Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#4626630 Napisano: 23.08.2011 08:27:55 w Wkurza mnie...
Tak w temacie weselnych wierszyków, dotyczących kaski, ja dostałam zaproszenie z czymś w tym stylu:

Mając na względzie tradycje stare, by nie mieć w domu żelazek parę, dobrym pomysłem i bardzo wygodnym będą prezenty ze znakiem wodnym.

Taki dowcipny sposób jak dla mnie ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4619191 Napisano: 18.08.2011 10:07:30 w Połączenia nieodebrane
barcza napisał(a):

79magda napisał(a):

Dziś ok. 15.30 nieznany numer. Czy ktoś może dać mi znać, czy dzwonili może z jakichś gazet, ostatnio słałam sporo esków?

Godzine temu z ukrytego/ nie Warka bo nie grałam / emotka emotka

U mnie faktycznie był to telefon z gazety, dzwoniła pani z Tiny. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4617234 Napisano: 17.08.2011 09:04:09 w Połączenia nieodebrane
Dziś ok. 15.30 nieznany numer. Czy ktoś może dać mi znać, czy dzwonili może z jakichś gazet, ostatnio słałam sporo esków? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4612953 Napisano: 15.08.2011 08:55:39 w Wkurza mnie...
Wypiłam dziś dwie kawy (Lavazza) oraz pewną ilość mohito... Witałam się z morzem... A jak się przewrócę, to za swoje się przewrócę emotka

i nic mnie nie wkurza, może poza tym, że przystojny pan ratownik nie posłał mi powłóczystego spojrzenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4611414 Napisano: 14.08.2011 08:37:06 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

A ja wczoraj na roczku Siostrzeńca wypiłam sama całą butelkę wina,bo pozostali pili wódkę,ale o dziwo nawet kaca nie miałam, a musiałam wstać dziś o w pół do ósmej i to mnie wkurzyło emotka emotka

Wódka na roczku?
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4608014 Napisano: 12.08.2011 07:51:40 w Carrefour konkursy
ashley878 napisał(a):

No własnie o której dzwonią bo jakoś pochwałia się tylko jedna osoba emotka jeśli w ogóle dzownią;/ Może dla nas przeznaczony był tylko jeden ekspres ( 1 szansa na auto)<hahaha> Ten konkurs to chyba jakaś farsa ;/

Dlaczego farsa? Gdzie jest powiedziane, że ktokolwiek ma pisać o swoich wygranych na forum?
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4600772 Napisano: 10.08.2011 11:22:54 w TESCO konkursy
Coś mało tych wygranych z Algidy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4595814 Napisano: 08.08.2011 12:30:49 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

uuuueeee ... a jo żech myślała że to forumisko istnieje bo ludzje som leniwe i nie kcom pracować a tu można znaleźć takie cóóóda i cusik darmo dostac.

emotka

Mary fkurza ino że dawien dawno można tu było wliźć i sie pośmjać a tera to można ino płakać emotka

Darmo to można dostać w ryja emotka a i to nie zawsze, czasem trzeba sobie zasłużyć
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4595777 Napisano: 08.08.2011 12:21:11 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

ot i cała prawda o forum...
A najbardziej mnie wkurzyło to, że kiedyś podzielono forum na równych i równiejszych... stworzono zamkniętą grupę wyjadaczy i tam podawano konki i sposoby na wygrywanie... wtedy przestałam się ujawniać bo nie lubię jak ktoś mnie szufladkuje. Nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje ale normalny bywalec forum nawet nie ma o tym pojęcia ... były osobne linki widoczne tylko dla osób z tej spoleczności. Dlatego się wypisalam i mam gdzieś taki biznes. Nie po to tu przyszłam i nie tak będę grała bo nie moglabym spojrzeć w lustro...

hittmanka a ile dodałaś do bazy konkursów? Nie chcę wkładać kija w mrowisko, ale od narzekania i krytykowania to jeszcze daleka droga... Nie przyszło Ci do głowy, że dzięki owym wyjadaczom to forum w ogóle istnieje???
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4595414 Napisano: 08.08.2011 09:53:41 w Paragony
rafi323raf napisał(a):

paragony z ABC M&Ms sprzedam:P

Jeszcze mam na tesco na garniera i na te pralki jakieś, ale to wyników nie ma, po prostu jak zwykle nie zagrałem emotka

Tesco z pralkami jeszcze trwa
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4595371 Napisano: 08.08.2011 09:38:23 w Paragony
askaxxx napisał(a):

zebys Ty zazdrosnico wkrotce nie musiala tego odszczekac

Na pewno nie jest zazdrośnicą, o to bym się nie martwiła emotka I szczekać też nie musi, bo gra z paragonami emotka a nawet, jeżeli paragonu zabraknie, nie będzie musiała tu go szukać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4594888 Napisano: 07.08.2011 10:37:08 w Wkurza mnie...
raf08 napisał(a):

dawno nie bawiłem sie w klikane, a teraz zgłupiałem i ...
pomimo, że w stopce mam, że nie klikam pierwszy, kilku osobom za klikałem i co? zero odpowiedzi, a dalej są na forum.
Zastanawiam się po co jest topki kliknijcie??

Masz głosik ode mnie i już się tak nie wkurzaj emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4592925 Napisano: 06.08.2011 08:02:49 w Rossmann
monisia23 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a może by tak do skutku monitować do nich, żeby nie wygłupiali się z tym odbiorem nagród w drogeriach (same problemy...) i przysyłali wygrane bezpośrednio do domu

do sklepów przecież też muszą rozesłać, więc na jedno wychodzi

Dokładnie o tym wczoraj myslalam, co im zalezy przesłać do domu, skoro do sklepów też wysłac muszą emotka
Może myslą:
przyjdą do sklepu to przy okazji pewnie cos kupią..

To nie do końca tak. Oszczędzają w ten sposób niemałe kwoty, nagrody konkursowe przychodzą po prostu z dostawami towaru.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4589532 Napisano: 04.08.2011 11:22:10 w Popraw sobie humor...
jutis napisał(a):

79magda napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

anus napisał(a):

katia305 napisał(a):

http://www.bk.com...ervient-chicken.html
kampania bburger kinga - piszesz kurczakowi co ma robic i on to faktycznie robi emotka
swoja droga - ale ma facet prace emotka

ale jazz emotka

emotka

emotka on naprawdę wszystko robi emotka

no nie wszystko, czasem kiwa palcem oj, oj emotka emotka

No w sumie kiwa
emotka emotka ale wstydziłam się do tego przyznać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4589513 Napisano: 04.08.2011 10:50:37 w Popraw sobie humor...
ilonar2301 napisał(a):

anus napisał(a):

katia305 napisał(a):

http://www.bk.com...ervient-chicken.html
kampania bburger kinga - piszesz kurczakowi co ma robic i on to faktycznie robi emotka
swoja droga - ale ma facet prace emotka

ale jazz emotka

emotka

emotka on naprawdę wszystko robi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4585157 Napisano: 02.08.2011 10:04:55 w Wkurza mnie...
Pamiętam, jak moja koleżanka szykowała się do wieczoru panieńskiego. Przyszła do mnie na piwko i dyskutowałyśmy zawzięcie o przewidywanych atrakcjach. Oczywiście postraszyłam Ją striptizerem. Całe rozchichotane wyszłyśmy na balkon, mieszkam na pierwszym piętrze. Nagle z krzaków wybiegł facet, rozchylił poły płaszcza i pokazał, co tam miał... Najpierw nas zatkało, a za chwilę mądra Madzia krzyknęła: Przyjdź za tydzień do PRL -u na panieński... Facet bardzo szybko uciekł emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4584964 Napisano: 02.08.2011 09:20:24 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

malgorzatap napisał(a):

Prawda jest taka,że dzieci szans nie mają. Przeważnie Disney wybiera cuda na kiju,a nie jakieś tam zwykłe rysunki. Choć po ostatnim konkursie rysunek był świetny-malowała go moja koleżanka, która lubi malować i wyszedł extra.Dodała trochę cekinków i co?Znaleźli się lepsi, nie wiem co tam dodali ale coś na pewno bombowego widocznie...

bo ta Twoja koleżanka przeholowała z cudeńkami a to konk dla dzieci

teraz nowi Panowie od konkursów bardzo zwracają na to uwagę

lepiej więc nie cudować emotka

Z tym się akurat nie zgodzę - moja Córa w przedszkolu większość prac miała z cekinami, piórkami, brokatem itp. Pani stawiała na oryginalność i oprócz podstawowych artykułów piśmienniczych kupowała dzieciom różne wynalazki. Jak poszłam na zajęcia malowania bombek nie wiedziałam, co do czego się używa, a dzieciaki zachwycone
emotka

dodam, że to pięciolatki, więc w sumie regulaminowy wiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4584864 Napisano: 02.08.2011 08:53:37 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

agamaty napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

79magda napisał(a):

Przepraszam, może ja jakaś naiwna jestem, ale czy to nie jest konkurs dla dzieci?

ja też juz takie aluzje robiłam emotka
dzieci nie mają szans przy dorosłych graczach

patrzyłam w regulamin - od 2 do 25 lat

Ładne te 25letnie dzieci emotka Moje spróbują i tak.

No właśnie mam takie wrażenie, że nie zawsze chodzi o zapis w regulaminie, tylko jakąś wewnętrzną świadomość, co się robi... ale ja chyba z innej planety jestem i się nie nadaję
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4584857 Napisano: 02.08.2011 08:51:48 w Wkurza mnie...
Ja również wiem to i owo o gastronomii, przy czym burżujskie restauracje nie różnią się niczym od przygodnych fast foodów, a mogą być nawet gorsze...

Może choć jedna rada - jeżeli zamawiacie wodę, to tylko zakręcaną lub kapslowaną emotka

a najlepiej jeszcze lód osobno, napój/sok/colę osobno - gdy zamawiacie z lodem, dostajecie prawie o połowę mniej soku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4584715 Napisano: 02.08.2011 08:07:57 w Inne mniejsze markety
Przepraszam, może ja jakaś naiwna jestem, ale czy to nie jest konkurs dla dzieci? Wyświetl w wątku >>
0 0