Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5210493 Napisano: 29.05.2012 07:45:58 w skojarzenia

79magda

#5209798 Napisano: 29.05.2012 01:10:21 w skojarzenia
0 0

79magda

#5209203 Napisano: 29.05.2012 08:33:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Aaa,jakby tego było mało,ojciec kupił w barze 2 promocyjne Tymbarki-otworzyliśmy, wypiliśmy, a ja oczywiście zapomniałam ich zabrać ze stolika emotka

Chciałabym mieć takie problemy...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5207570 Napisano: 28.05.2012 10:15:37 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

(TiVi) starego typu, kineskopowy, z tyłkiem J.Lo.

cb656 napisał(a):

http://jamz.alter...jenniferlopezass.jpg

Skoro tak, po co w ogóle Twój facet może myśleć o oglądaniu czegoś tak przyziemnego, jak mecz?

Mecz piłki nożnej prowadzony jest przy ziemi. To wynika z zasady działania człowieka - nogami do dołu, do ziemi emotka

Gdyby mój facet zamontował sobie taki zadek (obcy zadek, podkreślam), na wysokości oczu, miałby szansę nawet przemieścić się nogami do przodu
0 0

79magda

#5207514 Napisano: 28.05.2012 09:48:45 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Starego typu, kineskopowy, z tyłkiem J.Lo., działają tylko 2 przyciski, bo spadł mi pilot i szlag go trafił. (...) Dla mnie niestety 150 zeta to inwestycja szaleńcza ze względu na ...bank

Ooops...
http://jamz.alter...jenniferlopezass.jpg

jak rozumiem, ten nieczynny telewizor stoi tyłkiem... tyłem w stronę pokoju?

Skoro tak, po co w ogóle Twój facet może myśleć o oglądaniu czegoś tak przyziemnego, jak mecz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5207331 Napisano: 28.05.2012 08:00:23 w Wkurza mnie...

Cztery oddzielne odpowiedzi, to cztery zakupione telewizory...
emotka a ja mam problem, żeby zmieścić proszki do prania... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5206944 Napisano: 27.05.2012 08:47:04 w skojarzenia
szczyt (może być szczyt z certyfikatem jakości Q)- tylko z Nim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5204421 Napisano: 25.05.2012 08:19:44 w Carrefour konkursy
bardzowesoy napisał(a):

joan napisał(a):

bardzowesoy napisał(a):

Poszukuję paragonów z Wedla C4. Odwdzięczę się dobrym doładowaniem;)
Najchętniej odbiór osobisty we Wrocławiu:)

Ja bym nie ryzykowała odbiorem osobistym; Wrocław to silne centrum konkursowe, nawet się nie zorientujesz, jak dostaniesz w czapę i ślad po Tobie zaginie emotka

Jest aż tak źle;)
Czasami trzeba zaryzykować;)

joan, ale my jeszcze gorzej traktujemy intruzów z zewnątrz
0 0

79magda

#5203615 Napisano: 25.05.2012 01:19:10 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dostałam adres stronki internetowej, z której można wysyłać bezpłatnie SMS-y do każdej sieci... Problem w tym, że SMS-ki dochodzą, ale o innej treści...

podaj jakiś przykład: co wysyłasz, a co przychodzi.

Wysyła: kup dwie kapusty, koniecznie młode i z kiosku koperek.

A dochodzi: tu czas rozpusty, krzyczą młode i łapią za rozporek...

No i wiesz... aż strach słać
0 0

79magda

#5203357 Napisano: 25.05.2012 11:24:24 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

209 pilka

122 cały czas dzwonią zestawy
0 0

79magda

#5203347 Napisano: 25.05.2012 11:20:55 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

Bo w sumie nie ważne jest CZY napisze się rym, o produkcie (Wedlu), tylko JAK. No i jeszcze jaki gust ma komisja.

No dokładnie, pisałam ogólnie o tym, że nie ma sprawdzonej recepty na konkursowe odpowiedzi. To, co raz okazuje się hitem, w następnym konkursie może być zaledwie zauważone... Dlatego nie uważam tego typu wypowiedzi za miarodajne...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5203329 Napisano: 25.05.2012 11:04:48 w Carrefour konkursy
efelinkaaa napisał(a):

79magda napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

vilemo napisał(a):

ktosiu napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

oo gratuluję tv, można zapytać jakie hasła wygrały, tzn. pisaliście coś o wedlu? rymowanka czy proza?

Rymowanka. Nic o Wedlu.

Rymowanka. Dużo o Wedlu. emotka

ani rymowane, ani o Wedlu emotka

emotka emotka emotka I to jest właśnie najlepsza odpowiedź na pytanie: Co napisać/ o czym pisałaś emotka

Cóż za nadinterpretacja! Nie wiem gdzie przeczytałaś takie pytanie, bo ja nie chciałam aby ktoś mi napisał cały tekst, a jedynie zapytałam czy wygrały rymowanki ze wzmiankami o Wedlu. Dużo osób się pyta, także mnie jak coś wygram i nie robię problemu z odpowiedzią.

Ps. Dziękuję ślicznie za wskazówki na pw.

Wydaje mi się, że jesteś nieco przewrażliwiona na swoim punkcie. To, że akurat Twoje pytanie było pierwsze, wcale nie oznacza, że mój wpis jest personalnie do Ciebie. Po prostu uważam, że nie ma słusznej odpowiedzi na pytanie dotyczące wygrywających tekstów. I jak widać - moja teoria się potwierdza.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5203305 Napisano: 25.05.2012 10:55:13 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

vilemo napisał(a):

ktosiu napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

oo gratuluję tv, można zapytać jakie hasła wygrały, tzn. pisaliście coś o wedlu? rymowanka czy proza?

Rymowanka. Nic o Wedlu.

Rymowanka. Dużo o Wedlu. emotka

ani rymowane, ani o Wedlu emotka

emotka emotka emotka I to jest właśnie najlepsza odpowiedź na pytanie: Co napisać/ o czym pisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5200532 Napisano: 24.05.2012 07:40:57 w Dziś cieszę się z.....
ilonar2301 napisał(a):

Dziś cieszę się ze wszystkiego. Z tego, ze wiele rzeczy układa się po mojej myśli. Z tego, ze jedna rzecz ułożyła się inaczej, niż chciałabym tego. I, ze widzę dobre strony tej sytuacji. Ze słoneczka. Z burzy. Ze zbliżających się wakacji. Z planów na przyszłość. I z tego, że w życiu są różne cele emotka

Cieszę się, że można się cieszyć tak po prostu, tym, co jest...
0 0

79magda

#5190897 Napisano: 17.05.2012 08:30:39 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebie, nie mogę znaleźć paragonu na krówkę z reala, wszystkie inne paragony są, a ten jeden jakby diabeł ogonem zakrył emotka chciałam krówkę dla Córci, w końcu doczekałam się telefonu, a paragon wcięło i to jakże skutecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5187887 Napisano: 16.05.2012 08:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

w niektorych sklepach to nawet urne można do domu zabrać

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5187836 Napisano: 16.05.2012 08:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

kurcze, tylko spytałam, nie musicie się ze mnie zaraz nabijać..
Nie brałam jeszcze udziału w wiośnie pachnącej, a w ostatnim konkursie urnowym w jakim brałam udział kupony trzeba było wypełniać na miejscu, stąd moje pytanie, za które przepraszam emotka

Ale przecież dziś taki szary i wiejący chłodem dzień, cieszę się, że trochę głupot popisaliśmy emotka Nie nabijamy się z Ciebie, Twój post stał się przyczynkiem do wielu uśmiechów, więc uśmiechnij się też emotka

No dokładnie, czasem tak się jakoś spontanicznie wyrwie... a, że kreatywnych osób na forum nie brakuje, to pośmiać się można. Jeżeli Cię uraziłam, przepraszam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5187785 Napisano: 16.05.2012 07:38:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

Trzeba koniecznie w sklepach. Przed wyjściem bowiem stoi specjalnie przeszkolona pani w czerwonym berecie, baaardzo masywna i co odważniejszym śmiałkom, którzy usiłują potajemnie i podstępnie wynieść kupon ze sklepu, boleśnie pokazuje, że popełniają błąd!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5186516 Napisano: 15.05.2012 01:04:08 w Reklamacje wyników konkursów
joan napisał(a):

Co do Palette: nie rozumiem, jak po Wpadce Roku pracownik tej firmy mógł palnąć takie głupstwo...

A ja myślę, że telefon mogła odebrać osoba, która nie jest w temacie. To dzwonienie bez przerwy do różnych agencji i organizatorów, bez wyraźnej przyczyny, jest wkurzające i żałosne... Wystawiane jest w ten sposób świadectwo o wszystkich konkursowiczach i wstyd mi, że takie rzeczy mają miejsce. Dzwonienie typu: kiedy, czy już, a może jutro, a jak nie jutro, to jednak kiedy, a czy już coś wiadomo, a telefony były, a esemesy były, a pijecie kawę, czy jecie kanapki z twarożkiem... Ludzie chyba naprawdę nie mają nic innego do roboty...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5186497 Napisano: 15.05.2012 12:56:40 w Reklamacje wyników konkursów
Na ich miejscu powiedziałabym, że nagrody zostały wysłane w kosmos... emotka a potem przestałabym odbierać telefon. Podali termin do 16, czyli, że zapewne zostawiają sobie wszystko na ostatnią chwilę, a założę się, że z całym tym konkiem mają niezły burdel. Czemu ma służyć dzwonienie i zawracanie d...? Wyświetl w wątku >>
0 0