka emotka emotka

emotka

Yyyy, a Tobie co? emotka

widząc co kalisto zrobiła tedance serce nam pękło emotka a nam tzn w kogo imieniu jeszcze piszesz

oj jak mi przykro

Yyyy, a Tobie co? emotka

to znaczylo cisza
i jeszcze mam pytanie rozumiem ze jak tekst jest rewelacyjny a ma jakis blad to nie ma prawa wygranej ?

Może wygrała:P

nawet tam nie gralam poprostu trafia czlowieka jak widzi ciagle na forum
albo komisja zla , albo oszukiwal , albo losowali, albo tekst okropny
ludzie to jest konkurs wygral kto inny ok wezcie sie za inne konkursy to moze tez w koncu wygracie
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2995915 Napisano: 05.01.2010 07:49:53 w Pomocy!!!!
inka113 napisał(a):

niech mnie ktos oświeci bo nie rozumie do konca zasad nowego konka garniera.
1. czy moge kupić te kosmetyki w realu?
2. czy jeśli kupuje w Kauflandzie i wysyłam tę fotke to moge tez zagrac o kosmetyki i napisac odpowiedz na pytanie?
3. dlaczego w regulaminie kauflandu jest napisane ze jest 120 zestawów kosmetyków?

nienawidze regulaminu w takiej formie, nic nie widze jak to przewijam...
emotka emotka emotka

normalnie sa kosmetyki za 60 zl w kauflandzie sa wieksze zestawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2995780 Napisano: 05.01.2010 07:04:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
tedance napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego szanowne jury dopuszcza do konkursu niegramotne teksty: pisząc ten list do Ciebie serce mi bije jak dzwon - czyli owo serce ten list pisze własnymi ręcyma, tak ???? emotka emotka emotka

To jury jest takie uczone jak i zwycięzcy, dlatego takie gnioty wybierają, bo sami nie znają poprawności ojczystego języka emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2995731 Napisano: 05.01.2010 06:50:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cudaczek napisał(a):

ludzie, ktoś chciał tak napisac to napisła, lepiej pokaż swój tekst to dopeiro się pośmiejemy, bo pewnie sama masz o wiele gorszy emotka emotka

na prawdę już nie moge czytac tego tematu, każdy tekst przewertujuą ze zły i w ogóle emotka

No, toś DOPEIRO nam wszystkim NAPISŁA, aż w pięty poszło emotka emotka emotka

A tamto zdanie zawiera podstawowy błąd gramatyczny i basta emotka

i co z tego , ale najwyrazniej tamto zdanie mialo lepszy przekaz niz innych i dlatego wygralo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2994461 Napisano: 05.01.2010 01:00:34 w Rossmann
iaziaz napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a z garnier nadal cisza ? emotka

dzwoniłam dzis pytac i jeszcze nie maja listy zwyciezcow emotka

przeciez to jest chore nikt chyba ich dluuuugo nie pobije emotka a dzwonil ktos do loreala bo to oni chyba organizuja ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#2994405 Napisano: 05.01.2010 12:48:57 w Rossmann
a z garnier nadal cisza ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0