Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6754990 Napisano: 29.12.2020 15:30:53 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Szukam osób, które brały udział w kole fortuny, albo grze słów? Mam kilka pytań...

Nikt nie pomoże?? , wiem, że sa tu takie osoby bo pamietam wpisy, ale nie pamiętam nickow...

Łukasz był, ale dawno na forum go nie widziałam emotka . Ja też przeszłam przez castingi ale ostatecznie nie mogłam zgrać terminów udziału w teleturnieju i nic z tego nie wyszło. Wyświetl w wątku >>

notta

#6754983 Napisano: 29.12.2020 15:04:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
przelewy jan niezbędny emotka  wygrana z 1.12 Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

notta

#6754696 Napisano: 28.12.2020 13:14:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
lewiatan kujawski patelnie? Moje po świętach nadają się już do utylizacji... i nowe by się przydały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6754670 Napisano: 28.12.2020 11:34:32 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragony itm Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6754418 Napisano: 25.12.2020 11:52:53 w Połączenia nieodebrane
516xxx376 to konkursowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6754395 Napisano: 24.12.2020 23:14:47 w Nasze wygrane w minionym roku
pikawka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ja może krótko bo w zeszłym roku mi się oberwało że narzekam :P
2020 rok dla mnie był trudny i wymagający.. covid, pierwsza ciąża i później bąbelek na stanie emotka . Ale i tak udało się ugrać prawie 50tys w nagrodach.. wynik gorszy jak w minionym roku. Jednak dużo mniej grania, dużo mniej weny.. generalnie mniej czasu na konkursy. Najcenniejsza nagroda to zdecydowanie discreet i wyjazd na europejski festiwal. Zero auta.. a od tylu lat już jest na mojej liście. Dużo bonów, trochę kosmetyków, ciuchów i sprzętu typu głośniki,tv, słuchawki etc... Żałuje że nie było igrzysk ani mistrzostw bo pewnie mielibyśmy dużo więcej ciekawszych konkursów.. Jednak po cichu liczę że odkujemy się w kolejnym roku.

Jako ciekawostka fajną nagrodą był 2tygodniowy abonament na urządzenie KTG dla kobiet ciężarnych, które pomogło mi monitorować stan maluszka pod koniec ciąży i dzięki temu udało nam się zareagować o czasie i zgłosić się do szpitala z nieprawidłowym wynikiem. Bez tego urządzenia nawet bym nie wiedziała że coś się dzieje  emotka

Dodam że wreszcie dzięki konkursowemu graniu udało mi się odłożyć hajsik na wymarzoną działkę i wczoraj już pierwszy krok w tym kierunku zrobiony. Zadatek zapłacony i w nowym roku zbieramy na budowę. Będzie się działo emotka . Liczę że mój bąbelek będzie mnie wspierać i będzie dla mamy łaskawy emotka

Myślisz, że Festivale się odbędą?  Cały czas mnie to zastanawia, czy dojdą do skutku  emotka

Zobaczymy! Gdyby wypłacili kasę to byloby jeszcze lepiej  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

notta

#6754390 Napisano: 24.12.2020 22:26:43 w Nasze wygrane w minionym roku
ja może krótko bo w zeszłym roku mi się oberwało że narzekam :P
2020 rok dla mnie był trudny i wymagający.. covid, pierwsza ciąża i później bąbelek na stanie emotka . Ale i tak udało się ugrać prawie 50tys w nagrodach.. wynik gorszy jak w minionym roku. Jednak dużo mniej grania, dużo mniej weny.. generalnie mniej czasu na konkursy. Najcenniejsza nagroda to zdecydowanie discreet i wyjazd na europejski festiwal. Zero auta.. a od tylu lat już jest na mojej liście. Dużo bonów, trochę kosmetyków, ciuchów i sprzętu typu głośniki,tv, słuchawki etc... Żałuje że nie było igrzysk ani mistrzostw bo pewnie mielibyśmy dużo więcej ciekawszych konkursów.. Jednak po cichu liczę że odkujemy się w kolejnym roku.

Jako ciekawostka fajną nagrodą był 2tygodniowy abonament na urządzenie KTG dla kobiet ciężarnych, które pomogło mi monitorować stan maluszka pod koniec ciąży i dzięki temu udało nam się zareagować o czasie i zgłosić się do szpitala z nieprawidłowym wynikiem. Bez tego urządzenia nawet bym nie wiedziała że coś się dzieje  emotka

Dodam że wreszcie dzięki konkursowemu graniu udało mi się odłożyć hajsik na wymarzoną działkę i wczoraj już pierwszy krok w tym kierunku zrobiony. Zadatek zapłacony i w nowym roku zbieramy na budowę. Będzie się działo emotka . Liczę że mój bąbelek będzie mnie wspierać i będzie dla mamy łaskawy emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6754382 Napisano: 24.12.2020 20:27:46 w Paragony na trwające konkursy
biedronka e kupię emotka  i intermarche lipton emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6754109 Napisano: 22.12.2020 21:32:31 w Paragony na trwające konkursy
Jak ktos ma luzny paragon tyskie dino to przygarne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753861 Napisano: 21.12.2020 22:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

ps właśnie dostałam nowy kod z tic tac, także spokojnie, bez stresu, też będziecie mieć emotka

Ja tez mam emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6753723 Napisano: 21.12.2020 12:15:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domel napisał(a):

ankabialy napisał(a):

Jeśli chodzi o tic-taca,wykorzystywałam voucher niecały miesiąc temu i wszystko było ok.Bez problemu kod został zatwierdzony,zegarek w domu.
Musieli coś pomylić konkretnie z Waszymi voucherami.

Mi też nie działa - dziś zadzwonił pracownik time trend , że kod został wykorzystany gdzieś w sklepie stacjonarnym (nikomu go nie udostępniałem). Czy wie ktoś gdzie można się kontaktować w tej sprawie?

ja pisałam maila.. plus próbuje się dodzwonić do agencji ale bez odbioru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753716 Napisano: 21.12.2020 11:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś numer do agencji hand made? Dzwonie na ten podany na stronie i odzywa się tylko poczta głosowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753670 Napisano: 20.12.2020 22:38:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Kto ma problem z realizacja bonu time trend z titak? Ponoc ktos ukradl kody

Jakto ktoś ukradł kody? Ja właśnie mam zamiar wykorzystać....

Opowiem moją historię. Zegarki na święta chciałam kupić teraz. Bo w zeszłym roku nie ogarnęłam. Zamówiłam. Kod przeszedł ale realizacji zamówienia nie mam.. Dzisiaj telefon że wszystko super, ale mój kod został wykorzystany dokładnie 5.12 w sklepie Outlet Ursus w Warszawie i nie mogą zrealizować mojego vouchera. Polecono mi żebym zadzwoniła do agencji i wyjaśniła sytuację. Dodam że voucher nikomu nie został udostępniony a telefonicznie dostałam info że w tym miesiącu mają już kilka takich przypadków i najprawdopodobniej doszło do jakiegoś wycieku danych czy coś.. Się przed świętami można wkurzyć. Dlatego jak komuś macie zamiar podarować voucher to lepiej go sprawdzić wcześniej.. 

dodam że ja z drugiego końca Polski jestem.. 

A ten kod na emailu był? Bo wiele osób ma programy szpiegujące na komputerach i złodziej ma wgląd w emaile.

Tak na email Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753637 Napisano: 20.12.2020 18:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Opowiem moją historię. Zegarki na święta chciałam kupić teraz. Bo w zeszłym roku nie ogarnęłam. Zamówiłam. Kod przeszedł ale realizacji zamówienia nie mam.. Dzisiaj telefon że wszystko super, ale mój kod został wykorzystany dokładnie 5.12 w sklepie Outlet Ursus w Warszawie i nie mogą zrealizować mojego vouchera. Polecono mi żebym zadzwoniła do agencji i wyjaśniła sytuację. Dodam że voucher nikomu nie został udostępniony a telefonicznie dostałam info że w tym miesiącu mają już kilka takich przypadków i najprawdopodobniej doszło do jakiegoś wycieku danych czy coś.. Się przed świętami można wkurzyć. Dlatego jak komuś macie zamiar podarować voucher to lepiej go sprawdzić wcześniej.. 

dodam że ja z drugiego końca Polski jestem.. 

O kurczę.... Dzięki za info! Będę uważać. Mam nadzieję, że agencja rozwiąże to na korzyść pokrzywdzonych...

A propos, czy to może bon kupiony tutaj na forum? Teoretycznie ktoś mógłby sprzedać kod, który sam wcześniej wykorzystał....

ja mam swój kod wygrany emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

notta

#6753621 Napisano: 20.12.2020 17:03:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

dodam że ja z drugiego końca Polski jestem..  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753593 Napisano: 20.12.2020 13:45:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto ma problem z realizacja bonu time trend z titak? Ponoc ktos ukradl kody Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753407 Napisano: 18.12.2020 16:55:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
merveile napisał(a):

Zestaw od Delecty za kartkę z życzeniami  emotka

u mnie też dpd podrzuciło. Bardzo fajna paczka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

notta

#6752653 Napisano: 16.12.2020 13:10:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak informuje milka dino? Wyświetl w wątku >>

notta

#6752136 Napisano: 14.12.2020 18:59:21 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza wprowadzanie błędnych dat do konkursów. Nie wiem czy celowo, czy też nie. Ale to kolejny raz gdy się łapię na ten numer. 
https://www.e-kon...n-18.html#komentarze - konkurs dzisiaj się kończy wg bazy, a trwał do 9.12. 
Ja to się chyba nigdy nie nauczę by sprawdzać wszystko pięć razy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

notta

#6752095 Napisano: 14.12.2020 17:12:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
eh kiepski grudzień mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0