Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6778769 Napisano: 02.05.2021 13:01:05 w Paragony na trwające konkursy
kupię:
auchan hortex
auchan tymbark
auchan FA
Superpharm Gliss Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6778729 Napisano: 01.05.2021 22:28:28 w Paragony na trwające konkursy
  • kod ipla premium z lays lidl
  • oraz 2x 3miesiące spotify premium za darmo od media expert dla nowych subsrybentów

wymienię na aktualne paragony/ kody loteryjne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6778658 Napisano: 01.05.2021 12:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

1 maja 
Świeto, dzien wolny od pracy
USTAWOWO wolny od pracy  emotka
Od lat  emotka
W wielu krajach celebtowany...

Jakim łosiem trzeba byc, by zaczac w ten dzien loterie promocyjna  emotka  
Hajs, hajs, hajs  emotka  i jakis taki niesmak do firm, ktore podpisaly sie pod tym... nie mozna bylo do 4ego poczekac  emotka
No chyba, ze to ustawka i pierwsze dni są dla wybranych i zdesperowanych by wygrac 20zl albo tindal  emotka

Good luck  emotka

a nagrody nie przechodzą na organizatora czasami?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6778556 Napisano: 30.04.2021 17:48:26 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś wolne monstery na gamingowy konkurs?
leclerc duda i c4 milka? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6778414 Napisano: 29.04.2021 21:31:51 w Czy informują/ informowali?
lukaszblobi2 napisał(a):

Czy z Konkurs "Doładuj się na wiosnę z Orange" - karty podarunkowe już informowali?

gdyby były to pewnie na forum kilka by wpadło. Na moje informowali pewnie główne i za kilka dni puszczą resztę smsem Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6778368 Napisano: 29.04.2021 17:28:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
familijne kurier TNT  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

notta

#6777715 Napisano: 26.04.2021 17:36:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

notta

#6777569 Napisano: 25.04.2021 20:28:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kerocna napisał(a):

pikawka napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy IQ Marketing to też Smolar? emotka

Chyba nie, smolar jest z Łodzi a IQ z Warszawy  emotka

Hmmmm tylko ciekawe dlaczego w konkursie Dove w Rossmannie zwrotka przyszła od Smolara? emotka A organizatorem jest IQ Marketing.

Strone Dove zawsze obsluguje Smolar na zwroty.
IQ Marketing pewnie dostalo male zlecenie i akces do strony... Sensu brak na nową domene, pod taki konkursik emotka
A moze die myle i sie zjednoczyli  emotka

jak walczyć z zaowodymi konkursowiczami, to lepiej ramię w ramię niż solo emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6777493 Napisano: 25.04.2021 10:46:02 w Czy informują/ informowali?
sasaaabp napisał(a):

margotkowe napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Casillero del Diablo główne?

Też się chętnie dowiem emotka  

chyba nie, bo nawet nie informowali za ostatni tydzień konkursu. W dodatku na główne mają czas do 07.05 

Ps. Dziewczyny, a co Wy takie kibicki piłki nożnej, że czekacie ?:)

Ja? W domu mam fana ManU i zyc nie daje Wyświetl w wątku >>

notta

#6777468 Napisano: 24.04.2021 21:22:11 w Czy informują/ informowali?
Casillero del Diablo główne? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6777209 Napisano: 23.04.2021 11:11:09 w Informują
Informują z Konkurs "Indykpol-kasa wraca" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: email @
Dodatkowe informacje:
dziwny mail, wygląda na pierwszy rzut oka jak jakiś spam. Jest tylko formularz w załączniku bez treści, nadawca konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6777048 Napisano: 22.04.2021 16:06:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

superloser dla mnie drukowanie paragonów po wygraniu czy coś, to czarna magia. Nie wiem, o czym piszesz (w sensie dokładnym, bo ogólnie coś mi obiło o uszy, ale nigdy nie zgłębiałam tematu).

Ostatio w Tesco ludzie mieli paragony z datami z poprzednich dni. Poslizg jakies 12 godzin.
Masz swoj sklepik to sobie mozesz ustawic zegar o 10-15 minut wczesniej, od rzeczywistego.
Zagrasz o 16ej i wygrywasz... to sobie kupujesz produkt konkursowy, a na paragonie masz 15:50 emotka  Regulaminowy zakup "przed" zgloszeniem  emotka
Nie wygrasz, to nie wydajesz kasy na przegrane zgloszenia  emotka
Pochodz sobie po malych sklepikach i lookaj na godziny na paragonach, czy zawsze Ci sie zgodza z telefonem emotka  

W losowaniu sklepiki zglosza tylko te paragony, ktore klient zostawi emotka

Człowiek uczy się całe życie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

notta

#6777031 Napisano: 22.04.2021 15:37:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
natka005 napisał(a):

Przelew z Gellwe 500 zł emotka

Mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

notta

#6777030 Napisano: 22.04.2021 15:36:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

MAM PYTANIE - WOLICIE KONKURSY Z BRAMKAMI CZASOWYMI, CZY TAKIE, GDZIE SĄ LOSOWANIA?
Poproszę o odpowiedzi i dlaczego takie, a nie inne rozwiązanie??

Mnie wkurzają konkursy na bramki, szczególnie, jeśli jest tylko jedna nagroda dziennie. 

Zdecydowanie wolę losowanie. Bramki są dla mnie nieodgadnione do tej pory. A losowanie to losowanie - każdy ma szansę! 

Ja tez wole losowanie. Przynajmniej mogę się łudzic ze mam wiecej szans niz z trafieniem w bramkę. Bramki mi się kojarzą z kombinowaniem. A w przypadku losowania to mam wrażenie że szanse są wyrównane. Ja to nawet jak są bramki to czekam zawsze na losowanie dodatkowe emotka   Wyświetl w wątku >>

notta

#6776344 Napisano: 19.04.2021 11:47:56 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

kalinea napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie upierdliwy konsultant który wydzwania do mnie 150 razy z różnych numerów (blokowanie kolejnych numerów nic nie daje) i radosnym głosem zachęca do zakupu fotowoltaiki.. to nic że w bloku mieszkam. Nie słuchają i dzwonią kilka razy w tygodniu. Natrętni ludzie. Ponoć dostali namiary od kontrahenta, jestem ciekawa kto znowu handluje telefonami  emotka

Mam dokładnie to samo emotka

czyli to jednak konkursowe. Pan tak szybko dyktował maila gdzie należy napisać że nie zdążyłam sobie zapisać  emotka

Ja też to mam. Zablokowałam 6 numerów i na razie cisza.

Ja jej powiedziałam ze mam stary dach i niestety nie da się u mnie założyć fotowoltaiki, od tamtej pory cisza 

szczęściara.. ja tłumaczę za każdym razem że mieszkam w bloku i nie ma po co montować. A w sobotę to dzwonili z 6 różnych numerów. Jeden blokowałam, dzwonił kolejny inny. Dobrze że teraz na telefonie wyświetla się "podejrzenie spamu" i można z automatu blokować emotka

a ja mówię prawdę że nie jestem właścicielem domu w którym mieszkam i też szybko telefonujący się żegnają.

Oni chyba na chybił trafił dzwonią, bo kupiłam nowy telefon, zainstalowałam na nim  nowy numer, którego nikomu jeszcze nie podawałam , a dziś kobieta dzwoni,że jakaś zdrowotna ankieta z wielkopolskiego- tylko,że ja z zupełnie innego województwa jestem. Mam już na ten numer kilka nieodebranych połączeń, a to z Kielc, a to z W-wy, a tam żadnych znajomości nie mam. Próba oddzwonienia kończy się fiaskiem. Z fotowoltaiką też kiedyś dzwonili. Zdziwiłam się , bo w bloku mieszkam, więc raczej grupą docelową nie jestem. Tego numeru telefonu nie użyłam do żadnego konkursu- stąd moja teoria,że losowo wybierają numer, a gdy ktoś się odezwie, proponują usługi.

nie dzwonią na chybił trafił. Do mnie dzwonią i doskonale wiedzą  jakiego powiatu jestem mieszkańcem. Więc musieli kupić konkretną bazę adresową. Tylko jeszcze nie wiem od kogo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6776331 Napisano: 19.04.2021 10:59:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy tylko mnie dzisiaj sms od samego rana omijają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6776328 Napisano: 19.04.2021 10:57:17 w Paragony na trwające konkursy
natura loreal ktoś ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6776283 Napisano: 18.04.2021 22:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Monini.
czy na mail przychodzi jakieś potwierdzenie?
Dziwne. Nic nie widać czy załączył się paragon, czy foto się załączyło??
Na www nie ma też potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia??

u mnie widać nazwę podłączonego pliku Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

notta

#6776228 Napisano: 18.04.2021 14:44:24 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie upierdliwy konsultant który wydzwania do mnie 150 razy z różnych numerów (blokowanie kolejnych numerów nic nie daje) i radosnym głosem zachęca do zakupu fotowoltaiki.. to nic że w bloku mieszkam. Nie słuchają i dzwonią kilka razy w tygodniu. Natrętni ludzie. Ponoć dostali namiary od kontrahenta, jestem ciekawa kto znowu handluje telefonami  emotka

czyli to jednak konkursowe. Pan tak szybko dyktował maila gdzie należy napisać że nie zdążyłam sobie zapisać  emotka

Ja też to mam. Zablokowałam 6 numerów i na razie cisza.

Ja jej powiedziałam ze mam stary dach i niestety nie da się u mnie założyć fotowoltaiki, od tamtej pory cisza 

szczęściara.. ja tłumaczę za każdym razem że mieszkam w bloku i nie ma po co montować. A w sobotę to dzwonili z 6 różnych numerów. Jeden blokowałam, dzwonił kolejny inny. Dobrze że teraz na telefonie wyświetla się "podejrzenie spamu" i można z automatu blokować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6776204 Napisano: 18.04.2021 12:06:43 w Wkurza mnie...
tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czyli to jednak konkursowe. Pan tak szybko dyktował maila gdzie należy napisać że nie zdążyłam sobie zapisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0