Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6674638 Napisano: 17.01.2020 13:43:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Beznadziejny początek roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6673878 Napisano: 15.01.2020 12:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka  

jeszcze mogę dodać że jest tam funkcja gromadzenia zdjęć, gdzie można dodawać zdjęcia lub foty paragonów z opisem

A powiedz mi, robisz to wszytsko w wersji bezpłatnej czy płacisz 11 zł miesięcznie?

Bezplatna mi wystarcza.. a ogarniam tam duzo konkursow miesiecznie. Promocyjne i inne tez. Jesli sam tekst to nigdy limitu nie wypełnilam.. i tylko 2 urzadzenia w pakiecie basic są. Ale mozna rowniez online korzystac wtedy z przegladarki nie liczą jako kolejnego urzadzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6673874 Napisano: 15.01.2020 12:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka  

jeszcze mogę dodać że jest tam funkcja gromadzenia zdjęć, gdzie można dodawać zdjęcia lub foty paragonów z opisem Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6673848 Napisano: 15.01.2020 11:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 noska81 0

notta

#6673647 Napisano: 14.01.2020 17:23:35 w Połączenia nieodebrane
 515xxx892 ktoś zna  emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6672845 Napisano: 12.01.2020 14:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
belvita u mnie cuduje emotka
Nie załadowano skryptów JavaScript
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę skryptów JavaScript
lub nie zostały one załadowane z jakiegoś innego powodu
(np. blokująca wtyczka, ustawienia administratora, itp.).
Niektóre funkcje strony (np. przesyłanie formularzy) są niedostępne
bez tych skryptów. Spróbuj włączyć skrypty i wrócić na stronę.

Jakaś recepta? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6671640 Napisano: 08.01.2020 19:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy działa Wam link z SMS-a od TQG z Kauflandu?

Dostałam od nich dwa smsy. W pierwszym jest adres strony z pl na końcu, a w drugim już poprawny e-kupon.info
Nie wysyłałam jeszcze danych, na razie pobrałam stamtąd oświadczenie 

Na moje w pierwszym smsie jest błąd. Oświadczenie jest pod tym drugim adresem do pobrania - ten bez pl. Mail działa bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6671636 Napisano: 08.01.2020 19:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Czy działa Wam link z SMS-a od TQG z Kauflandu?

który?  ten działa http://www.e-kupon.info/go.live.php Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

notta

#6670933 Napisano: 06.01.2020 17:39:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
słaby początek roku! Mała ilość fajnych konkursów i ciekawych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6670512 Napisano: 03.01.2020 20:11:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
telemele napisał(a):

defed napisał(a):

Pierwsza w tym roku wygrana: stówka od Silana  emotka

I u  mnie też  pierwsza.  emotka

Ja również otwieram rok Silanem emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6670511 Napisano: 03.01.2020 20:08:58 w Czy informują/ informowali?
Nowy sezon z NIVEA w Carrefour - przegapiłam wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6670504 Napisano: 03.01.2020 19:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Woseba wyniki na stronie smolara do jakiego dnia sa?

a są? nie widzę aby ktoś się chwalił...
mocno liczę na ekspresa  emotka

ktoś sprawdzał i ma trafienie? Konkurs w wynikach jest od świąt podpięty, ale u mnie wygranej brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6670055 Napisano: 02.01.2020 12:23:39 w Czy informują/ informowali?
Tesco Pepsi już do końca konkursu poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6669164 Napisano: 28.12.2019 15:32:44 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon farmio Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6669113 Napisano: 28.12.2019 08:40:10 w Paragony na trwające konkursy
kupię kapsle captain jack emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6668924 Napisano: 27.12.2019 12:30:55 w Nasze wygrane w minionym roku
To ja mam teraz po świętach czas na podsumowanie roku. Łącznie udało mi się ugrać w tym roku nagród za około 55 tys. zł emotka . Najlepszy wynik w ostatnich latach. 

Najciekawsze:
voucher na gotowanie z Ewą Wachowicz, kilkanaście walizek, sporo bonów, smartwatche, dużo fajnych prezentów dla bliskich typu książki, kosmetyki, czy gry, plecak kanken (uwielbiam! - noszę zamiast torebki i plecy mniej  bolą), masa biletów na koncerty w tym lenny kravitz, maroon 5, kraków live festival, fest festival, audioriver, oraz wymarzony bilety  vip na koncert Pink w Warszawie za ponad 2000zł (spełnienie marzeń!), 1000zł na biżuterię YES, weekend w trójmieście, zapas koszulek z leszka, kilka głośników, sporo gadżetów jak drewniane zegarki czy okulary. Voucher do SPA, wspólny trening z olimpijczykami z 4move. 

Jedna z dziwniejszych nagród w tym roku to fazon falda marki Rosenthal za 2000zł  emotka

Największe rozczarowanie: to wygrant zestaw festiwalowy od Durexa - wartość niby 500zł, a ja więcej niż 100 za to bym nie dała.  z 50 paragonów tic tac i tylko jeden zegarek i tyskie 0!. Brak wygranego auta, wypasionej wycieczki i wystarczającej kasy na wymarzoną działkę. 

Plany na nowy rok:  auto, fajny wyjazd i duuużo kasy na działeczkę za miastem emotka

Życzenia: mniej loterii tym bardziej bramek w zamian życzę sobie więcej konkursów kreatywnych; w tym roku odpuściłam konkursy foto, ale w przyszłym roku szukajcie mnie na pierwszych miejscach emotka . I tradycyjnie kolejny rok będę walczyć z odkładaniem wszystkiego na ostatnią chwilę, w 2020 chcę być bardziej zorganizowana  emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6668312 Napisano: 22.12.2019 16:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

jokan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy tylko ja tak mam, że przy wszystkich konkursach jest, że zero osób wzięło udział w konkursie? emotka

u mnie już że 3dni

tez tak mam, ale jak juz sie wejdzie w szczegóły konkursu..a jesli konkurs jest na liscie konkursu (nie wejdziemy jeszcze w szczegoly), to widac ta liczbę

A gdzie to w ogole widzicie? Ja nie widzę żadnej liczby, nawet zera  emotka

a też macie problem z sumowaniem się konkursów np. w dziale konkursy bez mojego udziału? Widzę że mam aż 43 promocyjne bez mojego udziału a wchodzę w dział i wyskakuje tylko 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6668272 Napisano: 22.12.2019 11:36:42 w Wkurza mnie...
reniii napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

rene napisał(a):

A a dzis znalazlam w koszyku w Biedrze piekne dlugie 2 paragony!przy czym moj mąż  wyrzucil je kosza...ehhh co za Pech!....nie rozumie konkursowiczow! Szkoda moich nerwow  emotka

emotka emotka emotka  Nasza grupa jest mega wyjątkowa.  emotka

moi nauczeni przynoszą ładnie paragony hihi

wkurza dzisiejszy smog wr

A ja ostatnio schachana wybierałam z wózków długaśne paragony i co? Nic konkursowego na nich nie było. emotka

mój najdłuższy znaleziony paragon był na 778 zł z c4 i zero na konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, reniii 0

notta

#6668262 Napisano: 22.12.2019 11:13:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Też miałyście tak, że tylko wszystko zniknęło, czy komunikat był?
U mnie się pojawił jakiś krzyżyk, ale czy to miało oznaczać błąd czy ok przyjęte to nie wiem.
A drugi raz wysyłać musiałabym z innym tekstem, bo oczywiście nie zapisałam sobie emotka

Ok, za drugim razem mam komunikat, że ten e-mail jest już użyty, a faktycznie w regulaminie jest że jedno zgłoszenie z maila.
Ale swoją drogą dziwne, że jedni mają potwierdzenie a inni nie.
A wybór już jutro, więc też będą ekspresowo czytali emotka

Dzisiaj wysłałam kolejne zgłoszenie i też przyszedł mail z potwierdzeniem. Mam pocztę na gmailu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6668211 Napisano: 21.12.2019 21:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy z Loyd przychodzi na maila potwierdzenie zgłoszenia do konkursu?
Mi tlyko wszystko zniknęło na stronie jak kliknęłam wyślij.

Masz na stronie info: Brawo! Pomyślnie przesłano formularz
i przychodzi mail:
Witaj ,dziękujemy za zgłoszenie! Po ogłoszeniu wyników konkursu skontaktujemy się ze zwycięzcami drogą mailową .
Przesyłamy magiczne pozdrowienia! ????
LOYD

To dziwne, bo ja nie dostałam maila na zgłoszenie 15 grudnia a jak teraz chciałam ponownie wysłać to pisze, że ten adres email został już użyty emotka

Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie. Może dopiero to wprowadzili? Wyświetl w wątku >>
0 0