Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#4067449 Napisano: 21.01.2011 10:22:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
beata82roksana82 napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie ma już możliwości dodawania komentarzy nigdzie emotka no to nadszedł czas na serię maili emotka

na n-k mozna pisać

nie mam konta na NK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4067444 Napisano: 21.01.2011 10:20:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie ma już możliwości dodawania komentarzy nigdzie emotka no to nadszedł czas na serię maili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4067440 Napisano: 21.01.2011 10:15:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, że zostały pokasowane negatywne komentarze?
emotka emotka emotka

Pokasowali, dodawałam jakieś 30 minut temu
emotka Nie wierzę w to, ze nikt z forum nie miałby żadnej nagrody... Skoro nawet, gdy nagród jest 5, albo jedna, znajduje się na forum!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4066735 Napisano: 21.01.2011 05:21:18 w PODZIĘKOWANIA
Adaś dziękujęmy emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4066140 Napisano: 21.01.2011 01:27:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka emotka emotka

myślałam, że w sprawach konkowych mało co mnie zaskoczy... a jednak... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4066021 Napisano: 21.01.2011 01:05:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

jenny21 napisał(a):

copacabana napisał(a):

Jak dla mnie to sciema!
Poza tym, szukalam na naszym forum czy ktos kiedykolwiek chwalil sie wygranymi z tego portalu - CISZA... to mowi samo za siebie.

Czyli mam kolejny portal na moja liste pt. Nie warto tam grać i sie wysilać emotka

To podobna sytuacja do konkursu na jakiejś stronce, gdzie były do wygrania dosyć cenne nagrody (m.in. fajne aparaty). Wtedy należało zostawić komentarz pod jakimś artykułem. Wygrały osoby rejestrujace się tuz przed końcem konkursu i wylosowane wg kolejności rejestracji. Oczywiście nikt z naszych nie wygrał. Pamietacie? No i co? Rozeszło się po kościach i portal zapewne nie poniósł żadnych konsekwencji. To był tez portal słabej jakości, mało odwiedzany i zbyt biedny na takie nagrody.

To było na superja
Choć przyznać muszę, że wygrywałam w konkach na tym portalu, choć faktem jest, że nie tak cenne nagrody.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4066003 Napisano: 21.01.2011 01:02:37 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

Beka to chyba chodzi o to, że się z kogoś/czegoś można nieźle pośmiać... Ale pewna nie jestem, bo my chyba z tego samego przybytku - OBY spokojnej starości
emotka

A moderator najwyraźniej nie odstaje poziomem, dlatego tak świetnie się dogadują emotka

A w temacie - wkurza mnie, że została mi obok klawiatury już tylko jedna krówka, co niechybnie oznacza, że 3 już zjadłam emotka

dziękuję za wyjaśnienie, może sobie jakiś kajecik założę na nowe słówka emotka w końcu skoro człowiek się całe życie uczy, to na emeryturze też jeszcze może emotka

a mnie wkurza że mi się już chałwa i śliwki w czekoladzie z paczek świątecznych moich dzieci skończyły emotka

A Mikołaje zjadane w akcie desperacji???
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4065672 Napisano: 21.01.2011 11:24:32 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

jak poczytałam sobie te wypowiedzi, to się poczułam jak z Marsa albo jak rezydent domu starców emotka co to wogóle za język jest? emotka i czemu moderator nie wywali tych wpisów? przecież na każdym normalnym forum i na różnych firmowych stronach jest wyraźnie powiedziane, że będa usuwane wypowiedzi zawierające treści niecenzuralne, obraźliwe, rasistowskie itd., a tu się moderator jeszcze wdaje w pyskówki i zniża do poziomu dziecióchów, które nie są i nie bedą pewnie ich klientami... emotka

Beka to chyba chodzi o to, że się z kogoś/czegoś można nieźle pośmiać... Ale pewna nie jestem, bo my chyba z tego samego przybytku - OBY spokojnej starości
emotka

A moderator najwyraźniej nie odstaje poziomem, dlatego tak świetnie się dogadują emotka

A w temacie - wkurza mnie, że została mi obok klawiatury już tylko jedna krówka, co niechybnie oznacza, że 3 już zjadłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

79magda

79magda

#4060980 Napisano: 19.01.2011 11:58:23 w Wkurza mnie...
ciasssteczko napisał(a):

Co do poczty... wiem, ze panie z okienek bywają opryskliwe i niekompetentne, ale nie uogólniałabym tego na całą pocztę - takie przypadki zdarzają się wszędzie. Są też ludzie, którzy pracują dobrze i sumiennie, a czasem jak słucham, jak odnoszą się do nich klienci to aż mi przykro... Pracownik poczty to też nie służący, i nie ominie odgórnych przepisów, bo jaśnie państwo sobie życzą i jeszcze wykrzykują, to cytat z wczoraj: wyp***dolę cię z tej pracy - takie sytuacje są na porządku dziennym - obawiam się, że też bym się w takiej pracy frustrowała emotka Wiadomo, wszyscy wiemy jak potrafi wyglądać praca poczty - zaginione, uszkodzone lub ograbione przesyłki, kolejki w urzędach, etc. Czasem warto jednak pomyśleć, że przesyłka mogła się uszkodzić na sortowni, a nie pani z okienka po niej skakała, a awaria systemu pocztowego czy klient, któremu nie chciało się wypełnić wcześniej druczków i blokuje kolejkę to też nie jej wina, a złość ludzi skupia się na niej. Pomijam Gienie, które faktycznie robią manicure zamiast pracować i piszą długopisami wyjętymi z naszych przesyłek - bo o takich chyba wszyscy mają jednakowe zdanie emotka

Podsumowując: wkurzają mnie buraki po obu stronach okienka, gdy naprawdę są burakami emotka

Dokładnie, z tym się zgadzam!!! Ludzie potrafią być okropni, a prawda jest taka, że pani w okienku to ostatnie ogniwo całej tej zmurszałej machiny i naprawdę niezbyt wiele od niej zależy...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4059841 Napisano: 18.01.2011 08:46:15 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

ale mnie wkurzyła dzisiaj poczta emotka Co to ma być... Nasza główna poczta skróciła sobie godziny pracy i otwarta jest teraz tak jak normalne poczty czyli do 20:00 emotka no chyba sobie jaja robią... Nie mają ludzi do pracy? To ja chętnie tam pójdę popracować. Żeby w takim mieście nie było dłużej czynnej poczty.... a tu niektóre miasta mają nawet całodobowe czego my się w życiu nie doczekamy emotka

Musiałabym stać pod ścianą i przymierać głodem, żeby pójść pracować na pocztę i użerać się codziennie z tymi tabunami wiecznie niezadowolonych, wściekłych, nawiedzonych, śmierdzących... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4058468 Napisano: 18.01.2011 11:51:34 w dziś mam urodzinki
joan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

sambolera
emotka emotka emotka emotka emotka
Asia,najlepszego w dniu urodzinek !!!! emotka

Dołączam swoje życzenia emotka

Asiu, wymarzonych podróży i gumowych drzew na drodze
emotka

Wszystkiego, o czym tylko marzysz emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4050031 Napisano: 14.01.2011 10:09:33 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

Nie wkurzaj się,Madzia emotka

emotka emotka ... a bo mnie zupełnie inne rzeczy wkurzają, to tak dla odwrócenia uwagi... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4049987 Napisano: 14.01.2011 09:56:47 w Konkursy ABC
arta napisał(a):

Na wp, to znam jedno słowo, ale boleśnie może się kojarzyć.

wampir?
wapniak?

P.S. Arta, uwielbiam Twoje komentarze
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4049954 Napisano: 14.01.2011 09:48:07 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

a ja tak sobie myślę, że cała ta dyskusja to nie zwykłe niewinne żarciki , ale że kogoś tu krew zalewa i żółć daje się we znaki, bo emotka znowu napisał, że to i owo wygrał

więc huzia na Józia emotka

ale mnie to nie wzrusza i olewam ciepłym m...m całą tę gadaninę emotka

Wybacz, muszę się wtrącić. Nie zrozum mnie źle, nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię i opinię mogę wyrobić sobie jedynie na podstawie Twoich postów - a to nie najszczęśliwszy sposób... Uwierz, że kwestię Twoich zdobyczy mam w głębokim poważaniu. To jest sprawa bardzo indywidualna - Ty lubujesz się w tych opowieściach, ja - niekoniecznie. Powiem więcej: mogłabym nawet szanować Cię i podziwiać za poziom wiedzy i umiejętności, podobnie, jak ma się to z innymi userami, których ubóstwiam, a Ich prace czytam z rozdziawem i zacieszem!!! Jednak po nickach wymieniać nie zamierzam... emotka

Wkurza mnie forma, w jakiej to robisz. Uważasz się za lepszego - Twoja sprawa. Radziłabym jednak więcej pokory, to bardzo fajna cecha, którą należy pielęgnować... Po co wymieniasz nazwiska osób, które wymienione być nie chcą? Po co tworzysz teorie spiskowe? Po co podteksty, podśmiechiwania i wprowadzanie niezdrowej atmosfery? Zrozum - nie wszyscy mają ochotę tak barwnie opisywać swoje osiągnięcia. I, co najważniejsze, dla każdego osiągnięciem konkowym jest co innego. Uszanuj to.

Nie lepiej tworzyć coś pozytywnego i optymistycznego? Potrzebujesz się twórczo wyżyć? Zapraszamy choćby do skojarzeń. Stwórz niewinne żarciki - chętnie się przyłączę... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4049705 Napisano: 14.01.2011 08:41:05 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

sambolera napisał(a):

79magda napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ehe, a świstak siedzi i zawija w te sreberka...

ciśnie się na usta emotka

Ale jaki czysty dziś...
emotka

natłuszczony emotka

i wkurzył mnie,bo mi zakosił olejek emotka emotka

Myślałam, że ma ze cztery euro palety własnych olejkufff
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4049605 Napisano: 14.01.2011 08:24:05 w Wkurza mnie...
ciasssteczko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ehe, a świstak siedzi i zawija w te sreberka...

ciśnie się na usta emotka

Ale jaki czysty dziś...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4047925 Napisano: 14.01.2011 11:46:04 w Oddam za darmo
zapunktowani:

E6X736 WLF6NL HXHM Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4047904 Napisano: 14.01.2011 11:41:45 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

wkurza mnie (w cudzysłowiu rzecz jasna), że nawet pod prysznic muszę iść z... telefonami emotka

Nie kąp się w ogóle emotka i tak Twoim głównym zajęciem jest turlanie się w naszych ekranikach, więc nikt nie zauważy różnicy...

A mnie wkurza, że idę dziś z Córą do dentysty i znów będzie bidula tak płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0