Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem tylko, co w tym takiego śmiesznego...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda II-rzędu: 100x zestaw kosmetyków dla Niej lub dla Niego do wyboru - zestaw kosmetyków Olay dla Niej o wartości rynkowej około 150 zł brutto - zestaw kosmetyków Gillette dla Niego o wartości rynkowej około 36 zł brutto
wniosek z tego, że nie warto rozpieszczać facetów
;) Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Męskie chyba wg regulaminu miały być mniej warte
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wiesz, moja trochę onieśmiela, bo jest obcojęzyczna
choć i takie propozycje się zdarzały wśród forumowych kliko - polyglotów
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciesz się, że masz tylko coś w stopce, a nie na przykład coś w stopie... albo w głowie
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, właśnie sprawdziłam - kończył się w listopadzie i również dziś dostałam te kosmetyki
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że skazujesz bezbronnego Mikołaja na takie cierpienie... Chyba muszę się poświęcić i Ci go zabrać
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Basia, Ty masz taką figurę, że mogłabyś oprowadzać wycieczki po fabrykach czekolady
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślisz, że Martyna nie zauważy różnicy? To Jej Mikołaj był...
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był pusty w środku, ale tak mikry, że tylko mnie rozjuszył
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fkurza mnie, że joan weszła w Nowy Rok z takim impetem, że jeszcze leczy kaca, a nie zrobiła z tej okazji żadnej najwyższej jakości fotki na konk...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam na Cappy, może być?
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodałabym jednak element komiczny - minę Pana z cudem odnalezionego sklepu, który ze szczęściem w oczach wyciąga z zaplecza kawę Jacobs, myśląc, że to koniec jego udręki... Niestety... to dopiero początek... Namolna i dziwna Klientka domaga się stanowczo ciastek z galaretką. Milka. Nie innych... Akcja nabiera rumieńców, na ladzie pojawiają się Jeżyki, Delicje Szampańskie, Wafle Familijne, Herbatniki Maślane, Pierniczki Alpejskie...
Ona nie zdzierżyła: MILKA musi być na paragonie!!!
Widząc dziwną minę Klientki, blady Ekspedient wyszeptał, drżąc na całym ciele: Ale na wszystkich CIASTKA pisze...
I tak to dziwna Klientka wyszła pokonana ze sklepu, trzymając kurczowo w pobielałych kłykciach drogocenny świstek z napisem: KAWA oraz CIASTKA...
Full profesjonalizm...
Misja wykonana!!! Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam jeden sklep ABC
wprawdzie największy asortyment jest z dziedziny %, ale jakoś i na konki co nieco się zakupić da
mój jest na Komuny Paryskiej Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane