Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika avatea

avatea

#5831286 Napisano: 28.02.2014 12:13:20 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

A ja się cieszę, że to KOBIETY ostatnio wygrywają samochody na naszym forum. Forumowa płeć brzydka (choć niebrzydka emotka zaraz rzuci się na mnie. Ale to nie tylko solidarność damska, tylko po prostu my też lubimy jeździć i chcemy mieć nowe cacko z kierownicą!

Cacko z kierownicą i cacko za kierownicą lubię być pasażerem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5831283 Napisano: 28.02.2014 12:11:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
To prawdopodobnie ten konkurs. Ci co grali nieźle się napracowali emotka Gratki autek emotka
https://www.e-kon...moda-na-zdrowie.html Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5826010 Napisano: 18.02.2014 17:16:40 w PODZIĘKOWANIA
Bardzo, bardzo chciałam podziękować wszystkim osóbkom, które wsparły mnie głosem w konkursie Blog Roku. Do następnego etapu nie przeszłam, lifestyle czy moda to jest to co teraz się ceni emotka . Niemniej ślę uściski, cukiereczki i ciasteczka! Modna nie będę i z pisania nie zrezygnuje emotka
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5824934 Napisano: 17.02.2014 09:53:40 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Wkurzam się, że od 3 dni jak wchodzę na e-konki to chce mi się ściągnąć jakieś dziadostwo! emotka emotka

mam to samo, zarówno na telefonie i na kompie emotka

I u mnie to samo! Aż mi się nie chce tu wchodzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5821835 Napisano: 11.02.2014 09:25:03 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Cieszy mnie niewiarygodne piękno świata i całego życia. emotka emotka

I mnie zwłaszcza, że przyjaciółka, która miała podejrzenie białaczki ma tylko zakażenie krwi jakąś bakterią i anemie a to da się wyleczyć emotka Ufff... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5818012 Napisano: 04.02.2014 22:34:50 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

avatea napisał(a):

Dziś cieszę się że jestem na dwudziestym trzecim miejscu emotka emotka emotka emotka emotka emotka Ktokolwiek wysłał smska - DZIĘKUJĘ! emotka emotka emotka emotka
Byle tak dotrwać do czwartku.

Wysłałam z 5 smsów,ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa emotka [/quote
Dziękuję emotka emotka emotka dziś znajomi ze służby zdrowia tez wysylali i inni - jestem na 18 miejscu. Nie piszę o modzie, lifestylu, designu czinnych takich. Zwyczjne życie w drugiej dziesiątce! Szok emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5816788 Napisano: 03.02.2014 08:31:41 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się że jestem na dwudziestym trzecim miejscu emotka emotka emotka emotka emotka emotka Ktokolwiek wysłał smska - DZIĘKUJĘ! emotka emotka emotka emotka
Byle tak dotrwać do czwartku. Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5816642 Napisano: 02.02.2014 21:01:04 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie, że mało mogę, proszę o przeczytanie mojej ostatniej notki na blogu -stopka (Waga czyjegoś życia) , może razem będziemy mogli więcej. emotka

Udostępniłam u siebie na fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5815161 Napisano: 30.01.2014 15:26:56 w Informują
Mola śle @ emotka Komu autka gratulować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5813902 Napisano: 28.01.2014 15:47:00 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

avatea napisał(a):

.... Polska klasy B Orange mówi NIE emotka

B to be, nie cacy. Sama się określiłaś, czemu się dziwisz Orange, że robi to samo emotka

B bo BOJOWA cóż w nosie mam ORANGE bardziej mnie martwi co parę km od granicy się dzieje. Tam zamiast pomarańczowej, czerwona rewolucja się robi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5813899 Napisano: 28.01.2014 15:44:51 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

ale mój znajomy z okolic Szczecina a też sądził, że go olali

okazało się, że miał problem z netem i zgłoszenie nie zostało zarejestrowane

Nasze były 100% zarejestrowane. Z reszta nie tylko ten zakątek Polski nie wygrał nic : http://konkursowa...nge-sie-skonczy.html
Złamali regulamin i tyle... Wracam do kuchni bo obiecałam społeczeństwu tiramisu zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5813894 Napisano: 28.01.2014 15:37:17 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

cała ta loża szyderców emotka

http://maniawygry...nkurs-to-my-wam.html

źle im, że organizator w związku z mniejszą liczbą uczestników niż nagród, przyznał niektórym graczom po kilka mniejszych nagród emotka

może powinien jak MC zostawić startery i doładowania sobie lub... do loży zanieść emotka emotka

i ta teoria z numerami emotka

Ja czytam we wpisie: " Lista wygląda tak dziwnie na koniec, ale jak im zostało tych nagród za 10 złotych, czemu ich nie rozdać? To jedyne miłe zagranie Organizatora."

i dalej: "Dlaczego jednak dublują się osoby i przy lepszych nagrodach w dwóch innych kategoriach, a dużo osób pisze do nas, że nie nie wygrało, choć coś posłało? Często więcej jak jeden tekst?"

W regulaminie było napisane, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę. Zostało im nagród w 3 kategorii? Fajnie, rozdali. Ale w 1 i 2 kategorii było dużo więcej chętnych niż nagród, więc nagrodzenie jednej osoby kilka razy już może się nie podobać...

Złamali regulamin. Jedna osoba=jedna nagroda. Przegięli. Tez nie wygrałam ( nie jedno zgłoszenie poszło) i teraz za złamanie regulaminu Orange już nie będę wierzyć... Nie tylko ja, ale i wiele osób, z mojej miejscowości. Tak się zastanawiam czy oni w ogóle czytali zgłoszenia, a może po prostu Kresów nie lubią i nikogo stąd nie nagrodzili emotka Polska klasy B Orange mówi NIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5813019 Napisano: 27.01.2014 12:11:40 w Wkurza mnie...
karolkas napisał(a):

avatea napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie że z Facebookiem jestem jeszcze taka do tylu emotka Dopiero dzisiaj odkryłam ,że jest taka funkcja w wiadomościach jak inne i tam doszukałam się wielu informacji o wygranych w konkursach z 2011-2012 i 2013 roku emotka Oczywiście są też anonimowe komentarze od osob które mają jakieś ale do wynikow i moich wygranych ale to akurat olewam emotka Anonimy mnie zawsze śmieszą emotka

No kurcze ja też to teraz odkryłam! Tylko tam mam same zaproszenia do piramid i "poznania" się bliżej... Wkurza mnie, że znowu mam jakieś zapalenie spojówek i muszę chodzić w okularach....

oj ja kiedyś w tym katalogu odkryłam informację o wygranej wycieczce do Austrii na narty i trzy ponaglenia czy aby na pewno chcę jechać emotka oczywiście odkryłam to po paru miesiącach i było już po ptakach

O kurcze... Trzeba jednak na inne czasem zwrócić uwagę... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5813001 Napisano: 27.01.2014 11:57:45 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurza mnie że z Facebookiem jestem jeszcze taka do tylu emotka Dopiero dzisiaj odkryłam ,że jest taka funkcja w wiadomościach jak inne i tam doszukałam się wielu informacji o wygranych w konkursach z 2011-2012 i 2013 roku emotka Oczywiście są też anonimowe komentarze od osob które mają jakieś ale do wynikow i moich wygranych ale to akurat olewam emotka Anonimy mnie zawsze śmieszą emotka

No kurcze ja też to teraz odkryłam! Tylko tam mam same zaproszenia do piramid i "poznania" się bliżej... Wkurza mnie, że znowu mam jakieś zapalenie spojówek i muszę chodzić w okularach.... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5811167 Napisano: 23.01.2014 14:10:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

Ja też nie otrzymałem, chyba stwierdzili że faceci nie piorą:)

No pięknie, teraz się będą mężczyźni wymigiwać, że "najwidoczniej pranie brudów nie jest ich przeznaczeniem" emotka

avatea - lepsze takie stłuczki, niż komunikacyjne emotka

Na kapsułki się nie wnerwiam, bo przecież jestem standardowo niezorientowana, to i konku sie jakimś cudem nie dowiedziałam.

to fakt ze takie lepsze... Jednak żal ulubionych kubeczkow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5811114 Napisano: 23.01.2014 13:14:12 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

ivanotta napisał(a):

moskala22 napisał(a):

4000 opakowań kapsułek i się nie udało.... emotka

taa.. mi też się nie udało więc jesteśmy już 2 emotka

3 emotka

4 emotka wkurza mnie, że znowu stłukłam kubek! Siódma stłuczka od 1 stycznia.... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5808633 Napisano: 18.01.2014 08:49:40 w Wkurza mnie...
http://www.empik....rod1060546,ksiazka-p
alamak napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mysle,ze wiekszosc z nas by ta kase oddalo. A wkurza mnie doslownie wszystko. Moze macie jakies rady,doswiadczenie ,bo mam taki problem z moim 7 latkiem,ze nie chce robic kupy -mowiac brzydko. Popuszcza w majtki,a na ubikacje nie chce,zawsze byl problem ,ale teraz to juz masakra,widze,ze chce,ale ja wstrzymuje. Bylam u lekarki ona nie widzi problemu, minie mu i juz,ale mi sie to nie podoba

Tez miałam podobny problem z dzieckiem w tym wieku. Lekarka przepisała mu jakiś lek, po którym po prostu "musiał" iść do łazienki, niestety nie pamiętam co to było.
W żadnym razie nie strasz go, bo po 1. to i tak nie pomoże, a po 2. jeszcze jakiegoś urazu się nabawi i do psychologa będziesz musiała chodzić...
Aha, jeszcze mi się przypomniało. Jest taka świetna książeczka dla dzieci "O kupie", nie pamiętam w tej chwili autora, chyba jakaś Szwedka. Może poczytajcie razem, tam jest wszystko bardzo dosłownie opisane, może się odblokuje.

Tytul Mala ksizka o kupie -Stalfeld Pernilla jest super . Moze maly sie wstydzi po prostu. Poczytajcie!:) Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5806222 Napisano: 13.01.2014 19:45:54 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

avatea napisał(a):

taka jestem bleee....

No wiesz... patrząc na avatar trudno w to uwierzyć - młoda, szczupła aż do anorektyczności lasencja z wybujałymi oczami, w których można zatopić Titanica - nie, jakie tam "bleee" emotka

eciepecie jesteś uroczy!

Wkurza mnie wiecie co... Wiele firm chce przyciągnąć niekonkursomaniaków do promocji. Jak już przyciągną to oszukują. Nie brałam udziału w tym konkursie, ale z tym tekstem to się zgadzam: http://konkursowa...nge-sie-skonczy.html Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5806086 Napisano: 13.01.2014 16:25:11 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Spam smsowy z Kropką na czele, Visa, problemy w rodzinie, własna beznadziejność... emotka emotka
Kolejność przypadkowa.

MNie to samo - znaczy spam z Biedronki! I brak weny... taka jestem bleee.... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5799357 Napisano: 01.01.2014 19:12:37 w co chcielibyście wygrać?
Dwa tygodnie temu mój pełnoletni Opel padł i w tym samym dniu padło auto Pana i Władcy służbowe. Może jak się tu wpisze to w końcu wygram... Autko... jakie bądź byle sprawne. Wyświetl w wątku >>
0 0