Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że ludzie mają takie problemy... Przypominam - to jest forum dla konkursomaniaków, nie dla chóru kościelnego... Skoro świadomie wybieram gromienie konków od oglądania seriali, wybieram hobby jak każde inne, a jakie przyjemne...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Usuwają komentarze
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu jest link:
http://www.facebo...achy/149777901714649
jak Ktoś ma ochotę, niech zapyta w komentarzach, ile wynosi koszt wysyłki - ciekawe, co odpowiedzą. Wczoraj napisałam im, że 12 zeta to jawna kpina, bo ostatnio płaciłam 15 za wysyłkę ekspresu do kawy, który chyba jest nieco cięższy, niż dezodorant w sztyfcie, bądź zestaw próbek...
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!! Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że to tak, jakby komuś spodobał się projekt domu i postanowił zbudować sobie taki sam, tylko z jednym oknem więcej/mniej...
Znam przykład, gdy pani zgłosiła się do agencji reklamowej, która stworzyła jej logo, wizytówki itp. Chodziło o ogólną oprawę powstającej knajpy. Pani obejrzała i podziękowała, tłumacząc się zbyt wysoką wyceną. Kilka tygodni później te projekty znalazły się: nazwa knajpy i logo na obiekcie, zmieniona może dosłownie jedna literka i to minimalnie (mówię o kształcie, nie o wymowie tekstu), menu itp. Sprawa oczywiście zakończyła się w sądzie.
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj Mu Rutinoscorbin
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eurobank
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No więc właśnie, zaczynamy chyba popadać w paranoję
Wolisz takie ze strony www.niechcislinacieknie.pl czy www.niechcidupkarosnie.pl???
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczególnie dziękuję za wyrażenie opinii dotyczącej fotografii - kurczę, zrobiłam takie coś chyba pierwszy raz, ponieważ przeglądając prace konkursowe, zauważyłam, że inni tak robią... Grrr... co też mnie podkusiło
Czy jeżeli przesyłam koleżance link do fotografii smakowitego sernika, znalezionego na stronie www.niechciślinacieknie.pl również robię coś złego? Kurczę, pytam serio, bo po tym incydencie już się naprawdę pogubiłam
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewnym portalu zarzucono mi oszustwo, ponieważ ktoś znalazł tekst, który dodałam do konkursu, w sieci. Tyle tylko, że to mój własny tekst!!! Jedyną moją winą jest to, że nie doczytałam regulaminu, który nakazuje dodawać teksty stworzone na potrzeby konkursowe. Ok. Moja wina. Czy dodawanie używanego tekstu jest nieetyczne? Czy jeżeli coś jest dobre, to dlaczego nie? Jakie jest Wasze zdanie?
A drugie pytanie:
Do tekstu dodałam zdjęcie z internetu. Przy fotografii nie było zaznaczone, że jej właściciel sobie tego nie życzy itp. Fotografia miała być jedynie ilustracją do tekstu... Bo nie był to konk fotograficzny. I moje pytanie: jak to jest z tymi fotkami z netu? Można z nich korzystać, czy nie? A avatary? Bo przyznam, że świadomie bym czegoś takiego nie zrobiła, ale teraz czuję się głupio... A przecież jakże często wklejamy w różne miejsca fotki znalezione w Internecie: potraw, miejsc, ludzi... Czy to sprzeczne z prawem, gdy, co podkreślam - nie ma zaznaczonego nigdzie, że nie wolno tego robić? Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak pośladki, że tak się wtrącę???
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika, makieta, Poznań
http://www.zmilos...wyniki-konkursu.html Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak sobie myślę, że może moim pośladkom bardziej przydałby się tuning, a nie lifting... Według definicji, tuning to modyfikacje, dzięki którym osiąga się polepszenie parametrów technicznych i właściwości jezdnych... Zakres modyfikacji zależy jest od przeznaczenia pojazdu i zasobności kieszeni właściciela. Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak miałam, zmień przeglądarkę, jak szukasz wrażeń
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podaję przykłady:
http://www.rp.pl/artykul/588403.html
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Facebooku był taki konk, w którym wygrał redaktor naczelny jednego z działów Focusa...
Copywriter??? To chyba nie jest jakieś wielkie halo... Znalazłabym na tym forum minimum 20 osób, które są mistrzami hasełek i arcymistrzami władania słowem!!! Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się pod tym, ale nagrody w walentynkowych konkach są takie sympatyczne...
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och, no co