Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#4583045 Napisano: 02.08.2011 10:59:00 w Inne mniejsze markety

79magda

#4582934 Napisano: 02.08.2011 10:28:08 w Inne mniejsze markety
samantha22 napisał(a):

79magda napisał(a):

No to super, nie mam eska, czyli nie mam nagrody emotka byłam potencjalna emotka

może nie koniecznie, może będą jeszcze wysyłać @/sms`y jak było w konkursie z wii i rolkami z carrefoura emotka

Dzięki Ci, Dobra Kobieto...
emotka mam wystarczająco kiepski nastrój dziś, żeby jeszcze mi dokładać... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4582909 Napisano: 02.08.2011 10:22:01 w Inne mniejsze markety
No to super, nie mam eska, czyli nie mam nagrody emotka byłam potencjalna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4582831 Napisano: 02.08.2011 10:03:36 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

pang napisał(a):

mahuska napisał(a):

Są @ z TQ z leclerka emotka

Też mam , czyli już jestem potencjalnym laureatem, coraz bliżej wygranej, emotka

tez mam, a macie napisane jak to odesłać? i co wygraliście?

Mówicie o konku z leżakami? Ja wysyłałam faksem i nie mam żadnego info emotka wiem tylko, że faks dotarł... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4581728 Napisano: 01.08.2011 07:50:15 w Oddam za darmo
errorr napisał(a):

Witam emotka Siedzę sobie nad naszym morzem i pomyślałem że wiele osób jak ja nie ma mobilnego internetu a sieci wifi są zabezpieczone hasłami które się otrzymuje od właścicieli pensjonatów lub barów(o ile się jest klientem).Popijam browara w Międzywodziu w barze Siesta(to ten przy wejściu na plażę gdzie jest rampa dla wózków inwalidzkich) nazwa wyświetlana sieci to ,,siesta'' a hasło dostępu SIESTAMALIBU.Działa też w okolicy baru emotka I jeszcze do hasełka dorzucam kod Zbyszka V3QMT24S .

W sumie to nic nie ma wspólnego z tematem portalu ale jak ktoś chce sobie wbić kody z jakiś kabzelków,napisać hasło na konkurs to chyba jak najbardziej emotka .Nawet pomyślałem że założę nowy temat np.,,Darmowe wifi na wczasach'',,Wifi dla konkursomaniaków''.Kto jest za ? Ja zaraz wychodzę bo mi się browar kończy a kasa poszła z żoną i dzieciakami do pokoju.

Uważam, że to świetny pomysł - często na wyjazdach mam problem z siecią, niestety żaden operator nie daje mi tego, co potrzebuję
emotka

P.S. Międzywodzie jest moją ulubioną nadmorską miejscowością emotka choć przyznam, że jeszcze nigdy nie byłam tam w sezonie... Zjedz za mnie sernik u Bojzana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4572328 Napisano: 29.07.2011 12:10:01 w Dziś cieszę się z.....
amaretta1 napisał(a):

Ucieszyły mnie życzenia urodzinowe od osób, od których nie spodziewałam się, że je otrzymam (ze względu na krótki staż znajomości - tak to nazwijmy). A to bardzo miłe emotka

Sto lat, sto lat
emotka emotka emotka

... i jakiegoś pysznego, kremowego tiramisu, pachnącego amaretto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4567890 Napisano: 27.07.2011 08:36:26 w Popraw sobie humor...
- Tato, kup mi rowerek!

- Rowerek... Syneczku, olej rowerek. Poczekaj, niedługo będziesz mógł jeździć na motorowerku, nie wolisz motorowerka?

- Jasne, tato!

... Minęło trochę czasu...

- Tato, kup mi motorowerek!

- Synu, motorowerki są dla wieśniaków, poczekaj roczek, kupimy skuterek, nie wolałbyś skuterka?

- Super, tato, jasne, że wolę!

- Tato, kup mi skuterek

- Ech, synu, skuterki są dla ciot, poczekaj dwa latka dostaniesz motor! Motor! Nie chcesz motoru?

- Tak! Tak! Chcę!

- Tato, co z moim motorem?

- Synu, powiem szczerze, jest sens kupować motor skoro za rok będziesz już mógł prowadzić samochód? Prawdziwą brykę! Hę? HÊ?

- Jasne, tato...

- Tato, kup mi auto...

- Auto? Po ch*j ci auto, jak ty nawet na rowerku jeździć nie umiesz... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4567058 Napisano: 27.07.2011 04:48:48 w Wkurza mnie...
Ktoś kiedyś na tym forum napisał, że woli książki od ludzi. Dziś się pod tym podpiszę. Wkurza mnie fałsz, obłuda i zawiść ludzka... emotka a właściwie nawet nie wkurza, tylko tak bardzo zasmuca... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4561109 Napisano: 25.07.2011 07:21:14 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

właśnie dostałam @ o treści :
Twój komentarz został zredagowany i dodany do Książki Kucharskiej
serwisu www.carrefour.pl.
Możesz go obejrzeć pod adresem http://www.carref...nocne/cebulowe-jaja/

Dziękujemy za umieszczenie komentarza i życzymy smacznego gotowania!
Zespół Carrefour

tylko że, ja żadnego komentarza nie dodawałam

teraz się śpieszę na umówione spotkanie ale zaraz po powrocie napiszę do administracji o udostępnienie IP osoby która podszywa się pod moją osobę emotka emotka emotka przy okazji poproszę o usunięcie oszusta z konkursu

Też to dostałam i faktycznie dodawałam komentarz, ale to było wieki temu
emotka nie denerwuj się, to chyba jakaś pomyłka... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4557438 Napisano: 24.07.2011 12:55:43 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Zrobiłam wczoraj 90 pulpecików z mielonego mięsa dla szczeniaka. Dziś patrzę na rachunek a to była wieprzowina emotka

a co mialo byc?

Cielęcina, tylko zadnia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4547290 Napisano: 20.07.2011 05:51:08 w Paragony
Mam paragon na gazowanego żywca z Reala (zapomniałam posłać zgłoszenie emotka ) i lody z Almy. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4547277 Napisano: 20.07.2011 05:44:10 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

Cała Alma już poszła?

No właśnie w MDW widzę jedną wygraną. Ktoś jeszcze coś wygrał z Almy?
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4542196 Napisano: 18.07.2011 07:39:16 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

79magda napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie, że nic nie wygrywam emotka tak czekałam na wyniki z pomagamy pszczołom i znowu się zawiodłam emotka emotka chyba muszę zrobić dłuższy urlop od konkursów.. ale jestem emotka

Również mi się wydawało, że miałam genialny pomysł, a tu nico... Ciekawe, jakie wpisy wygrały.

oby nie takie jak kiedyś w konkursie na przepis dla teściowej emotka

Nie kojarzę przepisu dla teściowej
emotka
a pszczoły chciałam ratować w sposób przesycony napięciem seksualnym, ale nie mówcie o tym Arcie, bo Ona od zawsze twierdzi, że wygrywam zboczonymi hasłami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4542185 Napisano: 18.07.2011 07:36:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny emotka i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny emotka

Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4542162 Napisano: 18.07.2011 07:29:35 w Wkurza mnie...
katmich napisał(a):

wkurza mnie, że nic nie wygrywam emotka tak czekałam na wyniki z pomagamy pszczołom i znowu się zawiodłam emotka emotka chyba muszę zrobić dłuższy urlop od konkursów.. ale jestem emotka

Również mi się wydawało, że miałam genialny pomysł, a tu nico... Ciekawe, jakie wpisy wygrały.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4540396 Napisano: 18.07.2011 08:28:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

madzia34 napisał(a):

ze siedze z dziecmi nad morzem a tupada

Rozumiem, że tupada atakuje bezbronnych turystów, to straszne... Chciałam się powkurzać, że nie jestem na wakacjach, ale teraz to właściwie się cieszę... Sporo czytałam o tej odmianie drapieżnej ryby, ale nie sądziłam, iż tak szybko pojawi się w Bałtyku, brrr...

emotka
Wkurza mnie, że moje czoło prezentuje barwy flagi narodowej, bo sobie ćwiczyłam jogę w parku i nie zorientowałam się na czas, że mi chustka zjechała znacząco poniżej linii włosów emotka

Uważaj!!! Tupady podobno mają słabość do ezoterycznych joginek emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4540355 Napisano: 18.07.2011 08:12:05 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

ze siedze z dziecmi nad morzem a tupada

Rozumiem, że tupada atakuje bezbronnych turystów, to straszne... Chciałam się powkurzać, że nie jestem na wakacjach, ale teraz to właściwie się cieszę... Sporo czytałam o tej odmianie drapieżnej ryby, ale nie sądziłam, iż tak szybko pojawi się w Bałtyku, brrr...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4540292 Napisano: 18.07.2011 07:43:59 w Dziś cieszę się z.....
arta napisał(a):

wsciekly napisał(a):

arta napisał(a):

Bardzo się cieszę, ponieważ dziś podpisałam nową umowę (dostałam awans!!!) emotka emotka

czyżby Pani Dyrektor emotka emotka emotka

manager emotka

To teraz będę tak do Ciebie mówić, jak się spotkamy
emotka

Pani Manager, mrauu emotka

P.S. Gratuluję, zasłużyłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4535217 Napisano: 15.07.2011 10:54:53 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja piernicze...Jasne ADMINI nie maja nic innego do roboty tylko ingerowac w awatary..jak biegał penis w avatarku to było ok ale tekst o tym ze nie akceptuje tego czego większośc społeczenstwa..to już jest be....

biegał penis w avatarku?????
jak dobra zabawa to zawsze mnie ominie emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4535071 Napisano: 15.07.2011 10:18:41 w Połączenia nieodebrane
agamaty napisał(a):

beata21 napisał(a):

agamaty napisał(a):

co teraz dzwoni z zastrzeżonego?

Pewnie Warka

nie grałam, a hochland z jakiego dzwoni? bo jeden kod wysłałam przedwczoraj