Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agamaty

agamaty

#5159553 Napisano: 24.04.2012 07:54:54 w Carrefour konkursy
jakie jest pytanie w konkursie BAM? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5158263 Napisano: 24.04.2012 08:03:45 w Wkurza mnie...
wkurzyło mnie ale kino - film w moim kinie jest tylko w środę o 16:00. No ciekawe jak mam się na niego wybrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5158251 Napisano: 24.04.2012 07:59:05 w Carrefour konkursy
nocti napisał(a):

Ja właśnie wczoraj też specjalnie o to pytałam i pani powiedziała, że powinien to być dokument, żeby był na nim podpis i żeby wysłać w formie skanu lub zdjęcia.

no to co jedna to lepsza, nigdy nie miałam kłopotów z 4Frame, więc mam nadzieję, ze w razie czego się panie same upomną Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5158248 Napisano: 24.04.2012 07:58:14 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ace napisał(a):

no i nie dostałam rowerka emotka

Ja tez nie emotka a chciałam zrobić dziś prezent urodzinowy mojej Córci emotka Na 5 sms 0 wygranych emotka

Tereska, ja na 1 SMS = 0 rowerków... PS. Wysłałam Lidce życzenia na NK...
PS II Byłam dzisiaj przypadkiem w C4 w Kaliszu z wygranym bonikiem, ale nie chcieli mi uznać fajek...
emotka

Czy gdzieś jest zaznaczone,co można kupić za bony,a czego nie?

przy kasie jest napisane, że nie można kupić papierosów i alkoholu (ustawa o ochronie zdrowia)
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5158211 Napisano: 24.04.2012 07:42:19 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

przeczytałam w wątku Reala - że zgoda na przetwarzanie danych powinna być napisana odręcznie i wysłana jako skan - a ja dołączyłam w alwaysie w treści maila - myślicie, że mogę dosłać?

ja pytałam przy BAM - pani powiedziała, że wystarczy wpisane w treść maila - specjalnie o to pytalam Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5157941 Napisano: 23.04.2012 09:04:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
mimbla napisał(a):

Jakoś mam mieszane uczucia odnośnie ale.kino Konkurs na Wichrowe wzgórza trwał do 19.04 ale jakoś nikt na 140 biletów do różnych miast, nie chwalił się wygraną na forum.
A do tego dopiero dzisiaj konkurs spadł do rozwiązanych (choć od dziś można realizować wygrane bilety)

bo dopiero dziś puścili mails w info o wygranej... podobno wina serwera...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5157830 Napisano: 23.04.2012 08:16:17 w Carrefour konkursy
nocti napisał(a):

merus napisał(a):

http://www.bikeka...axim.Classic.333.7b/
z tego co widziałam z ulotki to chyba będzie ten, gratki

Jeśli ten to WOW emotka emotka

ja mam Maxima z zeszłego roku z Tesco, jest cudny! i piękny fioletowy. Trzymam kciuki, żeby był taki, bo warto! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5157826 Napisano: 23.04.2012 08:14:51 w GFK
grrr... zaczęłam dziś megadługą ankietę o kosmetykach, doszłam do połowy i musiałam kliknąć przerwę. Jak wróciłam to juz po ptokach - liczba respondentów przekroczona... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5157797 Napisano: 23.04.2012 08:02:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
eveliina napisał(a):

produkty Gellwe emotka

tez mam, ale będzie wyżerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156734 Napisano: 23.04.2012 11:46:30 w Carrefour konkursy
to ja poczekam jak będą dzwonić z Wakacjami z Real emotka rowery zostawiam wam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156629 Napisano: 23.04.2012 11:08:09 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

a u mnie nadal nie oddzwonili - może to pomyłka w piątek była emotka

a nie próbowałaś oddzwaniać? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156528 Napisano: 23.04.2012 10:29:12 w Wkurza mnie...
evika0 napisał(a):

ziolko napisał(a):

evika0 napisał(a):

reklamację możesz składać ZAWSZE...

no ale jeśli kasa jest zablokowana na transakcję, to powinni to anulować i wrócić kasę

dla laika takie wyjście jest właściwe, ale biurokracja i przepisy są masakryczne emotka

i jeszcze jedno...
u mnie kasa poszła w świat a bank i tak zwrócił kase

moją też sobie ktoś UKRADŁ - prawie 3000 zł a bank (albo raczej VISA) mi oddał w całości
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156522 Napisano: 23.04.2012 10:27:24 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko - tego nikt nie wie, aczkolwiek w necie czytałam o kilku sprawach w różnych bankach, gdzie również bank niczego nie wstrzymał. Ale dla mnie najbardziej kretyńskie jest to, że nie znam odbiorców pieniędzy ani tytułów zapłaty, no k* mać, mogłabym do nich wystosować jakieś pisma, żeby choć udowodnić bankowi swoją aktywność i dobrą wolę, a te uje niby nie mają danych emotka

a nie masz w widoku konta danych transakcji zablokowanych? u mnie się wyświetlał adres bankomatu jak pieniądze były jeszcze nierozliczone... Trzymam kciuki, żeby kasa jednak nie wyszła... bo podobno wcale nie musi wyjść tak od razu. Mi powiedzieli, ze do 7 dni może taki stan zawieszenia potrwać... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156514 Napisano: 23.04.2012 10:24:45 w Wkurza mnie...
evika0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Joan - udało się coś załatwić?
o tym samochodzie i kluczyku możesz im powiedzieć emotka

Nie mogłam jeszcze pójść do placówki, może za 2 godziny...

moim zdaniem taka wizyta nic nie załatwi, jeśli złożyłaś reklamację (może być przez internet) to jak na ten moment nic więcej nie załatwisz. Prawdopodobnie panienki od reklamacji kartowych siedzą gdzieś daleko w centrali a tak w ogóle to całą reklamację rozpatruje wystawca karty (Visa, Mastercard)... tyle z mojego doświadczenia...

myślę, ze nie masz racji...
ja byłam w dużo gorszej sytuacji i załatwiono pozytywnie

ale ja nie mówię, że nie załatwi tej sprawy pozytywnie, tylko, że złożenie reklamacji to na ten moment wszystko co można zrobić. Ludzie z obsługi w oddziałach to już nic nie mogą zrobić. Pozostaje czekać na decyzję dot. reklamowanej transakcji - mam nadzieję, że pozytywną.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156470 Napisano: 23.04.2012 10:14:08 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

ale jeśli Joan dorwie jakiegoś menadżera lub dyrektora, to może chociaż sobie ulży? emotka
i wygarnie im co o tym myśli

oooo emotka tyż prowda! Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156456 Napisano: 23.04.2012 10:08:26 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Joan - udało się coś załatwić?
o tym samochodzie i kluczyku możesz im powiedzieć emotka

Nie mogłam jeszcze pójść do placówki, może za 2 godziny...

moim zdaniem taka wizyta nic nie załatwi, jeśli złożyłaś reklamację (może być przez internet) to jak na ten moment nic więcej nie załatwisz. Prawdopodobnie panienki od reklamacji kartowych siedzą gdzieś daleko w centrali a tak w ogóle to całą reklamację rozpatruje wystawca karty (Visa, Mastercard)... tyle z mojego doświadczenia...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156429 Napisano: 23.04.2012 10:00:02 w Wkurza mnie...
dziewczyny, ale to naprawdę nie jest takie straszne. Każda karta ma coś takiego jak możliwość ustawienia sobie limitów - ja mam całkowitą blokadę na transakcje internetowe - limit sobie ustawiam tylko jak robię konkretną transakcję a potem znów wpisję 0zł. To samo do transakcji zbliżeniowych - mam ustawiony limit 2 transakcji dziennie. Wypłat z bankomatu mam 3 na dzień - dzięki temu nie ogolili mi całego konta.... a co do gotówki - to cóż, wolę być żywa i nie mieć kasy niż stracić życie z powodu gotówki... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156308 Napisano: 23.04.2012 09:19:48 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

agamaty to znaczy, że podczas pobytu w Rosji wypłacałaś pieniądze z bankomatu i zeskanowali Ci kartę?

W Rosji płaciłam i w punktach i wypłacałam kasę z bankomatu, nie wiem gdzie mi zeskanowali. W każdym bądź razie dwa dni po moim powrocie nastąpiły 3 wypłaty z bankomatu w Moskwie. Bank zareagował od razu. Miałam kartę przy sobie i dowody, że z Rosji już wróciłam. No ale nerwy były...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156263 Napisano: 23.04.2012 08:59:46 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

Tylko, że ja już od dłuższego czasu nie płaciłam tą kartą przez neta, niezamierzenie, tak jakoś wyszło...

joan, ja właśnie niedawno przerabiałam skopiowanie danych z karty. Z tym, że u mnie nieuprawiona wypłata nastąpiła przez internet. Konto mam w Multibanku, najpierw kasa z konta mi znikła, złożyłam reklamację, podpisalam formularze, w których oświadczyłam, że nie ja dokonałam reklamowanych transakcji i po trzech tygodniach kasiorkę mi oddali. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Reklamowana transakcja miała miejsce w Rosji, dwa dni po moim powrocie stamtąd. Upewnij się, że bank przyjął reklamację i czekaj na ich dalsze kroki. Moim zdaniem kasa do ciebie wróci. Acha - moja sytuacja to był Multibank. A co do bezpieczeństwa transakcji przez net za pomocą karty kredytowej - ja mam limit na takie transakcje ustawiony na 0zł i tylko jak robię jakąś rezerwację to go zmieniam - jednorazowo. Po czym ponownie blokuję.
Trzymam kciuki, wiem jakie to nerwy...

ale jestem zakręcona - nieuprawniona wypłata NIE nastąpiła przez internet. Kasę wypłacili z bankomatu w Rosji.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5156200 Napisano: 23.04.2012 08:30:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Tylko, że ja już od dłuższego czasu nie płaciłam tą kartą przez neta, niezamierzenie, tak jakoś wyszło...

joan, ja właśnie niedawno przerabiałam skopiowanie danych z karty. Z tym, że u mnie nieuprawiona wypłata nastąpiła przez internet. Konto mam w Multibanku, najpierw kasa z konta mi znikła, złożyłam reklamację, podpisalam formularze, w których oświadczyłam, że nie ja dokonałam reklamowanych transakcji i po trzech tygodniach kasiorkę mi oddali. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Reklamowana transakcja miała miejsce w Rosji, dwa dni po moim powrocie stamtąd. Upewnij się, że bank przyjął reklamację i czekaj na ich dalsze kroki. Moim zdaniem kasa do ciebie wróci. Acha - moja sytuacja to był Multibank. A co do bezpieczeństwa transakcji przez net za pomocą karty kredytowej - ja mam limit na takie transakcje ustawiony na 0zł i tylko jak robię jakąś rezerwację to go zmieniam - jednorazowo. Po czym ponownie blokuję.
Trzymam kciuki, wiem jakie to nerwy... Wyświetl w wątku >>
0 0