Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6753861 Napisano: 21.12.2020 22:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

ps właśnie dostałam nowy kod z tic tac, także spokojnie, bez stresu, też będziecie mieć emotka

Ja tez mam emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6753723 Napisano: 21.12.2020 12:15:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domel napisał(a):

ankabialy napisał(a):

Jeśli chodzi o tic-taca,wykorzystywałam voucher niecały miesiąc temu i wszystko było ok.Bez problemu kod został zatwierdzony,zegarek w domu.
Musieli coś pomylić konkretnie z Waszymi voucherami.

Mi też nie działa - dziś zadzwonił pracownik time trend , że kod został wykorzystany gdzieś w sklepie stacjonarnym (nikomu go nie udostępniałem). Czy wie ktoś gdzie można się kontaktować w tej sprawie?

ja pisałam maila.. plus próbuje się dodzwonić do agencji ale bez odbioru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753716 Napisano: 21.12.2020 11:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś numer do agencji hand made? Dzwonie na ten podany na stronie i odzywa się tylko poczta głosowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753670 Napisano: 20.12.2020 22:38:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Kto ma problem z realizacja bonu time trend z titak? Ponoc ktos ukradl kody

Jakto ktoś ukradł kody? Ja właśnie mam zamiar wykorzystać....

Opowiem moją historię. Zegarki na święta chciałam kupić teraz. Bo w zeszłym roku nie ogarnęłam. Zamówiłam. Kod przeszedł ale realizacji zamówienia nie mam.. Dzisiaj telefon że wszystko super, ale mój kod został wykorzystany dokładnie 5.12 w sklepie Outlet Ursus w Warszawie i nie mogą zrealizować mojego vouchera. Polecono mi żebym zadzwoniła do agencji i wyjaśniła sytuację. Dodam że voucher nikomu nie został udostępniony a telefonicznie dostałam info że w tym miesiącu mają już kilka takich przypadków i najprawdopodobniej doszło do jakiegoś wycieku danych czy coś.. Się przed świętami można wkurzyć. Dlatego jak komuś macie zamiar podarować voucher to lepiej go sprawdzić wcześniej.. 

dodam że ja z drugiego końca Polski jestem.. 

A ten kod na emailu był? Bo wiele osób ma programy szpiegujące na komputerach i złodziej ma wgląd w emaile.

Tak na email Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753637 Napisano: 20.12.2020 18:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Opowiem moją historię. Zegarki na święta chciałam kupić teraz. Bo w zeszłym roku nie ogarnęłam. Zamówiłam. Kod przeszedł ale realizacji zamówienia nie mam.. Dzisiaj telefon że wszystko super, ale mój kod został wykorzystany dokładnie 5.12 w sklepie Outlet Ursus w Warszawie i nie mogą zrealizować mojego vouchera. Polecono mi żebym zadzwoniła do agencji i wyjaśniła sytuację. Dodam że voucher nikomu nie został udostępniony a telefonicznie dostałam info że w tym miesiącu mają już kilka takich przypadków i najprawdopodobniej doszło do jakiegoś wycieku danych czy coś.. Się przed świętami można wkurzyć. Dlatego jak komuś macie zamiar podarować voucher to lepiej go sprawdzić wcześniej.. 

dodam że ja z drugiego końca Polski jestem.. 

O kurczę.... Dzięki za info! Będę uważać. Mam nadzieję, że agencja rozwiąże to na korzyść pokrzywdzonych...

A propos, czy to może bon kupiony tutaj na forum? Teoretycznie ktoś mógłby sprzedać kod, który sam wcześniej wykorzystał....

ja mam swój kod wygrany emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

notta

#6753621 Napisano: 20.12.2020 17:03:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

dodam że ja z drugiego końca Polski jestem..  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753593 Napisano: 20.12.2020 13:45:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto ma problem z realizacja bonu time trend z titak? Ponoc ktos ukradl kody Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6753407 Napisano: 18.12.2020 16:55:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
merveile napisał(a):

Zestaw od Delecty za kartkę z życzeniami  emotka

u mnie też dpd podrzuciło. Bardzo fajna paczka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

notta

#6752653 Napisano: 16.12.2020 13:10:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak informuje milka dino? Wyświetl w wątku >>

notta

#6752136 Napisano: 14.12.2020 18:59:21 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza wprowadzanie błędnych dat do konkursów. Nie wiem czy celowo, czy też nie. Ale to kolejny raz gdy się łapię na ten numer. 
https://www.e-kon...n-18.html#komentarze - konkurs dzisiaj się kończy wg bazy, a trwał do 9.12. 
Ja to się chyba nigdy nie nauczę by sprawdzać wszystko pięć razy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

notta

#6752095 Napisano: 14.12.2020 17:12:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
eh kiepski grudzień mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6751988 Napisano: 14.12.2020 13:13:20 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

szukam kogoś kto korzysta z google dysku i potwierdzi czy jest jakaś ogólna awaria czy tylko u mnie jest klops?

Chyba awaria. Dysk nie działa, nawigacja od Google nie działa, gmail się ładuje od 5 minut... Google mają jakąś awarie chyba 

uff.. to dobrze, bo całe swoje konkursowe zapisy mam w google dokumentach emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

notta

#6751984 Napisano: 14.12.2020 13:09:25 w SZUKAM....
szukam kogoś kto korzysta z google dysku i potwierdzi czy jest jakaś ogólna awaria czy tylko u mnie jest klops? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6751568 Napisano: 11.12.2020 18:18:07 w Czy informują/ informowali?
happybee napisał(a):

Ja brałam w 7 etapie, tym oistatnim i dupiszon  emotka

a do samego końca informacje poleciały? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6751559 Napisano: 11.12.2020 17:52:55 w Kalendarze adwentowe 2020
zdolnabestia napisał(a):

Jak Wam idzie w kalendarzach? Wygraliście coś? Gracie w ogóle w któreś? Ja właściwie tylko Sandberg, bo szybko. Szkoda, że nie ma w tym roku Gannet, ci to chociaż sypali dużą ilością nagród każdego dnia.

generalnie bida.. myślałam że coca cola się bardziej postara czy coś. A tu klops na święta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6751558 Napisano: 11.12.2020 17:51:12 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

ezzabek napisał(a):

katake napisał(a):

Moim zdaniem nie ma bata, żeby z całego forum nikt nie wygrał butelki nawet, więc moim zdaniem nie informowali.

Jestem podobnego zdania. Zapis w regulaminie niepokoi, jednak i tak wierzę że jeszcze mail przyjdzie emotka

I tego się trzymajmy! Ja tam czekam na moje PS 5  emotka

a ja już myślałam że ten konkurs dawno rozwiązany do samego końca.. a tu dzisiaj info w mdw z zadania 6. To ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, darog 0

notta

#6751279 Napisano: 10.12.2020 18:26:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
przyszedł czas ponarzekać na grudzień emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

notta

#6751103 Napisano: 10.12.2020 10:56:02 w Smolar
Monika11 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Na stronie z wynikami pojawiła się zakładka Euro sklep (z choinkami). Ktoś potwierdzi czy wyniki podpięte?

Raczej nie podpięte jeszcze

mam nadzieję, że nie podpięte emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

notta

#6750398 Napisano: 07.12.2020 19:13:56 w Giełda Kodów ; )
wymienię kody leszka na sprite Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6749315 Napisano: 02.12.2020 19:21:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Nie to nie konkurs! emotka

superloser napisał(a):

rene napisał(a):

Czy może mniw ktos oswieciec emotka czy W Intermarche mozna kupic poduszki i koldry? Czy to zalezy od sklepu!bo patrze na stronie i  tylko ozdobne  emotka

Ktory konkurs  emotka

boy trzeba wydać emotka . W moim intermarche nie ma takiego asortymentu emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0