Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agamaty

agamaty

#4117097 Napisano: 07.02.2011 09:24:52 w Rossmann
mia napisał(a):

gargi napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Czy Wam wyskakują podziękowania po wzięciu udziału w konkursie Orange? Bo teraz posłałąm zgłosze nie i wyskakuje szara strona bez żadnych podziękowań, więc nie wiem czy zgłoszenie poszło emotka a jak stwierdziłam, że wypiszę wszystko jeszcze raz i w razie czego wyskoczy mi że już brałąm udział, to znowu to samo, szara strona...

Nie mialam podziekowan...

ja miałam. z tego co pamiętam...

Wydaje mi się, że też miałam... choć głowy nie dam, bo grałam w pierwszy dzień, więc dawno emotka

ja mialam na pewno, ale gralam chyba w 2 albo trzeci dzien. Mialam tez wtedy wybor drogerii, więc pewnie cos zmienili w aplikacji.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4115065 Napisano: 06.02.2011 01:49:10 w TESCO konkursy
w Tesco na plakatach do konku wSPAniałe walentynki wypisane, ze 5xDVD każdego dnia, w regulaminie tego nie widze... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4114014 Napisano: 05.02.2011 09:59:47 w TESCO konkursy
dzasmina napisał(a):

schiraz napisał(a):

jak powinien się zaczynać sms z konkursu wSPAniałe walentynki? wpisuję: wSPAniale walentynki i dalej treść i przychodzi mi zwrotka, że nieprawidłowa treść, co robię źle?

emotka nie wiem. ja wpisałam wSPAniale walentynki i było ok

moze zły numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4111329 Napisano: 04.02.2011 08:45:38 w Połączenia nieodebrane
ok 20:00 dzwonił automat z jakimis walentynkowymi gadkami Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4110678 Napisano: 04.02.2011 04:56:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dostałam odpowiedź w sprawie powtarzajacych się numerów paragonów w konkursie Knorr-z miłości do nowości. Jest długa ale clue cytuję:
W odpowiedzi na zgłoszone przez Panią wątpliwości pragniemy zauważyć, że numery paragonów w skali ogólnopolskiej (mnogość sieci handlowych i detalistów) nie są w stanie spełnić warunku unikalności. Dlatego Organizator prosi konsumentów o zgłoszenie m.in. poprzez numer paragonu, nie nakładając jednocześnie warunku by paragon miał numer unikalny w skali loterii.

Zgodnie jednak z regulaminem każde zgłoszenie musi być poparte dokonaniem zakupu produktu marki Knorr, co jest przez nas bardzo dokładnie weryfikowane i może mieć wpływ na ostateczną listę osób nagrodzonych w loterii.

Pragniemy również zauważyć, iż zgodnie z regulaminem Loterii nagrody w Loterii są losowane metodą komputerową (pkt. 19 regulaminu), po zakończeniu każdego Etapu, spośród zgłoszeń dokonanych podczas trwania tego Etapu (pkt. 10 regulaminu).

Wyniki każdego losowania ogłaszane są w terminie 7 dni od każdego losowania (pkt. 26 regulaminu). Po ogłoszeniu wyników następuje weryfikacja zwycięskich zgłoszeń, a Nagroda wydawana jest wyłączenie po wypełnieniu warunków określonych w pkt.27 regulaminu Loterii.

Tam chyba nie ma rezerwy, prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4110496 Napisano: 04.02.2011 04:10:37 w Rossmann
Neutrogena - 1 raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4102803 Napisano: 02.02.2011 01:19:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://www.bounty.pl./lista_leclerc.pdf

Oni tak mogą sobie całe numery telefonów wklepać i puścić w świat? Mojego tam co prawda nie ma, ale gdybym wygrala to bym im niezłą aferę zrobiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4102567 Napisano: 02.02.2011 12:10:39 w TESCO konkursy
czy Knorr Tesco wezwał kogoś do okazania tylu paragonów ile było smsów z danego numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4102227 Napisano: 02.02.2011 10:51:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

chasia napisał(a):

Knorr lub agencja odpisała komuś w sprawie dziwnych wyników: http://www.knorr....i-do-nowosci//wyniki emotka Może faktycznie to zbieg okoliczności emotka

narazie czekam na odp. ale posłałam jeszcze dziś na inny adres.

u mnie tez brak odzewu
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4101321 Napisano: 01.02.2011 10:27:18 w Rossmann
mia napisał(a):

zielonetrampki napisał(a):

własnie zauwazyłam emotka
niedługo wyniki chusteczek i walentynkowego ciekawe czy udało się
P.S wie ktoś odp na orange?

Ja niestety raczej na nic nie liczę... emotka
Walentynkowy - stawiam na losowanie (szkoda, bo nawet niezły tekst mi się nawinął), a w losowaniach szczęścia nie mam emotka
Cif - chyba schrzaniłam, bo tekst zdecydowanie zbyt nowoczesny poszedł, mówi się trudno, dobrze, że nagrody mi się aż tak bardzo nie podobają...
W sumie liczę ewentualnie na Neutrogenę, choć jak tych chusteczek nie wygram, to też się nie popłaczę...

A w pozostałych dziecięcych nie brałam udziału... Wot i wsio emotka

ja do walnetynkowego nie mam weny, orange puscilam - niezłe według mnie, ale to bez paragonu, więc wiadomo... Na Cif mam chrapkę i myślę, że powinno im podejść to co wysłałam.
Colgate nie kupuję, bo nie znoszę past wybielających a poza tym jestem na Colgate obrażona po porażce w Carrefourze. Green Vision - coś tam posłałam, ale jak to na konk bez paragonu - nie mam ciśnienia.
Niech już te Walentynki miną, bo nie mam nastroju na gadki-szmatki o zakochaniu. O płaceniu rachunków mogę sobie za to pogadać, i o naprawianiu pieców od ogrzewania gazowego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4101180 Napisano: 01.02.2011 09:55:17 w Popraw sobie humor...
dzasmina napisał(a):

tak sobie przeglądam forum i znalazłam (dopiero dziś emotka ) ten temat. pewnie większośc już nie raz śmiała się z tego, ale jak zobaczyłam post aneti to jeszcze mi łzy ze śmiechu płyną. w ogóle cały temat bardzo fajny emotka
https://www.e-kon...9814-cat-5-pg-2.html

ja tez przejrzalam ten link i na początku mi poprawił humor, ale jak przeczytałam tekst o gościu i tarczach hamulcowych to juz nie - przegrałam z nim w sierpniu 2011 w konku:
http://malemen.pl...tions/display_past/9
shit... czemu go wtedy w jakies goodle nie wrzuciłam?
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4099659 Napisano: 01.02.2011 02:55:39 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

Bounty - Leclerc milczy? emotka

nie wiem jak u innych ale u mnie milczy Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4099653 Napisano: 01.02.2011 02:53:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
agamaty napisał(a):

leona napisał(a):

azych2 napisał(a):

http://naxii.pl/konkurs/pages/zwyciezcy

W jaki sposób osiągnęli takie czasy?

Mogę mieć pretensje do siebie, że zamiast na minimalizacji czasu, koncentrowałam się na odpowiedzi na pytanie otwarte. Mój wynik czasowy w porównaniu to trzeba by pomnożyć razy kilka ale gratki dla tych co mają taki refleksss!
emotka

moja siostra wygrała rower - udało się jej osiągnąć taki czas bez żadnych wspomagaczy. Chcecie wierzcie, nie chcecie to nie wierzcie. Odpowiedź naprawdę wymyśliła też fajną, bo prosiła mnie o opinię.
Ja najkrótszy możliwy czas miałam 14 sekund.

zeby nie bylo - ona nawet na forum konkursowym nie jest, podrzuciłam jej ten konkurs, bo wiedzialam, jak bardzo chciała taki rower. To chyba było marzenie jej młodego życia. I jak mi powiedziała, ze ma taki czas to cały wieczor siedzialysmy nad tekstem konkursowym, coby tego nie zmarnowac.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4099639 Napisano: 01.02.2011 02:51:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
leona napisał(a):

azych2 napisał(a):

http://naxii.pl/konkurs/pages/zwyciezcy

W jaki sposób osiągnęli takie czasy?

Mogę mieć pretensje do siebie, że zamiast na minimalizacji czasu, koncentrowałam się na odpowiedzi na pytanie otwarte. Mój wynik czasowy w porównaniu to trzeba by pomnożyć razy kilka ale gratki dla tych co mają taki refleksss!
emotka

moja siostra wygrała rower - udało się jej osiągnąć taki czas bez żadnych wspomagaczy. Chcecie wierzcie, nie chcecie to nie wierzcie. Odpowiedź naprawdę wymyśliła też fajną, bo prosiła mnie o opinię.
Ja najkrótszy możliwy czas miałam 14 sekund.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4099318 Napisano: 01.02.2011 01:21:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bony na hot dogi z ikea i bestseller z empiku - płyta Agi Zaryan Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4099188 Napisano: 01.02.2011 12:47:56 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

Koniec złudzeń,że Carrefour zapłaci moje rachunki emotka

u mnie tez, na jednym numerze nawet dwa razy mi odebrali nadzieje Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4098675 Napisano: 01.02.2011 11:00:46 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dostalisie tez smsy z careff,ROK ZYCIA ZA DARMO ze NIE znajdujecie sie na liscie zwyciezcow? dziwne bo tylko na 1 numer mam taki sms a na reszta cisza emotka

u mnie podobnie emotka

ja nie dostalam na zaden...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4098628 Napisano: 01.02.2011 10:50:02 w Paragony
makin napisał(a):

mam paragony na Misję Budżet Carrefour pw

były juz wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4098608 Napisano: 01.02.2011 10:44:19 w Rossmann
mia napisał(a):

Uzupełnienie:

Wyniki:
03.02 - Walentynkowy
04.02 - Neutrogena
07.02 - Bobini
09.02 - Cif
11.02 - Hipp
15.02 - Purina i Green Vision
21.02 - Orange
23.02 - Colgate

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#4097504 Napisano: 31.01.2011 10:25:31 w Rossmann
errorr napisał(a):

Mleczko Cif Ultra Biel skutecznie wybiela poszarzałe powierzchnie, dzięki czemu w moim domu...można jeść z podłogi .

Ciekawe czy wygram tego wisiora w pudełku emotka

poprawiles mi humor na koniec dnia : )idę spać moze mi sie te minuty do orange przyśnią Wyświetl w wątku >>
0 0