Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6689003 Napisano: 10.03.2020 16:26:37 w Czy informują/ informowali?
nataszka napisał(a):

Czy Rossman B&PLANET było już info?

O to samo miałam pytać.. rozstrzygnięcie 5.03. A na stronie smolara konkurs jeszcze nie jest podpięty w w dziale wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6688909 Napisano: 10.03.2020 10:12:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pikawka napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Loreal - Celine dion. Ktoś pisał wcześniej, że są problemy z wysyłaniem zgłoszeń.. już jest ok ? 

Tak, już naprawili można wysyłać zgłoszenia bez problemu

Dziękuję.  emotka  to wysyłam dziś  emotka

Nie działa mi regulamin - trzeba dowolne 2 farby w dowolnym sklepie ?

2 farby Loreal w hebe  emotka

A koncert nie będzie odwołany?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6688315 Napisano: 06.03.2020 12:29:17 w SZUKAM....
glena napisał(a):

ivanotta napisał(a):

szukam dobrego patentu na czyszczenie kart podarunkowych z resztek pieniędzy.. w wielu przypadkach zostaje mi na nich np. 2,76zł; 3,54 zł i inne.. gdzie najlepiej/ bez najmniejszych problemów wykorzystać resztki środków? Są jakieś kasy samoobsługowe gdzie mogę te końcówki skasować?

Nie wiem, czy we wszystkich sklepach, ale np. w Carrefourze nie ma problemu z zapłaceniem dwoma kartami (albo kartą i gotówką) - mówię po prostu Pani Kasjerce, że mam na karcie np. 1,27 i chciałabym to wykorzystać, a resztę dopłacić w innej formie. Nigdy nie było problemu. 

To ja też tak zawsze czyściłam.. ale ostatnio trafiam na same kolosalne kolejki w sklepach, a kart mam kilkanaście.. wyobraźcie sobie miny osób za mną w kolejce. Dlatego normalnie korzystam z samoobsługowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6688311 Napisano: 06.03.2020 12:18:55 w SZUKAM....
szukam dobrego patentu na czyszczenie kart podarunkowych z resztek pieniędzy.. w wielu przypadkach zostaje mi na nich np. 2,76zł; 3,54 zł i inne.. gdzie najlepiej/ bez najmniejszych problemów wykorzystać resztki środków? Są jakieś kasy samoobsługowe gdzie mogę te końcówki skasować? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6688171 Napisano: 05.03.2020 17:14:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupię:
emotka  C4 Colgate,
emotka  Polomarket Lenor,
emotka  Polomarket Monster. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6688141 Napisano: 05.03.2020 15:58:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
mogę pływać w w morzu past emotka . Mam zapas i teraz nie boję się tego korowanego wirusa emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6688111 Napisano: 05.03.2020 14:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

czy wyniki "Parodontax w hebe" na stronie smolara, są już podpięte?

Już są wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6687835 Napisano: 04.03.2020 16:10:22 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

forrrum napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Tak z głupia wpisałam teraz carex na allegro i sama nie wiem co powiedzieć. Przecież to jest jakaś masakra, ceny tych żeli mają momentami dziewięciokrotne przebicie...

emotka

mnie to też wkurza, niby nie ma paniki ale wszyscy wykupują te dziwne mydła i maseczki za straszne ceny jakby rzeczywiście miały one coś dać...

ludzie chcą na tym całym kryzysie zarobić.. u nas jeszcze paniki nie widać, jeśli chodzi o sklepy to półki pełne, ale za to ludzie dziwni. Tyle się trąbi w tv żeby nie kaszleć i psikać na innych a dzisiaj za mną w sklepie stał dziad, który na wszystkie strony sprzedawał swoje zarazki.. Koronawirus, grypa czy inne paskudztwo? Nie mam zamiaru łapać czegokolwiek. Mam nadzieję, że po tej całej sytuacji nasze społeczeństwo nauczy się jednego.. dbania o siebie i innych. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

notta

#6687542 Napisano: 03.03.2020 17:50:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

Gdzie moja Nivea:-(  emotka

o to samo miałam pytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6686884 Napisano: 01.03.2020 12:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

konkursjusz napisał(a):

nivea lidl - jedno słowo mam przypadkiem z polskimi znakami, reszta bez. bez problemu czy wysłać ponownie w całości bez pl znaków?

Jak ponownie?

A czego niby w tym nie rozumiesz?
Sms został wysłany z jednym słowem z polskimi znakami...i konkursjusz chce usunąć polskie znaki z tego słowa i wysłać RAZ JESZCZE tę samą wiadomość z tym samym numerem. 

1. Jest zapis;
3.3. Jeden paragon upoważnia do wysłania tylko i wyłącznie jednego zgłoszenia do Konkursu. Wykorzystanie kolejny raz tego samego paragonu będzie traktowane jako zgłoszenie nieprawidłowe, nie biorące udziału w Konkursie.

2. nie ma limitu znaków
3. nie rozumie, jak to mozliwe, ze ty nie znasz regulaminu  emotka  

O moją znajomość regulaminów to akurat ty się nie martw.

W ktorym miejscu sie “martwie” ? 

A no tak, ty się nie martwisz, tylko nie rozumiesz - standard u ciebie emotka

Na twe szczescie, ty super rozumiesz i wygrywasz hurtowo. Dlatego nie mozna sie martwic o ciebie - zgarniasz standardowo 10-30% puli nagród.
Martwić to mozna sie jedynie o tych, co tak naiwnie inwestuja w wygranie past do zębow albo kosmetykow za 50zl. Wieksze szanse maja na wygranie głównej w Lotto niz szczoteczki do zębów w Streamline, Smolar, itp.itd.
Nie dziwi, ze ludzie w Danio inwestuja  emotka

Gdybym miała taką skutecznosc tez bym grała hurtowo.. nikt nikomu nie zabroni. To tak jak powiedziec Iron Maiden, Metallice czy patrząc z innej strony Zenkowi, ze skoro mają juz tylke hitow to wiecej niech juz nie grają i nie nagrywają.  Wyświetl w wątku >>

notta

#6686854 Napisano: 01.03.2020 11:25:58 w Smolar
delfinka101 napisał(a):

Jak odczarować SMOLAR? Niestety u nich  mało wygrywam.Zdecydowanie nie nie lubią, chociaz ja akurat ich lubię za to, ze  zawsze jest potwierdzenie wysłania na konkurs, potwierdzenie otrzymania dokumentów,potwierdzenia o weryfikacji.To mi się bardzo podoba i ułatwia wiele.Nie trzeba pilnować tyle. Szkoda, ze tak mało tam wygrywam a o głównych to nie mam co marzyć, czy tygodniowych..nigdy nie wygrałam chyba:) Jak to zmienić. Juz nawet nie mówię o hasłach ale w loteriach ile bym zgłoszeń nie pusciła ile nagród by nie było to nic nie wygram

ostatnio większość "konkursów" u nich to loterie.. dlatego trudno u nich wygrać. Na 10 konkursów 4 są kreatywne, a reszta to losowania/bramki. Kiedyś proporcje były inne i dużo u nich można było wygrać. Teraz u mnie wychodzi marnie. Od czasu do czasu coś się trafi ale raczej z puli nagród pocieszenia niż nagród wyższego stopnia. Jest bardzo mało kreatywnych dlatego też konkurencja dobrze pisząca jest bardziej zwarta i gotowa.. Trudniej wygrać coś fajnego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6686719 Napisano: 29.02.2020 17:33:36 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś wolny paragon oreo? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6686666 Napisano: 29.02.2020 12:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co jest z loterią nestle? 
"W ciągu ostatniej godziny otrzymaliśmy już od Ciebie zgłoszenie do loterii.Jeśli chcesz spróbować ponownie, zapraszamy Cię po wybiciu kolejnej pełnej godziny od Twojego ostatniego zgłoszenia."

wbijam pierwszy paragon od tygodnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6686662 Napisano: 29.02.2020 12:14:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
visionary napisał(a):

Zestaw Rexona - 11:46

mam i ja  emotka . Pierwsza bramka w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6686278 Napisano: 27.02.2020 17:59:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

No ja już nie mam siły. I żadnego fajnego konkursu na widoku ;(

Takie czarne myśli to ja mam już od tygodnia.. nic się nie dzieje w konkursach. Kiedyś od Walentynek jak ruszyło, to do wakacji było co robić. A później sezon szkolny, jesienny i świąteczny też było w czym grać. A teraz? Najlepszym podsumowaniem tegorocznego sezonu konkursowego jest Danio w Biedronce emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6686084 Napisano: 26.02.2020 23:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tytomaszszczescie napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Hebe palmolive są zwrotki?

Play i Orange od razu

To u mnie cos nie tak znowu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6686077 Napisano: 26.02.2020 22:34:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hebe palmolive są zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6684882 Napisano: 21.02.2020 16:02:31 w Czy informują/ informowali?
bandit napisał(a):

t-mobile - już były wyniki ?

jeszcze dużo czasu zostało.. chyba do kwietnia mają czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6684807 Napisano: 21.02.2020 12:02:57 w Paragony na trwające konkursy
kupię kapselek jacka i heinekena emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6684766 Napisano: 21.02.2020 11:03:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj 11 rocznica na forum, tyle lat emotka Wyświetl w wątku >>