Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też przez to przeszłam, więc wiem, jak to wkurza
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lacuna masz w avatarze śliczną fotkę
Czy podobają Ci się Twoje fotki? Lubisz je? Są Twoje, prawda? Czy naprawdę uważasz, że chodzi o pierniczki? Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie ma znaczenia żadnego, że przeprosiła, skoro nie rozumie istoty problemu. To nie chodzi o to, że ktoś Jej żałuje pierniczków, tylko o to, że zachowała się w sposób nieetyczny, a do tego niezgodny z prawem!!! Na to są paragrafy, a nie przeprosiny!!!
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu brak słów...
Jak można nie rozumieć podstawowych zasad etyki??? A pojęcie honoru, wstydu...
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wbrew avatarowi nie jestem pewna, co bierzesz, ale musi być to super stuff
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu jest top: oddam za darmo. Po co bierzesz udział w takich konkach?
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma następców, nie mów... Jest zgrzytanie zębów i takie tam... I to takie właśnie jakby wkurzające jest...
Zauważ, że są osoby, którym brakuje pleplania na innym poziomie i wędrówek w oparach absurdu...
Szkoda, że tak się tu stało, jak się stało
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... jakże serce rośnie patrząc na Twego dzioba
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znasz mnie, nie masz o mnie pojęcia, nie oceniaj!!! Na tym forum znalazłam takich przyjaciół, których na próżno szukałam w realnym świecie... I uwierz, że nie jest mi obce pojęcie pomoc i bezinteresowność. Kto mnie zna, wie, jaka jestem... Napisałam, że osłabiające są dla mnie prośby o pomoc, pojawiające się w każdym wątku. I podtrzymuję to. Jestem przekonana, że 80% tych skamlących gdyby miało możliwość, chapałoby do bólu, a żal mają, bo nie potrafią...
To jednak, co się dzieje na forum czasem przekracza już wszelakie granice, więc nie spodziewałam się zostać zrozumianą...
Kalisto dziękuję
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie umiem grać w czasówkach, nie wygrywam w nich, więc się do nich nie zabieram. Proste! Naprawdę uważacie, że ktoś, kogo nie znacie, a kto ma swoich znajomych i przyjaciół, o Rodzinie nie wspominając odda Wam wart ponad 300 złotych ekspres za darmo? A niby dlaczego? Wy byście oddali???
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... sprawiłaś mi mnóstwo radości, choć wiem, że w moim wieku nie wypada się tak wydzierać
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obyś zawsze tak pięknie wyglądała, jak w czasie minionego sylwestra
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i dooopa