Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raz wygrałam SPA... chętnie bym powtórzyła... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no różnie to bywa... w konkursie świąteczno - noworocznym to też okazało się być trudniejsze niż by się mogło wydawać... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech... też tak kiedyś miałam... każdy konkurs to była nagroda, a teraz... no cóż
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o... nigdy w życiu, tam jest lista rezerwowa... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mała wygrała już w dwóch takich - prace wykonane samodzielnie przez 4 latkę były nie do podważenia
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to moja też będzie rysować, a co tam, niech próbuje
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja swojej córci w ogóle o tym konku nie mówię, po co ma się rozczarować. Jak na czterolatkę to maluje naprawdę ładnie, ale przy 25 latku... to tylko przykro jej będzie.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrzyłam w regulamin - od 2 do 25 lat Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Listy dzielą się na:
a) ekonomiczne (idą 3 dni) i priorytety (1 dzień)
albo
b) zwykłe i polecone
List może więc być:
polecony ekonomiczny
polecony priorytet
zwykły ekonomiczny
zwykły priorytet
Amen
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3.3.3. Wysłać pracę pocztą listem zwykłym z dopiskiem: „Konkurs Biedronka” na adres podany w punkcie 3.4. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie nigdy nie ma problemu. Idę z oryginałem i kopią. Jak chcą to zostawiam im kopię a oryginał zabieram. Ostatnio jednak tylko spojrzała i wydała nagrodę, nawet nie wzięła paragonu.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeden paragon - jedno zgłoszenie, chyba jeszcze nigdy nie wysyłałam więcej niż jednej odpowiedzi na paragonowy. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nie, ale się ktoś wybiera
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam się podaje numer paragonu, więc po wynikach to już po ptokach bedzie Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane