Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka zdecydowałaś się na wielo ? czy odpuściłaś ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też nie każdy używa pampersów ...
dianek ja też lubie wersję papierowe, ale chciałam kilka książek koniecznie przeczytać, a akurat kase wolałam na coś innego wydawać to poleciałam z audiobooku
Kasia teraz fajna jest pogoda, więc może skorzystacie ze słoneczka Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek ja czytam ebooki, ale to dla mnie nie to co książka
Dziewczyny można jakieś maści przeciwbólowe używać karmiąć ? Bo tak mi kolano daje popalić,że będę wyła zaraz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu ? Jeśli chodzi o drugie, to przecie i tak "widzę" jak ta myśl tłucze Ci się ciągle po głowie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie demotywuje obecność męża, bo szlak mnie trafia jak ja sprzątam, on niby też ale nie po mojej myśli
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nie wspomne o konkursach Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba kogoś tam u góry pogieło z tą pogodą, od rana burza i leje deszcz jak opętany, czuje się jakby była jesień
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja początkowo taki chciałam kupić , tylko huśtawka na dłużej starcza Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartuś kolek nie ma, ale wzdęcia często go męczą,ale nie na tyle,żebym musiała szukać sposobów, najczęściej wtedy chce się tulić, chociaż my wszyscy tulaki, więc luzik
Ja ciągle zastanawiam się czy kupić teraz mate, czy czekać bo siostry mówiły,że one kupią na chrzciny. Mały na razie na podłodze leży na kocyku, szukam ciągle maty po Domisiu bo miał fajną, ale nie moge znaleźć, a osoba, któej pożyczałam zabawki twierdzi,że nie ma - zresztą jak połowe tych, które na pewno jej dawałam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy tą bujawkę, która służy nam jako leżaczek też http://www.bright...a-hybrydowa-lew-6985
i mogę ją polecić, jest świetna, tylko lepiej zainwestować w lepsze baterie, bo kupiliśmy słabe i nie do końca dają rade z bujaniem, alkaliczne natomiast wytrzymują dłuuugo bo to hybryda.
Są też same leżaczki z opcją bujania i zwykłe
http://www.bright...k15,zabawki-lezaczki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde ubije dzisiaj moją mamuśkę, wczoraj przegrzała mi małego jak został u niej i dzisiaj jest lekko podziębiony. Zawineła go ciepło "zobacz jak on tak ładnie śpi, lubi ciepło", dzisiaj to ja chyba powiem jej,żeby się ubrała w kurtkę zimową
A mówiłam jej jak wychodziłam,żeby nie wpadła na głupi pomysł otulania go, bo ewentualnie jak ją bolą body na krótki rękaw, to wystarczy cieniutki kocyk, lub pieluszka flanelowa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem najlepsze, najwygodniejsze, po całej wawie z nią śmigałam i nie czuć nic ciężaru Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie wzwb mam mieszane uczucia, ale ... szczepić będę Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkleje cytat
Ehh głowa pęka, jedni radzą szczepionki skojarzone, inni je odradzają i bądź człowieku mądry.
Z jednej strony jestem za skojarzonymi - mniej ukłuć itp, ale jeśli to ma się wiązać z większym obciążeniem dla organizmu ( wcześniejsza lekarka twierdziła co innego), to chyba lepiej więcej ukłuć.
Oj biedna ta moja lekarka chyba ją wymęcze niedługo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane