Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no najwyrazniej, pani do mnie zadzwoniła dziś po południu. Sms wysłany wczoraj o 23:30
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bony z Playboy Tesco - poczta polska, list wartościowy
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez mam 2 bony, po dwa zgloszenia w kazdym etapie
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale super! gratulacje! Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a te piłki to naprawdę warte 20 zł?? to mi szkoda trochę poleconym ten paragon słać. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze im się dni pomylily i etap zaczynał się 19.10? Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcesz się zamienić? mnie tam piłka to ni ziębi ni parzy a zegarek bym przyjęła...
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprawka - sms wysłany o 23:40 w dniu 19.10... więc ostatni dzień poprzednego etapu.... Teraz to już nic nie wiem
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piłka i u mnie, wysyłałam nad ranem, z pociągu
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tego to najstarsi górale nie wiedzą... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy jak już z tamtego konka na siebie dostałam bon a teraz mam inny numer (paragon też inny) to mogę jeszcze raz na siebie? czy lepiej na małża? Ile nagród na gospodarstwo domowe?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może to rezerwa tylko z niektórych sklepów, gdzie ludzie nie poodsyłali? Ja odsyłam staruszka, niewyblakniętego z 5.08.2011. Leżał i czekał na swoją kolej.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o i tu możesz mieć rację... to może być rezerwa rezerwy z tego starszego konka, z tego numeru wtedy nie wygrałam a słałam. Ha i mam na wszystko paragony, więc im odeślę
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest na tym, który wygrał i na który odsyłałam
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, to ja nie wiem co ja mam im odesłać?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale znów by chcieli skan paragonu i te same dane? I piszą nadal o finalistach. Może nie dostali ostatnio? Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... z tego numeru juz raz odsyłałam w zeszłym tygodniu
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
'Kaufland... oszczędności. Jesteś finalistą konkursu! Prześlij skan paragonu, imię i nazwisko, tel. adres zameldowania i korespondencyjny do 26.10. na a.bartoszewska@tqg.pl' Wyświetl w wątku >>