Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6794686 Napisano: 12.07.2021 19:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Winiary jeszcze do kogoś dziś dzwoniły?

Tak emotka

A to za ostatni tydzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6794616 Napisano: 12.07.2021 15:46:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zubrówka przypomina mi o nagrodzie.. a pierwszego maila nie było.. zestaw znaleziony Wyświetl w wątku >>

notta

#6794565 Napisano: 12.07.2021 12:35:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sa - cre - bleu emotka
Wszystkie moje dzisiejsze pewniaki okazały się ślepakami emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

notta

#6794467 Napisano: 11.07.2021 18:40:28 w Giełda Kodów ; )
dużo kodów lecha wymienię na inne kody - żywiec, desperados lub aktualne paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#6794368 Napisano: 10.07.2021 22:19:44 w Smolar
mia napisał(a):

Czy z konkursu Somat w Polo   https://www.e-kon...-polomarket.html   Smolar powiadamiał już o pozytywnej weryfikacji? Wg regulaminu to już powinni wczoraj wysyłać nagrody...

Sezon konkursowy i urlopowy w pełni, więc pewnie będzie mały poślizg..  Wyświetl w wątku >>
2 mia, samuraj 0

notta

notta

#6794143 Napisano: 09.07.2021 15:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoś miał problem wcześniej z formularzami smolarowymi? W wynikach mam informacje o dziennej a formularz laureata nie przechodzi? Poczekać czy pisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6794127 Napisano: 09.07.2021 15:28:58 w Informują
Informują z Konkurs "Cleanic Eco Baby"

Rodzaj powiadomienia: sms teraz
Dodatkowe informacje:
26.06 Wyświetl w wątku >>

notta

#6793972 Napisano: 09.07.2021 10:32:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje! Zdrówka dla Was wszystkich emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

notta

#6793816 Napisano: 08.07.2021 15:09:13 w Informują

notta

#6793521 Napisano: 07.07.2021 13:21:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Viscoplast w C4 
Na plakacie inna data zakończenia 27 lipca.
W regulaminie 27 czerwca.
Wg.reg do jutra powinni informować.
Co w związku z tą pomyłka?Można jeszcze zgłaszać,czy obowiązuje regulamin i już po ptokach..

https://www.e-kon...ur.html#.YOWMML_Tnqs

zawsze regulamin, jak konstytucja.. jest ważniejszy niż inne dokumenty robione na kolanie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#6793342 Napisano: 06.07.2021 22:23:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

Tak naprawdę nikt nie wie, czy ma być to wiersz, czy nie wiersz.

Nie dowiesz się, czy agencja lubi prozę, wiersz, czy coś innego, póki nie wygrasz kilka razy. Wyślij 10, 20, 50 zgłoszeń na dany konkurs, każde na innego maila, zanotuj wyniki i wyciągnij wnioski emotka

jeju.. to samo miałam pisać. Nikt Ci nie poda rozwiązania na tacy. Ludzie grają x lat i analizują. Wyciągają wnioski. Grają dalej emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6793331 Napisano: 06.07.2021 21:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawlis11 napisał(a):

Przyznam się, że również zawiedziony byłem tym, że w konkursie Wawela nie wygrałem.
Po pierwsze dlatego, że we wcześniejszym konkursie z Wawela, którego również Fortuna PS była organizatorem dokończyłem JEDNO zdanie.
Ponieważ nic nie wygrałem, to w konkursie Cechini postanowiłem ułożyć wierszyki. Wysłałem 4 ciekawe zgłoszenia. Pokazałem nawet znajomym polonistom, by ocenili.
Chciałbym nadmienić, że Facebook Wawela śledziłem parę dni temu, z którego wynika oburzenie konkursowiczów - wygrał wierszyk nawiązujący do produktów.
Daję słowo Wam, ze gdybym wiedział, że wywoła to takie oburzenie dokończyłbym KILKA zdań - NIE w postaci wierszyka, tylko ciekawej prozy.
Ja sam zgłosiłem 4 paragony, czyli cztery prace.
Nie zostałem poinformowany, jakie moje zgłoszenie (praca) wygrało i który skan paragonu mam przesłać – wysyłam wszystkie w takim razie. To nie było sprecyzowane w wiadomości zwrotnej! Bardzo nieprofesjonalne podejście.
Przecież miałem kilka zgłoszeń z innymi paragonami, po czym kupowałem kolejne produkty i rejestrowałem nowe paragony. Musi być najpierw zakup, a potem zgłoszenie, co jest jasne w regulaminie.
Chciałbym poznać swoją zwycięską pracę i pracę zwycięzcy samochodu.
Moja Mama, mój Tata i inni członkowie rodziny rejestrowali paragony - wysyłali zgłoszenia. Po kilka prac - prozą. Czyżby ichniejsza „nowoczesna technologia” zdyskwalifikowała resztę mojej rodziny, ponieważ wysyłaliśmy z tego samego numeru IP?! Istnieje takie prawdopodobieństwo, bo w innych konkursach (typu loteria) mogli stosować ten mechanizm. Tutaj może być wina systemu. Gdybyśmy o tym wiedzieli, to byśmy skorzystali z komputerów sąsiadów, bo wedle regulaminu każdy członek rodziny powinien mieć równe szanse - wszyscy się posługiwali swoimi adresami mailowymi z tego samego IP. Na jedna osobę przypada jedna nagroda... W loteriach Smolara dyskwalifikują innych członków z jednego gospodarstwa domowego, co jest dyskryminujące, tu nic takiego nie było. Bardzo prawdopodobne filtrowanie zgłoszeń po adresie IP. Tyle zgrzewek myśmy zakupili, tyle prac (jedno zdanie, kilka zdań, ciekawy zapis). A pozostali nic nie wygrali, co jest bardzo oburzające. W konkursie-loterii Milka, organizowanej kiedyś przez Dino, było lepiej. Było 30 bonów do rozlosowania – wysłałem kilka i zostałem wylosowany. W zeszłorocznej Dino dwa razy zostałem wylosowany i było mniej nagród (50, 100?) – mimo, że mniej zgłoszeń wysłałem niż w tym roku. Szanse były nieograniczone dla wszystkich, bo to były loterie, ale zdaniem moim, skoro tutaj zasady są tak zawężone i ograniczone, odpowiedzi kreatywne, to podejrzane jest to, dlaczego prace moich członków rodziny nie zostały nagrodzone.

Podejrzewam spisek! W mojej rodzicie nikt nic nie wygrał, co też jest bardzo oburzające. Możemy razem trzasnąć reklamacje emotka   Wyświetl w wątku >>

notta

notta

#6793245 Napisano: 06.07.2021 14:48:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sph, kaufland, dino - emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6793236 Napisano: 06.07.2021 14:41:12 w Paragony na trwające konkursy
LOTERIA STREFY ORZEŹWIENIA - mam zdrapkę bez paragonu - kupię paragon lub sprzedam zdrapkę - mój paragon gdzieś ufo porwało emotka . Ostatnio zaczynam podejrzewać, że obrali mnie za cel, bo często gubię różne rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6793215 Napisano: 06.07.2021 14:06:31 w Smolar
FBmonika33 napisał(a):

Jeśli w apce w zakładce wyniki jest już dodany konkurs to znaczy, że został całkowicie rozstrzygnięty? Mam na myśli Eco baby bo kilka osób napisało, że wygrało z tych dni początkowych a potem cisza .

ja mam wygraną z 23.06 i jeśli dobrze kojarzę to po tym dniu nikt się nie chwalił.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6793115 Napisano: 05.07.2021 23:48:11 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

Czy z konkursu Jacobs w ITM "Uwiecznij chwile" informowali już o wygranych zestawach?

a główne już poszły? Wyświetl w wątku >>
0 0