Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#4148176 Napisano: 16.02.2011 09:59:11 w Wkurza mnie...
ako63 napisał(a):

Jak możesz coś wygrać, skoro tu wygrywają wciąż i wszystko (nawet w ilościach hurtowych!!!)Ci sami gracze, którzy chyba w swojej codzienności na nic innego oprócz tego swojego nałogu konkursowego nie mają czasu niestety...
Pozdrawiam emotka )

Wkurza mnie, że ludzie mają takie problemy... Przypominam - to jest forum dla konkursomaniaków, nie dla chóru kościelnego... Skoro świadomie wybieram gromienie konków od oglądania seriali, wybieram hobby jak każde inne, a jakie przyjemne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4147473 Napisano: 16.02.2011 07:04:24 w Wkurza mnie...
ariadnaa napisał(a):

ineska napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

emotka emotka

Teraz napisali w komentarzu, że mogą oczywiście na swój koszt wysłać emotka

Usuwają komentarze
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4146472 Napisano: 16.02.2011 02:17:30 w Wkurza mnie...
frezja napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

pogieło emotka

Tu jest link:

http://www.facebo...achy/149777901714649

jak Ktoś ma ochotę, niech zapyta w komentarzach, ile wynosi koszt wysyłki - ciekawe, co odpowiedzą. Wczoraj napisałam im, że 12 zeta to jawna kpina, bo ostatnio płaciłam 15 za wysyłkę ekspresu do kawy, który chyba jest nieco cięższy, niż dezodorant w sztyfcie, bądź zestaw próbek...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4146446 Napisano: 16.02.2011 02:11:30 w Wkurza mnie...

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4145796 Napisano: 16.02.2011 11:42:15 w PLAGIATY
assal napisał(a):

Bo ciekawe jest chociażby pytanie, czy układ torów kolejowych w miejscowości X jest chroniony prawem autorskim, czy można go wykorzystać, nie płacąc twórcy, w miejscowości Y?
emotka

Wydaje mi się, że to tak, jakby komuś spodobał się projekt domu i postanowił zbudować sobie taki sam, tylko z jednym oknem więcej/mniej...

Znam przykład, gdy pani zgłosiła się do agencji reklamowej, która stworzyła jej logo, wizytówki itp. Chodziło o ogólną oprawę powstającej knajpy. Pani obejrzała i podziękowała, tłumacząc się zbyt wysoką wyceną. Kilka tygodni później te projekty znalazły się: nazwa knajpy i logo na obiekcie, zmieniona może dosłownie jedna literka i to minimalnie (mówię o kształcie, nie o wymowie tekstu), menu itp. Sprawa oczywiście zakończyła się w sądzie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4139802 Napisano: 14.02.2011 10:58:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doalki napisał(a):

Kubeczek z Sagi- ale synuś na nim jakiś niewyraźny...

Daj Mu Rutinoscorbin emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4128104 Napisano: 10.02.2011 12:19:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
is77 napisał(a):

Co to za bank miał dziś ogłosić wyniki na FB? emotka

pytanie dotyczyło nowych usług w ich banku, a nagroda - koszulka / kubek do wyboru

eurobank
0 0

79magda

#4127832 Napisano: 10.02.2011 11:17:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

jeszcze mi coś takiego przyszło do głowy: czy ktoś z konkursowiczów zostawia sobie kopie regulaminów do WSZYSTKICH konków, w jakich kiedykolwiek wziął udział? Bo przyznam się, że ja nie. Zatem wykorzystywanie 2x tego samego tekstu jest ryzykowne, ponieważ mogliśmy go już komuś wcześniej przekazać na wyłączność. Może i dmucham na zimne, ale nawet wygrane hasełko z Twixa przemodelowałam na konek Duplo emotka

No więc właśnie, zaczynamy chyba popadać w paranoję emotka przecież to w końcu nasze własne myśli przelane na papier/klawiaturę telefonu bądź komputera...

joan napisał(a):

PS: Nie wolno przesyłać linków z pysznymi sernikami (oż Ty wredna), laski się na wiosnę odchudzają emotka

Wolisz takie ze strony www.niechcislinacieknie.pl czy www.niechcidupkarosnie.pl??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4127792 Napisano: 10.02.2011 11:08:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan, ciasssteczko, oraz osoby z PW - bardzo dziękuję emotka

Szczególnie dziękuję za wyrażenie opinii dotyczącej fotografii - kurczę, zrobiłam takie coś chyba pierwszy raz, ponieważ przeglądając prace konkursowe, zauważyłam, że inni tak robią... Grrr... co też mnie podkusiło emotka Będę miała nauczkę

emotka

Czy jeżeli przesyłam koleżance link do fotografii smakowitego sernika, znalezionego na stronie www.niechciślinacieknie.pl również robię coś złego? Kurczę, pytam serio, bo po tym incydencie już się naprawdę pogubiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4127706 Napisano: 10.02.2011 10:49:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
Słuchajcie, mam pytanie!!!

Na pewnym portalu zarzucono mi oszustwo, ponieważ ktoś znalazł tekst, który dodałam do konkursu, w sieci. Tyle tylko, że to mój własny tekst!!! Jedyną moją winą jest to, że nie doczytałam regulaminu, który nakazuje dodawać teksty stworzone na potrzeby konkursowe. Ok. Moja wina. Czy dodawanie używanego tekstu jest nieetyczne? Czy jeżeli coś jest dobre, to dlaczego nie? Jakie jest Wasze zdanie?

A drugie pytanie:

Do tekstu dodałam zdjęcie z internetu. Przy fotografii nie było zaznaczone, że jej właściciel sobie tego nie życzy itp. Fotografia miała być jedynie ilustracją do tekstu... Bo nie był to konk fotograficzny. I moje pytanie: jak to jest z tymi fotkami z netu? Można z nich korzystać, czy nie? A avatary? Bo przyznam, że świadomie bym czegoś takiego nie zrobiła, ale teraz czuję się głupio... A przecież jakże często wklejamy w różne miejsca fotki znalezione w Internecie: potraw, miejsc, ludzi... Czy to sprzeczne z prawem, gdy, co podkreślam - nie ma zaznaczonego nigdzie, że nie wolno tego robić? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4126443 Napisano: 09.02.2011 09:22:58 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

musis schudnonc , ja ci to mófie, mnie tes nie puscało a jak nie zjadłam kolacji i objada to puscilo emotka

A jak pośladki, że tak się wtrącę???
0 0

79magda

#4124696 Napisano: 09.02.2011 01:10:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Widzę trzy słowa klucze w wynikach:

Monika, makieta, Poznań emotka

http://www.zmilos...wyniki-konkursu.html Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4124689 Napisano: 09.02.2011 01:09:05 w Oddam za darmo
Bon na zakupy do e-lady na 10 złotych polskich. Może ktoś akurat coś zamawia i przyda mu się. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4123720 Napisano: 09.02.2011 08:43:46 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wczoraj wieczorem potraktowałam się czymś, co nazywa się błyskawiczny lifting pośladków. I co? Dziś rano odnalazłam swoje pośladki dokładnie w tym samym miejscu, w którym wieczorem... Ech... emotka

I tak sobie myślę, że może moim pośladkom bardziej przydałby się tuning, a nie lifting... Według definicji, tuning to modyfikacje, dzięki którym osiąga się polepszenie parametrów technicznych i właściwości jezdnych... Zakres modyfikacji zależy jest od przeznaczenia pojazdu i zasobności kieszeni właściciela. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4119503 Napisano: 07.02.2011 08:04:59 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

ja tam widzę normalny avatr - serduszko z dłoni emotka

też tak miałam, zmień przeglądarkę, jak szukasz wrażeń
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4117923 Napisano: 07.02.2011 12:57:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

79magda napisał(a):

Skoro nawet asystent pani Szymborskiej bierze udziały w konkach, co się dziwić...

Na Facebooku był taki konk, w którym wygrał redaktor naczelny jednego z działów Focusa...

Copywriter??? To chyba nie jest jakieś wielkie halo... Znalazłabym na tym forum minimum 20 osób, które są mistrzami hasełek i arcymistrzami władania słowem!!!

nie żartujesz emotka

ale pokornie posypuję głowę popiołem, bo za krótko jeszcze w konki się bawię emotka

Podaję przykłady:

http://www.rp.pl/artykul/588403.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4117891 Napisano: 07.02.2011 12:50:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Skoro nawet asystent pani Szymborskiej bierze udziały w konkach, co się dziwić...

Na Facebooku był taki konk, w którym wygrał redaktor naczelny jednego z działów Focusa...

Copywriter??? To chyba nie jest jakieś wielkie halo... Znalazłabym na tym forum minimum 20 osób, które są mistrzami hasełek i arcymistrzami władania słowem!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4116562 Napisano: 06.02.2011 10:12:00 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy walentynkowe emotka jestem taka nieromantyczna że nawet niczego romantycznego napisać nie mogę emotka emotka

mam to samo - tylko uważam, że to walentynki są mało romantyczne, to kicz emotka

Podpisuję się pod tym, ale nagrody w walentynkowych konkach są takie sympatyczne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4114093 Napisano: 05.02.2011 10:53:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

nie wiem czy sie przebije ale chce zapytac czy byly juz wyniki z leclerca bialy stol ... emotka

nie za szybko wymagasz od tej agencji wyników?! emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4111334 Napisano: 04.02.2011 08:47:40 w Połączenia nieodebrane
kajeczka napisał(a):

79magda napisał(a):

Jakieś pół godziny temu brak numeru...??? Jakieś gazety? Chyba już za późno?!

Gazety w piątek o tej porze? Nie sądzę emotka
Ale automaty i inne pieroństwa-owszem emotka

Och, no co
emotka mam bujną wyobraźnię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0