Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6809723 Napisano: 21.09.2021 16:56:39 w Giełda Kodów ; )
mam- 2x spotify z bacardi, 1x tidal z haribo - wymiene na aktualne paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6809637 Napisano: 21.09.2021 11:55:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
coś bidnie w tych konkursach teraz, wrzesień to jeden z gorszych u mnie konkursowo miesięcy. emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6809325 Napisano: 20.09.2021 12:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
velvet c4 są zwrotki normalnie? u mnie na tmobile cisza..  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808977 Napisano: 17.09.2021 17:41:47 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tołpa Hebe?

cisza

Termin chyba mieli do dziś?

no ja mam zapisane "coś koło 15.09" więc może być dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808973 Napisano: 17.09.2021 17:20:36 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Tołpa Hebe?

cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808970 Napisano: 17.09.2021 17:08:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
laureat napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

laureat napisał(a):

Mnie zastanawia jak agencja przekonała sponsora, że taka nagroda to dobry pomysł i zostanie wykorzystana w pełni, a pieniądze nie pójdą w błoto? Kogo przedstawili jako grupę docelową? Emerytów? I to chyba niemieckich, bo kogo innego jest stać, żeby przez rok lecieć na room service? Ciekawe czy pracownicy agencji porzuciliby na rok swoje życie? Albo czy uważają, że to fair opłacać rok z góry, jeśli laureat spędzi tam z 4-5 tyogdni w roku. Mogli dać za to z 6 samochodów. 

Pracownicy agencji siedzą od miesięcy na zdalnej i ich marzeniem jest taki domek na Mazurach. Nawet na rok emotka

Bez przesady z tą pracą zdalną. Ona wciąż wymaga, żeby od czasu do czasu pojawić się w miejscu pracy. Poza tym ludzie mają inne obowiązki w miejscu swojego zamieszkania. Każdy dzień poza tym domkiem uszczupla wartość nagrody o jakieś 950 zł... 10 dni to już jest 9500 zł... a miesiąc to prawie 30 tysięcy. Jak ktoś żyje na wynajmie, to przez rok będzie płacić za puste mieszkanie, albo ma zrezygnować z umowy, a potem szukać nowego? Poza tym pracownicy agencji też chyba mają czasem dzieci? Póki co nauka jest stacjonarna. A wywiezienie dziecka na rok do lasu z dala od jego kolegów, to też na dobre mu nie wyjdzie. Jak na taką wartość nagrody grupa docelowa powinna być naprawdę szersza... bo to jest loteria dla osób bez zobowiązań, z pracą zdalną albo dużymi oszczędnościami. Ewentualnie dla kogoś kto mieszka w promieniu 20-40 km od tego hotelu. Nie wiem kto inny w tak krótkim czasie od powiadomienia o wygranej da radę to wykorzystać to na 100%... to tak jakby człowiek wygrał samochód, ale za każdy dzień nie jeżdżenia agencja zabierałaby z niego jedną część, aż w końcu po roku nic nie zostanie.

pytanie czy można podnajmować emotka ? Co tydzień w mieszkaniu inna delegacja się pojawia i pyk kasiora za nocleg w kieszeni. Wyświetl w wątku >>

notta

#6808898 Napisano: 17.09.2021 12:24:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

ktoś kiedyś pytał czy Ferrero będzie coś robiło
https://www.loteria.ferrerorocher.pl/

dom tylko na rok - słabo emotka , szczególnie patrząc po wartości regulaminowej, daliby lepiej ten budżet (~350 tys. zł) na karty przedpłacone

jestem tego samego zdania.. i co ja mam się tam wprowadzić na rok i co? mam całe swoje życie wyprowadzić na rok na drugi koniec Polski a po roku mam sobie wrócić i liczyć na to że w pracy mnie przyjmą z szeroko otwartymi rękami? Chyba musiałabym znowu być w ciąży emotka  by se pozwolić na rok wolnego, ale co z moim chłopem? Zostawić go w chałupie na rok? Jeszcze na głowę dostanie emotka . Podsumowanie.. konkurs dla emerytów, rencistów, bezrobotnych lub młodych ludzi - studentów, którzy mogą sobie pozwolić na rzucenie wszystkiego i ruszenie w Biesz.. yy.. na Mazury emotka   Wyświetl w wątku >>

notta

#6808883 Napisano: 17.09.2021 11:56:40 w Zapowiedzi konkursów
karkocka napisał(a):

https://www.loteria.ferrerorocher.pl

szkoda, że znowu loteria. Czekamy na jesienne mokate jeszcze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808671 Napisano: 16.09.2021 12:22:01 w Zapowiedzi konkursów
domika napisał(a):

carrefour od 14.09

ktoś widział może regulamin do tego konkursu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808666 Napisano: 16.09.2021 11:48:50 w Paragony na trwające konkursy
mma 2x spotify z bacardi, 1x tidal z haribo - wymiene na aktualne paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808571 Napisano: 15.09.2021 18:15:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akarolcia napisał(a):

agnes111 napisał(a):

Dnia 25.08. wysłałam zgłoszenie na konkurs durex. Tego samego dnia dostałam sms, że wygrałam bluzę. Odesłałam paragon i formularz, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, ani nagrody. Dzisiaj znowu dostałam sms z info o wygranej bluzie, a wysyłałam tylko jedno zgłoszenie. Czy ktoś ma podobnie?

Oni tam mają chyba lekki bałagan. Już samo powiadomienie  o wygranej w dniu wysłania zgłoszenia jest dziwne, tym bardziej, że nie kończył się wtedy etap i nie był to dzień posiedzenia komisji. Moja koleżanka też miała tak samo: w dzień wysłania zgłoszenia dostała odp. że wygrała, ale bluzę jej przysłali szybko.
Coś im się chyba pokręciło.
Wyślij formularz i paragon jeszcze raz i napisz im jak jest. Mam nadzieje że bluzę Ci przyślą emotka

ja miałam dzień po zgłoszeniu sms. Myślę, że teraz ktoś wrócił z urlopu, zapomniał na jakim dniu skończyli i teraz próbują ogarnąć. No nic. Ja napisałam maila bo moja bluza nie dotarła. Jestem ciekawa czy do końca miesiąca już informowali?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808567 Napisano: 15.09.2021 18:04:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnes111 napisał(a):

Dnia 25.08. wysłałam zgłoszenie na konkurs durex. Tego samego dnia dostałam sms, że wygrałam bluzę. Odesłałam paragon i formularz, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, ani nagrody. Dzisiaj znowu dostałam sms z info o wygranej bluzie, a wysyłałam tylko jedno zgłoszenie. Czy ktoś ma podobnie?

u mnie ta sama sytuacja  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808495 Napisano: 15.09.2021 14:34:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluza durex 24.08 Wyświetl w wątku >>

notta

#6808441 Napisano: 15.09.2021 13:25:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w minutce można gdzieś podejrzeć przykłady memów? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808427 Napisano: 15.09.2021 12:45:38 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

A czy Durex rozwiązał się do końca?

chyba nie.. nikt, nigdzie sie nie chwalił.. Wyświetl w wątku >>

notta

#6808269 Napisano: 14.09.2021 18:36:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja dopisuje się na listę zablokowanych konkursowo..  Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

notta

#6808268 Napisano: 14.09.2021 18:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy tylko ja nie wiem jak zabrać się za pytanie wedla?  emotka   Jaka jest Twoja receptura na przyjemność smaku? Chyba czas na urlop konkursowy   emotka

mi się bardzo podoba to pytanie. gorzej mam z Ewka CH. w Biedronce i z pytaniem "dlaczego to Ty masz lecieć na Malediwy". chyba napiszę: "bo całym sercem popieralam Cie w sporze z Mamaginekolog, ale to raczej z powodu niechęci do tej drugiej".

emotka  a ja nawet nie wiem kim jest mamaginegolog i na czym polega ten konflikt emotka , ale fakt. Kolejne kreatywne pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808267 Napisano: 14.09.2021 18:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

ivanotta napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy tylko ja nie wiem jak zabrać się za pytanie wedla?  emotka   Jaka jest Twoja receptura na przyjemność smaku? Chyba czas na urlop konkursowy   emotka

Czasami te pytania konkursowe rozwalają mi mózg. Niedawno na konkursie fb było pytanie o "Twój rytuał z kosmetykami X", gdzie X to szampon i odżywka  emotka  jakby była jakaś magia w myciu włosów...

to pytanie, to jeszcze pół biedy bo można jakieś czary mary dodać. Ale tutaj to kompletnie pustka. Muszę jakiegoś mugola zapytać o co kaman to może mi oczy otworzy na ogrom możliwości emotka  

no jak nie wiesz? przeca to się pisze, że receptura to kilo radości, gram szczęscia i tabliczka wedla, czy jakoś tak... 

no no.. ale tak to wszyscy pewnie będą pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808253 Napisano: 14.09.2021 18:06:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
siewcazamieszania napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czasami te pytania konkursowe rozwalają mi mózg. Niedawno na konkursie fb było pytanie o "Twój rytuał z kosmetykami X", gdzie X to szampon i odżywka  emotka  jakby była jakaś magia w myciu włosów...

to pytanie, to jeszcze pół biedy bo można jakieś czary mary dodać. Ale tutaj to kompletnie pustka. Muszę jakiegoś mugola zapytać o co kaman to może mi oczy otworzy na ogrom możliwości emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6808244 Napisano: 14.09.2021 17:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy tylko ja nie wiem jak zabrać się za pytanie wedla? emotka   Jaka jest Twoja receptura na przyjemność smaku? Chyba czas na urlop konkursowy  emotka Wyświetl w wątku >>