Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6776163 Napisano: 17.04.2021 22:15:58 w Wkurza mnie...
wkurza mnie upierdliwy konsultant który wydzwania do mnie 150 razy z różnych numerów (blokowanie kolejnych numerów nic nie daje) i radosnym głosem zachęca do zakupu fotowoltaiki.. to nic że w bloku mieszkam. Nie słuchają i dzwonią kilka razy w tygodniu. Natrętni ludzie. Ponoć dostali namiary od kontrahenta, jestem ciekawa kto znowu handluje telefonami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

notta

#6776150 Napisano: 17.04.2021 19:36:56 w Paragony na trwające konkursy
Milka tesco ma ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

notta

#6774988 Napisano: 12.04.2021 23:25:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

malmika napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy z konkursu "Kierunek Wiosna" Intermarche przychodzi mail potwierdzający?

Ja właśnie wysłałam zgłoszenie i nie dostałam maila, tylko komunikat na stronie.. Poczta Interia. Chciałam ponownie wysłać zgłoszenie to pisze, że już zgłoszenie o podanym nr paragonu istnieje.

U mnie też było tylko potwierdzenie na stronie, maila nie dostałam...

A w spamie nie ma? Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

notta

#6774933 Napisano: 12.04.2021 16:42:34 w Smolar
pikawka napisał(a):

Wielkanocny koszyk groszek, zakładka jest. 
Wyniki podpiętę? Ktoś sprawdzał?  emotka

pusto u mnie, ale jedno zgłoszenie miałam więc nie jestem wiarygodnym źródłem informacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774871 Napisano: 12.04.2021 13:37:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

notta

#6774868 Napisano: 12.04.2021 13:32:33 w Smolar
pikawka napisał(a):

Czy ktoś orientuje się co to za płyta grillowa u smolara z pudliszek? W reg. nie ma szczegółów a ciekawi mnie czy to na prąd czy jakaś na indukcję emotka

a cenę w regulaminie sprawdzałaś? Może to jakiś trop emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774725 Napisano: 10.04.2021 18:21:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kupował ktoś chusteczki smile w delikatesach centrum? U mnie na paragonie opis "Chusteczki"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774720 Napisano: 10.04.2021 17:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Serio Smolar daje w loterii używany, dwudziestodwuletni samochód za ponad 180 tysięcy złotych  emotka  Zabawne, że jak rozdają nowe auta, to zawsze za połowę takiej wartości. Home Office naprawdę źle wpływa na pracowników agencji reklamowych... szastają budżetami na chińskie miśki, 10000 drinków, obieraczki do warzyw, trzy dni w Zakopcu za 50 tysięcy zł, stare samochody albo koszulki dla dzieci... Pewnie zanim te koszulki dojdą, to dzieciaki zdążą z nich wyrosnąć. 

ja się pytam co to za auto? Złote klamki ma czy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774706 Napisano: 10.04.2021 13:51:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fortuna z konkursem Wawelu nie ma ograniczenia znaków? W regulaminie nic nie widać, w formularzu niby też wchodzi dużo. Zastanawiam się czy dopiero przy wysyłaniu nie wyskoczy jakaś niespodzianka. Podpowie ktoś jak tam u nich to wygląda? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774665 Napisano: 09.04.2021 21:16:01 w Paragony na trwające konkursy
milka tesco kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#6774524 Napisano: 09.04.2021 15:16:59 w SZUKAM....
masza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Mam pytanie do osób, które podczas pandemii wygrały wartościową nagrodę wycieczkową. W regulaminie brak zapisu co w przypadku utrudnień związanych z pandemią. Wycieczka miała być realizowana w zeszłym roku, teraz już kolejny rok i wyjazd pod znakiem zapytania. Czas ucieka i obecnie sytuacja wyjazdowa nam się bardzo skomplikowała i raczej będzie trudno nam ogarnąć wyjazd. Czy w takim przypadku można zwracać się do organizatora o rekompensatę nagrody? Miał ktoś podobną sytuację i jak sprawa została załatwiona?

Ja zdecydowałam się na wycieczkę w zeszłym roku - do Bawarii, ale nie było mowy o zwrocie pieniędzy w razie czego tylko przesuwanie terminu. Więc zdecydowaliśmy, ze lecimy. Ale sytuacja latem nie była tak napięta jak teraz....Przede wszystkim były czynne hotele,  restauracje SPA itp.

Tutaj tez jest taka propozycja zeby czekac i zobaczyc czy wydarzenie sie odbedzie albo wycieczka z terminem realizacji do grudzień 2021..  Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

notta

#6774515 Napisano: 09.04.2021 14:40:40 w SZUKAM....
Mam pytanie do osób, które podczas pandemii wygrały wartościową nagrodę wycieczkową. W regulaminie brak zapisu co w przypadku utrudnień związanych z pandemią. Wycieczka miała być realizowana w zeszłym roku, teraz już kolejny rok i wyjazd pod znakiem zapytania. Czas ucieka i obecnie sytuacja wyjazdowa nam się bardzo skomplikowała i raczej będzie trudno nam ogarnąć wyjazd. Czy w takim przypadku można zwracać się do organizatora o rekompensatę nagrody? Miał ktoś podobną sytuację i jak sprawa została załatwiona? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774509 Napisano: 09.04.2021 14:21:45 w Informują
Informują z Wygraj bilety na Speedway Grand Prix w Warszawie z Monster Energy! Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail @
Dodatkowe informacje:
o godz 14:00 Wyświetl w wątku >>

notta

#6774504 Napisano: 09.04.2021 14:13:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karty z tmobile do media expert mają być wysłane do 7.05 na adres email podany w zgłoszeniu. Ktoś dopytywał może organizatora o rodzaj przyznanej nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6774490 Napisano: 09.04.2021 13:54:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba aż grubego ,ciężkiego kartonu jak na wielki kapelusz.Czy mają tam kogoś kto zarabia na tych pudelkach bo mi się podejrzliwość zawsze odzywa na takie zbędne drogie ,graty.

ja akurat te kartony zostawiam sobie do przechowywania. Są mega wytrzymałe i żal mi ich wyrzucać. Wyświetl w wątku >>

notta

#6774391 Napisano: 08.04.2021 23:02:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

picola napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

Czy w Milce Tesco, tych wczesniejszych konkach...
Ktos wygral wiecej niz raz na paragony nastepujace po sobie z tego samego sklepu?

Bo tam jest konkretny sklep, data i numer transakcji i zapis dosyc dziwny 

Przypominamy, że zgodnie z zapisami regulaminu, wszystkie zgłoszenia z powtarzającymi się numerami transakcji, z tego samego sklepu, będą wyeliminowane przed wyłonieniem zwycięzców.

A date biora pod uwage?
Bo numer transakcji w Tesco zaczyna sie codziennie od 001  emotka

Karlsbad raczej pilnuje, żeby nie nagrodzic zbyt wielu zgłoszen z jednego sklepu...nie patrzac juz nawet na rozne numery systemowe.

Rzecz w tym, ze obecnie w Tesco to glownie na jednej kasie pracuja, to numer transakcji w ciagu dnia sie raczej nie zdubluje ALE pewnie sie zdubluje sie na przestrzeni tych 12 dniu, skoro ich weryfikacja to "dubel transakcji w danym sklepie" , bez dnia  emotka  

Po co mieszasz? Sprawdź formularz, a potem pisz na forum. Podaje się datę.

Czytaj ze zrozumieniem emotka
Weryfikuja regulaminowo numery transakcji z DANEGO sklepu ... bez uwzglednienia daty  emotka   Co wpisujesz w formularzu to jedno, regulamin to drugie  emotka

Miałam przypadek. 2 takie same numery transakcji, ten sam sklep, różne daty i numery kas. Formularz nie przepuscił takiego paragonu. Wyskoczyła informacja ze numer transakcji juz byl zgloszony i koniec. Zgłaszałam ostatniego dnia i już mi się pisac nie chciało do nich w tej sprawie.. Wyświetl w wątku >>

notta

#6774316 Napisano: 08.04.2021 17:15:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tmobile.. chce żebyśmy zawału dostali? Listy z nagrodami nie będzie?  Wyświetl w wątku >>
0 0