Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam konta na NK
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pokasowali, dodawałam jakieś 30 minut temu
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślałam, że w sprawach konkowych mało co mnie zaskoczy... a jednak... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To było na superja
Choć przyznać muszę, że wygrywałam w konkach na tym portalu, choć faktem jest, że nie tak cenne nagrody.
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Mikołaje zjadane w akcie desperacji???
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beka to chyba chodzi o to, że się z kogoś/czegoś można nieźle pośmiać... Ale pewna nie jestem, bo my chyba z tego samego przybytku - OBY spokojnej starości
A moderator najwyraźniej nie odstaje poziomem, dlatego tak świetnie się dogadują
A w temacie - wkurza mnie, że została mi obok klawiatury już tylko jedna krówka, co niechybnie oznacza, że 3 już zjadłam
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rticles-1-75941.html Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rticles-1-75823.html
https://www.e-kon...rticles-1-75921.html Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, z tym się zgadzam!!! Ludzie potrafią być okropni, a prawda jest taka, że pani w okienku to ostatnie ogniwo całej tej zmurszałej machiny i naprawdę niezbyt wiele od niej zależy...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musiałabym stać pod ścianą i przymierać głodem, żeby pójść pracować na pocztę i użerać się codziennie z tymi tabunami wiecznie niezadowolonych, wściekłych, nawiedzonych, śmierdzących... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asiu, wymarzonych podróży i gumowych drzew na drodze
Wszystkiego, o czym tylko marzysz
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wampir?
wapniak?
P.S. Arta, uwielbiam Twoje komentarze
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wybacz, muszę się wtrącić. Nie zrozum mnie źle, nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię i opinię mogę wyrobić sobie jedynie na podstawie Twoich postów - a to nie najszczęśliwszy sposób... Uwierz, że kwestię Twoich zdobyczy mam w głębokim poważaniu. To jest sprawa bardzo indywidualna - Ty lubujesz się w tych opowieściach, ja - niekoniecznie. Powiem więcej: mogłabym nawet szanować Cię i podziwiać za poziom wiedzy i umiejętności, podobnie, jak ma się to z innymi userami, których ubóstwiam, a Ich prace czytam z rozdziawem i zacieszem!!! Jednak po nickach wymieniać nie zamierzam...
Wkurza mnie forma, w jakiej to robisz. Uważasz się za lepszego - Twoja sprawa. Radziłabym jednak więcej pokory, to bardzo fajna cecha, którą należy pielęgnować... Po co wymieniasz nazwiska osób, które wymienione być nie chcą? Po co tworzysz teorie spiskowe? Po co podteksty, podśmiechiwania i wprowadzanie niezdrowej atmosfery? Zrozum - nie wszyscy mają ochotę tak barwnie opisywać swoje osiągnięcia. I, co najważniejsze, dla każdego osiągnięciem konkowym jest co innego. Uszanuj to.
Nie lepiej tworzyć coś pozytywnego i optymistycznego? Potrzebujesz się twórczo wyżyć? Zapraszamy choćby do skojarzeń. Stwórz niewinne żarciki - chętnie się przyłączę... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że ma ze cztery euro palety własnych olejkufff
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jaki czysty dziś...