Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6704277 Napisano: 21.05.2020 07:38:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aaagusia napisał(a):

Działa  Wam strona z Konka Aquafresh Kids? 

tak, bez problemu Wyświetl w wątku >>
1 aaagusia 0

notta

#6704193 Napisano: 20.05.2020 16:48:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

anaesth napisał(a):

Przelicytuję was w byciu konkursową i loteryjną sierotą emotka
Żywiec
Heineken
E
Bref
MkCafe
Same porażki  emotka  

jw. emotka

Ten sam zestaw porażek emotka  zero , dno ....

To nie jest mi przykro, ale u mnie to samo.. trzeba znowu poszukać nowych, konkursowych inspiracji emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6704021 Napisano: 19.05.2020 22:15:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
teraz @ z bonem Zalando z Redds emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

notta

#6703994 Napisano: 19.05.2020 19:55:46 w PLAGIATY
FBbeata7 napisał(a):

Jedynie osoba, która wcześniej wygrała tym hasłem oraz  ma na to dowody, np screeny, pisma z agencji może plagiat  udowodnić.Zresztą też kiedyś pisałam do agencji , bo wyniki ,akurat  wtedy pewnej loterii ,były ewidentnie podejrzane, ale mnie podobnie zbyli.Kombinatorzy mogą spać spokojnie. Pani Marzena G. też.

ja uważam, że karma wraca. I nie ma co kombinować bo kiedyś będzie z tego czkawka emotka Wyświetl w wątku >>
1 patyk 0

notta

#6703879 Napisano: 19.05.2020 11:41:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
stylowy kosmetyk zestaw  emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6703781 Napisano: 18.05.2020 21:12:00 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

babariba napisał(a):

ivanotta napisał(a): Enea... Przychodza mi cudze powiadomienia o fakturach. Nie jestem klientem enei. Nie mam z nimi nic wspolnego. Ktos wykorzystal moj email i telefon i podal swoje imie i nazwisko oraz adres.

To wcale nie pomyłka, tylko zapewne kolejny mail z wirusem. Na mojego maila też przyszła niby e-faktura, mimo tego, że zamawiam papierowe. Bez danych, jedynie z sumą do zapłacenia i linkiem, w który należy kliknąć.

Tę zagadkę da się stosunkowo prosto rozwikłać, sprawdzając adres nadawcy tej faktury - czy należy rzeczywiście do Enei, czy tylko wygląda podobnie, bo został spreparowany przez oszusta by wprowadzać w błąd. Można to poznać po samej składni adresu (czy należy do właściwej domeny) lub poprosić o sprawdzenie Eneę.
P.S. Do sprawdzenia w opcjach zaawansowanych maila, czyli "pokaż źródło wiadomości"

Email mam od informacja@info.enea.pl i nie ma tam żadnych załączników do pobrania, jest tylko zawiadomienie o płatności, termin zapłaty, numer faktury i kwota.  Żeby zobaczyć fakturę trzeba się zalogować na koncie eBOK a tam to już wyższa szkoła jazdy bo nie wystarczy mail do logowania, czy odzyskania hasła.. Ok podobne maile? Może raz bym uwierzyła, a na dwa konkursowe maile mam taką samą akcję. Podobno również telefon - mój prywatny też został podany. Przypadek? nie sądzę.. A doskonale wiem że nikomu nie udostępniałam swoich danych, żadnym bliskim czy dalszym krewnym. Nawet adresu nieruchomości nie chcą podać do której przypisana jest ta faktura. 

15.04 dostaje od nich pismo dokonaliśmy usunięcia błędnie przypisanego adresu e-mail z systemu bilingowego. Wszystko fajnie, a 8.05 dostaje wiadomość o nowej fakturze.. i znowu ta sama historia z wykasowaniem danych. Znowu miesiąc potrwa procedura. Po czym na drugi adres email przychodzi kolejna faktura dzisiaj ale zupełnie inny numer klienta. Po wymianie korespondencji z BOKiem Dostaje od nich takie informacje:

"1. Informujemy, iż fakturę P/***** wystawiono Klientowi, na którego kartotece widnieją Pani dane kontaktowe (nr telefonu, email). Prosimy o weryfikację, czy nie jest to może konto kogoś z bliskich Pani osób i dane te zostały podane celowo." . "
2. Ponawiamy prośbę o weryfikację i informację zwrotną czy taki adres mailowy mogła Pani udostępnić. Jak już Pani wspomniała nie jest Pani naszą klientką, więc nie ma Pani w naszej bazie danych.  Jeżeli nie to zostanie usunięty z kartoteki Klienta. Nawiązując do przypadków dublowania mailowego, jest to możliwe.
3. Informujemy, iż została wysłana informacja o zbliżającym się terminie płatności do Odbiorcy który posiada taki sam adres mailowy. Prosimy o weryfikację i informację zwrotną czy taki adres mailowy mogła Pani udostępnić.  Jeżeli nie to zostanie usunięty z kartoteki Klienta."

Dane usuwają, a kolejny miesiąc i tak dalsze faktury docierają. Dam im drugą szansę. Kolejnej nie dostaną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6703636 Napisano: 18.05.2020 12:31:50 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Enea... Przychodza mi cudze powiadomienia o fakturach.
Czy ktos ma podobny problem? Mam przypuszczenia ze moje konkursowe adresy gdzieś wyciekły z jakieś konkursowej bazy

emotka Nie rozumiem tego... Nawet, jeśli byłoby tak, jak piszesz (wyciek), to najwyżej dostawałabyś maile ze spamem reklamowym.

Nie jestem klientem enei. Nie mam z nimi nic wspolnego. Ktos wykorzystal moj email i telefon i podal swoje imie i nazwisko oraz adres. Enea nie chce udostepnic kopii faktury a danych z systemu tez nie chce usunac.. drugi mail tak samo. Telefon i mail sie zgadza, a dane już są inne i nie chca podac kto bo Rodo. Ale pisac do mnie już mogą bez mojej zgody?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6703548 Napisano: 18.05.2020 08:08:13 w Wkurza mnie...
Enea.. od 2 miesiecy walcze z nimi by wykasowali moj adres email ze swojej bazy danych. Przychodza mi cudze powiadomienia o fakturach. Wymiana 15 maili nic nie dała. Było pismo ze dane usuniete, pozniej mail ze ktos ma najprawdopodobniej taki sam mail, a teraz na drugi adres email nastepne maile od enea.. czy ktos ma podobny problem? Mam przypuszczenia ze moje konkursowe adresy gdzieś wyciekły z jakieś konkursowej bazy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6703298 Napisano: 15.05.2020 20:47:55 w PLAGIATY
tytomaszszczescie napisał(a):

Nie chcę rozpętać burzy ale ten tekst nagrodzony w Góralkach znalazłam w starych wynikach Absolwenta z 2010 lub 2011 roku

była dyskusja na ten temat w wątku dyskusje o wynikach konkursów.. Zobacz tam jak się temat rozwijał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6703238 Napisano: 15.05.2020 15:38:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
anaesth napisał(a):

Skrzynka Żubrówki u mnie, a u męża chyba nic... Wszystkie maile poszły na raz? 12:28?

u mnie skrzynka 12:26 i 12:28 więc słali na raty emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6703163 Napisano: 15.05.2020 12:28:47 w Informują
Informują z Konkurs "Żubrówka – Dziki projekt" 18+

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

notta

#6702720 Napisano: 13.05.2020 09:35:01 w Paragony na trwające konkursy
c4 bref i milka c4 kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6702653 Napisano: 12.05.2020 18:59:44 w Czy informują/ informowali?
STYLOWY KOSMETYK 2019?  Wyłonienie zwycięzców nastąpi dnia 10 maja 2020 r. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6702596 Napisano: 12.05.2020 15:19:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Gdzie te majowe nagrody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6702594 Napisano: 12.05.2020 15:14:26 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

forrrum napisał(a):

domika napisał(a):

Wystąpiłam o zwrot prowizji ponieważ pani kupiła sobie przedmiot i nie zapłaciła. Allegro odpisało ze nie przyznają zwrotu ponieważ kupujący im odpisał, że do transakcji jednak doszło. Odpisali mi, że jeżeli z tym się nie zgadzam to nam napisać do kupującego  żeby potwierdził ze zrezygnował z zakupu (...)
Ktoś wie jak to ugryźć ?

Zrezygnować z platformy Allegro, skoro są nieuczciwi?
Wytoczyć im sprawę sądową?
emotka
Czego nie zrobisz, i tak nie wygrasz z silniejszym. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Są tylko kły i pazury, którymi trzeba wyszarpywać sobie swoje kęsy... emotka

No właśnie 13 zł niby niewiele ale pewnie dziennie mają kilka tysięcy osób z sytuacją taką jak moja,  a to już się ładna kwota im nazbiera. Za nic.

Też mnie to wkurza że zdzierają ze sprzedających ile można.. ceny na allegro też spadły, a i kupujący wybrzydzają.. teraz trudno coś sprzedać bo mimo że cena jest niższa niż rynkowa to tak wszyscy próbują się targować i dyskutować. Najlepiej za darmo oddać i za przesyłkę zapłacić.. A te ich lokalnie to najlepiej by było skasować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6702510 Napisano: 12.05.2020 11:32:16 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Czy informowali juz z dodatkowego losowania AXE ( losowanie było wczoraj) ?

na forum cisza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6702394 Napisano: 11.05.2020 18:09:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

kupował już ktoś płyn nivea baby toddies cena 21,99 w rossmann bo u mnie na paragonie był brak rabatu z tytułu rossnę? oddałam paragon i produkt  i czekam! Ktoś coś?

Zamawiałam online i czekam na dostawę. Zobaczę jak to u mnie będzie wyglądać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6702022 Napisano: 09.05.2020 15:58:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
chyba lotto skreślę dzisiaj emotka  "Wygrałeś e-kupon rabatowy uprawniający do zniżki o wartości 10 zł przy minimalnym zakupie za kwotę 50 zł do wykorzystania w serwisie Empik.com!" Wyświetl w wątku >>

notta

#6701835 Napisano: 08.05.2020 11:47:59 w Smolar
"Zakupy z Sensodyne i Aquafresh w Lidl!” zweryfikowane pozytywnie! idą @ Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6701796 Napisano: 08.05.2020 10:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nieprzytomna napisał(a):

Czy dostał już ktoś nagrodę od Redd'sa z dnia Kobiet? 

Nie. Ja czekam na bon za przedostatni etap. Listy z paragonami wróciły, a na odesłane dokumenty online nic więcej nie pisali.  Wyświetl w wątku >>
0 0