Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#4430808 Napisano: 09.06.2011 11:38:17 w Inne mniejsze markety
chasia napisał(a):

Poznań - pralka jest moja. Przed chwilą miałam telefon emotka

Gratulacje emotka Ciekawe, czy jeszcze można się łudzić...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4430667 Napisano: 09.06.2011 11:01:23 w Inne mniejsze markety
Więc chyba nie dzwonią miastami... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4427987 Napisano: 08.06.2011 02:03:31 w Inne mniejsze markety
Do jakiego dnia dzwoniło dziś Eko? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4427476 Napisano: 08.06.2011 11:39:45 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

joan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Gorzej jakby widniał na nich napis: NIE BIEGAM BO SRACZKI NIE MAM emotka emotka emotka

A skąd wiesz, jaki napis jest na plecach? emotka

emotka tego nikt nie wie emotka

Z tyłu jest napis:

Nie biegam, nie skaczę i nie puszczam bonkuf
Wybieram teszirty, bo jestem z e - konkuf...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4427156 Napisano: 08.06.2011 10:29:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

iskierka napisał(a):

Serio wam się podobają te koszulki Nie biegam? Ten napis jakoś mnie nie może przekonać.Ponoć to reklama stroperanu ,ale pierwsze co mi się skojarzyło to nie biegam.. jestem leniem, nic nie robię emotka

Nie biegam, bo jestem już w takim wieku, że nie muszę
emotka wolę pospacerować i przyglądać się światu emotka

Ej no Madzia, zabrzmiało, jakbyś już po trzydziestce była conajmniej emotka

Noooo i właśnie dlatego nie biegam
0 0

79magda

#4427134 Napisano: 08.06.2011 10:25:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
iskierka napisał(a):

Serio wam się podobają te koszulki Nie biegam? Ten napis jakoś mnie nie może przekonać.Ponoć to reklama stroperanu ,ale pierwsze co mi się skojarzyło to nie biegam.. jestem leniem, nic nie robię emotka

Nie biegam, bo jestem już w takim wieku, że nie muszę
emotka wolę pospacerować i przyglądać się światu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4426923 Napisano: 08.06.2011 09:24:27 w Połączenia nieodebrane
isiulka napisał(a):

79magda napisał(a):

UWAGA!!!

Uwaga na numer: 717222224

http://www.numernet.pl/telefon/717222224

nie rozumiem, o co chodzi tym numerem?

Napisałam ku przestrodze, żeby nie odbierać takiego
0 0

79magda

#4426793 Napisano: 08.06.2011 08:53:03 w Połączenia nieodebrane

79magda

#4426652 Napisano: 08.06.2011 08:17:50 w Wkurza mnie...
kubas1234 napisał(a):

Wkurza mnie, że nic mi nie wychodzi i za cokolwiek się zabiorę kończy się fiaskiem( szczególnie konki emotka )

Nie wkurzaj się, z konkami tak już jest... są przypływy i odpływy emotka grunt, to się nie poddawać... Nie wierzę, że nic Ci nie wychodzi, patrząc na Twój avatar widać, że świetnie tańczysz emotka Trzymaj się, każdy ma gorsze i lepsze dni.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4425466 Napisano: 07.06.2011 07:29:54 w Wkurza mnie...
Znalazłam regulamin konkursu Olay z Rossmana, na temat którego toczy się dyskusja... Do wygrania było 220 zestawów kosmetyków oraz iPody...

www.olay.pl/pl-pl/flash/PDF/Regulamin_akcji_Olay_w_Rossmann.pdf

Tyle nagród i nikt nie dodał konkursu do bazy... chyba mnie to wkurza emotka

Gratuluję zatem tym wszystkim osobom, którym uda się wygrać, ponieważ ci, którzy zapewne by wygrali nie zagrali pozostając w błogiej nieświadomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4423201 Napisano: 07.06.2011 08:02:24 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mam paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie (bułka fitness, ciabatta i koreczki śledziowe). Tanio nie oddam emotka Można pisać PW z ceną za paragon w tytule, ale nie gwarantuję, że odpiszę każdemu... emotka

Wkurzają mnie takie posty... Nie dość, że propagują niezdrowy tryb życia - wszak wiadomo, że rybka lubi pływać, więc do śledzia ze dwie setki... joan, doprawdy wstydź się - na śniadanie takie rzeczy...

To jeszcze, że nie tanio i bez gwarancji... Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4421536 Napisano: 06.06.2011 01:15:19 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

emanuela24 - chodzi o PR. Firma, która zostanie umoczona w bagnie oszukiwania klientów, nie wyjdzie w ich oczach czysta z tego łajna. Ludzie zapamiętają tylko jedno: firma = oszuści. Lidl o tym wiedział.

W tym wypadku akurat się z Tobą nie zgodzę. Wizerunek firmy buduje się na różne sposoby, wyciąganie się z potknięć również może stać się elementem składowym takiego przedsięwzięcia...

Specjaliści tego uczą emotka

Były takie przypadki - w słoiczku z daniem dla dzieci ktoś znalazł odłamek szkła, firma wydała stosowne ogłoszenia, wycofała ze sklepów całą partię, przeprosiła itp. Czasem fakt, że chce się naprawić błąd potrafi bardzo wiele zmienić w wizerunku firmy.

Oczywiście to taka moja uwaga związana jedynie luźno z tematem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4421176 Napisano: 06.06.2011 11:18:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

iaziaz napisał(a):

arta napisał(a):

kubatbg napisał(a):

kubatbg napisał(a):

bluesky napisał(a):

kiedy ewentualne wyniki konka e.leclerk fairy i bonux?

do soboty mieli wybrac laureatów także może dzisiaj beda powiadamiać

nikt nie ma jakiegoś dokładniejszego info w temacie ??

regulaminowo mają czas do końca tygodnia, więc nie ma co ich popędzać...

a jakie konki robila wczesniej ta agencja?
sa regulaminowi?

nie sa regulaminowi emotka

Co nie znaczy, że należy przed terminem nagabywać ich telefonami...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4406909 Napisano: 30.05.2011 09:28:06 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

polec napisał(a):

79magda napisał(a):

polec napisał(a):

joan napisał(a):

A ja chciałam o czym innym napisać. Bo od 3 dni noszę soczewki kontaktowe i nieźle mi dają popalić. Ale skoro rzuciliście temat... emotka

joan mogę ci jakoś pomóc z tymi soczewkami. noszę już 14 rok, więc jak coś to zapraszam na PW

Dziewczyny, uważajcie ze szkłami... Ja nosiłam 12 lat, a teraz nie mogę... Któregoś pięknego dnia po włożeniu tak potwornie zabolały mnie oczy, że musiałam wyjąć natychmiast. Kilku okulistów potwierdziło, że nie można nosić ich non stop, tak, jak ja nosiłam emotka Teraz tylko okazjonalnie, niestety, a nie cierpię okularów
emotka

To mnie zaskoczyłaś.

ja zmieniam regularnie i nie noszę cały czas, bo w domu z reguły biegam w okularach, przy komputerze też okulary, więc zdaje to egzamin.

A teraz te jedniodniówki, to wygoda i prostota, oko się nie męczy starymi soczewkami z osadem.

Tyle lat i sobie chwalę, ale ja jestem starego typu w postaci płynów i pudełeczek na soczewki.

ja noszę prawie rok, zakładam rano ściągam późnym wieczorem, i tylko na początku miałem kłopot - w miesięcznych pochodziłem 2 tygodnie, po czym strasznie bolały mnie oczy. W końcu po jakimś miesiącu stwierdzono zapalenie rogówki z tego co pamiętam, to przez 2 dni nie mogłem podnieść wzroku do góry bo mnie tak strasznie szczypało (oczywiście już bez soczewek) ale wyleczyłem to zapalenie, i już od kilku miesięcy żadnych problemów nie mam. I mam nadzieję, że żadnych już mieć nie będe, bo już nie wyobrażam sobie nosić okulary emotka

Ja również zmieniałam regularnie, płyny, bajery... wszystko, jak należało. Tyle tylko, że od rana do nocy je nosiłam, bez przerwy. I właśnie to chyba zaczęło się od zapalenia rogówki, niestety, do dziś mam tak, że jak ubiorę szkła, po paru godzinach oczy zaczynają mnie bardzo szczypać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4406849 Napisano: 30.05.2011 09:02:34 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

joan napisał(a):

A ja chciałam o czym innym napisać. Bo od 3 dni noszę soczewki kontaktowe i nieźle mi dają popalić. Ale skoro rzuciliście temat... emotka

joan mogę ci jakoś pomóc z tymi soczewkami. noszę już 14 rok, więc jak coś to zapraszam na PW

Dziewczyny, uważajcie ze szkłami... Ja nosiłam 12 lat, a teraz nie mogę... Któregoś pięknego dnia po włożeniu tak potwornie zabolały mnie oczy, że musiałam wyjąć natychmiast. Kilku okulistów potwierdziło, że nie można nosić ich non stop, tak, jak ja nosiłam emotka Teraz tylko okazjonalnie, niestety, a nie cierpię okularów
emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4377571 Napisano: 19.05.2011 11:59:48 w Oddam za darmo
Coca Cola

FKKRXN 7X7HKM 4HAP Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4377270 Napisano: 19.05.2011 10:22:51 w Dziś cieszę się z.....
awi napisał(a):

kosmonia napisał(a):

wera napisał(a):

psemulek napisał(a):

cieszę się, że się ochłodziło, nie znoszę upałów!

Ja też się cieszę i mam nadzieję, że całe lato będzie zimne
emotka

tak! podpisuję się pod tym rękami i nogami. Upałom mówię stanowcze NIE!
emotka emotka

Ja również nie lubię upałów, już niecierpliwie czekam na jesień i na wichurę w zaduszki

to i ja się dopiszę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4374358 Napisano: 18.05.2011 10:55:17 w Wkurza mnie...
Nie dziwię się, że tak usłyszała... sorry za naiwność mojego pytania - naprawdę nie mam pojęcia o tym konku, ale czy one nie są do Tesco te karty? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4374239 Napisano: 18.05.2011 10:14:13 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka

Może nie powiedział w kasie RMF FM najlepsza muzyka...
emotka

sorry, nie mogłam się powstrzymać emotka nie wygrałam ani sztuki w tym konku, ale na forum czytałam, że podobno wszędzie można nimi płacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4372083 Napisano: 17.05.2011 01:17:05 w RMF
aneti napisał(a):

jeny, ile jest rzeczy których już nigdy nie zrobimy emotka

Ależ dlaczego nie zrobimy??? emotka starsi ludzie też mają prawo do radości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0